University of Koblenz-Landau

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Koblenz-Landau on nuori, keskisuurten yliopisto. Vuonna 1990 yliopisto syntyi entisen Opettajakoulutuslaitoksen. Sillä välin tutkimuksen ja opetuksen on jaettu kolmeen sidoksissa monitieteistä aihealueisiin otsikolla "Learning", "Yhteiskunta" ja "Ympäristö".

Meidän Profiili Oppiminen:

Yliopistolla on merkittävä asema koulutus ja opettajien koulutus Rheinland-Pfalzissa. Se on ainoa yliopisto, joka tarjoaa opettajankoulutusohjelmien kaikille koulumuodosta. Tämä ydinosaamista luonnehtii yliopiston profiilia. Tärkeimmät ominaisuudet ovat myös yhdistelmä koulutusta ja opetuksen menetelmiä, suuri tärkeänä opetussuunnitelman paikoissa ja koulun laboratorioiden sekä yhdistää teorian ja opetuskäytäntöihin, esimerkiksi kautta Campus-School Networks.

Yhteiskunta:

Tämä aihe alue on ominaista humanististen, kulttuurintutkimus ja yhteiskuntatieteet, jossa erityisesti kielten, taiteen ja kulttuurin, politiikan ja talouden analysoidaan. Aihealue on ominaista myös psykologia (yksi yhteiskuntatieteissä) sekä tietojenkäsittelytieteen, joka optimoi ja testit laaja IT-pohjaiset palvelut, jotka on kehitetty niiden käytännön merkitystä ihmisille.

Ympäristö:

Kolme tieteelliset lähestymistavat kuvaavat tätä aihealuetta. Life science lähestymistapa puheeksi kysymys ympäristön tieteellisestä näkökulmasta, kun taas tietojenkäsittelytiede käsittelee digitaalisen maailman, ja humanististen ja yhteiskuntatieteiden ymmärtää maailmaa kannalta kulttuuria ja yhteiskuntaa.

Tutkimus ja Täydennyskoulutus Nousu opiskelijamäärien osoittaa, että sekä Koblenzin ja Landaun kampukset ovat suosittuja paikkoja opiskella. Opiskelijoiden määrä on kolminkertaistunut vuodesta 1990. Tällä välin on noin 15000 opiskelijoiden ohjelmiin, puolet näistä Koblenz, toinen puoli Landau. Verrattuna erittäin suuria yliopistoja, opetus ja opiskelu toteutetaan hallittavissa rakenteiden Koblenz ja Landaun, joka edistää paljon lähempänä opiskelijan yhteisö sekä tiiviimpää-neuloa opettaja-opiskelija yhteisö. Yliopisto tarjoaa tulevaisuudessa asiantuntijoita ja avainhenkilöt erilaisia ​​kandidaatin ja maisterin ohjelmia koulutuksessa, yhteiskuntatieteiden, kulttuurintutkimus, humanistiset ja biotieteiden sekä psykologian ja tietotekniikassa. Perinteinen ydin opetus yliopistossa on sen opettajankoulutuksen ohjelmia kaikille koulumuodosta.

Alalla täydennyskoulutuksen hienostunut valikoima opinto-ohjelmia, etäopiskeluohjelmat sekä seminaareja on kehitetty alati muuttuvassa työ- ja ammattimaisessa ympäristössä. Suurin osa ohjelmista ja kursseja tarjolla on suunniteltu in-palvelu luonteeltaan, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää sekä työn ja opiskelun. Nämä ohjelmat ovat johdonmukaisesti rakennettu ja laajennettu.

Tutkimukseen ja tiedon siirtoon Tutkimusta tehdään kansallisesti ja kansainvälisesti liittyvät työryhmät. University of Koblenz-Landaun myös toimii tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden lähialueelle. Mikä on ominaista on tasapainoinen suhde teoreettisen ja soveltavan tutkimuksen. Nykyiset tutkimusalueita ovat koulutus, ympäristö, tietojenkäsittelytiede sekä humanististen ja yhteiskuntatieteiden, perustuu kolmeen aihealueeseen yliopiston.

Teknologian siirto on yksi keskeisistä tehtävistä yliopiston ja mahdollistaa järjestelmällisen ja käytön suunnittelu uuden tieteellisen ja teknologisen tietämyksen taloudessa, politiikassa ja yhteiskunnassa. University of Koblenz-Landaun edistää myös yritysten perustamista tiedemaailmassa ja kehittäminen yrityskulttuuria.

Kansainvälistyminen Kansainvälisen luonteen tutkimuksen ja opetuksen sekä Yliopistojen on laatu piirre modernin yliopiston. University of Koblenz-Landaun haluaa sekä laajentaa ja tehostaa kansainvälistä suuntaan. Tänään tämä on olennaista paitsi globaalissa taloudessa, mutta myös kansallisesti. Kansainvälistyminen on monitieteinen tehtävä edessään yliopiston kaikilla aloilla ja kaikilla tasoilla. Jotta ajaa tätä prosessia eteenpäin, useita kansainvälisiä tutkimushankkeita ja yhteistyösopimuksia olisi esimerkiksi lisätä, ja lähteviä vaihto-opiskelijoita sekä tulevia niistä olisi nostettava. Tämän pitäisi lisäksi olla yhdistettynä määrä kasvaa kansainvälisesti suuntautuneita opinto-ohjelmia.

Edistäminen nuorten tutkijoiden Nuorten tutkijoiden on yksi keskeisistä tehtävät ja vastuut yliopiston. Laatu nuorten tutkijoiden on paitsi merkittävä tekijä parantaa yliopiston tutkimuksen potentiaalia, mutta se on myös samalla indikaattori yliopiston läsnäolo ja maine. Jatko yliopistoissa ja kouluissa sekä monitieteinen PhD keskus olivat kaikki perustettu edistämään nuorten tutkijoiden edelleen, ja tämä joukko toimenpiteitä on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa.

Pro-perheen yliopisto Yliopisto on sitoutunut periaatteisiin pro-perheen yliopisto. Miehet ja naiset työskentelevät yliopistossa pitäisi pystyä yhdistämään työn, tutkimus, ja lasten kasvatukseen tai huolta sukulaisten. Yliopisto on myös ryhtynyt toimiin tämän tavoitteen saavuttamiseksi, esimerkiksi siten, että käytössä lastenhoitopalvelujen ja joustavien työaikojen, tai edistämällä erityisiä tukiohjelmia.

Yksi yliopisto - kolmella paikkakunnalla Yksi erityinen piirre yliopisto on sen organisaatiorakenne. Koblenz ja Landaun ovat keskuksia opetuksen, tutkimuksen ja täydennyskoulutusta. Keskeinen lenkki koko organisaation on puhemiehen kabinetin Mainz, jossa yliopiston johtokunta ja useilla sen keskushallinto sijaitsevat. Koblenz, tutkimuksen ja opetuksen tehdään neljässä tiedekunnassa on moderni kampus, joka on vain kivenheiton päässä joen Mosel. University at Landau myös koostuu neljästä tiedekuntien ja pääkampuksella laajennetaan ylimääräisiä yliopiston sivustoja ja ympäri kaupunkia Landau.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisteri Matemaattinen Mallintaminen Monimutkaisten Järjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Koblenz Landau + 1 lisää

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa lahjakkaita jatko-opiskelijoille tulla "asiantuntija hallitsemaan ohjelmisto modernin matematiikan ja atk menetelmiä mallintamiseen, simulointiin ja optimointiin monimutkaisia ​​järjestelmiä ja osata yhdistää niitä menetelmiä ongelman reaalimaailman ongelmia". [+]

Complex, rajat liittyvät järjestelmät tunkeutua jokapäiväisessä elämässä esimerkiksi luonnontieteiden, tekniikan, biotieteiden, tai logistiikka. Avain haasteisiin asettamat Näiden järjestelmien on matemaattinen mallintaminen laajasti joka perustuu syvällinen tuntemus

matematiikka fysiikka tietokone Tiede.

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa lahjakkaita jatko-opiskelijoille tulla "asiantuntija hallitsemaan ohjelmisto modernin matematiikan ja atk menetelmiä mallintamiseen, simulointiin ja optimointiin monimutkaisia ​​järjestelmiä ja osata yhdistää niitä menetelmiä ongelman reaalimaailman ongelmia".

Asiantuntijalla käytetään merkityksessä yleis eikä asiantuntija, koska pyrimme koko kirjon erilaisia ​​menetelmiä.... [-]


Master Of Science Ekotoksikologiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Landau Koblenz + 1 lisää

Yhä useammat kemikaalien käyttää nyky, jotka alsoreleased ympäristöön. Ekotoksikologia koskee niiden mahdolliset vaikutukset ekosysteemiin. [+]

Master of Science in Ecotoxicology

Yhä useammat kemikaalien käyttää nyky, joka vapautuu myös ympäristöön. Ekotoksikologia koskee niiden mahdolliset vaikutukset ekosysteemiin. Sen tarkoituksena on tutkia ja löytää kemikaalien vaikutus biologisten järjestelmien kehittämiseksi menetelmiä riskienhallinnan sekä ennustaa ekologisia seurauksia.

Kansainvälinen "Master of Science-ohjelman Ekotoksikologia" integroi käsitteet Environmental Chemistry, toksikologian ja ekologian ja sisältää yhteiskuntatieteiden ja taloustieteen samoin. Koska sen tieteidenvälistä ja Applied lähestymistapaa, ohjelma mahdollistaa sen tutkinnon analysoida monimutkaisia ​​ongelmia ja kehittää käytännön ratkaisuja.... [-]


Master Of Science In Web Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Koblenz Landau + 1 lisää

Maisterin tutkinto Web Science voi tutkia sinua ja ratkaisemaan ongelmia Webissä. Meidän monitieteinen opetussuunnitelma korostaa tietotekniikan ja rakentaa siltoja yhteiskuntatieteiden, taloustieteen, tutkimukset lain, kielitiede ja matematiikka. Kaikki pakolliset kurssit opetetaan Englanti. [+]

Maisterin tutkinto Web Science voit tutkia ja ratkaista ongelmia verkossa. Meidän monitieteinen opetussuunnitelma korostaa tietotekniikan ja rakentaa siltoja yhteiskuntatieteiden, taloustieteen, tutkimukset lain, kielitiede ja matematiikka. Kaikki pakolliset kurssit opetetaan Englanti.

Yleensä meidän ohjelma pyrkii henkilöille, joilla on kandidaatin tutkinto tai vähäisiä tietotekniikassa. Ellet jo pitää maisteriksi, meidän ohjelma vaikka on vapaa opetusta. Välineenä opetusta on Englanti.

Valmistuneet instituutin West ovat löytäneet mielenkiintoisia tehtävissä menestyviä yrityksiä, oman yrityksen tai jatkaa kohti Ph.D. Instituutti West on rajoitettu määrä paikkoja vuosittain pursueing Ph.D. Jos Excel ansaita maisteriksi Web Science olet paalupaikalla jatkamista jatko-opintoihinsa.... [-]


Master Of Science In Ympäristötieteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Saksa Landau Koblenz + 1 lisää

Ympäristötieteiden laitos on monitieteinen, joka kattaa monet vuorovaikutus luonnon ja ihmisen järjestelmien useita asteikkoja, molekyyleistä maisemiin. Lisäksi tietoa luonnontieteet, Master opiskelijat ympäristötieteiden laitos ohjelma saada välttämätön ja vankka käsitys yhteiskuntatieteiden (esim talouden, politiikan, hallinta). [+]

Ympäristötieteet

Ympäristötieteiden laitos on monitieteinen, joka kattaa monet vuorovaikutus luonnon ja ihmisen järjestelmien useita asteikkoja, molekyyleistä maisemiin. Lisäksi tietoa luonnontieteet, Master opiskelijat ympäristötieteiden laitos ohjelma saada välttämätön ja vankka käsitys yhteiskuntatieteiden (esim talouden, politiikan, hallinta). Kanssa ainutlaatuinen sekoitus teoriakursseja ja käytännön käytännön kokemuksia, opiskelijat kehittävät kykyjä analysoida ja ratkaista monimutkaisia ​​ympäristöongelmia tieteidenvälistä yhteydessä.

Instituutti ympäristötieteiden laitos tarjoaa erinomaisen ohjelman tutkimus yhdistämällä osaamista biologian, kemian, fysiikan, Geoecology ja yhteiskuntatieteet.... [-]


Master Of Science Kemian Ja Fysiikan Funktionaalisten Materiaalien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Saksa Koblenz Landau + 1 lisää

Perustuvat kemiallisiin ja fysikaalisiin tietoa kandidaatin ohjelman kattavampi käsitys suhteiden koostumus ja rakenne materiaalit toisaalta [+]

Master kurssi "Chemistry and Physics of Functional Materials" mahdollistaa tutkinnon kandidaatin ohjelma "Applied Natural Sciences" ja vastaavaa tutkimusta kursseja muiden tiedekuntien Saksan ja kansainvälisten yliopistojen työskennellä tutkimukseen kemian, fysiikan ja materiaalitieteiden. Ohjelma käsittelee opiskelijoille mielenkiintoa tehdä tutkimusta funktionaalisia materiaaleja. Perustuvat kemiallisiin ja fysikaalisiin tietoa kandidaatin ohjelman kattavampi käsitys suhteiden koostumus ja rakenne materiaalit toisaalta ja niiden kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet toisaalta annetaan. Master-ohjelma tarjoaa pätevyys vaaditaan seurauksena Ph.D. ohjelma tai mahdollistaa tutkinnon ryhtyä vastuutehtäviin tutkimukseen ja kehitykseen teollisuudessa tai tutkimuslaitoksissa.... [-]


Videot

University of Koblenz-Landau: A personal approach to studying!