IEDC - Bled School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IEDC - Bled School of Management, joka perustettiin 31 vuotta sitten, kun ensimmäinen kauppakorkeakoulu laatuaan Keski- ja Itä-Euroopassa, on yksi johtavista International Management kehitysinstituutiot Euroopassa.

IEDC - Bled School of Management kehittää pätevä ja vastuullinen johtajat ja osoitteet organisaatioiden monimutkaisia johtajuutta kysymyksiä. Teemme tämän yhdistämällä paras tiedekunnan eri puolilta maailmaa ja integroida taiteen, etiikka ja kestävä kehitys osaksi oppimisprosessia. IEDC tarjoaa luovan ympäristön luovaa johtajuutta hyödyntäen sen upealla paikalla kauniissa Bled, Slovenia. Pyrimme koulutustaan ​​vaikutuksia.

Näytä esittely

Valikoima kattavia Executive kehittämisohjelmia tarjoamia IEDC auttaa yksilöitä ja organisaatioita saavuttamaan strategiset ja / tai henkilökohtaisia tavoitteita ja sisältää tutkinto (EMBA, PhD) ja ei-koulutusohjelmat (General Management Program, kesäkoulut korkean potentiaalin, seminaareja, foorumeita, yrityksissä ohjelmat) ja osoitteet tarpeet eri hallinnon tasoilla ja aloilla. Vuodesta 1986 yli 80.000 johtajat ja opiskelijaa yli 85 maassa on suorittanut erilaisia ​​IEDC koulutusohjelmia. Vuonna 2012 Executive MBA-ohjelma on IEDC-Bled School of Management on tunnustettu Association of MBA (AMBA) yhtenä neljästä innovatiivisin MBA-ohjelmia maailmassa, joukossa 700 kauppakorkeakouluissa maailmassa. IEDC-Bled School of Management voitti että tunnustus innovaatioiden yhdistää taiteen kanssa johtamisen koulutusta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Summer courses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: