Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Willy Brandt Public Policy School , Saksan vanhin julkisen politiikan koulu, sijaitsee uudessa julkisessa yliopistossaan, Erfurtin yliopistossa . Vuonna 2002 perustettu oikeustieteellisten, yhteiskunnallisten ja taloustieteellisten tiedekuntien osana koulu on toiminut siitä lähtien monitieteellisenä, käytännönläheisenä ja kansainvälisenä korkeakoululaitoksena, joka on valmistellut opiskelijoita nykypäivän monimutkaisen poliittisen maailman vaatimuksiin ja haasteisiin.

Lähes neljäkymmentä vuotta sitten Willy Brandt ennakoi Pohjois-Etelä-komission puheenjohtajana tämän maailman syntymistä ja vertasi sitä "uuden sivilisaation nousuun". Se tuo mukanaan ennennäkemättömän suuria ja monimutkaisia haasteita, mutta samalla se mahdollistaisi myös uusia tapoja puuttua niihin, jotka perustuvat lisääntyneeseen tietoisuuteen globaalista toisiinsa liittyvyydestä ja selkeään luottamukseen kollektiivisen poliittisen toiminnan mahdollisuudesta.

Brandt-koulun tehtävänä on tarjota kapasiteettia tuleville päätöksentekijöille ympäri maailmaa näissä tiloissa. Se on tehnyt niin yhdistämällä Pohjois-Amerikan suurten julkisen politiikan koulujen aika-testatun opetussuunnitelman erottuvaan näkökulmaan, jonka mukaan sen vanhaan ja uuteen sijainti keskellä Eurooppaa ja lännen ja idän välisessä rajanylityspaikassa tarkoittaa .

Tuloksena oleva Brandt School -lähestymistapa erottuu systemaattisesta poikkitieteellisyydestä, kokonaisvaltaisesti globaalista keskittymästä ja metodologisesta linkityksestä teoriaan ja käytäntöön .

Se on tilanne, jossa tulevaisuuden päätöksentekijöille vaadittava eräs heijastava tila kukoistaa. Se on paikka olla!126484_126382_P08_cut.jpg

Sijainnit

Erfurt

Osoite
Universität Erfurt
Willy Brandt School of Public Policy
Postfach / P.O. Box 90 02 21

99105 Erfurt, Thüringenissä, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin