University of Koblenz-Landau

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Koblenz-Landau on nuori, keskisuurten yliopisto. Vuonna 1990 yliopisto syntyi entisen Opettajakoulutuslaitoksen. Sillä välin tutkimuksen ja opetuksen on jaettu kolmeen sidoksissa monitieteistä aihealueisiin otsikolla "Learning", "Yhteiskunta" ja "Ympäristö".

Meidän Profiili Oppiminen:

Yliopistolla on merkittävä asema koulutus ja opettajien koulutus Rheinland-Pfalzissa. Se on ainoa yliopisto, joka tarjoaa opettajankoulutusohjelmien kaikille koulumuodosta. Tämä ydinosaamista luonnehtii yliopiston profiilia. Tärkeimmät ominaisuudet ovat myös yhdistelmä koulutusta ja opetuksen menetelmiä, suuri tärkeänä opetussuunnitelman paikoissa ja koulun laboratorioiden sekä yhdistää teorian ja opetuskäytäntöihin, esimerkiksi kautta Campus-School Networks.

Yhteiskunta:

Tämä aihe alue on ominaista humanististen, kulttuurintutkimus ja yhteiskuntatieteet, jossa erityisesti kielten, taiteen ja kulttuurin, politiikan ja talouden analysoidaan. Aihealue on ominaista myös psykologia (yksi yhteiskuntatieteissä) sekä tietojenkäsittelytieteen, joka optimoi ja testit laaja IT-pohjaiset palvelut, jotka on kehitetty niiden käytännön merkitystä ihmisille.

Ympäristö:

Kolme tieteelliset lähestymistavat kuvaavat tätä aihealuetta. Life science lähestymistapa puheeksi kysymys ympäristön tieteellisestä näkökulmasta, kun taas tietojenkäsittelytiede käsittelee digitaalisen maailman, ja humanististen ja yhteiskuntatieteiden ymmärtää maailmaa kannalta kulttuuria ja yhteiskuntaa.

Tutkimus ja Täydennyskoulutus Nousu opiskelijamäärien osoittaa, että sekä Koblenzin ja Landaun kampukset ovat suosittuja paikkoja opiskella. Opiskelijoiden määrä on kolminkertaistunut vuodesta 1990. Tällä välin on noin 15000 opiskelijoiden ohjelmiin, puolet näistä Koblenz, toinen puoli Landau. Verrattuna erittäin suuria yliopistoja, opetus ja opiskelu toteutetaan hallittavissa rakenteiden Koblenz ja Landaun, joka edistää paljon lähempänä opiskelijan yhteisö sekä tiiviimpää-neuloa opettaja-opiskelija yhteisö. Yliopisto tarjoaa tulevaisuudessa asiantuntijoita ja avainhenkilöt erilaisia ​​kandidaatin ja maisterin ohjelmia koulutuksessa, yhteiskuntatieteiden, kulttuurintutkimus, humanistiset ja biotieteiden sekä psykologian ja tietotekniikassa. Perinteinen ydin opetus yliopistossa on sen opettajankoulutuksen ohjelmia kaikille koulumuodosta.

Alalla täydennyskoulutuksen hienostunut valikoima opinto-ohjelmia, etäopiskeluohjelmat sekä seminaareja on kehitetty alati muuttuvassa työ- ja ammattimaisessa ympäristössä. Suurin osa ohjelmista ja kursseja tarjolla on suunniteltu in-palvelu luonteeltaan, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää sekä työn ja opiskelun. Nämä ohjelmat ovat johdonmukaisesti rakennettu ja laajennettu.

Tutkimukseen ja tiedon siirtoon Tutkimusta tehdään kansallisesti ja kansainvälisesti liittyvät työryhmät. University of Koblenz-Landaun myös toimii tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden lähialueelle. Mikä on ominaista on tasapainoinen suhde teoreettisen ja soveltavan tutkimuksen. Nykyiset tutkimusalueita ovat koulutus, ympäristö, tietojenkäsittelytiede sekä humanististen ja yhteiskuntatieteiden, perustuu kolmeen aihealueeseen yliopiston.

