University of Passau

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Huippuosaamista tutkimuksen ja opetuksen

Koska avaa ovensa yleisölle vuonna 1978, Passaun yliopisto on nopeasti kehittynyt ensimmäinen osoite Saksan korkeakoulut. Yliopisto säännöllisesti saavuttaa kärkisijoilla akateemisen rankingissa, esimerkiksi oikeustieteen, Business and Economics, Computer Science, Communication Studies, valtio-oppi ja kulttuurintutkimus.

Noin 12000 opiskelijaa ja jatko tutkijoita yli 90 maassa ovat kirjoilla yliopistossa Passaun. Lisäksi opiskelu pienissä opetusryhmät, opiskelijat hyötyvät hallittavan kokoisena yliopiston kampuksella, jolloin lyhyillä matkoilla ja erinomainen opiskelijoiden kokemuksia. Meidän Centre for Key Skills antaa henkilökunnalle ja opiskelijoille mahdollisuuden kehittää näitä kaikkia tärkeitä siirrettäviä taitoja, kuten johtaminen ja viestintä, jotka ovat suuri kysyntä työnantajat. Edustavia tutkimuksia säännöllisesti todistavat korkea opiskelijoiden tyytyväisyyttä yliopistossa.

Maailmantalouden näkymien

Kansainvälisyys on aina ollut yksi soveltamisedellytyksestä: meidän tiedekunnissa säilyttää tiivis verkosto yhteistyössä maailmanlaajuisesti akateemisten ja tutkimusorganisaatioiden kanssa ja meillä on lukuisia aktiivisia alumneja kohdat kaikkialla maailmassa. Osa syy miksi meidän alumnit ovat niin onnistunut maailmanlaajuisesti on, että voimme tarjota heille parhaan edellytyksenä kansainvälistä uraa: monet tutkintoihin antaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita kaksoistutkinto yhteistyössä kansainvälisen kumppanin yliopistojen ja kaikki opiskelijamme pääsevät laaja valikoima kielikursseja ja opiskelijavaihtoa. Meidän aihealueittainen kielen ohjelmia Law, Business / Economics, Cultural Studies / Kansainväliset suhteet ja Computer Science / Matematiikka hyvällä täydentää opiskelijoiden opintoja.

Suuri opiskelijoiden kokemuksia

Valmistuneista ovat erittäin kysyttyjä työnantajat, koska ne eivät ole vain varustettu tekninen tietämys tarvitaan käynnistämään uraansa; ne ovat myös erittäin motivoituneita henkilöitä, jotka osoittavat suurta aloitetta etsivät lisäkoulutusta tai käytännön taitoja. Monet ovat aktiivisia teatteri, musiikki, valokuvaus, elokuva, radio ja muut kulttuuritapahtumat vapaa-ajallaan, esimerkiksi sekaantuu yksi monista kulttuurin opiskelija yhteiskunnissa.

Baijerissa ja Euroopan sydämessä

Yliopiston moderni kampus sijaitsee kaakkoisosassa Baijerin - Saksan korkean teknologian valtio - vehreässä ympäristössä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista Passaun. Pidetään yhtenä kauneimmista kaupungeista Saksassa, Passau on hyvin alhainen rikollisuus ja tarjoaa erinomaisen elintasoa poliittisesti vakaa ja taloudellisesti kestävä ympäristö, samalla lähellä suurten kaupunkikeskusten Praha, Münchenin ja Wienin.

Sijainnit

Passau

Osoite
Passau, Baijeri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin