University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Ljubljanan arkkitehtuurin tiedekunta on yleensä yksi parhaista Keski-Euroopan arkkitehtuurikouluista. Laadun vahvistaminen tulee lukuisilta onnistuneilta opiskelijoilta ja valmistuneilta, jotka usein saavuttavat kadehdittavia tuloksia kotimaassa ja ulkomailla. Valmistuneillemme tunnetaan yleisestä ja ammatillisesti profiloidusta tietämyksestä ja systemaattisesta projektin lähestymistavasta, joka mahdollistaa onnistuneen työllistymisen eri taiteen ja arkkitehtonisten alojen alalla.


Opetussuunnitelman rakenne/>

Tiedekunta tarjoaa akateemista koulutusta ja ammatillista tutkimusta arkkitehtuurissa, urbanismissa ja design-grafiikassa ja tuotteessa. Tällä hetkellä ohjelma koostuu jatko-opinnoista, jotka kestävät yhdeksän lukukautta ja yhden vuoden tutkintotodistuksen. Valmistuneet kurssit ovat arkkitehtuuria, urbanismia tai muotoilua. Jatko-opintokokonaisuudet ovat kaksi vuotta master-kurssilla arkkitehtuurissa tai kaupunkimaissa tai arkkitehtuurin erikoistumiskursseissa. Sen lisäksi, että Ph.D. kesto on neljä vuotta. Lukuvuonna 2007/2008 tiedekunta ottaa käyttöön uudet Bachelor and Master -kurssit, jotka perustuvat Bolognan julistukseen. Uusi arkkitehtuurin tohtoriohjelma alkaa vuosina 2009/2010.

  • Käyntiosoite: University Of Ljubljana Faculty of Architecture , Zoisova 12, 1000 Ljubljana, Slovenia
  • Pääsisältö: Deanin toimisto
  • Hakemuksen määräaika - yhtenäinen maisteriohjelma: maaliskuu; - tohtoriohjelma: elokuuPääsyvaatimukset

Yhtenäinen master-ohjelma arkkitehtuurissa: lukion valmistuessa (lukuvuosi-lukio, lukiolaitos, ammatillinen tutkintotodistus tai loppututkinto), positiivinen tulos arkkitehtuurin tiedekunnan sisäänkäyntikokeesta.


Tohtoriohjelma: yleiset vaatimukset (lisätietoja: katso täydellinen ohjelman kuvaus alla): MSc. tai vastaava (hyväksyntähakemusten jättöpäivä jatkuu tohtoriohjelmassa: toukokuu)./>

Kesto

Ohjelman kesto on tällä hetkellä 3 vuotta.

Hinta / maksu

4 000 euroa / vuosi.

Maksun mahdollinen yhteisrahoitus on käytettävissä parhaille hakijoille (riippuu ehdokkaan aiemman koulutuksen arvosanoista ja hänen säännöllisestä edistymisestä ohjelmassa).

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University of Ljubljana Faculty of architecture
Zoisova 12

Ljubljana, Ljubljana, 1000 SI