University of Applied Sciences Worms

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Applied Sciences Worms on noin 3 500 opiskelevat kolmessa tieteenalojen tietojenkäsittelytiede, matkailu / kuljetus ja taloustieteen. Tutkimus Ohjelma sisältää sekä liikkeenjohdon ja teknisen kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia. Osa näistä kursseista voidaan tutkia myös käytännössä. Professional MBA-kursseja on myös tarjolla.

Syitä opiskella ammattikorkeakoulussa Worms

Erinomainen sijainti, johdonmukainen käyttö koulutusohjelman, useita kumppanuuksia tunnetut yritykset ja kansainvälisten yliopistojen sekä suotuisa paikalla Rein-Neckar metropolialue ja Rein-Main-alueella tarjoavat ihanteellinen sijainti. Lukuisat liike yhteistöitä jotta ne voivat opiskella pysyvä käytäntö ja tehdä arvokkaita kontakteja aikana opintojaan.

Kansainvälisyys on asunut täällä

Erikoista UASW on sen kansainvälinen suuntautuminen. Tällä hetkellä yhteistyösopimuksia yli 140 yliopistojen yli 30 maassa ympäri maailmaa. Lukuisissa yhteistyöyliopistoista on mahdollisuus ostaa kaksinkertainen kandidaatin tai kaksinkertainen mestari.

Tutkimus tapahtuu optimaalisissa ja moderni olosuhteet. Kampuksella kampuksella ja monet asuntoloita välittömässä läheisyydessä pyöristää yliopiston tarjous. Nibelungen ja Lutherstadt Worms tarjoaa lukuisia kulttuuri-, urheilu- ja matkailu mahdollisuuksia, mikä ihanteellinen korvaus vieressä tutkimus.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso MA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master (ma) Kansainvälisen Liiketalouden Ja Ulkomaankaupan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2017 Saksa Mainz

Tässä moduulit IBA International, IBA ulkomaankauppa- ja johtamisosaamisen tarjoavat mahdollisuuden syventää tietojaan pohjalta kandidaatin tutkinto uran kansainvälisessä liiketoiminnassa. [+]

Sisältö ja rakenne 1 | Lukukausi 1: Hankinnat keskeisiä elementtejä maailmankaupan 2 | Lukukausi 2: erikoistuminen viisi Vertiefungsfächer kunkin tarjotaan 3 | 3 lukukausi: Master thesis, mieluiten yritys 1 | Ensimmäinen lukukausi käytetään sijoittaminen ydinosat maailmanlaajuisen toiminnan. Tässä moduulit IBA International, IBA ulkomaankauppa- ja johtamisosaamisen tarjoavat mahdollisuuden syventää tietojaan pohjalta kandidaatin tutkinto uran kansainvälisessä liiketoiminnassa. Opiskelija kehittää kattava käsitys vuorovaikutusta mikro- ja makrotason liiketoimintaympäristössä ja strategisia vaihtoehtoja toiminnan moduulin IBA International. Kautta IBA ulkomaankauppaministeri Opiskelija pystyy tekemään strategisia ja operatiivisia päätöksiä lisäksi ulkomaankaupan onnistuneesti. Vaatimukset on johtamistaitoja tulevien johtajien tukee kolmen osapuolen moduulin johtamisosaamisen laskun. Se antaa opiskelijoille valmiudet menestyksekkäästi yhdistää teoreettisen tiedon todellinen hoitotoimet. 2 | Voit ydinkohdat kurssi on ammattimaisesti viritetty piiri tulkitsee erikoistumista moduuleja. Nämä ovat toisaalta nykyaikaisen ulko- ja lama, toisaalta ne heijastavat asiaan liittyviä toimia arvoketjun kansainvälinen yhtiö. Opiskelija voi riippuen vaaditun pätevyyden kohdistaa viisi erikoistumisen kursseja jokaista esitystä. Tällainen erikoistuminen näkyy erityisen keskuudessa uraan liittyviä näkökohtia hyödyllisiä ja tarpeellisia, koska niin korkeamman tutkinnon suorittaneet palkitaan selkeästi pätevyys profiilin. Erikoistuminen moduulit ovat: Ulkomaankauppa Consulting Advanced Int. Controlling Advanced Corporate Finance Advanced Human Resource Management & Organization Int. Marketing Management & Customer Relationship Management Verkkokaupan International Supply Chain Management International Entrepreneurship Erikoistuminen moduulit ovat kaikki suunniteltu yksinomaan kansainvälistä ja kiitos pieni ryhmä koot hyvin käytännönläheistä opetusta. Siellä paranee projektityö, työpajat tai retkiä kansainvälisille yrityksille ja / tai organisaatioiden sijasta. 3 | Viimeinen lukukausi on kirjoittaa niiden Master Thesis. Tämä tulisi mieluiten tehdä yrityksessä. Mielellään IBA professorit auttaa opiskelijoita löytää sopiva sijainti. Tämän avulla opiskelijat voivat soveltaa... [-]

Videot

IBA Worms - Burning for Business

Außenwirtschaftstag 2016

IBA studieren an der Hochschule Worms - Vernetzen von Anfang an

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University of Applied Sciences, Worms
Erenburgerstraße 19
67549 Worms

Frankfurt am Main, Hesse, DE