Centre of Management and Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme?

Koulutus Service yritys tarjoaa korkealaatuisia koulutuspalveluja tunnustettujen ja akkreditoitu globaalin korkeakouluissa ja yliopistoissa.

NÄKEMYKSEMME

Olla ensimmäinen valinta korkealaatuisten koulutuspalvelut.

MEIDÄN TEHTÄVÄ

Tarjota korkealaatuisia koulutuspalvelut.

MEIDÄN TAVOITTEET

Tarjota korkean koulutuksen yhteiskunnallemme. Siirrä maailmanlaajuinen kokemus paikalliseen ympäristöön. Inhimillisten voimavarojen toimialasta.

Tietoa NCC Koulutus

NCC Koulutus on yksi johtavista ja toimeksiantaja laadukkaan Britannian korkea-asteen tutkintoa. Tarjoamme joustavan ja edullisen kelpoisuutta liiketoiminnan ja tietotekniikan yli 200 koulua, korkeakouluissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa. Toimimme 45 maassa parantaa tuhansien opiskelijoiden elämää vuosittain. Niistä ensimmäinen elimiä palkinto IT tutkintojen, vuodesta 1966 hallituksen aloite, NCC Koulutus saavuttanut maailmanlaajuisen maineen korkeasta. Tänään, NCC Koulutus tarjoaa valikoiman kansainvälisesti tunnustettu liiketoiminnan, IT ja säätiö asteen tutkintoja. Joustavat ohjelmat on suunniteltu sinua ajatellen, mikä tarkoittaa, että riippumatta sijaintisi, brittiläinen pätevyys on helposti käytettävissä. NCC Koulutus katsoo, että korkeakoulujen on mukautettava tarpeitasi ja teollisuudelle kysyntää. Olemme ylpeitä parantaa teidän työllistyvyyttä valtakirjat ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita etenemisen reittien ja työkalut sinun täytyy onnistua. Olitpa opiskelee parantaa uranäkymiä, haluavat harjoittaa suorittaville Korkeakoulututkinto tai maisterin tutkinto, voit olla varma että on NCC-asteen tutkinnon tarpeisiisi. Olemme rikastuttanut elämää yli miljoona opiskelijaa ympäri maailmaa. Tee seuraava askel saavuttaa korkea laatu, edullinen brittiläinen pätevyys.

Asettaminen Standard laadukkaan koulutuksen

NCC Koulutus on maailmanlaajuinen johdonmukainen prosesseissa annetuissa hyväksyttävä ja seurata sen Accredited Partner Center. Standardit kaikkialla maailmassa ovat yhdenmukaisia, jossa koepaperit, merkintä, maltillisuus ja antamalla todistuksia ohjataan Yhdistyneen kuningaskunnan Academic hallituksen. Kaikki opiskelija, riippumatta niiden sijainnista, vie samantasoiset koepaperin joka on merkitty ja hidastui yhtä standardin maailmanlaajuisesti, joten kaikki opiskelijat ovat yhtä arvioidaan ja hyväksytty. Kaikki NCC Koulutus Accredited Partner Center, riippumatta pätevyys tarjotaan, käyvät läpi saman akkreditointiprosessi. Maailmanlaajuinen johdonmukaisuus laatua ja palvelua, joka Accredited Partner Centers ja opiskelijat voivat olla varmoja, on yksi syy, miksi NCC Koulutus on säilyttänyt asemansa johtavana Kansainvälinen koulutus.

Ulkoiset tunnistaminen ja tunnustaminen

Säännellään toimisto Arviointi ja Tutkinnot säädin (Ofqual) Tunnustettu Department for Business, innovoinnin ja taitojen (BIS) kuin listattu elin NCC Educationin IT-palkinnot tukee e-Skill UK sektorin taitoja neuvoston ja sen Business Awards Yhdistyneen kuningaskunnan neuvoston Administration (CFA)
NCC Educationin Accredited Partner keskuksen voivat tutustua Britannian Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) osana tarkastelun yliopiston yhteistyönä säännöksen

Teollisuus tunnustaminen

NCC Koulutus on sitoutunut lisäämään uramahdollisuuksia opiskelijoille valmistumisen jälkeen luomalla vahvoja yhteyksiä arvostettu työnantajien ja tunnustetaan yhä laajemmin sen tutkintojen teollisuudelle. Edellinen NCC Koulutus valmistuneet ovat edenneet palkitsevia tehtäviä arvostettu kansainvälisiä yrityksiä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso MBA-tutkinnot »

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Saudi Busines Center, P.O Box 51381
Madina Road, 10th Floor, Office #1007

Jeddah, Makkah Province, 21543 SA
Sosiaalinen media