Matej Bel University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MBFRONT

Matej Bel University on julkinen yliopisto, joka saavutti yliopisto-aseman vuonna 2010 ja on Euroopan yliopistoyhdistyksen jäsen. Yliopisto tarjoaa sekä korkealaatuista että jatkokoulutusta edistämällä luovaa tieteellistä ja taiteellista tutkimusta. Tietämystä edistetään yhdistämällä sekä tieteellisen kehityksen että käytännön kysymykset. Yliopisto tarjoaa klassisen korkeakouluopetuksen mahdollisuudet kaikilla kolmella tasolla ja erilaisissa opinnoissa koulutuksen, sosiaalikysymysten, talouden, lain, politiikan, humanististen ja luonnontieteiden aloilla, kansainvälisten suhteiden, taloudellisten erikoistumisten ja matematiikka. Lisäksi se tarjoaa myös angofonisia ja osittain frankofonisia tutkimuksia.

Näkemyksemme

Osoitettuaan nimenomaisesti johtavaksi koulutuksen alalla Keski-Slovakian alueella, Matej Bel University pidetään yleensä vahvana kansallisena yliopistona, jolla on tärkeä merkitys kansainvälisellä tasolla. Sen asema on saavutettu korkean koulutuksen laadun, tutkinnon suorittaneiden onnistuneen sijoittumisen vuoksi työmarkkinoille, erinomaisen kansainvälisen yhteistyön kanssa erityisillä tutkimusalueilla ja yhteistyön kanssa käytännön kanssa sekä ammatillisen urheilun ja taiteellisen esityksen takia julkinen. MBU: n toiminnan perusperiaatteet ja hyväksytyt arvot MBU suojaa autonomiaa, moraalista ja tieteellistä riippumattomuutta poliittisesta ja taloudellisesta vallasta ja kunnioittaa akateemisia vapauksia.

  • MBU kehittää akateemista huippuosaamista, laatua ja hyvää mainetta kaikilla toiminta-alueilla ja se on ottanut käyttöön palautemekanismeja kaikilla johtamisen ja toiminnan tasoilla.

Voit lukea lisää yliopistosta täältä .

Sijainnit

Banská Bystrica

Osoite
Národná 12
974 01 Banská Bystrica, Banská Bystrican alue, Slovakia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin