Curtin Singapore

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Graduate ura-valmiina Australian Curtin Korkeakoulututkinto Singaporessa.

Curtin Singapore on Singapore kampuksen Australian Curtin University, joka tarjoaa koulutusjakson, ja jatko-ohjelmia. Curtin on sijoittunut top 2% yliopistojen maailmanlaajuisesti arvostettu Academic Ranking of World Universities (ARWU). Vuonna 2016, Curtin arvioitiin sijoitettava 211th maailmassa ja numero 10 Australiassa. Globaalissa katsaus nuorten laitokset alle 50-vuotiailla, Curtin sijoittui 23. ja 81. maailmanlaajuisesti QSWUR: Top 50 Under 50 ja THEWUR: 100 Alle 50. Curtin sai myös viisi tähteä kaiken kaikkiaan 2015 QS Stars University Ratings.

Opetetaan käyttäen samaa rakennetta ja sisältöä kuten kursseja tarjotaan Curtin lippulaiva Perth Campus, Curtin Singapore ohjelmat avoinna opiskelijoille jopa maailmanlaajuisen uramahdollisuuksia eri aloilla. Opiskelijat Curtin Singapore voivat suorittaa kolmivuotisen kandidaatin tutkinto kahdessa vuodessa tai maisterin tutkinto yhdessä vuodessa (raskauskolmanneksen kalenteri), jossa saanti alkaa helmikuussa, heinä- ja marraskuussa useimmissa ohjelmissa. Curtin opiskelijat voivat myös kansainvälistämään tutkimus kokemus siirtämällä välillä Singaporen ja Australian kampuksilla.

Curtin Singapore sijaitsee vain 10 minuutin päässä Singaporen keskustan liikealueella ja suuria ostoskeskuksia. Opiskelijat voivat käyttää suoraan bussireitit kampuksella juna-asemilla ja Singaporen julkisen liikenteen tarjoaa tehokkaan, edullisen ja luotettavan kuljetuksen kaikkialle saaren kaupunkiin.

Ihanteellinen oppimisympäristö ei olisi täydellinen ilman laadukkaita laitteita. Opiskelijat Curtin Singapore pääsevät kehitetty kampuksen tilat uusimman audiovisuaaliset opetus laitteet sekä tietotekniikan ja Wi-Fi-yhteys koko kampuksen. Tutkimus huone, atk-luokkia, kirjasto, kuntosali, ulkoilu tilat, ja kahvila ovat myös käytettävissä opiskelijat.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master of Science (projektinhallinta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta August 2019 Singapore

Projektinhallinta on selvä ammatillinen kurinalaisuutta, oma elin tietoa, taitoja, työkaluja ja tekniikoita. Se merkitsee hallita hankkeen alusta loppuun ja onnistunut saavuttamaan hankkeen tavoitteet. [+]

Tämä ohjelma on akkreditoitu arvostetuin kansainvälinen Project Management Institute, ja se hyväksyttiin Australian Institute of Project Management.

Projektinhallinta on selvä ammatillinen kurinalaisuutta, oma elin tietoa, taitoja, työkaluja ja tekniikoita. Se merkitsee hallita hankkeen alusta loppuun ja onnistunut saavuttamaan hankkeen tavoitteet.

Kurssi auttaa antaa sinulle ymmärrystä, tarvittavat tiedot ja taidot suorittamiseksi rooli projektipäällikkö millään alalla ja millä tahansa alalla. Se sopii ihmisille erilaisista työllisyyden aloilla, kuten terveydenhuollon, tietotekniikan, tekniikan, rakentamisen ja liike, jotka haluavat saada ymmärrystä, tietoa ja taitoja toimia projektipäällikkönä.... [-]


Maisteri

Master of International Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi August 2019 Singapore

Curtin yliopiston Master of International Business sijoittui top 6 International Management-ohjelma Australiassa arvostetun Eduniversal Masters paremmuusjärjestys 2015/16. [+]

Curtin Business School (CBS) on akkreditoitu yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Curtin yliopiston Master of International Business sijoittui top 6 International Management-ohjelma Australiassa arvostetun Eduniversal Masters paremmuusjärjestys 2015/16.

Curtin University MIB ohjelma keskittyy, johtaminen, päätöksenteko ja liiketoiminnan Aasian-Tyynenmeren alueella antaa tutkinnon kanssa tietoja ja taitoja tarvitaan menestyksekkään huipputason johdon uran globaalin liiketoiminnan.

MIB rakentaa vankka perusta hallintaan kansainvälisiä yrityksiä ja niiden toimintaa. MIB antaa syvällistä tietämystä hallinnassa yhtiö yli kansallisten rajojen. MIB tutkimus auttaa myös valmistuneiden paremmin hallita ihmisiä monikulttuurisissa ympäristöissä, vaikka heidän yritys ei ole kansainvälistä toimintaa.... [-]


Mestari toimitusketjun hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 vuosi August 2019 Singapore

Tämä ohjelma oli sijalla Top 40 World Best Masters ranking Supply Chain ja logistiikka (Eduniversal Arvioinnit ja Arvot 2015/16) Ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of ostaminen ja Supply and valmistuneet voivat saada täysjäsenyys aseman 3 vuotta työkokemusta. [+]

Curtin Business School (CBS) on akkreditoitu yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Tämä ohjelma oli sijalla Top 40 World Best Masters ranking Supply Chain ja logistiikka (Eduniversal Arvioinnit ja Arvot 2015/16) Ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of ostaminen ja Supply and valmistuneet voivat saada täysjäsenyys asema 3 vuoden työkokemus. Valmistuneet voivat hakea jatko jäsenyys Chartered Institute of Logistics ja Transport Association of Australia (LAA).

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita merkittävästi edistää uransa alalla logistiikan ja toimitusketjun hallinnan. Tutkimuskohteita ovat: toiminnanohjaus, kuljetus ja fyysinen jakelu, hankinnan, valmistuksen, varastoinnin, inventointi, vähittäiskaupan, globaalin liiketoiminnan ja logistiikan sekä tietotekniikan roolia helpottaa toimitusketjun hallintaan. Kurssi tarpeita näiden ammattilaisten teknistä ja esimiestaitojen logistiikan ja toimitusketjun hallinnan.... [-]


Videot

CUSG Svetlana Russia

CUSG Julien Switzerland

CUSG PVC Welcome

Curtin Singapore is THE place to study!