Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Technische Universität München Aasia (Tunnetaan myös nimellä TUM Aasia Saksan instituutti Tiede ja teknologia - TUM Aasia tai GIST-TUM Aasia) aloitti toimintansa Singaporessa vuonna 2002 asthe haara kampuksella Technische Universität München (TUM).

TUM kutsuttiin perustamaan kampuksella Singaporessa osana "Global Schoolhouse Initiative", -hanke, jonka tavoitteena on kehittää Singapore keskittimeen maailmanluokan oppilaitosten - tarjoaa erilaisia ​​laadukkaita koulutuksen vaihtoehtoja singaporelaisten ja alue.

Kumppanuudet Aasian parhaista yliopistoista

Kautta uraauurtava yhteistyössä Singaporen kaksi johtavaa yliopistoa, TUM on ollut edelläkävijä globalisaation Saksan yliopistojen läsnäolo TUM Aasian yhteistyössä National University of Singapore (NUS) ja Nanyang teknillinen korkeakoulu (NTU) tarjoaa jatko-ohjelmia. Tällä hetkellä TUM Aasia tarjoaa yhteisen TUM-NUS MSc kemia ja yhteinen TUM-NTU MSc Aerospace Engineering, MSc Integrated Circuit Design ja MSc Green Electronics.

Omasta, TUM Aasia tarjoaa kaksi TUM maisterin tutkintoja: Liikenne ja logistiikka, ja Power Systems & Energy Management, ja kaksi TUM kandidaatin tutkinnot yhteistyössä Singaporen Institute of Technology (SIT).

Miksi opiskella TUM Aasiassa Singaporessa?

5 syytä ansaita määrin kanssa TUM Aasia

1- tutkimuksessa Saksan # 1 yliopisto 2011 Akateeminen Ranking of World Universities (tunnetaan myös nimellä Shanghai Ranking), TUM sijoittui # 1 yliopisto Saksassa ja 54. World University mukaisesti QS World sijoitukset 2011. Sittemmin TUM on jatkunut on rankattu Saksan # 1 yliopisto 3 peräkkäisenä vuonna, sijoitetaan muun arvostetun ja kansainvälisesti tunnustettujen yliopistojen, kuten Harvardin yliopisto, Tokion yliopisto, ja National University of Singapore.

Sen lisäksi, että Saksan # 1 yliopisto, TUM nauttii monia muita huomionosoituksia, kuten ainoana saksalaisessa yliopistossa voidaan myöntää "yliopiston Excellence" -palkinnon 6 peräkkäisenä vuotena (2006-2012) ja nauttia neljänneksi paras ranking keskuudessa kaikki tekniset yliopistojen Euroopassa.

2- PARAS Kouluttajat maailma tarjoaa 5000 paperit ja 18000 lainauksia vain todistavat korkeinta akateemista normeja TUM. Professorit TUM harjoittaa sekä opetuksen että tutkimuksen samaan aikaan, mikä aktiivisesti valistaa kirkas mielissä huomenna viimeisimmät ja kehittynyt tietojen alalla. Opetushenkilöstön TUM Aasiassa lennetään Saksasta yksinoikeudella opetus pohjalta varmistaa, että opiskelijat saavat jakamattoman huomion niiden luennoitsijoita. Luennoitsijoita paikallisten yliopistojen ja teollisuuden myös palkannut kurssin-by-kurssin perusteella antamaan tarvittavat ja käytännön osaamista, luo ympäristön kokonaisvaltaista oppimista.

3- VAHVA TEOLLISUUDEN verkkoon TUM Aasiassa, uskomme varustaa oppilailla käytännön koulutus, jossa yhdistyvät teorian ja alan koskevan hakemuksen. Kuten Saksan # 1 yliopisto, nautimme vahvat siteet merkittävä alan kumppaneita, kuten BASF, Clariant, Infineon, Lantiq, Rohde & Schwarz ja Wacker, vain muutamia mainitakseni. Opetussuunnitelman meidän kursseja kanssa kehitetty kumppaneidemme niin, että opiskelijat voivat hankkia tietoja ja taitoja, jotka ovat merkityksellisiä huomisen maailmassa. Apurahat on saatavilla laajalti erinomainen opiskelijoita ja harjoittelupaikkoja ovat merkityksellisiä oppilaan opinnot.

4- käytännön lähestymistapaa Isaac Newton perusti vetovoimalain jälkeen hän totesi omena putosi puusta. At TUM Aasiassa, uskomme, että oppiminen liittyy läheisesti käytännön lähestymistapaa. Kaikessa kursseilla opiskelijat tehdään ajan opinnäytetyön ohella työharjoittelu. Tämä palvelee tarjota avenue opiskelijoille testata teoreettista tietoa sekä innostaa heitä ottamaan mitä he ovat oppineet ja innovoida tulevaisuudessa. Opiskelijat ovat päätyneet toteuttamaan tutkimusta aloilta, ja viime aikoina, perustamiseen TUM Luo (NTU & TUM) antaa elektro-mobiiliratkaisuja kaupungit tropiikissa ovat avanneet mahdollisuuksia opiskelijoille hyödyntää mitä he ovat oppineet koulussa.

5- VOIMAA monimuotoisuutta Thomas Friedman sanoi, "Maailma on litteä". Globalisaatio on nyt väistämätön voima, joka on tullut jäädäkseen, ja TUM Aasiassa, me ylpeänä ylpeillä monipuolinen ilmoittautuminen opiskelijat ovat kotoisin yli 28 maasta. Tämä tarkoittaa sitä, että me edistää elinvoimainen oppimisympäristö, jossa opitaan yli oppikirjan mutta myös elämässä kollegansa. Ideat syntetisoidaan poikki eri taloudelliset realiteetit ilmoitus Opiskelija oppii hahmottamaan useista näkökulmista, luo valmiudet ratkaista ongelmia luovasti.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Integroidun Piirin Suunnittelu (ic Suunnittelu)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 20 kuukautta August 2018 Singapore Buona Vista alue

Myönnetään Technische Universität München (TUM) ja Nanyang teknillinen korkeakoulu (NTU), Master of Science in Integrated suunnittelu tarjoaa opiskelijoille koulutusta, joka valmistaa heitä olemaan seuraavan sukupolven insinöörejä ja johtajia puolijohdeteollisuudelle. [+]

Yhteinen TUM-NTU maisteri Integrated Circuit Design (MSc ICD) varustaa opiskelijoiden akateemisen taitoa ja käytännön tietoa tarvitaan suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen integroitujen piirien tai integroituja sähköisiä tuotteita. Joint degree Myönnetyn Technische Universität München (Saksa) ja Nanyang teknillinen korkeakoulu (Singapore). 3 lukukautta 19 kuukautta kokopäiväistä tutkimuksen ja soveltamisen keskittynyt ohjelma, sisältäen harjoittelun kokemus ja Master väitöskirja kirjallisesti. Opiskelijan on suoritettava 18 moduuleja 2 lukukautta (8 Core moduulit, 1 Business Tekninen Englanti Module, 4 valittavat moduulit, 5 Cross Discipline moduulit) 45 Lähiopetus jokaisesta Core & valittavat Module 8 Tekniset Core Moduulit edellytetä jokaisen opiskelijan Teollisuuden kannalta Meidän professorit ovat aktiivisesti mukana tutkimuksen ja opetuksen, jotta he voivat perustaa opetussuunnitelman ympäri viimeisimpiä teknologisia suuntauksia ja tietämystä. Lennämme meidän TUM professorit Saksasta opettamaan yksinoikeudella opetuksen perusteella, varmistaen laadusta tinkimättä. Opetussuunnitelma opetetaan sekä TUM ja NTU professorit, jossa on itä-tapaa-länsi näkökulma opiskelijalle saada. Global Opportunities Pystyt valmistuminen Työharjoittelu ja Väitöskirja Münchenissä, Singaporessa tai missä päin maailmaa tahansa, minkä tahansa yrityksen tai tutkimuslaitoksessa. HYVÄKSYNTÄPERUSTEET Vaaditaan vähintään 3 vuoden kandidaatin tutkinto Electrical, Elektroniikka, tai vastaava tutkinto muiden asianomaisten alojen TOEFL / IELTS (Pakollinen hakijoille, joiden äidinkieli tai keskipitkällä opetuksen aikaisemmista opinnoista ei ole Englanti) TOEFL: Viimeaikaiset pisteet vähintään 605 Paperi-pohjainen testi tai 88 Internet-pohjainen testi tai 234 atk-pohjainen testi IELTS (www.ielts.org): Kun akateeminen IELTS tulos vähintään 6,5 CAE (Certificate of Advanced Englanti): palkkaluokkaan A, B tai C) Akademische Prüfstelle (APS) todistus (Tarvitaan vain hakijoille, joilla tutkinnon Kiinasta, Vietnamista, tai Mongolia) HAKEMUS tunnustukset Online Application Portal avautuu 1. marraskuuta joka vuosi. Jätä meille sähköpostiosoitteesi (kautta kyselylomakkeen) ja kerromme sinulle... [-]

