SLIIT COMPUTING

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YRITYS

Meidän tehtävämme on houkuttelevat huippuluokan osaajia, edistää tiedon rajamailla, edistää innovaatioita ja luovuutta ja kouluttaa tulevia johtajia kaikilla koulutuksen ja elinkeinoelämän

Tunnustetun yliopiston Grants komissio on yliopistolaki, SLIIT perustettiin vuonna 1999 kouluttamaan tietotekniikan ammattilaisia. Viime vuosikymmenen aikana, SLIIT Computing yhdessä Sri Lanka Institute of Information Technology (SLIIT) on tullut yksi Sri Lankan johtavista yksityisten laitosten paremmuus omistautunut palvelemaan kansakunnan, ja sen jälkeen.

Ilmoittautuminen ja Student Service

Jos tarvitset apua soveltamisessa opiskella SLIIT Computing, tarvitsevat lisätietoja tai Teillä on kysyttävää ilmoittautumisen - olemme täällä auttamassa. Ota yhteyttä SLIIT Computing akateemisten asiain jako. Me autamme sinua jotain tarvitsee.

Tarjoamme tietoa, neuvontaa ja opastusta eri asioissa: akateeminen, ilmoittautuminen, taloudellinen, ura, extra- ajan toimintaa.

Jos tarvitset palveluita, me sijaitsevat 13. kerroksessa Metro Campus. Meillä on erilaisia ​​kontakteja avuksesi

Opiskelijan tiedot

Opiskelijat annetaan opiskelijan käsikirjan ilmoittautuminen. Opiskelijat annetaan tietoja moduuleista ensimmäisessä opetti istuntoon kunkin moduulin asianomaisen sisällyttää moduulin oppimistuloksiin, opetuksen aikataulu, lukeminen listat ja arviointia koskevat vaatimukset (tehtävät, arviointi pituus, käsi järjestelyt) koordinaattori pitämällä säännöllisesti yhteyttä moduulin johtajia varmistamaan hyvän hoidon kurssin.

Student Life

Koska SLIIT Computing opiskelija, sinun on liittyä dynaaminen, jännittävä ja monipuolinen yhteisö, jossa voit tavata uusia ihmisiä, kehittää elinikäistä taitojen ja saada tukea menestyä yliopistossa ja sen ulkopuolella.

SLIIT Computing opiskelijat ovat täällä syystä - ja jos tulee yksi, et ole vain opiskella korkeintaan nykyaikainen ja innovatiivinen instituutti, sinulla on myös rajattomat mahdollisuudet tehdä merkintä, osallistua yliopisto-elämään, nauttia aikaa, ja väärentää jännittävä ja dynaaminen uran.

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC)

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC) perustettiin vuonna 2010 on Student Interactive Society, joka edustaa koko B.Sc. Tietotekniikan opiskelijoista. Tämä on perustettu edistämään B.Sc. Tietotekniikan tutkinto-ohjelman rinnalla SLIIT teollisuudelle tavoitteiden kanssa

Edistää B.Sc. Tietotekniikan tutkinto-ohjelman rinnalla SLIIT teollisuudelle. Jakaa tietoa ja resursseja välillä opiskelijoiden ja alan asiantuntijoiden. Esittele uusimmat trendit ja teknologiat liittyvillä aloilla. Antavat tarvittavat pehmeitä taitoja tarvitaan menestyksekkäästi kohtaamaan kilpailukykyinen ilmapiiri nykypäivän työmarkkinoilla Edistää ja järjestää kulttuuri- ja yhteiskunnalliseen toimintaan.

Sijainnit

Colombo

SLIIT Computing

Osoite
No. 371, Duplication Road
Colombo, Länsi maakunta, Sri Lanka
Puhelin
+94 11 7 543600