University of Hamburg, Institute of Law & Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hampurin yliopisto

Kuten Pohjois-Saksan suurin tutkimus- ja oppilaitoksen ja S AKSA kolmanneksi suurin yliopisto, Universität Hamburg yhdistää monipuolisia opiskelumahdollisuuksia erinomainen tutkimus. Siinä kuvataan laajalti kurinpidollinen kirjo lukuisia tieteidenvälistä mahdollisuuksia ja harjoittaa yhteistyötä laajan alkuun alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten instituutioiden. Universität Hamburg on omistettu pitkäaikaisia ​​stipendi ja tieteen ja edistää kestävää kehitystä tutkimuksen kaikissa kouluissa.

Osana liittovaltion Excellence aloitteen, Universität Hamburg saanut luvan vuonna 2007 osaamiskeskuksena ilmaston tutkimus: KlimaCampus Hamburg on koulutuskeskus ilmastontutkimukseen ja maan systeemit. Sitä paitsi "Ilmasto, Earth, ympäristö" edelleen erityisen menestyksekäs keskeisiä tutkimusalueita ovat: Matter ja maailmankaikkeuden rakenteen ja toiminnan biomolekyylien neurotieteiden, monikielisyyttä, hallintotapa, kulttuurin ja tekniikan sekä heterogeenisyys ja koulutus.

Universität Hamburg tarjoaa noin 150 tutkinto-ohjelmia seuraavat kuusi koulua: School of Law; School of Business; Talous- ja yhteiskuntatieteet; School of Medicine; School of Education, Psychology and Human Movement; School of Humanities ja School of Mathematics, Informatics ja luonnontieteet.

Lisäksi useat museot ja kokoelmat kuuluvat Universität Hamburg, kuten Eläinmuseo, kasvimuseossa Hamburgense, Geologian-paleontologinen museo, kasvitieteellinen puutarha ja Hampurin Planetarium.

Universität Hamburg on perustettu vuonna 1919 paikallisten yksityisten kansalaisten. Tärkeää perustajajäsen luvut sisältävät senaattori Werner von Melle ja liikemies Edmund Siemers. Nobelististaan ​​kuten Otto Stern, Wolfgang Pauli ja Isidor Rabi olivat aktiivisia Universität ja monet muut tunnetut tutkijat, kuten Ernst Cassirer, Erwin Panofsky, Aby Warburg, William Stern, Agathe Lasch, Magdalene Schoch, Emil Artin, Ralf Dahrendorf ja Carl Frierich von Weizsäckerin, mainitaksemme vain muutamia, opetti täällä.

Institute of Law & Economics

Instituutti tutkimuskeskuksena alkoi teoreettisen analyysin siviilioikeuden yli 40 vuotta sitten. Tänään instituutti perii tarjoamia välineitä taloudellisen analyysin lain suurin osa oikeuden alalla, mukaan lukien julkisen ja kansainvälisen oikeuden.

Viime vuosina empiirinen analyysi oikeudellisista normeista on tullut yhä tärkeämpiä alalla taloudellisen analyysin lain. Tältäkin osin, jäsenet instituutin edistää tieteellistä innovaation huippututkimuksen.

Päätehtävänä Instituutin on edistää tieteidenvälistä opetusta ja tutkimusta oikeustieteen ja taloustieteen kanssa keskitytään erityisesti taloudelliseen analyysiin siviilioikeuteen. Toimitusjohtaja on Dr. rer. pol Thomas Eger.


Instituutti johtaa osana oikeudellisen koulutuksen alalla erikoistumisen "taloudellinen analyysi Law" ja hallinnoi jatko-ohjelma "European Master Law and Economics" sekä "Graduate College for Law and Economics". Lisäksi instituutti lain ja taloustieteen osallistuu kansainväliseen jatko-ohjelma "Euroopan oikeustieteen tohtori ja taloustieteen".

Sijainnit

Hampuri

University of Hamburg, Institute of Law and Economics

Osoite
Johnsallee 35
Hamburg, D-20148 DE

Hampuri, Hampuri, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 40 428380

Barcelona

Osoite
Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: