University of Bayreuth

Universität Bayreuth

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopisto uuden ajattelijoita.

Miten yliopisto laitamilla Franconian Sveitsi kehittää valituksen, lahjakas opiskelijoiden sekä erinomaiset tutkijat houkuttelee?

Ratkaisevaa vastaukset ovat monet. Nämä ovat esimerkiksi vahva tieteenalojen meidän tiedekuntien tai profiilin kentät, meidän strategisesti valittu, tieteidenvälistä painopiste. Ne niputtaa tieteidenvälistä osaamista yliopiston ja luoda synergiaa suuri innovatiivinen vahvuus. työskentelevät näillä aloilla kuten Baijerin Geoinstitut huippukorkeakouluja tunnustettu maailmanlaajuisesti, tutkimuksemme Afrikasta, jossa asetetaan kansainvälisiä standardeja tai polymeerin ja kolloidin tutkimuksen innovoinnin uraauurtava materiaaleista.

Lopuksi on vielä meidän perheen Campus. Se on sydän yliopiston ja inspiraation lähteenä. Täällä alkaa ystävyyssuhteita, aloita yhteistyötä ja sytyttämällä ideoita, jotka tekevät University tulevaisuudessa on suosittu Thinktank yhteiskunnassa. Jos tarvitset enemmän tilaa ajatella, voit kehittää täällä.

Laatu, ei määrä.

Joka ajattelee kansainvälisesti ja toimii, mikä ei riitä olla yksi suosituimmista yliopistot Baijerissa ja saavuttaa johtotehtäviin kansallisiin opetuksen ja tutkimuksen rankingissa uudelleen. Siksi olemme asettaneet vuonna 2020 kolme laaja-alaista kehitystavoitteet, terävöittää kilpailukykyinen ja riippumaton profiilin yliopiston Bayreuth: ​

Erinomaisessa nimetty tieteenaloilla ja strategisesti valitun profiilin kentät Bayreuthin yliopistosta tarjoaa kansainvälisesti kilpailukykyistä tutkimusta palveluja ja tarjoaa parhaan opiskeluolosuhteita. Bayreuthin yliopistosta on yksi koskee opiskeluolosuhteita ja opiskelija tasolla ensimmäinen koulutus osoitteet kansallisessa vertailussa. Bayreuthin yliopistosta on kampuksen yliopisto keskikokoinen tietoisesti positiivisesti erottuu massasta yliopistojen ja korkeimmat laatuvaatimukset.

Koska yksi nuorimmista yliopistojen Saksassa olemme siirtymässä olonsa luottaa välinen jännite akateemisen vapauden, tieteen kehityksen ja sosiaalisen vastuun. Mukaisesti mallimme, keskitymme yksilöllistä huomiota, korkean suorituskyvyn standardit ja tutkimukseen liittyvää koulutusta. Monitieteinen painopiste ja innovatiivista yhteistyötä monien osastojen hallitsevat Bayreuthin mallia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc » Katso Summer courses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Filosofian & Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Saksa Bayreuth + 1 lisää

Osastot filosofian ja Economics tarjoavat johtava ja ainutlaatuinen Master Programme in Philosophy & Economics Euroopassa. P & E antaa sinulle tiukkaa koulutusta ydinalueilla taloustieteen ja analyyttinen filosofia. [+]

Osastot filosofian ja Economics tarjoavat johtava ja ainutlaatuinen Master Programme in Philosophy & Economics Euroopassa. P & E antaa sinulle tiukkaa koulutusta ydinalueilla taloustieteen ja analyyttinen filosofia.

S P & E aste on perusta yhteiskunnan tulevaisuuden päättäjiä hallituksen, yritysten, tieteen ja kansalaisjärjestöt. Jos etsit kunnianhimoista PPE tai POR Master löydät runsaasti poliittisen filosofian ja poliittisten talous ohjelmaamme. Jos etsit maisteriohjelman taloustieteen kanssa ero, niin olet myös laskeutunut oikeaan paikkaan.

Ohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan kehittynyt analyyttinen ja määrällinen koulutuksen perusta toteuttavat tutkimukseen perustuva uran korkeakoulujen, julkisen palvelun ja liiketoiminnan. Suunnittelussa määrin meillä oli mielessä ekonomistit ja filosofeja sekä ne, joilla politiikan tutkijat tai ne, joilla on taustalla liiketoiminnan tai johdon tutkimuksiin, jotka ovat tahallisuus teroitus kykynsä ohjaavassa pohdintaa, tiivistämisestä tietämys aiheista he ovat pyrkineet aikana kandidaatin opintojen sekä laajentaa ja parantaa niiden menetelmiin taitojaan avainalueilla kannalta molemmissa lajeissa.... [-]


Ma Historiassa & Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Saksa Bayreuth + 1 lisää

Maisteriohjelma History & Economics tarjoaa monitieteisen koulutuksen historiaa ja taloustiedettä, joka on tällä hetkellä yksi-of-a-kind Saksassa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä johtaa uran täyttäviä määrin, että tutkinnon aloittaa uran yksityisellä sektorilla tai jatkaa jatkokoulutukseen. [+]

Uusi Master-ohjelma History & Economics

Talous muuttuu jatkuvasti. Uusin talouskriisit ovat opettaneet meille, että pitkällä aikavälillä voi auttaa meitä ymmärtämään paremmin talouden muutoksiin. Tästä syystä alan taloudellinen historia on kokenut puomi viime useita vuosia. Yhä useammat asiantuntijat tarvitaan analysoida monimutkaisia ​​taloudellisia suhteita ja kehittää integroiva lähestymistapoja saavuttamaan ratkaisuja historiallisen kokemuksen perusteella.

Maisteriohjelma History & Economics tarjoaa monitieteisen koulutuksen historiaa ja taloustiedettä, joka on tällä hetkellä yksi-of-a-kind Saksassa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä johtaa uran täyttäviä määrin, että tutkinnon aloittaa uran yksityisellä sektorilla tai jatkaa jatkokoulutukseen.... [-]


MA in History & Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Saksa Bayreuth

[+]

Yhä useammat asiantuntijat tarvitaan analysoida monimutkaisia ​​taloudellisia suhteita ja kehittää integroiva lähestymistapoja saavuttamaan ratkaisuja historiallisen kokemuksen perusteella.

Maisteriohjelma History & Economics tarjoaa monitieteisen koulutuksen historiaa ja taloustiedettä, joka on tällä hetkellä yksi-of-a-kind Saksassa.

[-]

MSc

MSc in Environmental Geography

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Saksa Bayreuth

[+]

Oman karrieerityyppinen pätevyys on vahvistettu pakollisen harjoittelun muussa kuin yliopiston asetus (I). R-moduulit palvelevat opiskelijan osallistumista prosessiin tutkimuksen.

Perspectives [-]

MSc Ympäristön Kemia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Saksa Bayreuth + 1 lisää

Miksi Environmental Chemistry Bayreuth? Yksilöllisen opinto-ohjelma, lyhyet viestinnän tapoja, ja erinomaiset suhteet ohjaajien ja opiskelijoiden luoda perheen ilmapiiri, jossa opiskelu on sekä älyllinen haaste ja henkilökohtaisen ilon. [+]

Etsit Master ohjelma, jonka avulla voit auttaa käsittelemään nykypäivän maailmanlaajuisten haasteiden aiheuttama lisäämällä teollistuminen ja luonnonvarojen liikakäyttöä? Olet innokas soveltaa monitieteistä osaamista, taitoja ja kokemusta epäorgaanisen ja orgaanisen kemian, mikrobiologian, toksikologian, ekosysteemin analyysi, ja ihmisten ja ympäristön vuorovaikutukset ymmärtää, miten tartuntoja ilman, maaperän ja veden vaikuttaa koko ekosysteemeihin maailmanlaajuisesti? Haluatko opiskella kansainvälisessä ympäristössä, voitto tutkimus-johtama opetuksen, pienryhmätyöskentelyä ja kehittää ratkaisu ajattelua ja luovuutta?

Liity meihin yliopistossa Bayreuth, Saksa!... [-]


Ota yhteyttä

Universität Bayreuth

Osoite, 1. rivi University of Bayreuth 95440 Bayreuth Germany
Bayreuth, Bavaria, Saksa
Verkkosivu http://www.uni-bayreuth.de/
Puhelin +49 921 550