Teknologian siirto on yksi keskeisistä tehtävistä yliopiston ja mahdollistaa järjestelmällisen ja käytön suunnittelu uuden tieteellisen ja teknologisen tietämyksen taloudessa, politiikassa ja yhteiskunnassa. University of Koblenz-Landaun edistää myös yritysten perustamista tiedemaailmassa ja kehittäminen yrityskulttuuria.

Kansainvälistyminen Kansainvälisen luonteen tutkimuksen ja opetuksen sekä Yliopistojen on laatu piirre modernin yliopiston. University of Koblenz-Landaun haluaa sekä laajentaa ja tehostaa kansainvälistä suuntaan. Tänään tämä on olennaista paitsi globaalissa taloudessa, mutta myös kansallisesti. Kansainvälistyminen on monitieteinen tehtävä edessään yliopiston kaikilla aloilla ja kaikilla tasoilla. Jotta ajaa tätä prosessia eteenpäin, useita kansainvälisiä tutkimushankkeita ja yhteistyösopimuksia olisi esimerkiksi lisätä, ja lähteviä vaihto-opiskelijoita sekä tulevia niistä olisi nostettava. Tämän pitäisi lisäksi olla yhdistettynä määrä kasvaa kansainvälisesti suuntautuneita opinto-ohjelmia.

Edistäminen nuorten tutkijoiden Nuorten tutkijoiden on yksi keskeisistä tehtävät ja vastuut yliopiston. Laatu nuorten tutkijoiden on paitsi merkittävä tekijä parantaa yliopiston tutkimuksen potentiaalia, mutta se on myös samalla indikaattori yliopiston läsnäolo ja maine. Jatko yliopistoissa ja kouluissa sekä monitieteinen PhD keskus olivat kaikki perustettu edistämään nuorten tutkijoiden edelleen, ja tämä joukko toimenpiteitä on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa.

Pro-perheen yliopisto Yliopisto on sitoutunut periaatteisiin pro-perheen yliopisto. Miehet ja naiset työskentelevät yliopistossa pitäisi pystyä yhdistämään työn, tutkimus, ja lasten kasvatukseen tai huolta sukulaisten. Yliopisto on myös ryhtynyt toimiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi, esimerkiksi siten, että käytössä lastenhoitopalvelujen ja joustavien työaikojen, tai edistämällä erityisiä tukiohjelmia.

Yksi yliopisto - kolmella paikkakunnalla Yksi erityinen piirre yliopisto on sen organisaatiorakenne. Koblenz ja Landaun ovat keskuksia opetuksen, tutkimuksen ja täydennyskoulutusta. Keskeinen lenkki koko organisaation on puhemiehen kabinetin Mainz, jossa yliopiston johtokunta ja useilla sen keskushallinto sijaitsevat. Koblenz, tutkimuksen ja opetuksen tehdään neljässä tiedekunnassa on moderni kampus, joka on vain kivenheiton päässä joen Mosel. University at Landau myös koostuu neljästä tiedekuntien ja pääkampuksella laajennetaan ylimääräisiä yliopiston sivustoja ja ympäri kaupunkia Landau.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisteri Matemaattinen Mallintaminen Monimutkaisten Järjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Saksa Koblenz Landau + 1 lisää

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa lahjakkaita jatko-opiskelijoille tulla "asiantuntija hallitsemaan ohjelmisto modernin matematiikan ja atk menetelmiä mallintamiseen, simulointiin ja optimointiin monimutkaisia ​​järjestelmiä ja osata yhdistää niitä menetelmiä ongelman reaalimaailman ongelmia". [+]

Complex, rajat liittyvät järjestelmät tunkeutua jokapäiväisessä elämässä esimerkiksi luonnontieteiden, tekniikan, biotieteiden, tai logistiikka. Avain haasteisiin asettamat Näiden järjestelmien on matemaattinen mallintaminen laajasti joka perustuu syvällinen tuntemus matematiikka fysiikka tietokone Tiede. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa lahjakkaita jatko-opiskelijoille tulla "asiantuntija hallitsemaan ohjelmisto modernin matematiikan ja atk menetelmiä mallintamiseen, simulointiin ja optimointiin monimutkaisia ​​järjestelmiä ja osata yhdistää niitä menetelmiä ongelman reaalimaailman ongelmia". Asiantuntijalla käytetään merkityksessä yleis eikä asiantuntija, koska pyrimme koko kirjon erilaisia ​​menetelmiä. Sen rakenne, ohjelma heijastelee monien Kaapeissa monimutkaisia ​​järjestelmiä. Tämän seurauksena valmistuneet ovat hyvin valmistautuneita tuleviin tehtäviin. Opetussuunnitelma Innovatiivisia, tieteidenvälisiä ja tutkimuksellista kaksivuotinen M.Sc. ohjelma matemaattiseen mallintamiseen Complex Systems on täysin opetetaan Englanti ja pyritään sekä, kansainvälisen ja saksalaisten opiskelijoiden. Vuoden ensimmäisellä ja toisella puoliskolla, omistettu kursseja sovellettu matematiikka, fysiikka, ja tietotekniikan tarvitaan kehittyneitä mallinnus, simulointi ja optimointi monimutkaisten järjestelmien opetetaan. Kolmannessa lukukauden, opiskelijat alkavat keskitytään jollakin alueella ja aihe valitsemalla moduulien etuja. Hanke seminaari vahvistaa erikoistumista ja valmistautuu diplomityön sitten neljännessä lukukauden. Tämä opinnäytetyö on yksilöllinen tutkimustyö, joka on tyypillisesti upotettu joissakin suurempia ajan tasalla tutkimushanke ja valmisteltu perusteellisesti valvonnassa. Lisäksi tekninen huippuosaaminen useita tieteenalojen kuten matematiikka, fysiikka, ja tietotekniikan, ohjelma edistää kaistanleveys toissijaisia ​​taitoja siten muotoiluun kattavasti koulutettu tutkinnon. Esimerkillinen Kurssit Applied differentiaaliyhtälöt (9 op) Numerot PDE (9 op) Applied Optimization (9 op) Integer Optimization (9 op) Physics Sovellukset (12 op) Solid State Physics (6 op) Computer Based Menetelmät (18 op) Valittavien (12 op) Project Seminar (18 op) Master Thesis (30 op) Job prospectives Ottaa kokenut tämän ainutlaatuisen ohjelman matemaattisen mallinnuksen, valmistuneet on yleisvirkamiesten sijaan asiantuntijat: laaja kirjo... [-]

Master Of Science Ekotoksikologiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Saksa Landau Koblenz + 1 lisää

Yhä useammat kemikaalien käyttää nyky, jotka alsoreleased ympäristöön. Ekotoksikologia koskee niiden mahdolliset vaikutukset ekosysteemiin. [+]

