TUM School of Management Executive Programs

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Executive Education Center:

Executive Education Center (ETY) sekä TUM School of Management yhdistyvät edelleen koulutustoimintaan tiedekunnan ja varmistaa tiedon ja vuoropuhelua yliopiston ja yritysmaailman tärkeänä toiminta-alue. Meidän Executive Education aloitteet on suunnattu koulun tärkein opetuksen ja tutkimuksen aiheita, varmistaen viimeisimmät tutkimustulokset keskeisillä aloilla löytävät tiensä suoraan näyttöön perustuvan Executive Education. Erityistä huomiota on aina kiinnitettävä käytännön näkökohtiin ja mahdollisia sovelluksia havainnoista, jotka säännöllisesti vahvistaa korkean profiilin Executive Opetushallitus.

Kanssa innostus hallintaan ja tulevaisuuteen suuntautunut teknologioita, ETY tarjoaa kattavan täydennyskoulutusta ohjelma: Meidän Executive Education ohjelmat, Näyttöön perustuvaa johdon tietoon täyttää alan asiantuntemusta. Tavoitteena on edistää johtajat "ja teknisten asiantuntijoiden tietojen, taitojen ja henkilökohtaiseen kehitykseen kohti tulossa erittäin tehokas ja vastuullisia johtajia ja asiantuntijoita. Münchenissä, ETY ylläpitää maailmanlaajuinen johtavien organisaatioiden, jolloin ohjelmat houkuttelevat huippu johtajia ympäri maailmaa.

Ohjelmat Executive Education Center:

Johdon MBA Executive MBA Innovaation & Business Creation Executive MBA Business & IT Räätälöidyt ohjelmat Todistus Ohjelmat & Executive Kurssit Intensiivinen Learning & E-Learning / Yhdistetty oppiminen

Sijainnit

Munich

Osoite
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21

80333 Munich, Baijeri, Saksa

Munich

Osoite
Technische Universität München
Arcisstraße 21

D-80333 Munich, Baijeri, Saksa

Munich

Osoite
TUM Campus Heilbronn at the Bildungscampus Heilbronn
Am Bildungscampus 3
74076 Heilbronn

74076 Munich, Baijeri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: