Lue virallinen kuvaus

Olemme täysin akkreditoitu moderni eurooppalainen liike-elämän koulu, joka on omistettu yksilöille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan tietämystään ja kilpailukykyään verkossa ja kasvotusten kautta. Laadukkaat opinto-ohjelmamme, saatavilla neljällä eri kielellä, noudattavat nykyisen eurooppalaisen ja globaalin liiketoimintaympäristön standardeja ja vaatimuksia.

21. vuosisadan osaamisen kehittäminen innovatiivisilla ohjelmilla ja lähestymistavoilla, joilla UNIQUe-kansainvälinen akkreditointi tieto- ja viestintätekniikan käyttöön korkeakouluissa

DOBA Business School keskeiset edut

  • Kehittynyt ja vakiintunut online-oppimismalli, joka on kansainvälisesti akkreditoitu eurooppalaisella eLearning-laadun säätiöllä
  • ajankohtaiset ohjelmat, joilla pyritään hankkimaan ajankohtaista ja käytännön tietoa,
  • moderni IT-tuettu korkea-asteen koulutus, jonka tarjoavat opettajat, joilla on laaja ammattikokemus,
  • opiskelijakeskeinen lähestymistapa,
  • tieteellinen tutkimus, kansainvälinen yhteistyö ja muut kehittämistoimet,
  • läsnäoloa Kaakkois-Euroopan markkinoilla,
  • selkeä globalisaatiostrategia Afrikan ja Intian uusien ulkomaisten markkinoiden avaamisessa,
  • sosiaalisesti vastuullista ja eettistä koulutusta ja tutkimustoimintaa.

DOBA tarjoaa opinto-ohjelmia osa-aikaisille opiskelijoille, jotka työskentelevät yleensä, ja he voivat ilmoittautua säännöllisiin ohjelmiin ja etäopiskeluohjelmiin. Opiskelija voi opiskella slovenialaisia, serbinkielisiä, kroatialaisia ​​tai englantilaisia.

DOBA Business School on osa vuonna 1990 perustettua DOBA-liiketoimintaryhmää. DOBA Business Group on Slovenian suurin yksityinen oppilaitos. DOBA on alusta alkaen kehittänyt ja edistänyt elinikäistä oppimista. Yli 100 erilaista muodollista ja epävirallista koulutusohjelmaa eri kohderyhmille ja ikäryhmille vastaa kasvavaan koulutustarpeisiin Euroopassa.

Ohjelmistomme edelleen nostavat yksilöiden koulutustasoa ja vahvistavat sitä, että tieto on arvokas voimavara. Sen sijaan, että valmistaisitte vain yhden nykyaikaisen ammatin valmistelemiseen, valmistaudumme useisiin ammattiin ja työpaikkoihin huomenna.97861_doba_pigac_si__MPP5567.jpg


Näkemyksemme

Koulu, joka menee yli.

Jotta yksi Euroopan johtavista verkko-oppimisen kouluista ja tällä alalla maailmanlaajuisesti tunnustettu koulu - tunnustettu pedagogisista innovaatioista, avoimuudesta, sosiaalisesta vastuusta, uskomuksesta kestävään huippuosaamiseen sekä yrittäjiin ja sosiaalisesti vastuullisiin opiskelijoihin, jotka ovat valmiita ratkaisemaan nykyisiin taloudellisiin ongelmiin ja puuttumaan sosiaalisiin kysymyksiin.

Tehtävämme

Haasteiden muuttaminen mahdollisuuksiksi uusien ohjelmien ja lähestymistapojen kanssa.

DOBA Business School on yksityinen kauppakorkeakoulu ja vakiintunut korkeakoulu verkko-oppimiselle alueella ja osaamiskeskuksessa. DOBA Business School toteuttaa perus- ja jatko-ohjelmia ja tutkimusta sovellettujen yhteiskuntatieteiden alalta. Pyrkimyksemme on pyrkiä vähentämään tiedon puutteita ja laajentamaan mahdollisuuksia onnistuneeseen uraan Sloveniassa ja alueella. Toimintamme tarkoituksena on tarjota kapeammalle ja laajemmalle sosiaaliselle yhteisölle nykypäivän koulutetut ja käytännöllisesti koulutetut tutkinnon suorittaneet, jotka ovat eettisten ja sosiaalisesti vastuullisten toimien johdossa.

Meidän arvomme

Sosiaalinen vastuu
Autamme muotoilemasta vapaata, kriittistä, yrittämistä ja luovaa yksilöä, joiden toimet edistävät yhteiskunnan kehittymistä.

Eettisten arvojen kunnioittaminen
Meidän on sitouduttava korkeisiin eettisiin periaatteisiin, jotka ovat keskeisiä opinto-ohjelmistomme ja opiskelumenetelmissämme. Koulutus ja omat toimet edistävät kunnioitusta, monimuotoisuuden hyväksymistä, suvaitsevaisuutta sekä ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamista.

Koulutuksen laatu
Opinnäytetyön toteutuksen jatkuva seuranta, toteuttajien pätevyys, ohjelmien toteuttamisen edellytykset, sisäinen organisaatio, kansainvälisten opiskelutaitojen vertailukelpoisuus, aktiivinen yhteistyö yhteisön kanssa ja parannusten jatkuva toteuttaminen opiskelijoiden mukana.

Tutkimus- ja kehitystoiminta ja innovaatiot
Akateemisen yhteisön yhdenvertainen jäsen myös tieteellisessä ja tutkimustyössä tarjoamalla uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka edistävät ympäristöä.

Mukauttaa ja olla sosiaalisen muutoksen tekijä
Toimintamme tutkimuksessa, koulutuksessa ja neuvonnassa, yhteyksien luomisessa, eettisessä käyttäytymisessä ja elinikäisen oppimisen edistämisessä myötävaikuttaa sosiaalisen vastuun kestävään kehittämiseen Sloveniassa ja muualla. Tämä tehdään yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden, laitosten, organisaatioiden ja yritysten kanssa.

Yksilöllisyyden kunnioittaminen ja tiimityön edistäminen
Kunnioitamme yksilöiden odotuksia ja tarpeita, mutta samalla edistämme yhteistyötä.

itsenäisyys
Uskomme henkiseen vapauteen ja olemme taloudellisesti, institutionaalisesti ja akateemisesti riippumattomia ja markkinasuuntautuneita.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Serbialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

DOBA Business School

Liiketoiminta ja organisaatio ovat olennainen osa modernia elämää. Täysin akkreditoitu ohjelma Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen vastaa markkinoiden nykypäivän työ ... [+]

Liiketoiminta ja organisaatio ovat olennainen osa modernia elämää. Täysin akkreditoitu ohjelma Kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen vastaa markkinoiden nykypäivän työpaikkojen syntymässä olevia tarpeita ja auttaa oppilaita yhteistyössä hankkimaan tietoa oman yrityksen ja verkkojen hallintaan.

Ongelmapohjainen oppiminen auttaa opiskelijoita kehittämään osaamista innovatiiviseen liiketoiminnan hallintaan ja antamaan heille mahdollisuuden ymmärtää talousjärjestelmät osaksi modernia eurooppalaista ja globaalia ympäristöä.

Ohjelma soveltuu kaikillejotka tietävät, että elinikäinen oppiminen on tärkeää yrittäjyyskysymyksen kehittämiselle.jotka haluavat ymmärtää nykyaikaisia ​​työpaikkoja yrittäjyyden, inspiroivan johtajuuden ja kansainvälisen liiketoiminnan aloilla.jotka haluavat kehittää 21. vuosisadan taitoja ja osaamista.jotka haluavat olla tulevaisuuden johtajia.... [-]
Slovenia Maribor
Lokakuu 2019
Englanti,Serbialainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
DOBA Business School

Kaupungit ja yhteisöt ovat nykyajan keskeisten haasteiden tärkeimpiä haasteita, joita meidän on ymmärrettävä ja kyettävä ratkaisemaan ottamalla kansalaiset mukaan kestävä ... [+]

Kaupungit ja yhteisöt ovat nykyajan keskeisten haasteiden tärkeimpiä haasteita, joita meidän on ymmärrettävä ja kyettävä ratkaisemaan ottamalla kansalaiset mukaan kestävän kehityksen ja elämänlaadun parantamiseen.

Älykäs kaupunki on kaupunki, joka perustuu kansalaisten tarpeisiin ja käyttää kehittynyttä teknologiaa kilpailukyvyn, kestävän kehityksen ja paremman elämänlaadun edistämiseksi.

Koska kaupungistuminen paranee, kaupunkien on kohdattava kestävän kehityksen haasteet eri tasoilla: ympäristö, sosiaalinen ja taloudellinen, etenkin vähemmän kehittyneissä maissa, joissa kaupungistuminen on paljon suurempi. On ehdottoman tärkeää ottaa integroituja politiikan muotoja parantamaan sekä kaupunkien että maaseudun väestön elämänlaatua ja lisätä sosiaalista osallisuutta.... [-]

Slovenia Maribor
Lokakuu 2019
Englanti,Serbialainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Students about DOBA Business School

Students at DOBA Business School