Master of Science in Ecotoxicology Yhä useammat kemikaalien käyttää nyky, joka vapautuu myös ympäristöön. Ekotoksikologia koskee niiden mahdolliset vaikutukset ekosysteemiin. Sen tarkoituksena on tutkia ja löytää kemikaalien vaikutus biologisten järjestelmien kehittämiseksi menetelmiä riskienhallinnan sekä ennustaa ekologisia seurauksia. Kansainvälinen "Master of Science-ohjelman Ekotoksikologia" integroi käsitteet Environmental Chemistry, toksikologian ja ekologian ja sisältää yhteiskuntatieteiden ja taloustieteen samoin. Koska sen tieteidenvälistä ja Applied lähestymistapaa, ohjelma mahdollistaa sen tutkinnon analysoida monimutkaisia ​​ongelmia ja kehittää käytännön ratkaisuja. Koska ympäristöongelmat ulottuvat pitkälle yli kansallisten rajojen, kansainvälinen lähestymistapa on tarpeen ja tilanteen kehitysmaissa tarvitaan erityisratkaisuja. Master Ecotoxicology järjestää Institute for Environmental Sciences ja sen valmistuneet saavat täyden luottoja yhdeksän tarvitaan aiheita Society of Environmental Toxicology and Chemistry n sertifiointi Environmental riskinarvioijien (CRA) ohjelma. Opetusohjelma Kaikki opiskelijat suorittavat 9 vaaditut moduulit, sekä 10 viikon Research Project Course ja Applied moduuli Ulkoinen järjestöt 8 viikkoa saada syvä tuntemus alan Ekotoksikologia. Jälkeenpäin studentes yhdistää ohjelman valitsemalla 2 moduulit 5 Erityisosaamisen alueet. Master Thesis kanssa keskustelutilaisuudessa pyöristää 4-lukukauden ohjelma. Erikoisuus alueet: Applied Environmental Chemistry & Environmental Physics, Kemia, Applied Ecology, Geoecology ja Socioeconomics & Environmental Management VAATIMUKSET Etsimme erittäin motivoituneita opiskelijoita kiinnostuneita työskentelee ekotoksikologisesti merkityksellisiä ongelmia käyttää monitieteistä lähestymistapaa. Saadakseen Master of Ekotoksikologia Program useita vaatimuksia on noudatettava. Korkeakoulujen Sisäänkäynti Arviointi Kaikille, jotka haluavat opiskella saksalaisessa yliopistossa tarvitsee korkeakoulujen sisäänkäynti pätevyys ("Hochschulzugangsberechtigung"), vastaavasti mestari sisäänkäynti pätevyys ("Masterzugangsberechtigung"). Sisäänkäynti pätevyys ei tarkisteta yliopiston, vaan Uni-avustaa (ks hakuprosessin). Uni-avustaa tarjoaa kaikki lisätietoja korkeakoulutukseen sisäänkäynti pätevyys. Akateeminen tausta Kandidaatin tutkinto Environmental Science, Natural Science tai Geotiede vaaditaan. Perustiedot akateemisen tiedon voidaan hankkia aloilla Ekologia,... [-]

Master Of Science In Web Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Saksa Koblenz Landau + 1 lisää

Maisterin tutkinto Web Science voi tutkia sinua ja ratkaisemaan ongelmia Webissä. Meidän monitieteinen opetussuunnitelma korostaa tietotekniikan ja rakentaa siltoja yhteiskuntatieteiden, taloustieteen, tutkimukset lain, kielitiede ja matematiikka. Kaikki pakolliset kurssit opetetaan Englanti. [+]

Maisterin tutkinto Web Science voit tutkia ja ratkaista ongelmia verkossa. Meidän monitieteinen opetussuunnitelma korostaa tietotekniikan ja rakentaa siltoja yhteiskuntatieteiden, taloustieteen, tutkimukset lain, kielitiede ja matematiikka. Kaikki pakolliset kurssit opetetaan Englanti. Yleensä meidän ohjelma pyrkii henkilöille, joilla on kandidaatin tutkinto tai vähäisiä tietotekniikassa. Ellet jo pitää maisteriksi, meidän ohjelma vaikka on vapaa opetusta. Välineenä opetusta on Englanti. Valmistuneet instituutin West ovat löytäneet mielenkiintoisia tehtävissä menestyviä yrityksiä, oman yrityksen tai jatkaa kohti Ph.D. Instituutti West on rajoitettu määrä paikkoja vuosittain pursueing Ph.D. Jos Excel ansaita maisteriksi Web Science olet paalupaikalla jatkamista jatko-opintoihinsa. Koblenz on yksi vanhimmista ja houkuttelevin kaupungeista Saksassa ympäristöönsä kunnia kuin Unescon maailmanperintökohde. Yliopisto Koblenz-Landaun on läheiset yhteydet johtaviin yrityksiin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia harjoittelupaikkoja, yhteistyö ja projektin kokemuksia. Tavoitteet ohjelman Maisterin tutkinto Web Science voit teknisesti parantamaan ja analysoida web, ymmärtää, miten web vaikuttaa ihmisten ja mikä tekee online-yrityksille onnistunut. Et vain oppia oikeudellisista näkökohdista web, mutta myös analysoida ja ymmärtää sen sisällön ja välistä viestintää sen käyttäjille. Lopuksi, voit matemaattisesti kuvata ja ennustaa kaikki edellä mainitut. Yleisenä tavoitteena ohjelman tavoitteena on saada sinut aloittaa Ph.D. tai johtava asema liiketoiminnan. Valmistuneet instituutin länteen ovat löytäneet mielenkiintoisia tehtävissä yritykset kuten Google, Ernest & Young, Software AG tai Bosch tai jopa oman yrityksen. MSc Web Science: Application Hakumenettely riippuu jos pidät kuin saksalainen tai Saksan kandidaatin tutkinnon tai jos olet jo ilmoittautunut toiseen ohjelmaan meidän yliopistossa. Hakijat, joilla ei-saksalaisen kandidaatin tutkinto Sovelluksen kautta Uni-avustaa Opiskelijat, joilla tutkinnon Saksan ulkopuolella sovelletaan kautta UNI-auttamaan. Uni-avustaa on ulkoinen palveluntarjoaja ja ole sidoksissa yliopiston Koblenz-Landaun. Uni-auttaa... [-]

Master Of Science In Ympäristötieteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2017 Saksa Landau Koblenz + 1 lisää

Ympäristötieteiden laitos on monitieteinen, joka kattaa monet vuorovaikutus luonnon ja ihmisen järjestelmien useita asteikkoja, molekyyleistä maisemiin. Lisäksi tietoa luonnontieteet, Master opiskelijat ympäristötieteiden laitos ohjelma saada välttämätön ja vankka käsitys yhteiskuntatieteiden (esim talouden, politiikan, hallinta). [+]

Ympäristötieteet Ympäristötieteiden laitos on monitieteinen, joka kattaa monet vuorovaikutus luonnon ja ihmisen järjestelmien useita asteikkoja, molekyyleistä maisemiin. Lisäksi tietoa luonnontieteet, Master opiskelijat ympäristötieteiden laitos ohjelma saada välttämätön ja vankka käsitys yhteiskuntatieteiden (esim talouden, politiikan, hallinta). Kanssa ainutlaatuinen sekoitus teoriakursseja ja käytännön käytännön kokemuksia, opiskelijat kehittävät kykyjä analysoida ja ratkaista monimutkaisia ​​ympäristöongelmia tieteidenvälistä yhteydessä. Instituutti ympäristötieteiden laitos tarjoaa erinomaisen ohjelman tutkimus yhdistämällä osaamista biologian, kemian, fysiikan, Geoecology ja yhteiskuntatieteet. Opetusohjelma Kaikki opiskelijat suorittavat kuusi tarvittavat moduulit (pakollinen osa). Jälkeenpäin opiskelijat muokata ohjelmaa valitsemalla kaksi kahdeksasta Specialty alueet ja suorittamalla neljä moduulia kussakin, ja lisäksi moduuli heidän valintansa. Ulkoisen Työharjoittelu ja Master Thesis kanssa kollokvion kierroksella ulos 4-lukukauden ohjelma. 6 viikon harjoittelun voidaan suorittaa ulkoinen yliopistossa tai hallituksen tai teollisuuden tutkimuslaitoksen Saksassa tai ulkomailla. Erikoisuus alueet: Ympäristöanalyysi Applied Ecology Socioeconomics & Environmental Management Aquatic Systems Soil Systems Maisemat & Scales Mallinnus Kemikaalit Ympäristö VAATIMUKSET Etsimme erittäin motivoituneita opiskelijoita kiinnostuneita työskentelemään ympäristöön liittyviin ongelmiin käyttäen tieteidenvälistä lähestymistapaa. Korkeakoulujen Sisäänkäynti Arviointi Kaikille, jotka haluavat opiskella saksalaisessa yliopistossa tarvitsee korkeakoulujen sisäänkäynti pätevyys ("Hochschulzugangsberechtigung"), vastaavasti mestari sisäänkäynti pätevyys ("Masterzugangsberechtigung"). Sisäänkäynti pätevyys ei tarkisteta yliopiston, vaan Uni-avustaa (ks hakuprosessin). Uni-avustaa tarjoaa kaikki lisätietoja korkeakoulutukseen sisäänkäynti pätevyys. Akateeminen tausta Kandidaatin tutkinto ympäristötieteiden laitos (tai vastaava ohjelma, joka keskittyy luonnontieteiden ja sovellettu matematiikka) vähintään lopullinen arvosana "hyvä" (esim, 2.5 on 6,0 asteikolla tai 3.0 4,0 asteikolla). Kielitaito Englanti Ohjelma toteutetaan Englanti. Siksi hyvä aktiivinen ja passiivinen Englanti kielitaito ovat välttämättömiä. Saksa Pätevyyttä Saksan ei vaatimukseksi. Suosittelemme kuitenkin oppia joitakin perusasioita Saksan jokapäiväisessä elämässä. Vaikka Saksa moni puhuu Englanti, voit... [-]

Master Of Science Kemian Ja Fysiikan Funktionaalisten Materiaalien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2017 Saksa Koblenz Landau + 1 lisää

Perustuvat kemiallisiin ja fysikaalisiin tietoa kandidaatin ohjelman kattavampi käsitys suhteiden koostumus ja rakenne materiaalit toisaalta [+]

Master kurssi "Chemistry and Physics of Functional Materials" mahdollistaa tutkinnon kandidaatin ohjelma "Applied Natural Sciences" ja vastaavaa tutkimusta kursseja muiden tiedekuntien Saksan ja kansainvälisten yliopistojen työskennellä tutkimukseen kemian, fysiikan ja materiaalitieteiden. Ohjelma käsittelee opiskelijoille mielenkiintoa tehdä tutkimusta funktionaalisia materiaaleja. Perustuvat kemiallisiin ja fysikaalisiin tietoa kandidaatin ohjelman kattavampi käsitys suhteiden koostumus ja rakenne materiaalit toisaalta ja niiden kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet toisaalta annetaan. Master-ohjelma tarjoaa pätevyys vaaditaan seurauksena Ph.D. ohjelma tai mahdollistaa tutkinnon ryhtyä vastuutehtäviin tutkimukseen ja kehitykseen teollisuudessa tai tutkimuslaitoksissa. Tutkimus sisältö Synteesi ja karakterisointi funktionaalisten materiaalien Valittavien mahdollistavat asettaa yksittäisen tarkennus Luennot järjestetään myös in Englanti (rajoitettu valintoja) Mahdollisuus opiskella termi ulkomailla Pääsyvaatimukset B. Sc. in Applied Luonnontieteet Universität Koblenz-Landaun tai vastaava tutkinto (lopullinen arvosana 2,5 tai parempi) Tutkintolautakunta päättää mahdollisista poikkeuksista perusteella hakemuksista. Poikkeuksia tässä suhteessa ovat opinnäytetyö arvosanalla 1,5 tai parempi tai työkokemus vähintään 1 vuoden alalla kemian ja fysiikan funktionaalisten materiaalien. Tieto in Englanti vastaa CEF B2 tasolla tarvitaan. Alku Talvi ja kesä aikavälillä määräajat Määräaika kansainväliset hakemukset kautta Uniassist: 15 tammikuu kesä / 15 heinäkuu Määräaika saksa Applications: 31 maaliskuu ja 30 syyskuu [-]

Videot

University of Koblenz-Landau: A personal approach to studying!