Imperial Institute of Higher Education (IIHE)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IIHE tutkinto antaa erottuva toimivalta aste haltijalle

IMPERIAL korkeakoulu

on ylpeä yhteistyötä Salfordin yliopistossa ja University of Wales, jotka ovat rankattu alkuun yliopistoissa Britanniassa. IIHE on edelläkävijä koulutuksen Sri Lanka, tarjoamalla opiskelijoille laadukkaita asteen koulutukseen yli vuosikymmenen ajan.

Tällä IIHE, olemme sitoutuneet varmistamaan, että voit ansaita itse tavalla, että taataan vakaa polku, uran valinta.

KEITÄ OLEMME ?

Imperial Institute of Higher Education on sisällytetty Sri Lanka lokakuussa 1996 ja on yksi vanhimmista tarjoavien laitosten ulkomaisia ​​astetta Sri Lanka. Missiomme on huippuyksikkö akateemista ja ammatillista kehitystä: johtava markkinoilla tarjoamalla laadukkaita kolmannen asteen koulutuksen, erityisesti validoitu alle jatko ja jatko-ohjelmia, Yhdistetään elinkeinoelämä helpottamaan niiden kilpailukykyä tarjoamalla huippuluokan tietoja ja taitoja; Kehitetään ammatillisen johtajia eettinen ja moraalinen sitoutuminen yritysympäristössä ja koko yhteiskunnan, interaktiivisessa oppimisympäristössä.

VISIO & MISSIO

Visio

Olla tunnustettu markkinajohtaja asteen koulutukseen, tarjoamalla innovatiivisia, merkitykselliset ja laatu ja jatko koulutus.

Tehtävä

Excellence in Academic ja Professional kehitystä.

Johtava markkinoille tarjota laadukkaita kolmannen asteen koulutuksen, erityisesti validoitu ja jatko-ohjelmia. Mahdollistaminen kypsä oppijoita ymmärtää potentiaaliaan ja kehittää uraansa. Yhdistetään elinkeinoelämän kanssa helpottaakseen niiden kilpailukykyä tarjoamalla huippuluokan tietoja ja taitoja. Kehittäminen ammattilainen johtajat, eettisen ja moraalisen sitoutumisen yritysympäristössä ja koko yhteiskunnan. interaktiivisessa oppimisympäristössä.

Miksi sinun pitäisi valita IIHE

IIHE Tarjoukset

Kansainvälisesti tunnustettu koulutusohjelmissa palkitulla yliopistojen. Kätevä kampuksen sijainti, joka sijaitsee Bambalapitiya aivan Majestic City. Meidän Intakes ulottuvat yli 3 saannin jolloin on joustavampi opiskelijoiden liittyä mistä tahansa A / L virta onko se Paikallinen A'level tai Lontoossa A'level. Tarjoamme myös kehittyneitä hyvityskirjauksista niille opiskelijoille, jotka jo on ammattipätevyys.

Computer Lab Equipment

22 Asemat Microsoft Office Windows 7 White Board for Teaching Projektorit helpottaa Learning

Opiskelija - Opettaja tunnusluvut

BSc (Hons) Business Management

30: 1

mba

20: 1 Siksi meidän opiskelijat saavat hyötyä henkilökohtaista huomiota, ja yksi yksi konsultointi istuntojen kanssa tunnettuja luennoitsijoita.

Oppiminen Menetelmät

Parantaakseen ja helpottaa helpon oppimisen menetelmässä IIHE tarjoukset

Oppaat lukien Luento esitysmateriaalista jokaisen luennon. Revision Sessions. Student lab esityksiä. Uusimmat artikkelit ja tutkimuksen suhteessa nykyiseen maailmanlaajuinen tilanne, suhteessa kuhunkin kohteena tutkimuskohde. Lab istuntojen määräytyy moduulin vaatimus.

Meidän luokkahuoneet ovat

Kaikissa ilmastoiduissa. Jokaisessa luokkahuoneessa on opiskelijan kapasiteetti on 40 Opiskelijat ja on siten tilava ja mukava oppia. Over-head projektorit Multimediaääni järjestelmät ja Wi-Fi-yhteys.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso BSc-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »