Effat University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Visio, missio ja tavoitteet visiona on olla yksi parhaista yliopistoista maailmassa johtaa rikastamiseen ammattitaitoa ja käytännön ja kulttuurin innostaa pioneerit huomenna Faisbhan suurlähettiläiden kuljettavat visio Queen Effat Al-Thunayan Al Saud, Rauha hänen sielunsa. Viestin valmistella johtamiskyvyt globaalisti kilpailukykyisiä akateemisessa ympäristössä ja koulutuksen uudistaja edistää tieteellistä tutkimusta, yhdyskuntapalvelu ja elinikäiseen oppimiseen. Tavoitteet yliopiston vuosille 2012-2017 1. Access yliopistossa Effat yliopisto on paras siviili Naiset Saudi-Arabiassa. 2. Kehitys myönteistä sääntely-ympäristöä ja ylläpitää tuottava työympäristö. 3. Saavuttamiseksi opintoviikkoa, kansallisia ja kansainvälisiä, ja ylläpidetään, ja varmistaa olemassa Effat yliopiston paras yliopistoihin. 4. Säilyttää status akateemista huippuosaamista ja vaaka-laajennus-ja pystysuunnassa huomaavainen tarjoamaan opetusohjelmia. 5. Pääsy kapasiteettia naisopiskelijoiden vuonna 2017, ja ylläpitää keskittyä rikastuttava Astmrrarithen huippuosaamisen kehittämiseen ja taitoja. 6. Jatkaa uusin koulutustarjontaa ja huoltotilat kampuksella sekä opiskelijoiden ja opettajakunnan jäseniä ja ylläpitäjät. 7. Loppuun talonrakennustyöt hyväksytyssä yleissuunnitelma kampuksen tilat ja motivoida parhaalla mahdollisella tavalla yliopiston tiloja ja rakennuksia. 8. Vahvistaa taloudellista kapasiteettia yliopiston jatkuvuus ja kestävyys kehittämistyötä ja taloudellisia resursseja suunnitella rakennuksia pääkampuksen, ja apurahoja ja tutkimuksen tuolit. 9. Lisätään ammatillisia kehittymismahdollisuuksia hallintoelin. 10. Nopeuttaa tutkimusta ja tieteellistä toimintaa. 11. Ja edistää suhteita ja kanssakäymisessä yliopistoyhteisön.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Masters Islamilainen Varainhoito (mifm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 vuotta September 2018 Saudi-Arabia Jeddah

[+]

MIFM on ensimmäinen tutkinto islamilainen varainhoidossa KSA.

Se keskittyy varainhoitoon ja vastaa todellisia tarpeita näkyy teollisuudessa.

Se on tulosta innovatiivista yhteistyötä Effat yliopiston ja theEcole Supérieure des Affaires (ESA), Lähi-idän Business School tunnettu koulutusta se tarjoaa periaatteet islamilaisen rahoituksen (Bankers, 2007), ja Rotterdamin School of Management (RSM), Business School rankattu 10 Wall Street International Ranking ja kansainvälisesti tunnettu laadusta sen taloushallinnon ohjelmia.

Effat yliopiston yhteistyötä Shariyah arvostelu Bureau (SRB) varmistaa sen sharia arvostelu palveluja sen maisteriohjelman islamilaisen Finance. SRB on Lähi-idässä hallintoneuvoston Orientated konsulttiyritys tieteellinen läsnä yli 7 maiden MENA ja Aasian alueella. SRB tarkistetaan ja huolellisesti tutkittu viite aitouden käytetyt lähteet muodostavat ohjelman ja validoitu ohjelmien tunnustamisen valossa Sharia antamat standardit Kirjanpito ja tilintarkastukset järjestön islamilaisen rahoituslaitosten (AAOIFI).... [-]


Videot

Aspire To Achieve