Master Of Science In Lentokoneteollisuudesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 - 24 kuukautta August 2018 Singapore Buona Vista alue

Myönnetään Technische Universität München (TUM) ja Nanyang teknillinen korkeakoulu (NTU), Tum-NTU Master of Science in Aerospace Engineering tarjota tutkinnon perusteellista tietämystään Aerodynamiikan & Propulsion; Rakenteet, materiaalit ja järjestelmät; ja Flight Mechanics ja ohjaus. [+]

Yhteinen TUM-NTU Master of Science in Aerospace Engineering (MSc AE) on ohjelma, joka palvelee erittäin päteviä insinöörejä vastaamaan alati kasvavan kysynnän kasvavan ilmailualalla Singaporessa ja maailmassa. Joint degree Myönnetyn Technische Universität München (Saksa) ja Nanyang teknillinen korkeakoulu (Singapore). 4 lukukautta 24 kuukautta kokopäiväistä tutkimuksen ja soveltamisen keskittynyt ohjelma, sisältäen harjoittelun kokemus ja Master väitöskirja kirjallisesti. Opiskelijan on suoritettava 19 moduuleja 3 lukukautta (7 Core moduulit, 1 Business Tekninen Englanti Module, 9 valittavat moduulit ja 2 Cross Discipline Moduulit) 45 Lähiopetus jokaisesta Core & valittavat Module 10 Lähiopetus jokaista Cross-Discipline Module Teollisuuden kannalta Meidän professorit ovat aktiivisesti mukana tutkimuksen ja opetuksen, jotta he voivat perustaa opetussuunnitelman ympäri viimeisimpiä teknologisia suuntauksia ja tietämystä. Lennämme meidän TUM professorit Saksasta opettamaan yksinoikeudella opetuksen perusteella, varmistaen laadusta tinkimättä. Opetussuunnitelma opetetaan sekä TUM ja NTU professorit, jossa on itä-tapaa-länsi näkökulma opiskelijalle saada. Global Opportunities Pystyt valmistuminen Työharjoittelu ja Väitöskirja Münchenissä, Singaporessa tai missä päin maailmaa tahansa, minkä tahansa yrityksen tai tutkimuslaitoksessa. HYVÄKSYNTÄPERUSTEET Vaaditaan vähintään 3 vuoden kandidaatin tutkinto Aerospace Engineering, Mechanical Engineering tai läheisesti liittyvien kurinalaisuutta hyvämaineinen yliopistossa. TOEFL / IELTS (Pakollinen hakijoille, joiden äidinkieli tai keskipitkällä opetuksen aikaisemmista opinnoista ei ole Englanti) TOEFL: Viimeaikaiset pisteet vähintään 605 Paperi-pohjainen testi tai 88 Internet-pohjainen testi tai 234 atk-pohjainen testi IELTS (www.ielts.org): Kun akateeminen IELTS tulos vähintään 6,5 CAE (Certificate of Advanced Englanti): palkkaluokkaan A, B tai C) Akademische Prüfstelle (APS) todistus (Tarvitaan vain hakijoille, joilla tutkinnon Kiinasta, Vietnamista, tai Mongolia) HAKEMUS tunnustukset Online Application Portal avautuu 1. marraskuuta joka vuosi. Jätä meille sähköpostiosoitteesi (kautta kyselylomakkeen) ja kerromme... [-]

Master Of Science In Teollisen Kemian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 19 kuukautta August 2018 Singapore Buona Vista alue

Myönnetään Technische Universität München (TUM) ja National University of Singapore (NUS), Tum-NUS Master of Science in Industrial Chemistry pyrkii kouluttamaan erittäin päteviä insinöörejä ja tutkijoita vastaamaan kasvavaan kysyntään kemian aloilla Singaporessa ja koko maailman. [+]

TUM Aasian maisteri Industrial Chemistry (MSc IC) pyrkii sulhasen tulevien johtajien valituilla teknologia-alueilla. Se on rikastuttava jatko kurssi asiantuntija insinöörit lääketeollisuuden, hieno ja erikoisuus kemianteollisuudessa. Joint degree Myönnetyn Technische Universität München (Saksa) ja National University of Singapore (Singapore) 3 lukukautta 18 kuukautta kokopäiväistä tutkimuksen ja soveltamisen keskittynyt ohjelma, sisältäen harjoittelun kokemus ja Master Thesis kirjallisesti. Opiskelijan on suoritettava 14 moduuleja 2 lukukautta (4 Core moduulit, 1 Business Tekninen Englanti, 6 valittavat moduulit ja 3 Cross Discipline moduulit) Kolme Erikoistumisohjelmat valita: Petroleum ja Petrokemia, biokemia, tai yhdistelmä 3-4 moduulia, valinnan 45 Lähiopetus jokaiselle Core ja valittavat Module strong> teollisuuden kannalta Meidän professorit ovat aktiivisesti mukana tutkimuksen ja opetuksen, jotta he voivat perustaa opetussuunnitelman ympäri viimeisimpiä teknologisia suuntauksia ja tietämystä. Lennämme meidän TUM professorit Saksasta opettamaan yksinoikeudella opetuksen perusteella, varmistaen laadusta tinkimättä. Opetussuunnitelma opetetaan sekä TUM ja NUS professorit, jossa on itä-tapaa-länsi näkökulma opiskelijalle saada. Global Opportunities Voit suorittaa oman Työharjoittelu ja opinnäytetyö München, Singaporessa tai missä päin maailmaa tahansa, tahansa yritys tai tutkimuslaitos. HYVÄKSYNTÄPERUSTEET Vaaditaan vähintään 3 vuoden kandidaatin tutkinto Chemical Engineering, Chemistry, tai vastaava tutkinto muiden asianomaisten alojen TOEFL / IELTS (Pakollinen hakijoille, joiden äidinkieli tai keskipitkällä opetuksen aikaisemmista opinnoista ei ole Englanti) TOEFL: Viimeaikaiset pisteet vähintään 605 Paperi-pohjainen testi tai 88 Internet-pohjainen testi tai 234 atk-pohjainen testi IELTS (www.ielts.org): Kun akateeminen IELTS tulos vähintään 6,5 CAE (Certificate of Advanced Englanti): palkkaluokkaan A, B tai C) Akademische Prüfstelle (APS) todistus (Tarvitaan vain hakijoille, joilla tutkinnon Kiinasta, Vietnamista, tai Mongolia) HAKEMUS tunnustukset Online Application Portal avautuu 1. marraskuuta joka vuosi. Jätä... [-]

Master Of Science In Vihreä Elektroniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 20 kuukautta August 2018 Singapore Buona Vista alue

Myönnetään Technische Universität München (TUM) ja Nanyang teknillinen korkeakoulu (NTU), Master of Science in Green Electronics on pitkälle erikoistunut ohjelma, joka pyrkii kasvattamaan seuraavan sukupolven puolijohteiden insinöörit töihin piin ja yhdiste puolijohdekiekkojen prosessiteollisuudessa. [+]

TUM Aasian maisteri Green Electronics (MSc GE) varustaa opiskelijoille kattava ja perusteellinen tuntemus mikro / nano-valmistuksen teknologia, uusiutuva energia, puolijohteiden sekä orgaanisten puolijohdekomponenttien ja järjestelmiä. Joint degree Myönnetyn Technische Universität München (Saksa) ja Nanyang teknillinen korkeakoulu (Singapore). 3 lukukautta 19 kuukautta kokopäiväistä tutkimuksen ja soveltamisen keskittynyt ohjelma, sisältäen harjoittelun kokemus ja Master väitöskirja. Opiskelijan on suoritettava 18 moduuleja 2 lukukautta (8 Core moduulit, 1 Business Tekninen Englanti Module, 4 valittavat moduulit, 5 Cross Discipline moduulit) 45 Ota tuntia Core & valittavat moduulit 8 Tekniset Core Moduulit täyttää jokaisen opiskelijan Teollisuuden kannalta Meidän professorit ovat aktiivisesti mukana tutkimuksen ja opetuksen, jotta he voivat perustaa opetussuunnitelman ympäri viimeisimpiä teknologisia suuntauksia ja tietämystä. Global Opportunities Pystyt valmistuminen Työharjoittelu ja Väitöskirja Münchenissä, Singaporessa tai missä päin maailmaa tahansa, minkä tahansa yrityksen tai tutkimuslaitoksessa. HYVÄKSYNTÄPERUSTEET Vaaditaan vähintään 3 vuoden kandidaatin tutkinto Science, Electrical, Elektroniikka, tai vastaava tutkinto muiden asianomaisten alojen. Perustiedot puolijohdefysiikkaan, sähkömagneettiset ja orgaanisen kemian (tai elektro-kemia) suositellaan ohjelmaan. TOEFL / IELTS (Pakollinen hakijoille, joiden äidinkieli tai keskipitkällä opetuksen aikaisemmista opinnoista ei ole Englanti) TOEFL: Viimeaikaiset pisteet vähintään 605 Paperi-pohjainen testi tai 88 Internet-pohjainen testi tai 234 atk-pohjainen testi IELTS (www.ielts.org): Kun akateeminen IELTS tulos vähintään 6,5 CAE (Certificate of Advanced Englanti): palkkaluokkaan A, B tai C) Akademische Prüfstelle (APS) todistus (Tarvitaan vain hakijoille, joilla tutkinnon Kiinasta, Vietnamista, tai Mongolia) HAKEMUS tunnustukset Online Application Portal avautuu 1. marraskuuta joka vuosi. Jätä meille sähköpostiosoitteesi (kautta kyselylomakkeen) ja kerromme sinulle kun Opiskelijaksi Portal on auki. Kaikki hakijat ovat velvollisia aloittaa sovelluksen kautta online-hakemus Portal, ja sitten... [-]

Master Of Science Liikenteen Ja Logistiikan, Rautatietekniikkaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 24 kuukautta August 2018 Singapore Buona Vista alue

Myönnetään Technische Universität München (TUM), TUM Aasian maisteri Kuljetus ja Logistiikka pyrkii kehittämään insinöörejä ja johtajia, jotka pystyvät puuttumaan nykyajan kysymyksiä kuljetus ja logistinen aloilla. [+]

TUM Aasian maisteri Transport & Logistics (MSc TL) antaa tutkinnon kanssa tarvittavat tekniset tiedot ja taidot käyttää erilaisia ​​tekniikoita, jotka hyödyntävät state-of-the-art tietokone viestintäteknologian. Yksi oppii toteuttamaan hienostunut ja kauaskantoisia ratkaisuja kuljetus haasteita, jotka luonnehtivat nykyaikaisissa talouksissa. Kolme erikoisalat ovat saatavilla ohjelman: Liikenne, logistiikka tai Railway Engineering. Saksalainen tutkintotodistus Myönnetyn Technische Universität München (Saksa), jossa on työselostus toteutettiin Singaporessa TUM sivuliikkeen kampuksella, TUM Aasiassa. Kurssi käydään Englanti. 3-4 lukukautta 18-24 kuukautta kokopäiväistä tutkimuksen ja soveltamisen keskittynyt ohjelma, sisältäen harjoittelun kokemus ja Master opinnäytetöiden. Ylimääräinen lukukausi on mukana, jos opiskelija valitsee Railway Engineering kuin erikoistuminen. Kuljetuksen tai logistiikka on 18 kuukautta ohjelma. Opiskelijan on suoritettava 15-18 moduuleja 2-3 lukukautta, riippuen erikoistuminen Kolme erikoisalojen valita: Liikenne, Rautatien rakennustekniset tai Logistiikka 45 Yhteystiedot tuntia jokaista Core & Erikoistunut moduuli Teollisuuden kannalta Meidän professorit ovat aktiivisesti mukana tutkimuksen ja opetuksen, jotta he voivat perustaa opetussuunnitelman ympäri viimeisimpiä teknologisia suuntauksia ja tietämystä. Lennämme meidän TUM professorit Saksasta opettamaan yksinoikeudella opetuksen perusteella, varmistaen laadusta tinkimättä. Global Opportunities Voit suorittaa oman Työharjoittelu ja opinnäytetyö München, Singaporessa tai missä päin maailmaa tahansa, tahansa yritys tai tutkimuslaitos. HYVÄKSYNTÄPERUSTEET Tarvitse olla asiaa kandidaatin tutkinto tai vastaava jonkin seuraavilla aloilla (mutta ei rajoitu): Rakennustekniikka, General Engineering, Economics. TOEFL / IELTS (Pakollinen hakijoille, joiden äidinkieli tai keskipitkällä opetuksen aikaisemmista opinnoista ei ole Englanti) TOEFL: Viimeaikaiset pisteet vähintään 605 Paperi-pohjainen testi tai 88 Internet-pohjainen testi tai 234 atk-pohjainen testi IELTS (www.ielts.org): Kun akateeminen IELTS tulos vähintään 6,5 CAE (Certificate of Advanced Englanti): palkkaluokkaan A, B tai C) Akademische Prüfstelle (APS) todistus (Tarvitaan vain... [-]

Videot

TUM Asia - Technische Universität München in Asia

Ota yhteyttä

German Institute of Science and Technology - TUM Asia

Osoite, 1. rivi TUM Asia 510 Dover Road #05-01 SIT@SP Building
139660 Buona Vista alue, Singapore
Verkkosivu http://tum-asia.edu.sg/
Puhelin +65 6777 7407