Unicaf University (ZM)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Unicaf University on yleisafrikkalainen riippumaton, tunnustettu yliopisto, joka yhdistää kansainvälisen koulutuksen parhaat osat ja tarjoaa korkealaatuisen akateemisen tutkinnon .

Yliopisto on perustanut huipputekniset kampukset Sambiaan, Malawiin ja Zimbabwiin, ja se avaa pian uusia kampuksia useissa muissa Afrikan maissa. Unicaf-yliopiston kampusten lisäksi opiskelijoilla on käytössään myös Unicafin oppimiskeskusten nykyaikaiset tilat kaikkialla Afrikassa.

Unicaf yliopisto on lisensoitu yliopisto Malawissa, Sambiassa ja Zimbabwessa, ja on myös hyväksytty rekrytoida opiskelijoiden Keniassa. Unicaf University on Yhdistyneiden Kansakuntien akateemisen vaikutuksen (UNAI) jäsen ja eteläisen Afrikan alueellisten yliopistojen yhdistyksen (SARUA) jäsen. Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisen jatko- ja korkeakoulutuksen akkreditointineuvosto on myös akkreditoinut Unicafin yliopiston kampukset Sambiassa ja Malawissa itsenäisenä korkeakoulutuksen tarjoajana.

Unicaf University pyrkii huippuosaamiseen opettamisessa , opiskelijoiden saavutuksiin ja tyytyväisyyteen suotuisassa akateemisessa ympäristössä. Yliopistosta on tarkoitus tulla Saharan eteläpuolisen Afrikan johtava korkea-asteen oppilaitos, joka tunnustetaan erinomaisesta panoksestaan opettamisessa, oppimisessa ja tutkimuksessa .

Unicaf University tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita laadukkaita tutkintoja edulliseen hintaan tarjoamalla pelkästään online-toimitusta tai kampuksella opiskelemalla yhdistämällä perinteinen kasvotusten tapahtuva opetus ja aktiivinen osallistuminen opiskelijaseuroihin ja aktiviteetteihin digitaalisten oppimisvälineiden kanssa, jotka parantavat kokemusta nykyaikainen oppija.

Unicafin yliopiston tavoitteena on kouluttaa vastuullisia kansalaisia, jotka ymmärtävät ja tukevat kestävää kehitystä. Yliopiston tavoitteena on antaa takaisin yhteisöille, joita se palvelee väitöstutkimuksen tuottaman uuden tiedon avulla, sen vihreiden aloitteiden (paperin, muovin ja alumiinin kierrätys, puiden säännöllinen istutus) kautta, avoimille arvostettujen puhujien luennoille. yleisölle, ilmaisilla lukutunneilla lukion tutkinnon suorittaneille ja työskenteleville aikuisille, ilmaisilla työpajoilla ammatillisista perustaidoista, lahjoittamalla sairaaloille ja kouluille sekä tukemalla tärkeitä sosiaalisia syitä.

Unicaf University tarjoaa täysin verkossa ja kampuksella opetettavia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja monenlaisista aiheista, mukaan lukien johtaminen, taloustiede ja liiketoiminta, psykologia, opetus, laki, kirjanpito ja talous, englantilainen kirjallisuus, tietotekniikka, verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen sekä erikoistuneet MBA-ohjelmat eri toimialoille ja aloille.

kumppanuudet

Unicaf on tällä hetkellä yhteistyössä Suffolkin yliopiston (Iso-Britannia) , Liverpool John Moores -yliopiston (Iso-Britannia ), Etelä-Walesin yliopiston (Iso-Britannia), Kalifornian yliopiston, Riverside Extension -yhdistyksen Yhdysvalloissa ja Unicafin yliopiston kanssa Campusissa Afrikassa . Hyväksyttyään opiskelijat saavat vastaavan myöntävän elimen suorittaman tutkinnon, joka on sama kuin kampuksen opiskelijoille tarjottu tutkinto. Valmistuneet voivat osallistua myös valmistumisjuhlallisuuteen kotikampuksella (mahdollisten viisumirajoitusten mukaisesti).

Sijainnit

Lusaka

Osoite
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, Lusakan maakunta, Sambia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin