The Abbe School of Photonics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Missiomme: maailmanluokan fotoniikan koulutus

Abbe School of Photonicsin tehtävänä on tarjota opetusohjelma fotoniikassa korkeimmilla kansainvälisillä standardeilla kunnianhimoisimmille ja motivoituneemmille opiskelijoille. Koulumme toimii urakehityksenä edistämällä akateemista uraa sekä tarjoamalla mahdollisuuksia saada kokemusta fotoniikan alalla.

Opiskelemalla fotoniikkaa kaupungissa, jossa se kaikki alkoi

Koulun konseptin ja filosofian päätavoitteena on perustaa yksi maailman johtavista optiikan ja fotoniikan koulutuskeskuksista Jenaan, Saksaan. ASP: tä muokkasi yliopistomme valotieteiden alan perinteet ja laaja opetus- ja tutkimustoiminnan kirjo. Koulu tarjoaa erinomaiset tutkintotodistusmahdollisuudet optiikan ja fotoniikan aloilla ja jatko-opiskelijoilla. Koulun koulutusstrategia on täysin tutkimuksellinen ja perustuu akateemisen vapauden, kilpailukykyisten tutkimusolosuhteiden ja kansainvälistymisen periaatteille kaikilla koulutuksen ja tutkimuksen tasoilla.

Koulu tunnustaa vastuunsa siitä, että monet valmistuneista jatkavat uraansa tutkimusintensiivisissä yrityksissä. ASP: n koulutusohjelmilla pyritään siis edistämään ja optimoimaan nuorten tutkijoiden akateemisen urakehityksen vaiheet työhön kokemuksella tutkimusintensiivisissä yrityksissä. Kaikkien kilpailukykyisten urakehitystoimenpiteidemme tarkoituksena on siten luoda menestyksekkäille ura-alueille sekä akateemisessa että teollisuudessa.

ASP perustettiin vuonna 2008 Saksan ja Thüringenin osavaltioiden hallitusten, Jenan yliopiston ja saksalaisen fotoniikan alan julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudessa. Ohjelman keskeinen tekijä on ASP: n tiivis yhteistyö teollisten kumppaneiden kanssa. Kumppanien poikkeuksellisen taloudellisen kehityksen ylläpitämiseksi tulevaisuudessa tarvitaan huomattavan määrän korkeasti koulutettuja työntekijöitä. ASP-tutkinnon suorittaneet ovat potentiaalisia ehdokkaita, jotka ovat hyvin valmistautuneita saksalaiselle fotoniikka-alalle.

Jena: Saksan suosituin yliopisto, joka on täynnä historiaa ja perinteitä

Friedrich Schillerin yliopisto Jena , jonka muinainen latinankielinen nimi on "alma mater jenensis", on yksi vanhimmista saksalaisista yliopistoista, joka on perustettu vuonna 1558. Tuolloin klassisen filosofian, teologian, lain ja lääketieteen alat olivat tutkimukseen ja opetukseen. Viime vuosisatojen aikana monet merkittävät tutkijat ovat olleet tämän yliopiston professoreita. 1800-luvun lopulla ja 1800-luvun alussa Jena tuli tunnetuksi klassisen ja romanttisen "ihmeellisen aikakauden" aikana, kun maailmankuulut runoilijat ja filosofit, kuten Goethe, Schiller, Hegel ja Fichte, olivat sen henkinen ilmapiiri.

Nykyisessä maailman yliopistojen akateemisessa rankingissa, ns. Shanghai, Friedrich Schiller University Jena kuuluu 400 parhaan yliopiston joukkoon maailmassa . Jenan yliopisto kuuluu vuoden 2019 rankingissa 22 parhaaseen saksalaiseen yliopistoon . Shanghai Ranking -konserni on antanut Shanghai Ranking Consultancy, ja siinä otetaan huomioon julkaisujen ja sitaattien lukumäärä tieteellisissä aikakauslehdissä, etenkin tutkijoille ja alumneille myönnetyissä korkean tason lehdissä Luonto ja tiede, Nobel-palkinnot ja kenttämitalit sekä tutkimuksen suorituskyky mitataan. Yli 1200 yliopistoa esittelee itsensä rankingissa, ja parhaat 500 julkaistaan säännöllisesti vuodesta 2003.

Sijainnit

Jena

ABBE SCHOOL OF PHOTONICS

Osoite
Abbe Center of Photonics
Albert-Einstein-Str. 6
07745 Jena, Germany

07745 Jena, Thüringenissä, Saksa
Puhelin
+49 3641-9-47963

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin