University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Eberhard Karls Universität Tübingenin lääketieteelliseen tiedekuntaan

Tübingenin lääketieteellinen tiedekunta on yhdessä Tübingenin yliopistollisen sairaalan ja sen lääketieteellisen laitoksen ja teoreettisen lääketieteen klinikoiden kanssa yksi Baden-Württembergin lääketieteellisen koulutuksen ja korkeakoulujen suurimmista laitoksista .

Näkemyksemme

Kansainvälisesti arvostetuilla kliinisillä tutkimusaloitoilla yhdistyvät perustavanlaatuinen, taudin suuntautunut ja potilaslähtöinen tutkimus, jonka tarkoituksena on kehittää uusia polkuja taudin diagnosointiin, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, ja lopullisena tavoitteena on potilaan hyötyminen.

Tässä huippuosaamisen ympäristössä lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijat saavat kattavan, tutkimustietoisen kliinisen koulutuksen.

Lääketieteellinen tiedekunta on sitoutunut täyttämään sosiaaliset velvollisuutensa ja avoinna uusille kehitykselle. Uusia tutkinto-ohjelmia kehitetään, ja teknologian siirto tarjoaa innovaatioita teollisuudelle ja taloudelle.

Lääketieteellinen tiedekunta on vastuussa Tübingenin yliopistollisen sairaalan tutkimuksen ja opetuksen järjestämisestä. Puheenjohtaja ja johtava pää on dekaani. Lääketieteellisen tiedekunnan asiamies vastaa tiedekunnan hallinnosta.

Sijainnit

Tübingen

Osoite
Geissweg 5
72076 Tübingen, Baden-Württemberg, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: