Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Management Development Institute of Singapore (MDIS), perustettiin vuonna 1956, on Singaporen vanhin ei-voittoa ammattikäyttöön elinikäisen oppimisen instituutin. MDIS on kaksi tytäryhtiötä: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDIS Oy) valvomaan sen Singapore akateemista toimintaa, ja MDIS International Oy edistää sen globalisaatiostrategiaa.

MDIS tarjoaa hyvin akkreditoitu kursseja, seminaareja ja hallintapalvelut sekä mahdollisuuksia yksilöiden kehittyä ammatillisesti kautta akateemisten ohjelmia Business and Management, Engineering, vaatesuunnittelu, Information Technology, Health and Life Sciences, Mass Communications, psykologian ja Matkailu, ja Hospitality Management . Näitä ohjelmia tarjotaan yhteistyössä kiitettyä yliopistojen Australiassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Syyskuussa 2008 MDIS perusti ensimmäisen ulkomailla kampuksella Tashkentissa, pääkaupunki Uzbekistanin Keski-Aasiassa, tarjota maailmanluokan kolmannen asteen koulutuksen opiskelijoille Keski-Aasian alueella. Läpimurtokauppa myös saavutettiin EduCity @ Iskandar Johor, merkintä ensimmäistä kertaa oma singaporelainen asteen oppilaitoksessa on tehnyt kokeilu Malesiaan. Tämä on toinen MDIS "ulkomailla kampuksilla ja avaa ovensa 2000 opiskelijaa noin vuonna 2015. Päätyttyä kolmannen vaiheen rakentamisen vuonna 2023, kampuksen näyttäisi palvelemaan yli 10000 opiskelijaa. MDIS on edustustot Kiinassa, Intiassa, Indonesiassa, Sri Lanka, Thaimaa ja Vietnam sekä tekijöille kaikkialla Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä.

MDIS palvelut

MDIS on historia tarjoaa koulutusta ja koulutuspalveluja yhteisö ja kansakunta. S $ 35 million MDIS Campus Stirling Road sijaitsee kolmen hehtaarin maa-alue ja ylpeilee state-of-the-art luokkahuoneet, biotieteiden ja tietokone laboratorioissa, vieraanvaraisuus koulutuskeskus, joukkoviestinnän studio, laboratorio ja työpaja, kuten sekä muoti studio. Kampus on myös amfiteatteri taloon taiteen esityksiä ja muita tapahtumia, sekä täysin varustettu urheilumahdollisuuksia kuten kuntosali ja sulkapallokentät.

Kampus on Wi-Fi-yhteensopiva, antaa opiskelijoille pääsyn World Wide Web missä tahansa kampuksella. Lisäksi MDIS parantaa opiskelijoiden oppimiskokemus kanssa Blackboard Learning System ja video streaming-teknologia, jonka avulla pääsyä verkossa luentomuistiinpanot, oppimateriaalia ja tallennettu opetuksia missä ja milloin tahansa.

MDIS on toinen oppimiskeskus, MDIS Dhoby Ghaut, Orchard Road.

Saavuttamista EduTrust Certification

Menestys MDIS "valmistuneiden johtuu instituutin vahva sitoutuminen korkeat laatustandardit opetuksen. Saavuttaminen EduTrust Certification (4 vuotta), jonka antaa neuvoston Private Education vuonna 2010 on virstanpylväs MDIS koska se todistaa instituutin esimerkillinen koulutuksen ja liike huippuosaamista standardeja. MDIS on myös ensimmäisten joukossa erän Private Education toimielinten (PEI) rekisteröitävä tehostetun Rekisteröinti Framework.

MDIS Integroitu Campus of the Future

MDIS Residences @ Stirling on ensimmäinen hostelli Singaporessa, jolle myönnettiin Green Mark Gold Plus Award. Maksaa S $ 80 miljoonan uusi 15-kerroksinen hostelli koostuu 782 ilmastoitua huonetta, 14 sviittiä, luentosali ja kahvila. Ympäristöystävällinen hostelli mahtuu noin 1700 opiskelijaa ja on täysin integroitu niin, että opiskelijat voivat elää, oppia ja pelata interaktiivisia ja suotuisa ympäristö.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BScs » Katso MSc » Katso Diplomit - HealthcareStudies » Katso Syventävien tutkintojen diplomit » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Diplomit - AcademicCourses » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Diplomi Suunnitteluhallinnosta (antanut Northumbrian Yliopisto, UK)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 15 kuukautta August 2018 Singapore

MSc Engineering Management-ohjelman tarjotaan sama kotona kampuksella Northumbrian yliopisto, on suunniteltu, jotta opiskelijat voivat päivittää, laajentaa ja syventää tietojaan, parantaa uramahdollisuuksia teollisuuden, tai valmiste edelleen akateemisen tutkimuksen. Ohjelman avulla opiskelijat voivat optimoida oppimiskokemuksia ja vaivaa, jotka sopivat heidän akateemisia ... [+]

MSc Engineering Management-ohjelman tarjotaan sama kotona kampuksella Northumbrian yliopisto, on suunniteltu, jotta opiskelijat voivat päivittää, laajentaa ja syventää tietojaan, parantaa uramahdollisuuksia teollisuuden, tai valmiste edelleen akateemisen tutkimuksen. Ohjelman avulla opiskelijat voivat optimoida oppimiskokemuksia ja vaivaa, jotka sopivat heidän akateeminen tausta ja uran toive.

Ohjelman tavoitteena on:

Tuottaa opiskelijoille, jotka voivat soveltaa perusperiaatteiden ja tekniikat tuottaa luovia ratkaisuja Arvioi teoreettisia viitekehyksiä ja malleja ja valitse soveltuvia tekniikoita ja välineitä monimutkaisten järjestelmien Kehittää kriittistä tietoisuutta ja arviointi ajankohtaisista asioista valittu aihe kurinalaisuutta edistämiseksi kyky tuottaa uusia oivalluksia ja ehdottaa uusia ratkaisuja Asiantuntevasti arvioida ja soveltaa erilaisia ​​tutkimusmenetelmät käyttämällä sekä ensisijainen ja toissijainen lähteet menestyksekkäästi toteuttamaan tutkimus- tai tutkiva hanke sopiva aihe kurinalaisuutta Paranna akateeminen, henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä kaikkien opiskelijoiden ja edistää niiden kykyä olla itsestään arvioiva, heijastava harjoittajat ja elinikäinen oppijoille Kehitetään mukaisten ammatillisten ja eettisten periaatteiden, standardien ja käytäntöjen valitun aihe kurinalaisuutta Arviointimenetelmät ... [-]

Maisteri Biotekniikka (antanut Northumbria Yliopisto, UK)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Singapore

Biotekniikka on yksi nopeimmin kasvavia aloja koskevat ammattikorkeakouluissa, joiden sovelluksia diagnosointiin ja hoitoon sairaudet, läpi parantaminen elintarviketuotannon. Koska mahdollinen vaikutus ihmisten elämään, bioteknologian merkitystä on tällä hetkellä erittäin korkea sekä yleisten ja tieteellisten tapahtumia ... [+]

Biotekniikka on yksi nopeimmin kasvavia aloja koskevat ammattikorkeakouluissa, joiden sovelluksia diagnosointiin ja hoitoon sairaudet, läpi parantaminen elintarviketuotannon. Vuoksi voi olla vaikutuksia ihmisten elämään, bioteknologian merkitystä on tällä hetkellä erittäin korkea sekä julkisen ja tieteellisissä ohjelmissa.

Pääpaino tietysti tulee olemaan molekyylibiologian. Molekyylibiologian, (molekyyli) genetiikka ja bioinformatiikka muodostavat "selkäranka" bioteknologian, ja eri osa näistä ominaisuus useita moduuleja. Perusteellinen käsitys välisestä DNA, RNA ja proteiini on keskeinen. Opiskelet geenien ilmentyminen ja proteiinin tuottamiseen ja puhdistamiseen, ja niiden sovelluksista eri bioteknologian aloilla. Kehittämisen lisäksi ainekohtaiset asiantuntemusta ja osaamista, voit harkita monia maailmanlaajuisia kysymyksiä, jotka liittyvät viime bioteknologian edistysaskeleet.... [-]


Master Of Science In Finance (antanut Grenoble Graduate School Of Business, Ranska)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta August 2018 Singapore

MSc Finance on kaksivuotinen ohjelma ja vaatii täyspäiväistä yhden lukuvuoden aikana kurssille työstä. Toinen vuosi on varattu ainoastaan ​​lopullista hallintaa koskeva hanke ja voidaan tehdä rinnakkain harjoittelupaikkaa tai ... [+]

MSc Finance on kaksivuotinen ohjelma ja vaatii täyspäiväistä yhden lukuvuoden aikana kurssille työstä. Toinen vuosi on varattu ainoastaan ​​lopullista hallintaa koskeva hanke ja voidaan tehdä rinnakkain harjoittelupaikkaa tai kokopäivätyötä.

Ohjelma sisältää neljä vaihetta seuraa päällyskivi ja opinnäytetyön. Noin 75% moduulit opettanut GGSB tiedekunnan ja 25% on opetettava paikalliselta luennoitsijoita, jotka on valittu kautta tiukat prosessi. Tutkimusmenetelmät ja hankkeen työpaja moduuli on opetettava GGSB tiedekunnan.

Aikataulu kunkin moduulin on Huolella rakennettu auttamaan opiskelijaa kattaa kunkin yksikön tehokkaammin.

