Sprachschule Aktiv

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulu aktivoitu München - Hyvin oppia kieliä rennossa ilmapiirissä

Kielten oppimisen kielemme koulu Münchenissä on hauskaa! Onko se oppimista saksa aloittelijoille toisena kielenä, Business Englanti tai vieraalla kielellä vapaapäiviä. Me, koulu aktivoitu München, ilahduttaa sinua tiimimme sympaattinen äidinkielenään uuden kielen ja kulttuurin! Yksittäisten kielikursseilla, ryhmän luokat ja henkilökohtainen kieltenopettajien meidän kielikoulu Münchenissä voit varata edulliseen hintaan.

Haluatko opiskella saksaa vieraana kielenä, käy pätevä Englanti kurssi Münchenissä, parantaa ranskan ääntäminen tai mennä italian kielen? Sitten sanomme kuin kielikoulu Aktiivinen München Buenos Dias, Enchanté, Ciao ja Hei monilla muilla kielillä, kuten espanja, venäjä tai portugali.

Koulu aktivoitu - kieli koulussa Münchenissä 2003

Käsite aktiivinen kielikoulu Münchenissä on niin onnistunut, että kun yli 10 vuotta on nyt 120 hyvin koulutettua äidinkielenään kuin kieltenopettajien Münchenissä ja voit myös yksityinen kielikoulu Barcelonassa. Eri puolilla Saksaa, löydät meidät 5 kaupungeissa: München, Berliini, Freising, Ingolstadt ja Garching.

Sijaintimme München:

  • Heßstr. 90, 80797 München - Tegernsee Rt. 135 Giesing 81539 München - Dachau Str 11, 80335 München

Sijainnit

Munich

Osoite
Sprachschule Aktiv
Heßstraße, 90

80797 Munich, Baijeri, Saksa

Munich

Osoite
Sprachschule Aktiv
Tegernseer Landstraße, 135

81539 Munich, Baijeri, Saksa

Munich

Osoite
Sprachschule Aktiv
Dachauer Straße, 11

80335 Munich, Baijeri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: