Pavol Jozef Safarik University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Pavol Jozef Šafárik University

Pavol Jozef Šafárik University perustettiin vuonna 1959 toisena klassisen yliopistossa Slovakiassa. Nykyinen rakenne PJ Šafárik University sisältää viisi tiedekuntaa - Lääketieteellinen tiedekunta, tiedekunta, oikeustieteellinen tiedekunta, tiedekunnan hallinto- ja humanistisen tiedekunnan. Meillä yliopistossa yli 7 500 opiskelijaa opiskelee.

Safarik1

Yliopisto tarjoaa opetusta kolmeen sykliä - kandidaatin, maisterin, tohtorin ja PhD. tutkimuksia eri aloilla. Prosessi koulutusta annetaan sekä, slovakin ja Englanti kielellä. Pavol Jozef Šafárik University Košicessa tarjoaa korkeakouluille perustuu uusimpaan tieteellisten tutkimustulosten laaja kansainvälisissä yhteyksissä. Yliopisto tekee yhteistyötä hyvin intensiivisesti akateemisten laitosten ympäri maailmaa.

Mission yliopiston

Pavol Jozef Šafárik University Košicessa kuuluu taitava toimielimille koulutuksen ja tieteen paitsi Slovakiassa, mutta myös Euroopassa.

Tällä hetkellä yliopistossa on viisi tiedekuntaa - Lääketieteellinen tiedekunta, tiedekunta, oikeustieteellinen tiedekunta, tiedekunnan hallinto- ja humanistisen tiedekunnan - jotka valmistelevat lääkärit ja hammaslääkärit, asiantuntijoita luonnontieteiden, matematiikan ja tietotekniikan, opettajat, asianajajat, Asiantuntijat julkisen hallinnon ja asiantuntijat psykologian, filosofian ja teorian viestintä. Valmistuneet yliopistomme joka on toiseksi vanhin Slovakiassa, on erittäin hyvä maine ympäri maailmaa.

Avain tehtävänä Pavol Jozef Šafárik University Košicessa on tarjota perustuvaa ylintä opetusta uusin tieteellisten tutkimustulosten laaja kansainvälisissä yhteyksissä, seuraavat Euroopan trendejä ja asetetut tavoitteet Bolognan julistuksen ja muut asiakirjat. Kehittäminen harmoninen persoonallisuus sen parantava, viisautta ja luovuutta nousu henkilö, yliopisto täyttää tehtävänsä.

Opiskelijat ovat johtaneet suvaitsevaisuutta, kriittistä ja itsenäistä ajattelua, itseluottamusta ja kansallisten tietoisuus. Yliopisto tarjoaa palvelua yhteistyössä levittämällä tietoa keinoin tutkimusta ja kehitystä, alueellisten ja kansallisten toimien tukeminen ja tarjoamalla oppimisyhteiskunnassa kanssa täydennyskoulutuksessa. Yliopisto edistää näin kehittämiseen kulttuurin ja koulutuksen yleisölle.

Yliopiston tehtävänä ymmärretään julkisen liikearvoa. Yliopisto jatkaa tehtäväänsä tae vapauden, demokratian, humanismin ja etiikan paitsi omassa akateemisessa ympäristössä, vaan myös yhteiskunnassa. Yliopisto koskaan suojella akateemista etuoikeudet ja akateemista autonomiaa.

safarik3

Oppiarvot ja astetta

Kandidaatin tutkimus

  • Lääketieteellinen tiedekunta - Faculty of Science - oikeustieteellisen tiedekunnan - tiedekunnan Julkishallinto - Faculty of Arts

Master tutkimus

  • Lääketieteellinen tiedekunta - Faculty of Science - oikeustieteellisen tiedekunnan - tiedekunnan Julkishallinto - Faculty of Arts

Lääkärin tutkimus

  • Lääketieteellinen tiedekunta

PhD tutkimus

  • Lääketieteellinen tiedekunta - Faculty of Science - oikeustieteellisen tiedekunnan - tiedekunnan Julkishallinto - Faculty of Arts

Sähköinen hakemus

Hakijat Opiskeluun UPJŠ lääketieteellisen tiedekunnan, Faculty of Science, tiedekunta, Hallintotieteiden tiedekunta, humanistinen tiedekunta, ja Institute of liikunta ja urheilu lukuvuonna, voivat esittää hakemuksen verkossa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Slovakian

Katso MSc-tutkinnot » Katso M.D. » Katso Tohtorin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science Biologian: Keskittyminen Eläintieteen Ja Eläinfysiologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Slovakia Košice

Jatko pystyy itsenäisesti ratkaista tutkimuksen ongelmia biologian ja biologian sovellukset. Hän on tietoa ja kokemusta tutkimusmenetelmiä elävien järjestelmien on eri organisaation tasoilla (molekyyli, solun, organismin, väestö, ja ekosysteemin). [+]

Jatko pystyy itsenäisesti ratkaista tutkimuksen ongelmia biologian ja biologian sovellukset. Hän on tietoa ja kokemusta tutkimusmenetelmiä elävien järjestelmien on eri organisaation tasoilla (molekyyli, solun, organismin, väestö, ja ekosysteemin).

Valmistuneet tunnettava perus biologiset tieteenalojen (genetiikka, molekyylibiologia, kasvien ja eläinten fysiologia, sytologia, immunologian, mikrobiologian, etiologia, kasvitieteen, eläintieteen, ihmisen biologia, ekologia jne). Lisäksi heillä on tietoa useita kemian aloilla ja monitieteinen tieteiden kuten biofysiikan, biokemian ja bioinformatiikan. Lisäksi he omistavat syvä teoreettista tietoa monenlaisia ​​fysiologian ja eläintieteen aloilta. Valmistuneet hallitsee menetelmiä ja kokeellisia käytäntöjä sen tärkeimpien, jota hän voi hakea joko tulevaa työllisyyttä tai 3. asteen korkeakoulutuksen eli Ph.D. ohjelmoida. Valmistuneet voivat osallistua opetukseen biologian tieteenalojen klo korkea-asteelle. ... [-]


Master Of Science Biologian: Keskittyminen Genetiikan Ja Molekyylibiologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Slovakia Košice

Jatko pystyy itsenäisesti ratkaista tutkimuksen ongelmia biologian ja biologian sovellukset. Hän on tietoa ja kokemusta tutkimusmenetelmiä elävien järjestelmien on eri organisaation tasoilla (molekyyli, solun, organismin, väestö, ja ekosysteemin). [+]

Jatko pystyy itsenäisesti ratkaista tutkimuksen ongelmia biologian ja biologian sovellukset. Hän on tietoa ja kokemusta tutkimusmenetelmiä elävien järjestelmien on eri organisaation tasoilla (molekyyli, solun, organismin, väestö, ja ekosysteemin). Valmistuneet pystyy auttamaan opetuksessa biologian tieteenalojen klo korkea-asteelle. Valmistuneet tunnettava perus biologiset tieteenalojen (genetiikka, molekyylibiologia, kasvien ja eläinten fysiologia, sytologia, immunologian, mikrobiologian, etiologia, kasvitieteen, eläintieteen, ihmisen biologia, ekologia jne), useissa kemian aloilla ja monitieteinen tieteiden.

Valmistuneet ovat erinomaiset mahdollisuudet onnistua monenlaisia ​​työllisyyden tutkimuslaitosten kanssa keskitytään biologian ja kemian aloilla (Slovak Academy of Sciences, yliopistojen, terveydenhuollon, maa- ja metsätalouden, elintarviketeollisuuden, ympäristönsuojelun virastot). Oletetaan, että suurin osa valmistuneista jatkuu 3. asteen korkeakoulutuksen eli Ph.D. ohjelma, yksi biologian tutkimuksen -ohjelmien laitoksissa kotona tai ulkomailla.... [-]


Master Of Science Biologian: Keskittyminen Kasvitieteen Ja Kasvien Fysiologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Slovakia Košice

Valmistunut Master koulutusohjelman kasvitieteen ja Plant Physiology saavat laajaa perustan teoreettisen tiedon Plant Biology. Hän saa myös koulutusta tutkimuksen metodologia (kehitetään koesuunnitelmia kentällä ja laboratorio-, kenttätyössä, biotekniikka, analyysimenetelmät - karyotyping, kemiallinen analyysi kasvien, entsymologia ja muut). [+]

Valmistunut Master koulutusohjelman kasvitieteen ja Plant Physiology saavat laajaa perustan teoreettisen tiedon Plant Biology. Hän saa myös koulutusta tutkimuksen metodologia (kehitetään koesuunnitelmia kentällä ja laboratorio-, kenttätyössä, biotekniikka, analyysimenetelmät - karyotyping, kemiallinen analyysi kasvien, entsymologia ja muut).

Graduate kokevat tutkimustulos esitettäviksi tieteellisissä kokouksissa ja julkaisuissa. Hän pystyy jatkamaan koulutusta tohtoritasolle alalla Botany, Plant Physiology ja vastaavilla aloilla. Hän voidaan käyttää laboratorioissa yliopistojen, tutkimuslaitosten, maatalousyrittäjä tai ympäristönsuojeluvirastoille.

Sähköinen hakemus ... [-]

Videot