Read the Official Description

Tietoja ZOE: stä

Maailmanlaajuinen taloustiede osoittaa meille päivittäin organisaation tarpeet "eniten" ja "johtavista" kyvyistä menestääkseen yhä monimutkaisemmista ja kilpailukykyisimmistä globaaleista markkinoista. Jotta organisaatioille saadaan "paras" mahdollinen tulos, oikean lahjakkuuden kehittäminen on yhtä tärkeä kuin työntekijöiden palkkaaminen ja säilyttäminen.

Keitä me olemme?

ZOE Talent Solutions on maailmanlaajuinen koulutus- ja konsulttitoimisto, joka on palvellut johtavaa liiketoimintaa monissa maissa. Olemme erikoistuneet valmiuksien kehittämiseen ja lahjakkaiden kehittämisratkaisuihin yksilöille ja organisaatioille erittäin räätälöityjen kurssien ja harjoittelujemme kautta monilla eri aloilla.

Mitä me teemme?

ZOE auttaa organisaatioita tunnistamaan tärkeimmät tavoitteensa ja ohjaamaan johtoryhmiä tekemällä tiivistä yhteistyötä kunkin jäsenen kanssa parantamalla heidän suorituskykyään. Tämä prosessi lupaa siten tulojen ja säästöjen huomattavaa kasvua ja korkeampaa sijoitetun pääoman tuottoa (ROI). Yli vuosikymmenen aikana tiimimme on rakentanut maailmanlaajuisesti suositeltavia yrityksiä, joilla on ainutlaatuiset valmiudet, mukaan lukien, ei rajoitu valmennukseen, helpottamiseen, neuvontaan ja strategiaan.

Miten voimme tehdä sen?

ZOE: n erittäin sitoutuneet ja kokeneet ammattilaiset tarjoavat asiakkailleen korkeimman mahdollisen laadun koulutuksessa ja valmiuksien kehittämisessä kilpailukykyisin hinnoin, ja ne liitetään ainutlaatuiseen joustavuuteen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Pääasiallinen painopisteemme on "Täydellinen asiakastyytyväisyys". Tämä muodostaa perustan työfilosofille, kulttuurille ja kaikelle mitä teemme. Menestyksemme on mahdollistanut viime aikoina entistä suuremman määrän projekteja. Asiakkaidemme luottamus joka kerta motivoi meitä pyrkimään kohti vertaansa vailla olevaa huippuosaamista.

Uskomme toimimalla tiiviisti kaikkien organisaatioiden kanssa, jotta voimme vapauttaa ihmisten voiman ja varmistaa, että koulutusratkaisumme täyttävät oppimisen ja kehittymisen tarpeet sekä maksimoivat liiketoiminnan menestyksen.

ZOE: llä on kattava tietämys ja kokemus työntekijän ja organisaation kehittämisestä. Tämä sekä sitoutuminen innovatiivisten ja johtavien kasvusäätiöiden tarjoamiseen ovat kasvaneet jatkuvasti myös epäsuotuisilla markkinaolosuhteilla.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Address
Singapore, Singapore
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Puhelin
+971 4 558 8245
Address
Almaty, Almaty Province, Kazakstan
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malesia
Address
Mumbai, Maharashtra, Intia
Address
Maldives Online, Malediivit
Address
Accra, Greater Accra Region, Ghana
Address
Cairo, Cairo Governorate, Egypti
Address
Cape Town, Western Cape, Etelä-Afrikka
Address
Nairobi, Nairobi County, Kenia
Address
Amsterdam, North Holland, Alankomaat
Address
Athens, Central Athens, Kreikka
Address
Bratislava, Bratislava Region, Slovakia
Address
Budapest, Unkari
Address
Geneva, Geneva, Sveitsi
Address
Istanbul, Istanbul, Turkki
Address
London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Address
Lisbon, Lisbon, Portugali
Address
Manchester, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Address
Paris, Île-de-France, Ranska
Address
Prague, Prague, Tšekki
Address
Vienna, Vienna, Itävalta
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
Address
Amman, Amman Governorate, Jordania
Address
Doha, Doha, Qatar
Address
Riyadh, Riyadh Province, Saudi-Arabia
Address
Houston, Texas, Yhdysvallat
Address
Toronto, Ontario, Kanada