Aalto Executive Education Academy Singapore

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

Aalto Executive Education Academy

Aalto-korkeakoulun Aalto-korkeakoulu (Aalto EE) tarjoaa korkeatasoisia johtamispalveluita hyödyntäen monipuolista kansainvälisen verkostonsa vahvuuksia ja Aalto-yliopiston osaamista. Aalto EE: n tehtävänä on rakentaa parempi maailma parantamalla johtajuutta ja kouluttamaan uuden sukupolven johtajia. Organisaation vahvuudet ovat globaalissa toimintamallissa ja monipuolisessa tarjonnassa.

Aalto EE: llä on kaksi linnoitusta: Helsingin toimisto koordinoi toimintaamme Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueen toiminnot johdetaan Singaporesta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme koulutusohjelmia Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa, Puolassa, Venäjällä, Etelä-Koreassa, Ruotsissa, Taiwanissa, Vietnamissa ja Baltian maissa. Kaikki räätälöidyt kehitysratkaisut voidaan toimittaa maailmanlaajuisesti.

Akkreditoinnit ja verkostot

Aalto EE on kansainvälisesti tunnustettu ja akkreditoitu johtava koulutus- ja johtamisorganisaatio. Osana Aalto-yliopistoa se omistaa kaikki kolme arvostetuimpia yritysyksikön akkreditointeja: AACSB, AMBAandEQUIS, joka on myönnetty vain 0,5 prosenttiin maailman kauppakorkeakouluista.

Toinen Aalto EE: n vahvuus on sen monipuolinen kansainvälinen verkosto, jonka kautta se pysyy ajan tasalla viimeisimmistä kansainvälisistä tietämyksistä ja trendeistä: UNICON (Executive Management International University Consortium), EFMD (European Management Management Development Foundation) ja PIM Kansainvälinen johtaminen). Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on myös jäsenenä CEMS-verkostossa, joka on yhdentynyt johtavista eurooppalaisista yliopistoista ja suuryrityksistä.

Financial Times -luettelot

Aalto EE sijoittui 41. maailmanlaajuisesti Financial Times Executive Education -luokituksessa ja on siksi yksi ylimmän prosentti maailman johtavien kouluttajien tarjoajista. Financial Times -luokitukseen kuuluu vain 50 johtavan koulutuksen tarjoajaa. Maailmanlaajuisesti, ylioppilastutkinnon ja MBA-ohjelmia tarjoavat noin 4 000 laitosta.

Vuonna 2012 Talous Times sijoittui toista kertaa peräkkäin Aalto Executive MBA -ohjelmalle parhaiten Pohjoismaissa. FT arvioi 100 johtavaa globaalia Executive MBA -ohjelmaa vuosittain. Yhteensä noin 3 000 EMBA-ohjelmaa tarjotaan ympäri maailmaa.

Mistä olemme peräisin

Aalto-yliopisto on vahvasti tulevaisuuden suuntautunut samalla kun se perustuu kolmen korkeasti arvostetun yliopiston yhdistettyyn 300-vuotiseen historiaan: Helsingin kauppakorkeakoulu, Teknillinen korkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu

Aalto EE tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia yksilön, ryhmän ja organisaation kehittämiseen: Executive DBA, Executive MBA ja osa-aikaiset MBA-tutkinto-ohjelmat, lyhyemmät toteutusohjelmat sekä räätälöidyt ratkaisut yrityksille.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Tutkintotodistukset » Katso EMBA-tutkinnot »