National School Of Business Management - Sri Lanka

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuvittele Your Future With No Limits!

Vuodesta esimerkillinen opetusta kampuksella kokemus täynnä kulttuurisia ja sosiaalisia mahdollisuuksia, NSBM on paras paikka oppia ja saada tulevaisuudessa pois lentävän lähdön ...

YRITYS

National School of Business Management (NSBM) on aste koulu National Institute of Business Management (NIBM) ja tarjoaa perus-ja jatkotutkinto-ohjelmia Management, Computing and Engineering. Innovaatio on avain NSBM kuin ymmärrämme merkityksen omaperäisyys ja luovuus tässä globaalissa maailmassa. Koulutusjärjestelmän NSBM on siis suunniteltu tarkoituksena on varmistaa, että kaikki opiskelijaa ovat täysin valmiita kohtaamaan haasteet maailmalla on tarjota.

Olemme ylpeitä innovatiivisia ja yrittäjyyteen ominaisuuksia, jotka NSBM luojana sen opiskelijoista kautta opetuksen ja tutkimuksen. Yhdessä meidän etnisesti ja kulttuurisesti monimuotoinen työvoima myös teroittaa Kansainvälistä osaamista aloilla Management, Computing and Engineering yhteistyössä johtavien yliopistojen maailmassa. NSBM tarjoaa maailmankuulu tutkinnot, jotka ovat paljon enemmän kuin vain todistus. Meidän luento paneeli taitavasti yhdistää johtajuutta, etiikka, globaali ajattelu, ydin johtamistaitoja ja teknologisten innovaatioiden osaksi oppimisprosessia jotta meidän undergraduates hyvin pyöristetyt maailmankansalaisia.

Meidän opiskelijaa nauttia terveellisen työn ja muun elämän tasapainoa, kuten NSBM kannustaa opiskelijoita kehittämään ja toteuttamaan kykyjään ja harrastuksia läpi erilaisia ​​tapahtumia ja toimintoja, kuten Annual Sports Day ja juhlia monikulttuurisen festivaaleja, jotka esittelevät luovaa ja musiikillisia kykyjä.

Olemme myös ensimmäinen instituutin Sri Lankassa vihreä sitoutumista. Moderni Vihreä yliopiston tiloissa on NSBM klo Pitipana, Homagama valmistuu vuoden 2015 loppuun mennessä. Suunnittelu rakentaminen ei ole vain tuottaa ympäristöön, joka palvelevat fyysisen ja fysiologiset mukavuutta sekä opiskelijoiden ja tutkijoiden, mutta myös luoda rakenteita, jotka olisivat sopusoinnussa nykyisen fyysisen ja luonnollisen ympäristön, mutta se on samalla techno ja ympäristöystävällisiä, rakennettu viimeisintä teknologiaa ja moderneja materiaaleja vaativat vähemmän huoltoa vaivalla. Niinpä olemme joustavia koulu, joka sopeutuu muutoksiin 21. vuosisadan ja puolestaan ​​autamme muovaamaan oppilaita olemaan yhtä joustava ja hyvin perehtynyt kaiken he haluavat tehdä.

Visiomme

Ollakseen kaikkea liiketoiminnan koulu luoda tulevaisuuden johtajia

Missiomme

Auttavat rakentamaan vauras yhteiskunta koulutuksen, oppimisen ja tutkimuksen

Päämäärämme

Tuota valmistuneet kysynnän paikallisesti ja kansainvälisesti Saavuttaa kansallinen ja kansainvälinen ylivalta innovointiin, löytö ja luovuutta Yhteys teollisuuden ja globaalin tiedon keskuksiin Kehitä suotuisan ympäristön saavuttamista kansakunnan henkisen, kulttuurisen ja sosiaalisen pyrkimysten Jatkuvasti parantaa institutionaalisia yritysten kasvua

NSBM & NIBM

National School of Business Management (NSBM) on perustettu tutkintojen myöntäminen koulu NIBM tarjoaa perus-ja jatkotutkinto-ohjelmia toimialoilla, Computing and Engineering. Tunnustaa suuntaukset teknologian ja globalisaatio, NIBM käynnisti NSBM vaihtoehtona korkeakoulujärjestelmää kasvattaa sukupolven tietoon perustuvan työntekijää.

Kun korkeakoulutuksen sen seuraavalle tasolle, NSBM on inspiroinut muuttaa Sri Lankan "Knowledge Hub" ilmoitetun "Mahinda Chinthana" sen "Green University Town". Rakentaa ensimmäinen Green University Town omaa laatuaan Etelä-Aasiassa, NSBM ylpeänä parantaa tasoa ja laatua tarjotun koulutuksen maassa. Täysin varusteltu voimistelusalien, uusinta-luokan huonetta, opiskelija majoitus, ostoskeskukset, pankkipalveluja, avoin teatterit, kirjasto tiloissa ja ilmainen tutkimusalueilla on muutamia tiloista, jotka menevät käynnissä NSBM Green University Town tulevaisuudessa .

Perustetaan vuonna 1968, NIBM on kokemusta yli neljän vuosikymmenen teollisuudessa. Nykyään se toimii toimivaltaan kuuluvien ministeriön nuorisoasiat ja Skills Development. NIBM epäilemättä on antanut pontta kansakunnan kautta asteittainen marssia kohti kehitystä. Instituutti on hyvin varustettu moderni opetusvälineitä ja suotuisa oppimisympäristö oppilaille mahdollisuus hankkia tietoa ilman häiriöitä. Organisaatio on tehnyt suuren palveluksen kansakunnan koulutuksen, konsultoinnin ja koulutuksen sekä se tekee jatkuvasti pyrkimyksiä parantaa tuottavuutta Sri Lankan työvoimaa.

National Institute of Business Management - NIBM pitää ajan tasalla maailmanlaajuisia trendejä ja jatkuvasti päivittää sen koulutusohjelmia, jotka sopivat nykypäivän tarpeisiin. Vuosien saatossa se on kehittänyt oman luonteen samalla osoittautumassa johtava koulutus. NIBM on auttanut tuhansia opiskelijoiden raivata parempaa tulevaisuutta itselleen.

NSBM Global

Sri Lanka on elpymässä kohti tulossa vilkas, innovatiivinen suunnannäyttäjä Aasiassa tietoon perustuva talous. Tämän saavuttamiseksi perimmäinen tarkoitus NSBM työskentelee täydellä kapasiteetilla integroida innovaatioita, yrittäjyyttä, jossa kulttuurisesti ja etnisesti monimuotoiseen työvoimaan ja kansainvälistä sitoutumista osaamisen aloilla tietotekniikan ja hallinta. Se auttaa rakentamaan maailmanluokan School of Business integroida johtajuutta, etiikka, globaali ajattelu, ydin johtamistaidot, ja eturivin teknologisia innovaatioita.

Koska eteenpäin ajattelua koulu korkeakoulutuksessa NSBM vakuuttaa elintärkeää tarvetta tehdä oppimisesta merkitystä teollisuudelle odotuksia. NSBM on taottu strategista yhteistyötä johtavien yliopistojen maailmassa, joka mahdollistaa sen opiskelijat altistaa itsensä globaali ajattelu ja parhaiden käytäntöjen globaaleja toimialoja.

NSBM tarjoaa opiskelijoille tutkinto-ohjelmia, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja. Tätä tarkoitusta varten, NSBM on kehittänyt pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia arvostettu ja maailmanlaajuisesti sijalla yliopistojen ja tutkinnon myöntävät oppilaitokset käyttöön Euroopassa ja Aasiassa.

Akateeminen rakenne

NSBM on yksinomainen kumppanuussopimukset kolme maailman johtavista yliopistoista - University College of Dublin, Ireland, Limkokwing University of Creative Technology, Malesiassa ja Plymouthin yliopisto, UK. Ainutlaatuinen tekijä, joka erottaa NSBM muista ulkomaisissa yliopistoissa toimivien Sri Lankassa on, että yli 50% luentoja kursseja näissä yliopistoissa tehdään ulkomaisten tiedekunnan jäseniä Sri Lankassa. Tämä luku nousee yli 90% osalta jatko-opintoja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Jatkotutkinto Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Sri Lanka Columbus Malesia Selangor + 2 lisää

Jatkotutkinto Human Resource Management (PGDHRM) on suunniteltu antamaan syvällistä ymmärrystä osallistujille perustoiminnoista strategisiin näkökulmia kuria Human Resource Management. [+]

Jatkotutkinto Human Resource Management

Tarjoamia National School of Business Management

Kesto: 1 Vuotta

Aloittamista: 12 heinäkuu 2015 jatkotutkinto Human Resource Management (PGDHRM) on suunniteltu antamaan syvällistä ymmärrystä osallistujille perustoiminnoista strategisiin näkökulmia kuria Human Resource Management. Tämä kurssi on tarjolla Sinhala ja Englanti lajit.

TAVOITTEET:

Tämä yhden vuoden ohjelma tavoitteena on päivittää osallistujille tietoa uusimpia suuntauksia ja käytäntöjä Human Resource Management. Se pyrkii myös tutustuttaa osallistujat merkittäviä toiminnallisia tieteenalojen kuten Finance, Economics, ja Information Technology, jotka ovat välttämättömiä toiminnallisesti ja strategisessa päätöksenteossa. Ohjelma keskittyy strategiseen ja yksilön tasolla parannuksia, analysoimalla roolin Human Resource Management nykyajan organisaatioissa. Human Resource Management on keskeinen rooli modernissa järjestöjen kehittää ja toteuttaa organisaation strategiaan. Henkilöstöalan ammattilaisille kuulee organisaatioiden strategioiden kehittäminen suunnitella organisaation arvokkain voimavara, sen ihmisiä. Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan riittävä pätevyys osallistujille, jotka tavoittelevat puolivälissä urakehitykseen. Ohjelman avulla osallistujat voivat edetä urallaan, kehittää liiketoimintaosaamista ja kehittää asiantuntijaverkosto.... [-]


Jatkotutkinto Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi July 2018 Sri Lanka Columbus Malesia Selangor + 2 lisää

Post Graduate Diploma in Business Management (PGDBM) on yksivuotinen kurssi on suunniteltu erityisesti tarjoamaan järjestelmällistä näyttely kehittyneen johdon koulutuksen esimies- ja valvonnan tason johtajien yksityisen ja julkisen sektorin. [+]

Jatkotutkinto Business Management

Tarjoamia National School of Business Management

Kesto: 1 Vuotta

Aloittamista: 12 heinäkuu 2015 Post Graduate Diploma in Business Management (PGDBM) on yksivuotinen kurssi on suunniteltu erityisesti tarjoamaan järjestelmällistä näyttely kehittyneen johdon koulutuksen esimies- ja valvonnan tason johtajien yksityisen ja julkisen sektorin, jotka haluavat jatkaa korkea-asteen opintoihin asiaa johtamiskokemusta ja opiskelijoille, jotka haluavat päivittää akateemisen saadun tiedon ensimmäisen asteen.

TAVOITTEET:

Ensisijaisena tavoitteena tietenkin on teroittaa osallistujien kesken nämä käsitykset, tiedot, taidot ja kyvyt kuin antaisi heille mahdollisuuden tulla voimaan johtajien nykyaikaisen liiketoiminnan - ja kantamaan korkeampia johtotehtävissä. Siksi rakenne Kurssin helpottaa prosessia, jonka kautta osallistujat integroivat tosielämän työkokemuksen kanssa käsitteellinen ja analyyttinen perusta ja kehityksen hallinnan aloilta, eikä vain tiedon lisääntymiselle. Oppiminen on ongelma suuntautunut ja osallistujien on työskenneltävä erityisiä ongelmia itse. Lisäksi ohjelma kannustaa monitieteistä ajattelua ja riippumattoman pohdintaa.... [-]


Videot

NSBM