Vakava Game

Vakava peli tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden koota yhteen monia näkökohtia ohjelma. Oppilaat saavat hoitaa virtuaalinen yritys, tehdä päätöksiä, jotka liittyvät strategian ja rahoituksen avulla ja taitojaan ratkaista kysymyksiä ja ehdottamaan ratkaisuja pienryhmissä tietokoneen simulaatio peli.... [-]


Master Of Science Matkailu-ja Ravitsemisalan (antanut Sunderlandin Yliopiston, Uk)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 18 kuukautta August 2018 Singapore

MSc Matkailun ja Hospitality ohjelma on suunniteltu helpottamaan yhdistelmä reaalimaailman kokemus ja kriittistä pohdintaa kautta kenttätyön ja luokkahuoneessa perustuvan toiminnan. Ohjelma koskee sosiaalinen tieteellinen lähestymistapa sekä matkailu- ja ravintola-tutkimukset keskittymällä yhteyksissä globalisaation, kaupallistamisen ja kulutus ... [+]

MSc Matkailun ja Hospitality ohjelma on suunniteltu helpottamaan yhdistelmä reaalimaailman kokemus ja kriittistä pohdintaa kautta kenttätyön ja luokkahuoneessa perustuvan toiminnan.

Ohjelma koskee sosiaalista tieteellinen lähestymistapa sekä matkailun ja vieraanvaraisuus tutkimukset keskittymällä yhteyksissä globalisaation, kaupallistamista ja kulutus.

Erityinen vahvuus ohjelman huomioon yhteyksiä matka-, matkailu-ja ravintola-alan suhteessa organisaatio ja hallinto, sekä tyydyttävän kokemuksia kuluttajille.

Avoimet työpaikat

Past opiskelijaa yliopiston Sunderlandin matkailun ohjelmia ovat päätyneet eri johdon uran lukien nähtävyydet, museot ja määränpää markkinointi.... [-]


Master Of Science Projektinhallinnan (antanut Northumbrian Yliopisto, UK)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 15 kuukautta August 2018 Singapore

Tämä on ihanteellinen jatko-ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat edetä sisällä geneeristen hankekohtaista teollisuuden. Se sopii erinomaisesti suhteellisen uusi tutkinnon rajoitetuilla työkokemusta ja myös erittäin kokenut harjoittajia ... [+]

Ohjelman tavoitteet Antaa opiskelijoille systemaattista ymmärrystä projektinhallinnan tiedon ja kriittistä tietoisuutta nykyisistä ongelmista ja / tai uusia oivalluksia, josta suuri osa on, tai tiedon, kärjessä nykyinen tutkimus, kehittynyt stipendi ja ammatillinen käytäntö. Antaa opiskelijalle kokonaisvaltainen käsitys tekniikoita sovellettavan soveltaa tutkimustietoa projektinhallintaan tilanteisiin, sekä käytännön ja teoreettista. Jotta opiskelijat voivat arvioida projektinhallinnan menetelmiä ja kehittää kritiikkiä niistä, ja tarvittaessa ehdottaa uusia hypoteeseja.

Avoimet työpaikat

Tämä on ihanteellinen jatko-ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat edetä sisällä geneeristen hankekohtaista teollisuuden. Se sopii erinomaisesti suhteellisen uusi tutkinnon rajoitetuilla työkokemusta ja myös erittäin kokenut harjoittajia.... [-]


Maisteri

Master In International Business (antanut Grenoble Graduate School Of Business, Ranska)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 - 24 kuukautta August 2018 Ranska Grenoble

Lopullisena tavoitteena on Masters in International Business-ohjelma on valmistaa opiskelijat työskentelemään johtavassa asemassa alati muuttuvassa kansainvälisessä ympäristössä, jossa kehittyneen teknologian ja monikulttuurisen tilanteissa miehittää yhä tärkeämpi paikka arkielämässä yritysten ... [+]

Lopullisena tavoitteena Masters in International Business-ohjelma on valmentaa opiskelijoita työskentelemään johtotehtävissä alati muuttuvassa kansainvälisessä ympäristössä, jossa edistyksellistä teknologiaa ja monikulttuurisessa tilanteissa miehittää yhä tärkeämpi paikka arkielämässä yritysten.

MIB on laadukas kattava ohjelma liiketalouden aiheita, jotka ovat opiskelleet kansainvälisestä näkökulmasta. Ohjelma keskittyy vaaditut johtajat eri alojen toimia kansainvälisissä yrityksissä ja ympäristöissä. MIB on vahva yleis-ohjelma, joka yhdistää kaikki keskeisiä kursseja ja käyttää crossfunctional lähestymistapoja soveltaa näitä ydinalueille samalla tarjota opiskelijoille kansainvälinen erikoistuminen.... [-]


Videot

MDIS Campus Tour

The MDIS Hostel Life

Made in Singapore - MDIS