First Media Design School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YLEISKATSAUS

FMDS pyrkii muuttamaan mielensä ja muotoilu kohtaloita. Kattava urasuunnittelua ja koulutusta opiskelijoille esiintyä koko oppimisen matkan vastaamaan henkilökohtaisia ​​tavoitteita. Lopulta koulu pyrkii hoivata peräkkäisten sukupolvien designpreneurs tulla mestareita oman kohtalonsa.

Tietoja FMDS

Ensimmäinen Media suunnittelu School (FMDS) on erikoistunut boutique muotoiluinstituutio, joka tarjoaa suunnittelu, suunnittelu hallinta ja suunnittelu yrittäjyysohjelmia. Se on koulutus käsivarsi ensimmäisen Media Group, Singapore palki- ryhmien suunnittelussa teollisuudessa.

FMDS on perustettu globaali kumppanuuksia yliopistojen sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa, että opiskelijoille laajan valikoiman korkeamman oppimispolkujen.

Beyond Singapore, FMDS nykyisin viljelevät kykyjä kolmessa muussa ASEAN:

  • Raffles College Indonesiassa
  • ARVA School of Fashion Indonesiassa
  • Ura Academy Aasia (CAA) Filippiinit
  • Kent International College Vietnamissa

Tietoja First Media (FM) Ryhmä

Yli 25 vuotta alalla, FM-ryhmä on vakiinnuttanut asemansa Singaporessa ja eri puolilla aluetta johtava suunnittelun kokonaisuus valinta. Sen suunnittelu kokemus vaihtelee yritys- ja myymäläsuunnittelu, markkinointiviestintä, suhdetoiminta, pakkausten suunnittelu, julkaisutoiminta, mainonta, tapahtumien hallinta, interaktiivisen median ja IOS app kehitystä.

Singaporen halutuimman Business Award pk

Alle luova ja liiketoiminnan johtamisen Mark Phooi, FM ryhmä voitti Enterprise 50 Start-Up palkinnon vuonna 2005. Mark oli myös vastaanottaja Top Yrittäjät of the Year-palkinnon vuonna 2006 järjestämässä Rotary Club ja Association of PK Enterprises (ASME).

FM-ryhmä on tärkeä asema luotaessa useissa visuaalisen kansallista identiteettiä projekteja. Aiemmat hankkeet laitteita ovat Immigration & Tarkistuspisteet Authority of Singapore (ICA), Casino Regulatory Authority of Singapore (CRA), kansallinen ympäristökeskus of Singapore (NEA), ja Sing Health Group.

FMDS Visio, missio & arvot

Visio

FMDS pyrkii toteuttamaan 10: 100 visio, josta se pyrkii hoivata 100 "Designpreneurs".

Tehtävä

FMDS pyrkii viljellä uuden sukupolven "koko aivojen ', teollisuus-valmis suunnittelijat, jotka omistavat sekä luova ja kognitiiviset kaupallisia kykyjä, kautta kokonaisvaltaista opetusjärjestelmä koostuu design-ajattelua ja design management.

arvo System

Trust, Respect, Integrity & Ammattimaisuus (TRIP)

Luottamus

on juuri menestys. FMDS edistää avointa vuoropuhelua työntekijöidensä, sidosryhmien hallituksen, osakkeenomistajien ja kumppanit. Joukkueen kanssa kuten kiinnostuneet henkilöt työskentelevät progressiivinen järjestö, luottamus tulee keskeinen sidoselementti keskuudessa FMDS henkilöstöä.

Kunnioitus

luo uskollisuutta ja sitoutumista henkilöstön keskuudessa. FMDS on tasainen hierarkkinen rakenne. Tämä rakenne perustuu keskinäistä kunnioitusta kaikilla tasoilla työntekijöiden kautta suoran ja avoin viestintä.

Eheys

Rehellisyys läpi toiminnan läpinäkyvyyttä ja huolellisuutta ovat olennainen osa koulun johdon hyveitä. FMDS maineen juuret ovat syvällä näitä piirteitä, jotka ovat pohjimmiltaan tarpeen rakentaa hyvämaineinen oppilaitoksesta.

Ammattimaisuus

FMDS aina pyrkii houkuttelemaan henkilökunta edustaa näitä ominaisuuksia: Ammattitaito, Nälkä ja Discipline.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Diplomit » Katso Kurssit »

Videot

FMDS Convocation 2016