Lue virallinen kuvaus

Tietoja ZOE: stä

Maailmanlaajuinen taloustiede osoittaa meille päivittäin organisaation tarpeet "eniten" ja "johtavista" kyvyistä menestääkseen yhä monimutkaisemmista ja kilpailukykyisimmistä globaaleista markkinoista. Jotta organisaatioille saadaan "paras" mahdollinen tulos, oikean lahjakkuuden kehittäminen on yhtä tärkeä kuin työntekijöiden palkkaaminen ja säilyttäminen.

Keitä me olemme?

ZOE Talent Solutions on maailmanlaajuinen koulutus- ja konsulttitoimisto, joka on palvellut johtavaa liiketoimintaa monissa maissa. Olemme erikoistuneet valmiuksien kehittämiseen ja lahjakkaiden kehittämisratkaisuihin yksilöille ja organisaatioille erittäin räätälöityjen kurssien ja harjoittelujemme kautta monilla eri aloilla.

Mitä me teemme?

ZOE auttaa organisaatioita tunnistamaan tärkeimmät tavoitteensa ja ohjaamaan johtoryhmiä tekemällä tiivistä yhteistyötä kunkin jäsenen kanssa parantamalla heidän suorituskykyään. Tämä prosessi lupaa siten tulojen ja säästöjen huomattavaa kasvua ja korkeampaa sijoitetun pääoman tuottoa (ROI). Yli vuosikymmenen aikana tiimimme on rakentanut maailmanlaajuisesti suositeltavia yrityksiä, joilla on ainutlaatuiset valmiudet, mukaan lukien, ei rajoitu valmennukseen, helpottamiseen, neuvontaan ja strategiaan.

Miten voimme tehdä sen?

ZOE: n erittäin sitoutuneet ja kokeneet ammattilaiset tarjoavat asiakkailleen korkeimman mahdollisen laadun koulutuksessa ja valmiuksien kehittämisessä kilpailukykyisin hinnoin, ja ne liitetään ainutlaatuiseen joustavuuteen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Pääasiallinen painopisteemme on "Täydellinen asiakastyytyväisyys". Tämä muodostaa perustan työfilosofille, kulttuurille ja kaikelle mitä teemme. Menestyksemme on mahdollistanut viime aikoina entistä suuremman määrän projekteja. Asiakkaidemme luottamus joka kerta motivoi meitä pyrkimään kohti vertaansa vailla olevaa huippuosaamista.

Uskomme toimimalla tiiviisti kaikkien organisaatioiden kanssa, jotta voimme vapauttaa ihmisten voiman ja varmistaa, että koulutusratkaisumme täyttävät oppimisen ja kehittymisen tarpeet sekä maksimoivat liiketoiminnan menestyksen.

ZOE: llä on kattava tietämys ja kokemus työntekijän ja organisaation kehittämisestä. Tämä sekä sitoutuminen innovatiivisten ja johtavien kasvusäätiöiden tarjoamiseen ovat kasvaneet jatkuvasti myös epäsuotuisilla markkinaolosuhteilla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Osoite
Singapore, Singapore
Osoite
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Puhelin
+971 4 558 8245
Osoite
Almaty, Almatian maakunta, Kazakstan
Osoite
Kuala Lumpur, Kuala Lumpurin liittovaltion alue, Malesia
Osoite
Mumbai, Maharashtran, Intia
Osoite
Malediivit verkossa, Malediivit
Osoite
Accra, Suur-Accran alue, Ghana
Osoite
Kairo, Kairon kuvernööri, Egypti
Osoite
Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka
Osoite
Nairobi, Nairobin lääni, Kenia
Osoite
Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat
Osoite
Ateena, Ateenan keskusta, Kreikka
Osoite
Bratislava, Bratislavan alue, Slovakia
Osoite
Budapest, Unkari
Osoite
Geneve, Geneve, Sveitsi
Osoite
Istanbul, Istanbul, Turkki
Osoite
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Lissabon, Lissabon, Portugali
Osoite
Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Pariisi, Île-de-France, Ranska
Osoite
Praha, Praha, Tšekki
Osoite
Wien, Wien, Itävalta
Osoite
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
Osoite
Amman, Ammanin kuvernööri, Jordania
Osoite
doha, doha, Qatar
Osoite
Riad, Riadin maakunta, Saudi-Arabia
Osoite
Houston, Texas, Yhdysvallat
Osoite
Toronto, Ontario, Kanada