Trier University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Trier University perustettiin vuonna 1473 ja avattiin uudelleen vuonna 1970 nykyaikaisena kampuskouluna. Se on rakennettu korkealle tasangolle, josta on näkymät Mosel-joelle ja jota ympäröi vehreä luonto, ja sen sanotaan olevan yksi Saksan kauneimmista kampuksista. Tiedekunta- ja laitosrakennukset yhdistetään siltojen kautta ja ryhmitellään foorumin ja keskuskirjaston ympärille.

Trier University keskitytään voimakkaasti humanistisiin, yhteiskuntatieteisiin ja taloustieteisiin, mutta se myös vahvistaa jatkuvasti ympäristötieteellisiä ohjelmiaan. Kuusi tiedekuntaa kattaa yhdessä yli 30 aihepiiriä. Monet tutkimushankkeet ovat luonteeltaan monialaisia, ja ne on sisällytetty globaaleihin verkkoihin.

Trier University on noin 1 200 työntekijää ja 13 000 opiskelijaa (mukaan lukien yli 11% kansainvälisiä opiskelijoita). kansainvälisesti suuntautunut ja alueellisesti juurtunut; Saksan maantieteellisellä reunalla, mutta Euroopan sydämessä.

  • 13 000 Opiskelijoiden kokonaismäärä
  • 11 Kansainvälisten opiskelijoiden osuusLost in LibraryBecca Tapert / Unsplash

University Sijainti

Trier sijaitsee Rheinland-Pfalzin osavaltion länsiosassa Moselin laaksossa. Kaupunki on ylpeä rikkaasta historiastaan, joka näkyy sen museoissa ja monissa historiallisissa kohteissa. Maamerkkiensä, Porta Nigran, Trierin katedraalin ja muiden merkittävien arkkitehtonisten muistomerkkien ansiosta Saksan vanhin kaupunki on julistettu Unescon maailmanperintökohde-alueeksi.

Nykypäivän kaupunkikuvana on historian ja nykyaikaisen elämäntavan fuusio, jolle on ominaista elinvoimainen opiskelijaelämä. Baareilla, kahviloilla ja värikkäällä valikoimalla kulttuuritarjontaa ja festivaaleja Trier on matkailukohde, jolla on kansainvälinen valitus ja kaunis paikka kaupungin 110 000 asukkaalle.

Kaupungin taloutta leimasivat muutamat suuret yritykset ja monet keskisuuret yritykset.

Sen läheisyys Luxemburgiin, tärkeä finanssikeskus ja useiden EU: n toimielinten sijaintipaikka sekä Ranska ja Belgia asettavat Trierin Euroopan sydämeen. Yhdeksän ystävyyskaupunkia Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa todetaan Trierin kansainvälinen suuntaus.

Sijainnit

kokeilija

Osoite
Universitätsring,15
54296 kokeilija, Rheinland-Pfalz, Saksa