Nanyang Business School, NTU Singapore

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nanyang

Johdonmukaisesti lasketaan yksi maailman huipputason kauppakorkeakoulujen, olemme yksi kaikkein perustettu ja kattava tarjoajien liiketoiminnan ja johdon koulutuksen Aasian-Tyynenmeren alueella.

YRITYS

Tervetuloa Nanyang Business School

Johdonmukaisesti lasketaan yksi maailman huipputason kauppakorkeakoulujen, olemme yksi kaikkein perustettu ja kattava tarjoajien liiketoiminnan ja johdon koulutuksen Aasian-Tyynenmeren alueella.

Useiden vuosien ajan, olemme vaalineet johtajia ympäri maailmaa, työllistää innovatiivinen pedagogiikka että sulautuu tiukka akateeminen teorian reaalimaailman liiketoiminnassa. Koska täysin integroitu Nanyang teknillinen korkeakoulu, voimme hyödyntää vahvuuksia yksi Aasian kattavin tutkimuspainotteisena tarjota rikastaa mahdollisuuksia monitieteinen tutkimus. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa ulottuu meidän laaja valikoima ja jatko-ohjelmia - sekä ei-asteen johtoon kursseja - varmistetaan, että valmistuneista menestyä ja menestyä nykypäivän yhä dynaaminen ja verkottunut.

Meidän akateemista huippuosaamista ja teollisuuden kannalta on hyvin tunnustettu maailmanlaajuisesti riippumattomien julkaisujen ja organisaatioille. Meidän MBA-ohjelma on sijoittunut säännöllisesti yhdeksi Aasian parhaista ja olemme akkreditoitu European Quality Improvement System (EQUIS) ja yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) - maailman laajimmin tunnustettu laadunvarmistusnormit kirjanpitoa ja yrittäjäkoulutuksen . Tutkimuksemme on saanut erinomaisen arvosanat eri akateemisen tutkimuksia, joissa on useita meidän tiedekunnan tunnustettu maailman johtavista aloilla, kuten talous, rahoitus ja kulttuuri älykkyys.

Nanyang rankingissa

Arvot

On olemassa monenlaisia ​​sijoitusta kauppakorkeakouluissa. Jokainen arviointi käyttää eri joukko kriteeri, gallupit eri kohderyhmille ja toimenpiteitä eri näkökohtia ohjelman.

The Financial Times ja The Economist kukin julkaisee vuosittain sijoitusta kokopäiväinen MBA-ohjelmia eri puolilla maailmaa, jotka tarjoavat arvokkaita työkaluja tuleville opiskelijoille, rekrytoijien ja kauppakorkeakouluissa. Molemmat ovat jatkuvasti sijoittunut meidän MBA-ohjelma on yksi parhaista Aasiassa.

The Economist MBA ranking (lokakuu 2016)

  • Nanyang MBA sijoittui 69. keskuudessa The Economist listalla maailman top 100 MBA-ohjelmia.
  • Se oli viides paras saattamisesta jota Aasian liiketoiminnan koulu. Vuodesta 2004 Nanyang MBA on johdonmukaisesti mitoitettu joukossa Aasian Top 10 MBA-ohjelmia ja paras Singaporessa.

Financial Times EMBA ranking (lokakuu 2016)

  • Nanyang Business School: n Executive MBA (EMBA) -ohjelma sijoittui 18. maailmanlaajuisesti Financial Times "sijoitusta.

Financial Times MBA ranking (tammikuu 2017)

  • Nanyang MBA sijoittui 24. Financial Times Global MBA Ranking.
  • Se sijoittui Singaporen Nro 1 MBA-ohjelma ja kolmas Aasiassa.
  • Se on sijoitus sisällä Financial Times "Global Top 40 vuosittain vuodesta 2009.
Nanyang missio

Tietoja NTU Singapore

Olemme ensimmäinen kauppakorkeakoulu Singaporessa ja kolmas Aasiassa, on akkreditoitava sekä Euroopan Quality Improvement System ja yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business. Olemme myös yksi vain 11 kauppakorkeakouluissa Yhdysvaltojen ulkopuolella akkreditoitavaksi kanssa AACSB Accounting. Nämä ovat laajimmin tunnustettu laadunvarmistusnormit kirjanpitoa ja kaupallinen koulutus, ja ne varmistavat, että astetta me anna on tunnustettu ympäri maailmaa.

Yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Nuoret ja tutkimusintensiivisiä, Nanyang teknillinen korkeakoulu (NTU Singapore) on sijalla 13. maailmanlaajuisesti. Se on myös sijoitettu ensimmäinen joukossa maailman paras nuori yliopistojen.

Yliopisto on korkeakoulujen Engineering, Business, Science, humanistinen, Arts & Social Sciences, ja tieteidenvälistä Graduate School. Se on myös lääketieteellisen koulun, Lee Kong Chian School of Medicine, perustettiin yhdessä Imperial College London.

NTU on myös koti maailmanluokan autonominen yksiköt, kuten National Institute of Education, S Rajaratnam School of International Studies, maa observatorio Singapore, ja Singapore Centre ympäristövaikutusten Life Sciences Engineering.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kiinan kieli

Katso MSc-tutkinnot » Katso Osa-aikainen MBA » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso EMBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Financial Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta July 2019 Singapore

Ainutlaatuinen jatko-ohjelma, Master of Science in Financial Engineering (MFE) annetaan voit onnistua dynaaminen ammattilainen maailmassa korkean teknologian rahoitusta. [+]

Ainutlaatuinen jatko-ohjelma, Master of Science in Financial Engineering (MFE) annetaan voit onnistua dynaaminen ammattilainen maailmassa korkean teknologian rahoitusta. Opi maailmanluokan tiedekunnan ja alan kokeneiden ammattilaisten miten toteuttaa ratkaisuja muun muassa riskien hallintaa, tuote jäsentämistä, määrällinen kauppa, määrällinen tutkimus ja taloudelliset tietotekniikkaa. Pysymään alan kehitystä tällä monialaista ohjelmaa, joka on myös tarjolla yhteistyössä Carnegie Mellon University, USA: Keskeistä MFE ohjelma:

7 viikkoa Carnegie Mellon University, USA Asiantuntemusta 2 NTU kouluissa - Nanyang Business School (NBS) ja School of Physical ja matemaattisten tieteiden (SPMS) Maailmanluokan tiedekunta Insights teollisuuden ammattilaisten State-of-the-art infrastruktuurin Vahva alumniverkoston ... [-]

Msc kirjanpito

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta February 2019 Singapore

MSc (kirjanpidon) * ohjelma on tie ei-kirjanpidon valmistuneet liittyä kirjanpidon alalla ja uralla etenemiseen laskentatoimen ja rahoituksen toimintoja. [+]

Noin Nanyang MSc kirjanpidon

Nanyang Business School Master of Science taloushallintoon (MSc Acc) tarjotaan täysi- tai osa-aika-ohjelma. Päätoiminen opiskelija suorittaa ohjelman vuodessa, osa-aikaiset opiskelijat, 2 vuodessa.

Ohjelma kattaa 12 kurssia, joka koostuu 3 Business Core (BC) ja 9 kirjanpidon Core (AC) kurssia. Jopa 2 poikkeuslupia sallitaan, perustuvat aiempien laajasti oman perustutkintoa ohjelma, suostumuksella alkaen School. Tästä vaatimuksesta voidaan substituoida maisteritason valittavien.

Kurssit opetetaan tiedekunnan päässä Singaporen johtavista ja vakiintunut kirjanpito koulu, maineikkain sen käytännöllinen ja alan lähestymistapa.

Kaikki kurssit käydään Englanti, on NTU vilkkaan kampuksella Singaporessa.... [-]


Videot

NTU Singapore: World’s No.1 young university

A snapshot of Nanyang Business School