University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ljubljanan yliopisto, arkkitehtuurin tiedekunta Arkkitehtuurin tiedekunta Ljubljanan pidetään yleisesti yhtenä parhaista Keski-Euroopan koulujen arkkitehtuurin. Vahvistus sen laatu syntyy lukuisia suosittuja opiskelijoiden ja tutkinnon suorittaneiden, usein saavuttaa kadehdittava tuloksia kotimaassa ja ulkomailla. Valmistuneista tunnetaan yleisesti ja ammattimaisesti profiloitu tiedon ja järjestelmällinen projekti lähestymistapa mahdollistaa onnistuneesti työllisyys eri aloilla taiteellista ja arkkitehtonista pyrkimyksiä. Rakenne opetussuunnitelman Tiedekunnassa on akateeminen koulutus ja ammatillinen tutkimus arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun ja suunnittelun graafisen ja tuotteen. Tällä hetkellä ohjelma koostuu jatko kursseja, jotka kestävät yhdeksän lukukautta ja yksi vuosi tutkintotodistus. Jatko kurssit ovat arkkitehtuurin, urbanismin tai suunnittelua. Jatko kurssit kestävät kaksi vuotta mestarikurssi arkkitehtuurin tai kaupunkisuunnittelun tai asiantuntija kurssi arkkitehtuuria. Vieressä, että Ph.D. Kurssi kestää neljä vuotta. Lukuvuonna 2007/2008 Tiedekunta uusia Alempi ja Master kursseja perustuu Bolognan declaration.The Tohtoriohjelmalla arkkitehtuurin käynnistyy 2009/2010.

Käyntiosoite: Ljubljanan yliopiston arkkitehtuurin tiedekunta, Zoisova 12, 1000 Ljubljana, Slovenia Addmissions yhteyshenkilö: Dean toimisto Hakuaika - yhtenäisen master opintokokonaisuus: maaliskuu; - Jatko-ohjelma: August

Pääsyvaatimukset Unified master koulutusohjelma arkkitehtuurin: valmistumisen lukiokoulutuksessa (päästötodistuksen-ylioppilastutkinnon lukiosta, ammatillinen päättötodistusta tai loppukoe), positiivinen tulos pääsykoe on arkkitehtuurin tiedekunta. Jatko-ohjelma: Yleiset vaatimukset (yksityiskohdat: ks koko ohjelman kuvaus alla): MSc. tai vastaava (tunnustaminen sovellukset määräaika jatkaa jatko-ohjelma: toukokuu).

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University of Ljubljana Faculty of architecture
Zoisova 12

Ljubljana, 1000 SI