SRH University Heidelberg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yhtenä Saksan vanhimmista ja suurimmista yksityisistä yliopistoista asetimme koulutusstandardin. Me tarjoamme sinulle tulevaisuuden tarpeisiisi tarvittavan tiedon - käytännöllinen, innovatiivinen ja luova. Tätä varten opiskelijoiden ja tiedekunnan välinen tiivis yhteistyö on erityisen tärkeää.
Menestysreseptimme: Tarjoamme uusia, käytännön tutkinto-ohjelmia, henkilökohtaista ohjausta ja nopeaa sijoittelua työmarkkinoilla. Opiskelijoillemme tämä tarkoittaa parhaita mahdollisuuksia aloittaa ura.

SRH University Heidelberg on ollut melkein viiden vuosikymmenen ajan kuuluisimpia saksalaisia yliopistoja, joilla on tiivis verkosto yrityksiä ja korkeakouluja maailmanlaajuisesti.

Koulutus ilman rajoja

Perusta ja näkökulmat, liikkumisvapaus ja vastuu: Tule opiskelemaan SRH Science Toweriin, meidän ”opetustorniimme”. Sen arkkitehtuuri symboloi dynaamisuutta, läpinäkyvyyttä ja luovuutta. Tarjoamme sinulle koulutusympäristön huipputeknisillä laitteilla ja houkuttelevan kampuksen yhdessä Saksan kauneimmista kaupungeista.

Yliopistossamme opetuksella ja tutkimuksella on kansainvälinen ja monitieteinen painopiste. Tiedekunnan ja opiskelijoiden vaihdon kautta maailmanlaajuisesti edistämme kulttuurista monimuotoisuutta ja avoimuutta. Arvostamme opiskelijoiden henkilökohtaista kehitystä yhtä hyvin kuin heidän koulutustaan - tutkinto-ohjelmasamme kehitetään ja toteutetaan tutkimuksen ja käytännön asiantuntijoiden keskustelua. Näin valmistamme heidät haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita he kohtaavat tulevaisuuden korkeasti koulutettuina ammattilaisina ja johtajina, saavutuskeskeisinä ja innokkaita oppimaan.

Sijainnit

Heidelberg

Osoite
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

69123 Heidelberg, Baden-Württemberg, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin