King Abdulaziz University, Faculty of Economics & Administration FEA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Taloustieteiden tiedekunnan & Administration (FEA) on ensimmäinen tiedekunnan perustettiin King Abdulaziz University (TAY). Perustaminen TAY juurtuu kokoukseen puheenjohtajana hänen majesteettinsa kuningas Faisal Bin Abdulaziz, ja tapahtui hänen kesän mestari Tayif 22. Jamad Alawal 1384H. Tämä kokous on johtanut perustamiseen yksi suurimmista korkeakoulujen maassa (eli TAY). TAY on alkanut hyväksyä opiskelijoita ensimmäisessä tiedekunnassa (eli FEA) 4 Rajab 1387H; kun 68 mies, 30 naisopiskelijoita, 8 kokoaikainen 4 osa aika tiedekunnan jäsentä, ja 40 muuta henkilöstöä alkoi olla perusta kaksi osastolla, jotka olivat Business Admin ja Economics osastot. Näin ollen neljä akateemista osasto oli perustettu FEA sisällyttää: Public Administration, Accounting, opin ja Law osastot. Viisi muuta akateemista osasto perustettiin 2009-2010, mukaan lukien: Management Information Systems, sairaalat ja terveyspalvelut Management, rahoitus, markkinointi, Human Resource Management osastot. Nykyään FEA ottaa johtoaseman keskuudessa kilpailijoita Saudi-Arabian ja Lähi-idässä, heijastuu sen kapasiteetti (yli 20000 opiskelijoita, ja yli 400 tiedekunnan jäsentä), verities sen opetusohjelmia ja osasto (11 BA ohjelma, 12 akateemista ja Executive Masters), sen tutkimuskeskukset (T & K-keskus, ja Hassan Abbas Sharbatly digitaalinen kirjasto), modernin opetusmenetelmiin (FEA Virtual ja simulaatiot: Stock Market, Court, Tilitoimisto, ja Media center), ja mikä tärkeintä, keskittyminen noudattaa akkreditointistandardien erilaisten hyvin tunnettujen ja maineikkain kansainvälistä akkreditointielintä.

visio Taloustieteiden tiedekunnan ja Administration (FEA) on päättänyt päästä johtoaseman muotoiluun koulutuksen ja käytännön aloilla hallinto, talous, kirjanpito, laki, ja valtiotieteiden paitsi Saudi-Arabiassa, mutta myös Lähi-idässä.

Tehtävänanto Taloustieteiden tiedekunnan ja Administration (FEA) on kansallinen monialainen laitos, joka palvelee koko ajan ja osa-aika-opiskelijoille ja työskentelevät ammattilaiset. FEA on sitoutunut: · Tarjoaminen sen tutkinnon kanssa tiedot, taidot ja arvot, jotka auttavat heitä aktiivisesti yhdistää nämä ominaisuudet osaksi työelämässä. · Empowering tiedekunta tuottaa tasapainoinen yhdistelmä perus- ja soveltavan tutkimuksen, joka rikastuttaa tietämyksen ja tarjota luovia ratkaisuja ongelmiin, joita esiintyy kansalliset liiketoiminta ja riippumattoman sektorin. · Lisääminen panosta tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat rikastumista yhteisen hyvän kansalaisyhteiskuntien, liikeyritykset, ja valtion virastojen paikallisella ja kansallisella tasolla. Tämä tapahtuu tarjoamalla erilaisia ​​räätälöityjä tutkimus, kuulemista ja tiedekunnan ja opiskelijoiden johdolla koulutusohjelmia, jotka palvelevat kunkin ryhmän tarpeisiin.

Sijainnit

Jedda

King Abdulaziz University

Osoite
Jedda, Mekan maakunta, Saudi-Arabia
Puhelin
+966 2 640 0000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit