Saarland University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rajojen ylittäminen on Saarland University tunnusmerkki - olivatpa kyseessä sitten maantieteelliset rajat, kulttuuriset rajat, akateemisten tieteiden väliset esteet tai vanhentuneet erot yliopistojen ja taloudellisen ja kulttuurisen elämän välillä.

Jokaiselle, joka on kiinnostunut ymmärtämään tieteen huippu-urheilua ja monipuolisia urheilulajitekniikoita sekä hankkimaan sekä teoreettista osaamista että käytännön taitoja tällä alalla, Saarland University englanninkielinen maisteriohjelma "High Performance Sport" voisi olla ohjelma sinulle. Sen lisäksi, että siinä tarjotaan kehittyneitä moduuleja tutkimusmetodologiaan ja tilastoihin, ohjelmaopetussuunnitelma kattaa myös urheilulääketieteen, urheilupsykologian, harjoittelututkimuksen ja korkean suorituskyvyn urheilun sosioekonomian alatieteet.

M.Sc. ohjelma on ajankohtaisia ​​aiheita kansainvälisen eliititason urheilussa: Mitä koulutusmenetelmiä käytetään? Miten voimme tehdä mielekästä suoritusdiagnostiikkaa? Mitkä urheilulääketieteen ja urheilupsykologian näkökohdat on otettava huomioon? Mitkä rakenteet ovat olemassa kansainvälisen eliitin urheilun alalla? Miten lahjakkuuden tunnistaminen ja lahjakkaiden kehittämisohjelmat toimivat? Mikä näyttää tehokkaan dopingin vastaisen strategian?

Ohjelman opiskelijat saavat myös syvällisempää tietoa suorituskyvyn fysiologiasta, vamman ennaltaehkäisystä ja urheiluravitsemuksesta. He tutustuvat kansainvälisesti tunnustettuihin eliitin harjoittelu- ja diagnoosiohjelmiin ja oppivat itsenäisesti suunnittelemaan eliititason koulutustilaisuuksia. Muita aiheita ovat stressin hallinta, kestävyyskoulutus, suorituskyvyn parantaminen ja dopingin vastaiset toimenpiteet. Ohjelman suorittaneet löytävät urakehitysmahdollisuuksia globaaleilla markkinoilla ammattimaisille ja korkean suorituskyvyn urheilijoille tai työskentelevät yliopistoissa kotimaassa ja ulkomailla kansallisissa tai kansainvälisissä urheilujärjestöissä ja liitoissa sekä ammattilaisurheiluseuroissa.

Saarbrücken on ihanteellinen paikka tämän laaja-alaisen maisteriohjelman opiskeluun. Saarlandin / Rheinland-Pfalzin olympiakisatukikohdan, Saarlandin urheiluliiton ja Saarland University Sports Science Instituten departementtien välillä on läheisiä yhteistyösuhteita, jotka ovat kiinnostuneita korkean suorituskyvyn ja eliitin urheilusta.

Sijainnit

mitte

Osoite
Institute of Sports and Preventive Medicine
Saarland University
Campus, Geb. B8 2
Saarbrücken

66123 mitte, Saarland, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin