Nanyang Technological University - Nanyang Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Nanyangin teknillisestä yliopistosta

Nuori ja tutkimusintensiivinen Nanyang Technological University (NTU Singapore) on maailman 11. sijalla. Se on myös sijoittautunut ensimmäiseksi maailman parhaiden nuorten yliopistojen joukkoon kuudentena peräkkäisenä vuonna. Yliopiston kampuksella on yli 100 kansallisuutta, NTU on elinvoimainen kansainvälinen yliopisto.

NTU on kotona myös maailmanluokan instituutteille ja globaaleille tutkimusläpimurtoille. Yliopisto tekee myös tiivistä yhteistyötä suurten teollisuuden toimijoiden kanssa tehdäkseen tutkimuksestaan merkityksellistä yhteiskunnalle. Pelkästään viime vuosina NTU on saavuttanut ennätyksellisen määrän solmimista isojen toimijoiden, kuten Alibaba, BMW Group, Rolls-Royce, ST Engineering, SMRT ja SingTel, kanssa.

135907_NTUinfographicimage.jpg

Tietoja Nanyang Business Schoolista

Nanyang Business School (NBS) on johdonmukaisesti luokiteltu maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon kansainvälisten yritysjohtajien kouluttamiseksi. Nanyang Business School on ensimmäinen Singaporessa ja muutamien joukossa maailmassa, jolla on akkreditoinnit molemmilta maailmanlaajuisilta liiketoiminnan akkreditointielimiltä, EQUIS (EU) ja AACSB (USA).

Campus 1 Nanyang Technological University

Sijainnit

Singapore

Osoite
Main Campus
50 Nanyang Avenue
Singapore

639798 Singapore, Singapore

Singapore

Osoite
Novena Campus
11 Mandalay Road
Singapore

308232 Singapore, Singapore