Lue virallinen kuvaus

Meistä

Trier University perustettiin vuonna 1473 ja avattiin uudelleen vuonna 1970 nykyaikaisena kampuskouluna. Se on rakennettu korkealle tasangolle, josta on näkymät Mosel-joelle ja jota ympäröi vehreä luonto, ja sen sanotaan olevan yksi Saksan kauneimmista kampuksista. Tiedekunta- ja laitosrakennukset yhdistetään siltojen kautta ja ryhmitellään foorumin ja keskuskirjaston ympärille.

Trier University keskitytään voimakkaasti humanistisiin, yhteiskuntatieteisiin ja taloustieteisiin, mutta se myös vahvistaa jatkuvasti ympäristötieteellisiä ohjelmiaan. Kuusi tiedekuntaa kattaa yhdessä yli 30 aihepiiriä. Monet tutkimushankkeet ovat luonteeltaan monialaisia, ja ne on sisällytetty globaaleihin verkkoihin.

Trier University on noin 1 200 työntekijää ja 13 000 opiskelijaa (mukaan lukien yli 11% kansainvälisiä opiskelijoita). kansainvälisesti suuntautunut ja alueellisesti juurtunut; Saksan maantieteellisellä reunalla, mutta Euroopan sydämessä.

  • 13 000 Opiskelijoiden kokonaismäärä
  • 11 Kansainvälisten opiskelijoiden osuusLost in LibraryBecca Tapert / Unsplash

University Sijainti

Trier sijaitsee Rheinland-Pfalzin osavaltion länsiosassa Moselin laaksossa. Kaupunki on ylpeä rikkaasta historiastaan, joka näkyy sen museoissa ja monissa historiallisissa kohteissa. Maamerkkiensä, Porta Nigran, Trierin katedraalin ja muiden merkittävien arkkitehtonisten muistomerkkien ansiosta Saksan vanhin kaupunki on julistettu Unescon maailmanperintökohde-alueeksi.

Nykypäivän kaupunkikuvana on historian ja nykyaikaisen elämäntavan fuusio, jolle on ominaista elinvoimainen opiskelijaelämä. Baareilla, kahviloilla ja värikkäällä valikoimalla kulttuuritarjontaa ja festivaaleja Trier on matkailukohde, jolla on kansainvälinen valitus ja kaunis paikka kaupungin 110 000 asukkaalle.

Kaupungin taloutta leimasivat muutamat suuret yritykset ja monet keskisuuret yritykset.

Sen läheisyys Luxemburgiin, tärkeä finanssikeskus ja useiden EU: n toimielinten sijaintipaikka sekä Ranska ja Belgia asettavat Trierin Euroopan sydämeen. Yhdeksän ystävyyskaupunkia Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa todetaan Trierin kansainvälinen suuntaus.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Trier University

Maisteriohjelma "Kansainvälinen taloustiede ja julkinen politiikka" on monitieteinen ohjelma, jota hallinnoivat yhdessä Trierin yliopiston poliittisten tieteiden ja talou ... [+]

Yleiskatsaus

Maisteriohjelma "Kansainvälinen taloustiede ja julkinen politiikka" on monitieteinen ohjelma, jota hallinnoivat yhdessä Trierin yliopiston poliittisten tieteiden ja taloustieteen osastot.

Ohjelma yhdistää sovellus- ja tutkimuslähtöisiä kursseja. Opiskelijat koulutetaan saamaan syvällistä ymmärrystä ajankohtaisista aiheista ja tutkimuksesta vertailevassa ja kansainvälisessä poliittisessa taloudessa käyttämällä laadullisia ja määrällisiä kehittyneitä yhteiskuntatieteellisiä tutkimusmenetelmiä.

Opiskelijat voivat valita monenlaisista aiheista, jotka liittyvät esimerkiksi kansainvälisen talouden ongelmiin, Euroopan unionin hallintoon tai Aasian nykyiseen kehitykseen.... [-]

Saksa Trier
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Trier University

Nykyisten hallinto- ja hallintokysymysten käsitteleminen edellyttää syvempää ymmärrystä nykyisistä politiikan ja hallinnon haasteista maailman eri puolilla. Tämä maisteri ... [+]

Yleiskatsaus

Nykyisten hallinto- ja hallintokysymysten käsitteleminen edellyttää syvempää ymmärrystä nykypäivän politiikasta ja hallinnon haasteista eri puolilla maailmaa. Tämä maisteriohjelma kattaa kaksi suurta maailman aluetta, Euroopan unioni ja Itä-Aasia. Opiskelija oppii analysoimaan, miten nämä alueet sopeutuvat usein häiritseviin ja muuttuviin taloudellisiin ja poliittisiin muutoksiin. Euroopan yhdentymiskokemusta, EU: n päätöksentekoa ja keskeisiä EU: n politiikkoja analysoidaan ja verrataan Itä- ja Kaakkois-Aasian alueellisen yhteistyön laitoksiin sekä Itä-Aasian lähestymistapoihin keskeisillä politiikan aloilla, kuten talous- ja turvallisuuskysymyksissä. Lisäksi opiskelijat analysoivat nykyaikaisia globaalin hallinnon kysymyksiä sekä Euroopan unionin ja Kiinan rooleja globaalissa hallinnossa.... [-]

Saksa Trier
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Universitätsring,15
54296 Trier, Rhineland-Palatinate, Saksa