Technical University of Kaiserslautern

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kokeneet ammattilaiset auttavat varmistamaan menestyksesi

Etä- ja riippumattomien opintojen keskus (DISC) on yksi Saksan johtavista etäopiskelun jatkokursseista. Laitoksella on yli 25 vuoden kokemus akateemisten kurssien kehittämisestä ja suunnittelusta ohjattuun itsenäiseen opiskeluun. Sen on perustanut etäopiskelun ja yliopistokoulutuksen keskus (ZFUW), joka perustettiin Technische Universität Kaiserslauternille vuonna 1992.

  • Tarjoamme akkreditoituja maisterintutkintoja houkuttelevilla aihealueilla ja
    seurata sinua koko opiskelujakson ajan neuvon, palvelun ja tuen avulla.

Itsenäinen opiskelu

Itsenäisen oppimisen käsite on avain DISC-filosofiaan.

  • Vahvistamme opiskelijoidemme itseopiskelua ja tuemme Technische Universität Kaiserslauternia kehittämällä itseopiskelumoduuleja luomaan elinikäisen oppimisen kulttuuria.
  • Tämän avulla me emme vain anna merkittävää panosta Technische Universität Kaiserslauternin opiskelijoille ammatillisen pätevyyden kehittämiseen, vaan autamme heitä myös itsenäisen oppimisen asiantuntijoina.

Opiskele mistä päin maailmaa tahansa

Noin 4200 tutkinnon suorittanut käyttävät tällä hetkellä DISC: n tarjoamia kursseja uransa parantamiseksi - luku, jota mikään muu vastaava etäopiskelulaitos ei vastaa Saksassa. Opiskelijat ovat lähtöisin ympäri Saksaa, naapurimaiden saksankielisistä maista, mutta myös ulkomailta, esimerkiksi Kiinassa, Intiassa tai Yhdysvalloissa ollessaan.

Harjoittelu korkealla onnistumisasteella

80% DISC-etäopiskelun tutkijoista suorittaa kurssin menestyksekkäästi. Tämä korkea onnistumisaste perustuu arvostettujen ja tunnettujen opinto-ohjaajien yhdistelmään vahvan käytännön suuntautumisen, ensimmäisen luokan didaktisen oppimateriaalin, online-seminaarien ja DISC: n henkilöstön tarjoaman luotettavan opintotuen kanssa.

Technische Universität Kaiserslautern

Tulevaisuuteen suuntautuneet opiskelukurssit, käytännön reaalikoulutus ja moderni infrastruktuuri ovat ne puiteolosuhteet, joita opiskelijat voivat odottaa löytävänsä Technische Universität Kaiserslauternissä. Ainoaan Rheinland-Pfalzin yliopistoon, joka perustettiin vuonna 1970, on ainoa tekniseen ja tekniikkaan keskittyvä yliopisto on saavuttanut kadehdittavan maineen ja pystyy enemmän kuin pitämään omaa perustettua teknistä yliopistoa vastaan.

Technische Universität Kaiserslauternille lokakuussa 2009 "Excellence in Teaching" -kilpailussa annettu palkinto, jolla kunnioitettiin laitosta yhtenä Saksan kuudesta voittajayliopistosta, on todiste tarjotun opetuksen korkeasta tasosta.

Kampusyliopistona, jossa on noin 14 000 opiskelijaa (joista noin 4000 on etäopiskeluopiskelijoita), se tarjoaa yli 100 tulevaisuuteen suuntautuvaa, käytännöllistä opiskelukurssia 12 osastolla. Sen helposti hallittavissa oleva koko takaa myös opiskelijoille läheisen yhteyden professoreihin ja erinomaisen opiskelijatuen.

Tämän lisäksi opiskelijat hyötyvät lukuisista tunnetuista tutkimuslaitoksista, kuten kahdesta Fraunhofer-instituutista, yhdestä Max Planck -instituutista, Saksan tekoälyn tutkimuskeskuksesta (DFKI) ja komposiittimateriaalien instituutista (IVW), jotka kaikki sijaitsevat joko kampuksella tai sen läheisyydessä ja tee tiivistä yhteistyötä yliopiston kanssa soveltavan tutkimuksen alalla.

Tammikuussa 2010 Technische Universität Kaiserslautern sekä instituutiot IESE, ITWM, DFKI ja ITA voittivat kaksi yhteensä viidestä palkinnosta Saksan liittovaltion opetus- ja tutkimusministeriön (BMBF) järjestämässä kärkikilpailussa.

Technische Universität Kaiserslauterniin perustettiin kaksi tutkimuskeskusta vuoden 2008 puolivälissä. Tavoitteena on perustaa merkittäviä, koordinoituja tutkimushankkeita, mukaan lukien erityiset tutkimusalueet, ja voittaa menestyksekkäästi projektirahoitusta huippuosaamista edistävien kansallisten ja kansainvälisten toimenpiteiden puitteissa.

Sijainnit

Kaiserslautern

Osoite
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: