Alfaisal University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Alfaisal University

Alfaisal yliopisto perusti arvostettu King Faisal säätiön vuonna 2002 yhtenä ensimmäisistä yksityiset voittoa, tutkimuksen ja opetuksen yliopistojen kuningaskunnassa sitoutunut saavuttamaan kansainväliset standardit huippuosaamisen. Se on tukea kansallisten ja kansainvälisten mukana perustamassa ja erottaa hallituksen jäsenet, jotka ovat jatkuvasti tukeneet yliopiston tehtävässään pysyä opiskelija -centered laitos sitoutunut tutkimukseen.

Alfaisal Yliopisto koostuu neljästä tiedekuntien, ulottuen Business, Engineering, lääketieteen, tieteen ja General Studies tarjoaa maailmanluokan myyntikelpoisia ja jatko-ohjelmia hienoimmista mies- ja naisopiskelijoiden kuningaskunnassa ja alueen. Sijaitsee sydämessä Riyadh, keskus kaupan, teollisuuden ja tutkimuksen Alfaisal tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omaa potentiaaliaan erinomaisen tilat, inspiroiva tutkijat ja tutkimus johtamat opetusta, jonka avulla meidän opiskelijoiden jättää meille korkeasti koulutettuja, hyvin -developed yksilöt voivat tehdä siirtyminen työpaikan helposti.

Visio

Alfaisal University on yksityinen voittoa tavoittelematon laitos, joka haluaa olla maailmanluokan tutkimusta yliopiston sitoutunut luomiseen, levitykseen ja tiedon soveltaminen aloilla, koneet, biotieteiden ja lääketieteen ja kehittäminen tietoon perustuvan talouksissa.

Tehtävä

Alfaisal yliopisto on opiskelija-centered yliopisto, joka luo ja levittää osaamista huippuluokan ja jatko koulutusohjelmia, tutkimuksen ja palvelu, jotka hyödyttävät Saudi-Arabian kuningaskunnan, alueella ja maailmassa, ja edistää kehitystä osaamistalouksien.

ACADEMICS

Alfaisal Yliopisto tarjoaa laajan valikoiman jatko-ja ohjelmia sen neljässä oppilaitoksissa (Business, Engineering, lääketieteen ja tiede).

Ohjelmat on suunniteltu yhteistyössä arvostettu kansainvälinen akateeminen kumppaneita, jotta se täyttäisi paikalliset ja kansainväliset markkinoiden vaatimuksiin ja jotta opiskelijat voivat varautua työllisyyttä.

Sijaitsee sydämessä Riyadh, keskus kaupan, teollisuuden ja tutkimuksen Alfaisal tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omaa potentiaaliaan erinomaisen tilat, inspiroiva tutkijat ja tutkimus johtamat opetusta, jonka avulla meidän opiskelijoiden jättää meille korkeasti koulutettuja, hyvin -developed yksilöt voivat tehdä siirtyminen työpaikan helposti.

Sijainnit

Riad

Alfaisal University

Osoite
Alfaisal University
11533 Riad, Riadin maakunta, Saudi-Arabia
Puhelin
+966 11 215 7777

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin