WHU – Otto Beisheim School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

WHU - Otto Beisheim School of Management pyrkii huippuosaamista kaikessa toiminnassaan. Tämä filosofia on korostetusti meidän väite "Excellence in Management Education." Saavutamme tavoitteemme huippuosaamisen kautta motivaatio ja omistautumista WHU opiskelijat ja henkilökunta (Passion), heidän vaatimuksensa sosiaalisen vastuun (People) ja uskollisuus periaate, jonka tulokset count (Performance).

intohimo

Edistää yrittäjyyteen, innovatiivista ajattelua ja toimintaa, tarjoamme henkinen ja luova ympäristö, joka on ominaista sitoutuminen ja sitoutumista kaikilta mukana.

Ihmiset

Vahvistamme, kannustaa ja haastaa yksilön henkilökohtaisen kehityksen ja sosiaalisen vastuun keskinäisen luottamuksen, tukea ja kunnioitusta yhteisö opiskelijoiden, alumnien ja tiedekunnan.

suorituskyky

Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille erinomaisen kansainvälisesti suuntautunut ja ajan tasalla koulutusta, joka perustuu WHU oma tutkimus.

Passion, Ihmiset ja suorituskyky ovat kulmakiviä ohjelmia. Vain aktiivisesti edistää yrittäjyyttä lähestymistapoja ja innovoinnin voimme saavuttaa tavoitteemme: kouluttaa ja kouluttaa tulevia johtajia talouden. Aina läsnä WHU henki, syntynyt keskinäinen luottamus, tuki ja kunnioitus, kestää kauan sen jälkeen vietetty aika kauppakorkeakoulu. Se valmistelee yksilön vastuun kantamiseen yritysten ja yhteiskunnan. Esitys kulttuurin WHU heijastuu sekä sen erinomainen opiskelijoille ja vastavalmistuneille, sekä erinomaista tutkimusta ja tutkijoita, toistuvasti tunnustanut riippumattomien rankingissa ja akkreditoinnit.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master in Entrepreneurship

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 17 - 21 kuukautta September 2018 Saksa Vallendar

[+]

Alennetun opetuksen hakemisella ei ole mitään vaikutusta valintamenettelyyn tai sisäänpääsyyn.

* Huomaa, että koko BAföG-hakumenettely on saatavilla vain saksaksi.

Deutschlandstipendium Valtakunnallisen stipendiohjelman Deutschlandstipendiumin puitteissa WHU myöntää jokaisena syksyn lukukaudeksi vuotuiset apurahat erityisen lahjakkaille, taitaville ja omistautuneille opiskelijoille, jotka erottavat itsensä erinomaisen yhteiskunnallisen ja yhteiskunnallisen sitoutumisen kautta. ... [-]

Master In Finance (MSC)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 17 - 21 kuukautta September 2018 Saksa Vallendar

Master in Finance (MSc) at WHU on yhtäjaksoisesti liiketaloustiede ohjelma, jossa käsitellään hakijat, joilla suorittaville tutkinto liiketoimintaan liittyvien koulutusaloittain. Ohjelma käynnistyy vuosittain syyskuussa. Opetuskielenä on Englanti. [+]

Master in Finance (MSc) at WHU on yhtäjaksoisesti liiketaloustiede ohjelma, jossa käsitellään hakijat, joilla suorittaville tutkinto liiketoimintaan liittyvien koulutusaloittain. Ohjelma käynnistyy vuosittain syyskuussa. Opetuskielenä on Englanti.

Opiskelijan tulee valita 11 kurssia (5 ov) pois ryhmästä ennalta rahoituksen kursseja, jotkut näistä kursseista ovat muun tiedekunnan ryhmien kuin finanssikonserni. Ohjelma on saatavana kaksi erilaista kappaletta: 90 op raidan ajaksi 17 kuukautta ja 120 opintopisteen raita 21 kuukauden ajan.

Ne opiskelijat 210 op kandidaatin tutkinnon voi liittyä 90 Luotto Track aloittaa pro gradu-tutkielman jälkeen Capstone Module ulkomailla ja työharjoittelu. Opiskelijat, joilla on vähintään 180 ECTS kandidaatin tutkinnon osallistuu 120 opintoviikkoa Track ja täydentää gradu-tutkielma myöhemmin heidän opiskella ulkomailla.... [-]


Maisteri

Maisteri Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 17 - 21 kuukautta September 2018 Saksa Vallendar

Master of Science (MSc) in Management WHU on 17-21 kuukautta, kokopäiväinen ohjelma, joka jatkuvasti saavuttaa kärkisijoilla sekä kansallisessa että kansainvälisissä vertailuissa. [+]

Master of Science (MSc) in Management WHU on 17-21 kuukautta, kokopäiväinen ohjelma, joka jatkuvasti saavuttaa kärkisijoilla sekä kansallisessa että kansainvälisissä vertailuissa.

Koska peräkkäisen liiketaloustiede ohjelma, Master of Science (MSc) osoitteet hakijalla perus kaupan ja hallinnon alalta, taloudesta tai yritystoimintaan liittyvät opintoalalla. Ohjelma perustuu olemassa oleviin liiketoiminnan perusta, mutta samalla tarjoaa voimakas keskittyminen laaja käytännön kokemus. Opetuskielenä on Englanti.

 

Ohjelma (Master of Science in Management) alkaa kahdella tutkimus osiot WHU kampuksella. Opiskelijat joko ilmoittautua Erikoistuminen Track, joka antaa niille mahdollisuuden syventää tietojaan kahdessa erikoisalojen käytettävissä, tai Yleisjohto Track, joka yhdistää kursseja kunkin erikoisalan. Erikoisalat ovat tarjolla kaikissa liiketoiminta-aluetta: Accounting & Control, talous-, valtiovarain-, innovaatio-ja yrittäjyyden, Marketing & Sales, Strategy & Organization, ja toimitusketjun hallintaan. ... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
WHU - Otto Beisheim School of Management
WHU Campus Vallendar
Burgplatz 2

Vallendar, Rheinland-Pfalz, 56179 DE