Human Capital (Singapore)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Human Capital (Singapore)

Ihmiset ovat yhden, voimakkain, resurssi, että organisaatiossa on sen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vuosien mittaan, henkilöstöhallinto on kehittynyt ja ei pitäisi enää nähdä erillisenä tukeva toiminta rajoittuu HR johtajien ja ammattilaisten vain.

Sen sijaan, HR johtajan tehtävä on työskennellä muiden johtajien kanssa saavuttaa organisaation strategiset tavoitteet. Johtajille muiden linja toimintoja, ihmisten johtaminen on edelleen olennainen osa niiden vastuualueet, riippumatta heidän erikoisalansa ja huolimatta siitä, että "HR" eivät selkeästi niiden nimeä kortteja.

Koska henkilöstöjohtaminen on olennainen osa työtä kaikkien johtajien, me HCS Akatemian tavoitteena on kouluttaa, kehittää, ja valmentaja ammattilaisia ​​ja ihmisiä johtajat olla T-muotoinen johtajia. T-muotoinen manager loistaa omalla työfunktio samalla edistää merkittävästi muihin tehtävät organisaatiossa samanaikaisesti.

Inhimillinen pääoma (Singapore) perustettiin huhtikuussa 2009 National Center for jatkokoulutusta, ja toimittaja neuvontapalvelujen inhimilliseen pääomaan huippuosaamisen. Toimii kumppanina Työvoima Development Agency (WDA) liikkuvan ulos ammattipätevyyden tunnustamisesta (WSQ), HCS Akatemia kokoontuu konferenssien ja osaamisen perustuvan työpajoja, ennusteita ja arvioi trendejä, ja tuo johtajat ja johtajat yhdessä oppia toisiltaan.

Inhimillinen pääoma (Singapore) on yhden luukun laitos, joka tarjoaa koulutusta ja ihmisten johtamistaitoa kehittämispalvelut, ohjaa yksilöt saavuttamaan uraan liittyviä tavoitteita ja neuvoo yrityksiä organisaation johdon.

HR koulutus

Ihmiset johtajat koulutetaan HCS Akatemia voi suunnitella uudelleen kriittinen HR-prosesseja, tunnistaa ja rakentaa tarvitaan osaamista, ja käyttöön parhaita henkilöstöhallinnon käytäntöjä työhönsä ja muuttuviin tarpeisiin heidän järjestönsä. HCS Akatemia auttaa heitä edistämään käytännön oppimista heidän työpaikoillaan.

Personal Uraohjaus

Tarjoamme ura neuvontapalvelun, joka auttaa yksilöitä saavuttamaan suurin mahdollinen. HCS tarjoaa oivalluksia uramahdollisuuksia ja valmistella ammattilaisia ​​urakehityksen ja työn valmius varmistaa istuvuus.

Sijainnit

Singapore

Human Capital Singapore

Osoite
11 Eunos Road 8, #05-01
Lifelong Learning Institute

408601 Singapore, Singapore
Verkkosivusto
Puhelin
+65 6423 0388

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: