WHU – Otto Beisheim School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

WHU - Otto Beisheim School of Management pyrkii huippuosaamista kaikessa toiminnassaan. Tämä filosofia on korostetusti meidän väite "Excellence in Management Education." Saavutamme tavoitteemme huippuosaamisen kautta motivaatio ja omistautumista WHU opiskelijat ja henkilökunta (Passion), heidän vaatimuksensa sosiaalisen vastuun (People) ja uskollisuus periaate, jonka tulokset count (Performance).

intohimo

Edistää yrittäjyyteen, innovatiivista ajattelua ja toimintaa, tarjoamme henkinen ja luova ympäristö, joka on ominaista sitoutuminen ja sitoutumista kaikilta mukana.

Ihmiset

Vahvistamme, kannustaa ja haastaa yksilön henkilökohtaisen kehityksen ja sosiaalisen vastuun keskinäisen luottamuksen, tukea ja kunnioitusta yhteisö opiskelijoiden, alumnien ja tiedekunnan.

suorituskyky

Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille erinomaisen kansainvälisesti suuntautunut ja ajan tasalla koulutusta, joka perustuu WHU oma tutkimus.

Passion, Ihmiset ja suorituskyky ovat kulmakiviä ohjelmia. Vain aktiivisesti edistää yrittäjyyttä lähestymistapoja ja innovoinnin voimme saavuttaa tavoitteemme: kouluttaa ja kouluttaa tulevia johtajia talouden. Aina läsnä WHU henki, syntynyt keskinäinen luottamus, tuki ja kunnioitus, kestää kauan sen jälkeen vietetty aika kauppakorkeakoulu. Se valmistelee yksilön vastuun kantamiseen yritysten ja yhteiskunnan. Esitys kulttuurin WHU heijastuu sekä sen erinomainen opiskelijoille ja vastavalmistuneille, sekä erinomaista tutkimusta ja tutkijoita, toistuvasti tunnustanut riippumattomien rankingissa ja akkreditoinnit.

Sijainnit

Vallendar

Osoite
WHU - Otto Beisheim School of Management
WHU Campus Vallendar
Burgplatz 2

56179 Vallendar, Rheinland-Pfalz, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited