University of Bayreuth

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Bayreuth

University of Bayreuth on dynaaminen, tutkimukseen suuntautunut kampusyliopisto. Yhtiö perustettiin vuonna 1975 yhdeksi ensimmäisistä yliopistoista Saksassa, jolla on monitieteinen perustamistehtävä. Sitä pidetään nyt innovatiivisen tutkimuksen ja opetuksen edelläkävijänä. Ydinaihealueidensa ja strategisesti valittujen painopistealueidensa ansiosta yliopisto tarjoaa noin 13 500 opiskelijalle Saksasta ja ulkomailta ihanteellisen oppimisympäristön, tarkan valvonnan ja houkuttelevat, kansainvälisesti suuntautuneet opinto-ohjelmat, jotka pidetään kokonaan englanniksi.

University of Bayreuth pidetään maailman parhaimpien nuorten yliopistojen joukossa, kuten voidaan nähdä sen asemasta Times Higher Educationin (THE) maailmanlaajuisessa yliopistojen luokituksessa ”alle 50”. University of Bayreuth on vaikuttava kansainvälinen verkosto, ja se vastaa sosiaalisiin muutoksiin ja prosesseihin innovaatioilla, jotka asettavat edelleen uusia normeja. Tästä syystä monitieteinen ajattelu ei rajoitu yhteistyöhön, joka tehdään ainutlaatuisella vihreällä kampuksellamme. Se on myös avaintekijä monissa monitieteellisissä opinto-ohjelmissamme. Tällä hetkellä yliopiston seitsemän tiedekunnan tarjoamista noin 150 erilaisesta opinto-ohjelmasta on ilmoittautunut noin 13 500 opiskelijaa.

University of Bayreuth keskittyy monitieteiseen tutkimukseen ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet nykyaikaisten tutkimuslaitostensa ja ensiluokkaisen tutkimusinfrastruktuurinsa ansiosta. University of Bayreuth on onneksi yksi suosituimmista saksalaisista yliopistoista ulkomaisten tutkijoiden keskuudessa, ja se sisältyy säännöllisesti Humboldt-listan johtajiin.

v

Se on ollut monien vuosien ajan kansainvälinen johtaja afrikkalaisessa tutkimuksessa; Bayreuthin kansainvälinen tutkijakoulu (BIGSAS) on osa huippuyksikköryhmäämme "Africa Multiple", jota rahoittavat Saksan liittovaltion ja osavaltion goalt = "perernat. Korkeapaine- ja korkean lämpötilan tutkimus Baalt =" var -tutkimuslaitoksessa Kokeellisen geokemian ja geofysiikan laitos on myös saavuttanut vahvan maineen maailmanlaajuisesti. Polymeeritutkimus Unialt = "-moninaisuudessa on edelläkävijä Saksan tutkimusrahaston (DFG) julkaisemassa rahoitusjärjestyksessä. Bayreuthin Unialt = "moninaisuudella on tiukka kansainvälinen verkosto strategisesti valittuja unialt =" moninaisuuskumppanuuksia.

Unialt = "-julkaisu tarjoaa opiskelijoilleen ja tutkijoilleen opetus- ja tutkimuskokonaisuuden, jossa on runsaasti tilaa luovuudelle, asettaen siten itsensä jännitteiden alueelle akateemisen vapauden, tieteellisen kehityksen, käytännön suuntautumisen sekä sosiaalisen ja kulttuurisen välillä. vastuulla.

Discoalt = "vertaa uusi koti poissa kotoa. Tule jäseneksi Bayreuth-yhteisöön. Nähdään kampuksella tai verkossa!

Sijainnit

Bayreuth

Universität Bayreuth

Osoite
University of Bayreuth
95440 Bayreuth
Germany

Bayreuth, Baijeri, Saksa
Puhelin
+49 921 550

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin