Dar Al-Hekma University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

جامعة دار الحكمة sijaitsee Jeddahin rannikkokaupungin sydämessä, joka on Saudi-Arabian kuningaskunnan johtava korkeakoulu. Perustamisesta lähtien vuonna 1999 yliopisto on tarjonnut laadukkaita ohjelmia, jotka täyttävät maamme ja maailman nopean kehityksen ja kasvun vaatimukset.

Missiomme

Johtavan jatko-harjoittelijan valmistelu.

yliopisto

Dar Al-Hikma on voittoa tavoittelematon yliopisto, joka on perustettuaan vuonna 1999 ollut johtava korkea-asteen oppilaitos naisille Saudi-Arabiassa.

جامعة دار الحكمة tarjoaa ohjelmiaan neljässä tiedekunnassa: Al Hikma -liiketoiminta- ja oikeustieteiden korkeakoulu, Al Hikma -suunnittelu- ja arkkitehtuurikorkeakoulu, Terveystieteiden tiedekunta, Käyttäytymis- ja koulutustieteet sekä tekniikan, tietotekniikan ja tietotekniikan tiedekunta. Koulutusohjelmia on kehitetty yhteistyössä kansainvälisten yliopistojen kanssa, ja Dar Al-Hikma on täysin akkreditoitu ja tunnustettu korkea-asteen opetusministeriön kanssa Saudi-Arabian kuningaskunnassa.

DAH schools

Tutkimus جامعة دار الحكمة

Paikallisesti ja kansainvälisesti hyväksytyt tieteelliset ohjelmat:

Tutkinto-ohjelmat kehitettiin yhteistyössä kansainvälisesti tunnustettujen yliopistojen kanssa, jotka ovat saaneet opetusministeriön hyväksynnän ja tunnustaneet Saudi-Arabian kuningaskunnassa. Opetusministeriön strategian mukaisesti nämä ohjelmat on suunniteltu vastaamaan Saudi-Arabian työmarkkinoiden tarpeita

Akateemiset tukipalvelut:

Akateemisia tukipalveluja tarjotaan opiskelijoille, joilla ei ole varaa opiskella, koska he kärsivät oppimisongelmista.

Erilaiset opiskelijatoiminnot:

Voit valita laajan ja monipuolisen valikoiman opiskelijaklubeja ja muita kuin akateemisia aktiviteetteja, jotka tukevat ja edistävät kattavaa kehitystä kaikilla elämän osa-alueilla, mukaan lukien: uskon, sosiaalisen ja terveydellisen itsensä kehittäminen.

Vapaaehtoistyö:

Tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia vapaaehtoisuuteen vapaa-ajan palveluksessa yhteisössä. Yliopisto on myöntänyt jokaiselle opiskelijalle tunnit, jotta he voivat palvella yhteisöä valmistumisen aikana. Yhteisön palveluprojektejamme monipuolistetaan yhteisön tarpeiden mukaan.

Ura mahdollisuudet:

Tuli organisaatio ammatin tapoja, jotka luonnehtivat جامعة دار الحكمة ja جامعة دار الحكمة جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة , jotta on turvata työtä on Talebattna mahdollisuuksien kautta asema suorassa kosketuksessa omistajien ja arvostetun vuonna maassa , yritysten täytyy palkata jäljettömiin ja lahjakkaita ja päteviä, ja usein yrittäjät valmistuneet ja Dar al - Hikmaa Maakhtar rooli toiset siksi جامعة دار الحكمة of جامعة دار الحكمة tarjoaa monia ohjelmia, jotka on mukautettu työmarkkinoiden tarpeisiin ja jotka muodostavat tietä tuleville tutkinnon suorittaneille.

Sijainnit

Jedda

Osoite
Prince Majid Road
22246 Jedda, Mekan maakunta, Saudi-Arabia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin