Trier University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Trier University perustettiin vuonna 1473 ja avattiin uudelleen vuonna 1970 nykyaikaisena kampuskouluna. Se on rakennettu korkealle tasangolle, josta on näkymät Mosel-joelle ja jota ympäröi vehreä luonto, ja sen sanotaan olevan yksi Saksan kauneimmista kampuksista. Tiedekunta- ja laitosrakennukset yhdistetään siltojen kautta ja ryhmitellään foorumin ja keskuskirjaston ympärille.

Trier University keskitytään voimakkaasti humanistisiin, yhteiskuntatieteisiin ja taloustieteisiin, mutta se myös vahvistaa jatkuvasti ympäristötieteellisiä ohjelmiaan. Kuusi tiedekuntaa kattaa yhdessä yli 30 aihepiiriä. Monet tutkimushankkeet ovat luonteeltaan monialaisia, ja ne on sisällytetty globaaleihin verkkoihin.

Trier University on noin 1 200 työntekijää ja 13 000 opiskelijaa (mukaan lukien yli 11% kansainvälisiä opiskelijoita). kansainvälisesti suuntautunut ja alueellisesti juurtunut; Saksan maantieteellisellä reunalla, mutta Euroopan sydämessä.

  • 13 000 Opiskelijoiden kokonaismäärä
  • 11 Kansainvälisten opiskelijoiden osuus

University Sijainti

Trier sijaitsee Rheinland-Pfalzin osavaltion länsiosassa Moselin laaksossa. Trieristä tuli yli 2000 vuotta sitten perustettu Saksan vanhin kaupunki, ja siitä tuli Rooman keisarien asuinkaupunki, nähtiin Napoleon Bonaparten nousu ja lasku, ja se on filosofi Karl Marxin syntymäpaikka. Historiallisten maamerkkien, Porta Nigran, Trierin katedraalin ja muiden merkittävien arkkitehtonisten monumenttien ansiosta Saksan vanhin kaupunki on Unescon maailman kulttuuriperinnön kohde.

Nykyään Trier on kaikkea muuta kuin vanha. Kaupunkimaisema on fuusio historiasta ja modernista elämäntyyliä, jolle on tunnusomaista myös vilkas opiskelijaelämä. Baareissa, kahviloissa ja värikkäällä kulttuuritarjonnalla ja festivaaleilla Trier on turistinähtävyys, jolla on kansainvälinen vetovoima ja kaunis paikka kaupungin 110 000 asukkaalle. Urheilu ja ulkoilu ovat levinneet laajasti ympäröivien jokien, luonnonsuojelualueiden ja kansallispuistojen hämmästyttävän kauneuden sekä lukuisten urheilukerhojen ja kuntosalien takia.

Vaikka Trier on kaukana Saksan länsipuolella, se on lähellä Ranskaa, Belgiaa ja Luxemburgia eikä siten ollenkaan kaukana. Alueella on viisi kansainvälistä lentokenttää ja korkeataajuusyhteydet junien ja linja-autojen kautta. Trier University ja seitsemän muuta neliosaista yliopistoa muodostavat Suur-alueen yliopiston, jonka avulla opiskelijat voivat käydä ulkomaalaisilla kursseilla takuulla.

Suurimmat yritykset ja monet keskisuuret yritykset, Luxemburgin ja Frankfurtin finanssikeskukset sekä useat EU: n instituutiot kuvaavat alueen taloutta, kaikki sidoksissa Trier University .

Sijainnit

kokeilija

Osoite
Universitätsring,15
54296 kokeilija, Rheinland-Pfalz, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin