University of Kaiserslautern

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kokeneita ammattilaisia ​​menestykselle

"Mittausetäisyyden ja riippumattomia tutkimuksia Centre" (levy) teknisen yliopiston Kaiserslautern on johtava jatko etäopetuksen Saksassa. Laitoksella on yli 20 vuoden kokemus kehittämisestä ja suunnittelun akateemisen tarjoaa opastettuja itseopiskelu. Se on kehittynyt "etäopetuskeskus ja täydennyskoulutuskeskus" (ZFUW), joka perustettiin vuonna 1992 Kaiserslauternin yliopistossa.

  • Tarjoamme akkreditoitu maisterin tutkinnot houkutteleva aiheita ja
    mukana opintojen konsultoimalla, palvelu ja tuki.

riippumaton tutkimus

Levyn ajatus "Itsenäinen oppiminen" on olennainen.

  • Me vahvistaa itseoppimisen osaamiseen opiskelijoiden ja tukea yliopiston Kaiserslauternin kehittämällä itse oppimismoduuleja matkalla yliopiston elinikäisen oppimisen.
  • Näin pystymme vaikuttamaan että opiskelijat kehittävät yliopistossa Kaiserslauternin paitsi asiantuntemuksensa mutta myös tullut asiantuntijoita omasta oppimisestaan.

Tutkimuksessa kaikkialta maailmasta

Tällä hetkellä noin 4000 tutkijat käyttävät opintosuunnitelma levyn uransa - enemmän kuin missään muissa vastaavissa etäopetus instituutti Saksassa. Opiskelijat tulevat eri puolilta Saksassa, saksankielisissä naapurimaissa, mutta myös ulkomailta, esimerkiksi ulkomailla oleskelun aikana Kiinassa, Intiassa tai Yhdysvalloissa.

Jatketaan korkea onnistumisprosentti

Yli 80% osallistujista levyn etäopiskelu tämän onnistuakseen. Perustuu korkea menestys on yhdistelmä ammattimaisesti tunnettu tutkimuksen johtimien suhteen harjoitella, didaktisesti erinomainen valmis oppimateriaaleista verkossa seminaareja ja tutkimuksen luotettavaa tukea henkilökunnalta levy.

Lyhyt profiili TU Kaiserslautern

Tulevaisuuteen suuntautunut, käytännön koulutusta ja moderni infrastruktuuri, nämä ovat olosuhteet, jotka syntyvät opiskelijoille yliopiston Kaiserslautern. Ainoa Tekninen suuntautunut yliopisto Rheinland-Pfalz on saavuttanut huomattavan maineen, koska se perustettiin vuonna 1970 ja kestää hyvin vertailun vakiintuneiden teknisten oppilaitosten älä pelkää.

Palkinto yliopiston Kaiserslauternin, joka syntyi lokakuussa 2009 valtakunnallisessa kilpailussa "opetuksen" yhtenä Kuusi voittajaa yliopistojen, on elävä todiste tärkeää opettaa yliopistossa.

Koska kampuksella yliopiston noin 12500 opiskelijaa (joista noin 4000 etäopiskelijat) se tarjoaa kahdessatoista osastoilla yli 100 tulevaisuuteen ja käytännönläheisiä kursseja ja taattu sen kokoiseksi tiivistä yhteyttä professorit ja erinomaista huolta tilanteesta. Lisäksi opiskelijat hyötyvät kuuluisa tutkimuslaitos, mukaan lukien kaksi Fraunhofer Institutes, Max Planck -instituutissa Saksan tutkimuskeskuksen tekoäly ja Institute for komposiittimateriaalit, suoraan kampuksella tai sijaitsevat lähellä ja yhteistyötä alalla soveltavaa tutkimusta tiiviissä TU.

Tammikuussa 2010 Kaiserslauternin yliopistossa ja toimielinten IESE, ITWM, DFKI ja ITA kaksinkertainen voittaja viiden voittajat alkuun klusterin kilpailuun liittovaltion opetus- ja tutkimusministeriö (BMBF) oli.

Kaksi tutkimuskeskusta on perustettu vuoden 2008 puolivälissä yliopiston Kaiserslauternin tavoitteena iso, koordinoi sellaisia ​​tutkimushankkeita. perustetaan erityisiä tutkimusalueita ja menestyksekkäästi nostaa hankkeiden kansallisen ja kansainvälisen tukitoimet huippuosaamista.

Sijainnit

Kaiserslautern

Osoite
Technical University of Kaiserslautern Distance & Independent Studies Center (DISC) Postfach: 3049 67653 Kaiserslautern, Germany
Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Saksa