University of Hamburg - School of Integrated Earth and Climate System Sciences (SICSS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Integroitujen ilmasto- ja maatekniikan laitos

SICSS perustettiin vuonna 2008 jatkokouluksi integroidun ilmastojärjestelmäanalyysin ja ennusteen (CliSAP) huippuklusterin ajaksi 2007-2018. Ensimmäiset tohtorikoulutettavamme aloittivat projektinsa SICSS-jäseninä vuonna 2008 ja ensimmäiset maisteriopiskelijamme ilmoittautuivat lokakuussa 2009. Siitä lähtien SICSS kasvoi erittäin nopeasti!

Tänään isännöimme pysyvästi noin 75 tohtorikoulutettavaa ja noin 45 maisteriopiskelijaa. Kesästä 2019 lähtien SICSS hoitaa kaikki uran alkuvaiheet. MSc: n ja tohtoriohjelman lisäksi olemme vastuussa myös Post-Doc-ohjelmasta ja kaikista sukupuolikysymyksistä, jotka liittyvät varhaiseen uratukeen.

Tieteidenvälinen koulutus ja tutkimus SICSS: ssä

SICSS tarkoittaa monitieteistä ja tutkimukselliseen koulutusta maapallo- ja ilmastojärjestelmätieteessä. SICSS yhdistää opiskelijat ja ehdokkaat, joilla on erilainen tieteellinen tausta ja asiantuntemus, ja mahdollistaa integroidun, innovatiivisen koulutuksen. SICSS valmistaa sinut työskentelemään asiantuntijana ilmastomuutoksen eri aloilla: luonnontieteiden, yhteiskuntatieteiden ja taloustieteiden tutkijana, konsulttina tai asiantuntijana kansallisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa. SICSS: n korkeatasoinen kurinalainen ja monitieteinen tutkimus, henkilökohtainen tuki ja valvonta sekä kansainvälinen ilmapiiri ovat inspiroiva tausta ohjelmallemme.

120262_MScprogramcoursesTitelbildGottschalk.JPGUHH / SICS / Gottschalk

Kaikki ohjelmistomme alkavat johdantokurssilla, joka antaa asiantuntijapohjaisen yleiskuvan ilmastotieteiden aiheista. Opinnäytetyökursseilla saatua monitieteistä tietoa täydennetään erityisillä tutkimustaitoilla, joita tarvitaan uraan maapallon ja ilmastotekniikan aloilla. Tämä käsittää tieteellisen kirjoittamisen, esityksen tai johtamisen taidot. Muut tutkimuksen taitokurssit on omistettu ohjelmoinnille, tietokonekielille, mallinnustyökaluille tai visualisoinnille. Tutkimustaitokurssit täydennetään hyvää tieteellistä käytäntöä ja kulttuurienvälistä koulutusta koskevilla kursseilla.

MSc students during our annual Orientation Week for new studentsUHH / SICS

Sijainnit

Hampuri

Osoite
School of Integrated Climate System Sciences
Universität Hamburg
Grindelberg 5
20144 Hamburg
Germany

Hampuri, Hampuri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin