Aalto University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Tervetuloa Aalto-yliopiston

Ole pelin vaihtaja. Haluatko luoda jotain ainutlaatuista? Muuta yhteiskunnassa, kehittää uusi innovaatio - tai kokonaan uuden alan?

At Aalto-yliopistonUskomme uteliaisuus ja kannustamme opiskelijoiden tutkia tuntematonta ja tekevät asioita aivan uudella tavalla. Tarjoamme erittäin koulutustaso liike, taide ja muotoilu, arkkitehtuuri ja teknologia Suomessa.

Vapaus valita

Aalto-yliopiston astetta saada olet menossa menestyksekkään uran. Helsingissä ja viereisen Otaniemen, maisterin ja tohtorin ohjelmat vetää lahjakkaita tutkijoita kaikkialta maailmasta. Opiskelijat saavat mojova alennuksia kuljetus, majoitus ja ruokailu. Lukuun ottamatta yhteisten ohjelmien, Aalto-yliopisto ei peri lukukausimaksuja.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on ensimmäinen kauppakorkeakoulu Pohjoismaissa on saanut kaikki kolme osaamistunnuksia maailman johtava kauppakorkeakoulu akkreditointielimillä: AACSB, AMBA ja EQUIS. Tämä Triple Crown tila on kunnia hallussa vain muutaman kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti.

Vapaus tehdä

Alusta alkaen opintojen saat osallistua mielenkiintoisia projekteja ja hioa käytännön taitoja. Kukkivat käynnistys kohtauksen ja aloitteita kuten Aalto Design Factory auttaa opiskelijoita luoda todellista yrityksiä pois heidän unelmansa ja ideoita. Holhous useita merkittäviä tutkijoita, voit myös syöttää valtakunnan tutkimus- ja pyrkimään parhaaseen. Vapaus liikkua Aalto-yliopiston on laaja kumppanuuksia yli 400 yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi School of Business on vaihto-ohjelmien kanssa joitakin parhaista kauppakorkeakouluissa maailmassa. Kansainväliset jatko ja post-doc tutkijat, opettajat ja kesäkurssit ovat vahva osoitus mahdollisuuksiamme.

Aalto-yliopiston

 • Taiteiden ja suunnittelun
 • School of Business
 • Kemian tekniikan
 • Sähkötekniikan
 • School of Engineering
 • School of Science

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut kandidaatin ja maisterin ohjelmia opetetaan Englanti alkaen 01 elokuu 2017 lähtien tehdään vuosittain maksuja kuin EU / ETA-kansalaisten. Pääaineena suomeksi tai ruotsiksi ovat maksuttomia kaikille opiskelijoille.

Lukukausimaksut vaihtelevat 12 000 eurosta 15 000 lukuvuodessa ohjelman mukaan:

 • 12 000 euroa lukuvuodessa varten International Business BScBA koulutusohjelma;
 • 15 000 euroa lukuvuoden opiskelumahdollisuudet johtaa maisterin tutkintoon.

Kansainvälinen yhteiset koulutusohjelmat on omat lukukausimaksut ja apurahajärjestelmää. Lisätietoja osoitteessa ohjelmien kotisivulta: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Apurahat

On olemassa useita tapoja rahoittaa opinnot Aalto-yliopistossa. Mahdollinen ei-EU / ETA hakevat opiskelijat Aalto-yliopiston kandidaatin ja maisterin ohjelmia sekä Nordic Master-ohjelmat voivat hakea apurahoja myönnettiin Aalto-yliopiston stipendiohjelmassa. Tietyt kansainväliset yhteistutkinto ohjelmilla on omat lukukausimaksut ja apurahajärjestelmää. On myös joitakin mahdollisuuksia hakea stipendiä ulkopuolella Aalto-yliopistosta.

Aalto-yliopiston apurahaohjelmaan

Aalto-yliopiston Scholarship ohjelmassa pyritään tunnistamaan lahjakkaita kuin EU / ETA-opiskelijat ympäri maailmaa myöntämällä akateemista huippuosaamista. Apurahat voi kattaa 50% tai 100%: n lukukausimaksua. Määrä tohtoreita on rajallinen ja riippuu talousarviosta ohjelmaan.

Aalto-yliopisto rakentaa myös kannustin stipendijärjestelmä, jossa ylimääräinen luopuminen palkitaan opiskelijoille, jotka ovat edistyneet hyvin opinnoissaan.

Hakijat hakea apurahoja samalla he hakevat haluamansa opiskelumahdollisuudet samalla hakulomakkeen. Apuraha Päätös annetaan yhdessä valintapäätöksen. Päätökset apurahapaikan tehdään perusteella akateemisen ansioita valittujen opiskelijoiden opiskelemaan ohjelmiin.

Tällä hetkellä, Aalto-yliopisto ei tarjoa mitään stipendejä kattamiseksi elinkustannukset Suomessa. Opiskelijoiden odotetaan kattaa kaikki elinkustannukset (n. 800 euroa kuukaudessa) ja toisessa tutkimuksessa liittyviä kustannuksia niiden omien varojen. Stipendiaateista on edelleen pystyttävä rahoittamaan elinkustannusten, kuten per vaatimukset Suomen Maahanmuuttoviraston. Opiskelijat, jotka valittiin hakuaikana 2016 ja Englanti-opetti kandidaatin tai maisterin ohjelmia ei tarvitse maksaa lukukausimaksuja ja eivät voi hakea apurahoja.

Muista seurata meitä Snapchat!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Suomi
 • Ruotsalainen

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri International Design Business Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma International Design Business Management (IDBM) on 120 op yhteisiä tarjontaa välillä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, School of Science, ja School of Business. [+]

http://idbm.aalto.fi/ Tavoitteena koulutus Maisteriohjelma International Design Business Management (IDBM) on 120 op yhteisiä tarjontaa välillä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, School of Science, ja School of Business. Ohjelma opetetaan kokonaan Englanti. Ensimmäisen vuoden opintojen koostuu joukosta intensiivisen pakollisia opintokokonaisuuksia kaikissa kolmessa kouluissa ja vaatii täyttä aikaa sitoutumista. Toinen opintovuoden on joustavampi yksilöllisiin tarpeisiin ja etuihin. IDBM kehittää asiantuntemusta globaalissa suunnittelu liikkeenjohdon kautta monialaisen yhteistyön ja oppimisen, joka leikkaa poikki liiketoiminta-alueisiin, muotoilu ja teknologia. Ohjelma korostaa muotoilun keskeinen kilpailutekijä, liittyy state-of-the-art teknologiaa ja liiketoimintaosaamista. Opiskelija saa pätevyyden strategisen ja operatiivisen suunnittelun hallinta; parantaa yksilön kykyä tunnistaa ja tunnustaa arvon eri ajattelutapoja, taitoja ja käytäntöjä muissa ammateissa. Saavuttaminen systeeminen osaamista tarvitaan ymmärrystä monitieteistä taidot globalisoituneessa yhteydessä kyvyt strategisen ennakoinnin ja tietoa ketterää kehitystä. Opiskelija oppii ymmärtämään liittyviä kysymyksiä luomiseen ja uuden tiedon soveltamista sisällä ja verkkotunnusten välillä. He oppivat hallitsemaan epäselvyys tosielämän projekteja integroivien ajattelun, suunnittelun prosesseja, ja kulttuurien monimuotoisuus. He saavat kyky yksittäisten, tiimin sijaitsee ja yhteisön laajuinen oppiminen ja osaamisen kehittäminen. He kehittävät valmiuksia hallita ja johtaa aloitteita ja muut henkilöt; ja he saavat visuaalinen, suullinen ja kirjallinen taito ammatti alalla ja sen jälkeen. Opetuksen sisältöjen Oppimistulokset saavutetaan pakollisia ja valinnaisia ​​opintoja. Kolme pakollinen ydin IDBM moduulit liittyvät laajan toimialan yhteinen hanke ja siihen liittyvät tiimityötä. Liiketoiminta, muotoilu ja tekniset komponentit ohjelman varmistamaan, että opiskelijat saavat tarvittavat liike, suunnittelu ja teknologian näkökulmat. Samanaikaisesti näiden IDBM alan hanke syventää osallistujien ymmärrystä tosielämän prosessien osallistuvien yritysten maailmanlaajuinen tuotesuunnittelu- intensiivinen yrityksille. Taitoja projektinhallinnan ja liiketoiminnan suunnittelu on kehitetty hankkeissa .. Uramahdollisuudet Tutkimukset International... [-]

Maisteri Luovan Kestävän

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kansainvälinen maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on yhteinen maisteriohjelma School of Taiteiden ja suunnittelun, School of Business ja School of Engineering. Globaaleja ja paikallisia haasteita ja monimutkaisuus tulevaisuuden skenaarioita vaativat vahvistamaan monialaista lähestymistapaa ja kytkeytyvät toisiinsa ympäristöön, talouteen, sosiokulttuuriset näkökohdat koulutuksessa. [+]

Kansainvälinen maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on yhteinen maisteriohjelma School of Taiteiden ja suunnittelun, School of Business ja School of Engineering. Globaaleja ja paikallisia haasteita ja monimutkaisuus tulevaisuuden skenaarioita vaativat vahvistamaan monialaista lähestymistapaa ja kytkeytyvät toisiinsa ympäristöön, talouteen, sosiokulttuuriset näkökohdat koulutuksessa. Creative Sustainability ohjelma tarjoaa monitieteistä oppimisen alustan arkkitehtuurin, rakennetun ympäristön, liike, suunnittelu ja kiinteistöjen käsitellä merkittäviä kestävyyttä koskeviin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen, luonnonvarojen niukkuus, maailmanlaajuisen köyhyyden, sosiaalisen ja taloudellisen epätasa-arvon, ja sopeutuminen nopea maailmanlaajuinen sosioekonomisten muutosten. CS-ohjelma tuo yhteen eri alojen opiskelijaa opiskelemaan moniammatillisesti, joka lisää ymmärrystä eri taustat ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä tutkimushankkeita, yritysten, järjestöjen ja muiden alojen opiskelijoille. CS opiskelijat valmistuu astetta maisteri. CS-ohjelma tarjotaan myös sivuaineopintoja opiskelijoille Aalto-yliopiston. Oppimistulokset Monialainen lähestymistapa: Opiskelija oppii sopeutumaan tietoja, taitoja ja uusia lähestymistapoja päästä yhteistyöhön perustuvia ratkaisuja ekologisen, taloudellisen ja sosiaalis-kulttuurinen kestävyys. Systems lähestyä: Opiskelija toteuttaa systeeminen ajattelutapaa ongelmien ratkaisemiseen ja suunnittelutehtävissä, joka luo uutta kokonaisvaltaista ymmärrystä monimutkaisia ​​tilanteita ja kriittisten infrastruktuurien yhteiskunnassa. Pääpaino on maailmanlaajuinen tietoisuus puitteissa paikallisyhteisöjen ja samanaikainen muuttaminen eri osa kestävyyttä. Muotoiluajattelu: Opiskelija osaa soveltaa luovan ongelmanratkaisun menetelmiä ja työkaluja helpottamaan valintaikkunoiden määritellään ongelmat, ideointia ja hankitaan ratkaisuja. Kestävyys hallinta: Opiskelija kehittää uusia lähestymistapoja luoda kestäviä liiketoimintamalleja ja edistää liiketoiminnan etiikan ja yritysten vastuusta. Opiskelijat myös saada ymmärtämään että eri organisaatiomuodoissa tukea harrastuksia kestävän kehityksen. Projektinhallinta: Opiskelija oppii hallitsemaan monitieteistä tiimityötä, ja edistää kestävyyttä kulttuurisesti monipuolinen toimivissa ympäristöissä. Skills tuloksista CS Department of Design: Opiskelija osaa käytännössä avoin ja vastuullinen muotoilun eri poliittisia, yhteiskunnallisia ja liiketoiminnan yhteyksissä Opiskelija osaa toteuttaa suunnittelumenetelmiä ja työkaluja käsitteellistä, palvelun ja... [-]

Maisteri Nordic Visuaalisen Tutkimuksissa Ja Taidekasvatuksen (nova)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Nordic Visual Studies ja taidekasvatus (Nova) kouluttaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita, saavuttaa ymmärrystä parhaat pohjoismaiset käytäntöjen ja perinteiden mukaisesti taidekasvatuksen ja visuaalisen viestinnän, ja antavat asiaan osaamista ... [+]

Maisteriohjelma Nordic Visual Studies ja taidekasvatus (Nova) ei hyväksy uusia opiskelijoita varten 2016-2017 lukuvuosi. Maisteriohjelma pohjoismaisissa Visual Studies ja taidekasvatus (Nova) kouluttaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita, saavuttaa ymmärrystä parhaat pohjoismaiset käytäntöjen ja perinteiden mukaisesti taidekasvatuksen ja visuaalisen viestinnän, ja antavat asiaan liittyviä osaamisen ja pedagogisten vuorovaikutustaitoja työskennellä kulttuurien ja kansainvälinen koulutus- tilanteissa ja ympäristöissä. Normikulutusvero perustuu pohjoismainen asiantuntemus, ja on avoin kansainvälisille opiskelijoille. Pohjoismainen näkökulmia liittyvät nykyiset keskustelut kansainvälisessä taidekasvatuksen. Opiskelu toisessa Pohjoismaassa yliopisto / University College yhden tai kaksi lukukautta on vaatimus ohjelman. Opiskelijat ovat vastuussa toimeentulostaan ​​aikana opiskeluaikana. Yhteistyö yliopistojen ja osastot ovat: Department of Visual Arts Education at Konstfack, University College of Arts, Craft and Design, Ruotsi; Department of Art, Design and Drama at Oslon ja Akershusin University College of Applied Science, Norja; Department of Art Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Suomi; Viestinnän laitos at Aalborgin yliopisto, Tanska. Kukin yliopisto tai korkeakoulu on merkittävä kokemus ja kapasiteetti taiteen ja / tai mediakasvatus kansallisella tasolla. Toimivallan välillä ja keskuudessa laitokset tarjoavat laajan valikoiman Tutkimuskohteita, mukaan lukien kriittinen pedagogiikka ja sosiaalisen ja kulttuurisen tietoisuuden; nykytaiteen didaktiikka, digitaalitekniikan, ja ICT; projektivalmistus, yhteistyöhön, ongelma-pohjainen, ja osallistuva-työskentely; kestävä kehitys; kulttuurien ja sosiaalinen yrittäjyys; ja kaksinkertainen näkökulma - teorian ja käytännön yhdistämisen. Tavoite of Education Sisältö tulokset Opiskelija ymmärtää monenlaisia ​​kysymyksiä, teorioiden ja käytäntöjen pohjoismaisen taiteen koulutuksen ja visuaalinen opinnot Opiskelija ymmärtää käytännöt ja perinteet kulttuurien ja kansainvälisen koulutuksen Opiskelija ymmärtää vuorovaikutusta sosiaalisia ja kulttuurisia kysymyksiä, opetussuunnitelma sisältöä, filosofioita opetuksen, ja rakentaminen demokraattisen tilat oppimiseen Opiskelija ymmärtää geopoliittinen ja pedagoginen mitat tilaa, paikka, julkisuuden,... [-]

Maisteri Suunnittelu Teatterin, Elokuvan Ja Television - Pukusuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Pukusuunnittelu Major että maisteriohjelma Design for Theatre, Film and Television tavoitteena on luoda tulevaisuuden ammattilaisia ​​alan pukusuunnittelu, kehittämisen tukeminen dynaamisen taiteellisen näkemyksen ja tutkimuksellista otetta esittävän taiteen ja elokuva ja media luovan teollisuuden. [+]

Haluatko opiskella Pukusuunnittelu kärjessä kentän? Oletko kiinnostunut tutkimaan puku peräisin käytäntöön perustuva näkökulma, joka stimuloi mielen kohti uusia konsepteja ja ideoita? Haluatko olla osa kansainvälisiä tapahtumia varten alan puku? Pukusuunnittelu Major että maisteriohjelma Design for Theatre, Film and Television tavoitteena on luoda tulevaisuuden ammattilaisia ​​alan pukusuunnittelu, kehittämisen tukeminen dynaamisen taiteellisen näkemyksen ja tutkimuksellista otetta esittävän taiteen ja elokuva ja media luovan teollisuuden. Tavoitteena koulutus Pukusuunnittelu Major maisterin koulutusohjelma Design for Theatre, Film and Television keskittyy opiskelijan henkilökohtaista kehitystä taiteellisen käytännössä luovan tutkimus ja yhteistyö, teoreettiset ja kriittistä ajattelua, ja sen tavoitteena on ammatillisen osaamisen kuten pukusuunnittelijoita projekteissa näytön ja esittävän taiteen. Tutkimukset ovat jatkuvasti täydennetty ja päivitetty uusia suunnittelun käytäntöjä, uusia teknologioita ja huippuluokan tutkimusta. Opiskelija, joka valmistuneet maisteriohjelmaan osaa: Osoittaa yksityiskohtaista tietoa ja ymmärrystä puku sisällä contemporary luova käytäntö elävien ja mediaan liittyviä suorituskykyä. Ottaa aktiivinen rooli pukusuunnittelijana produktioita eri alojen esittävän taiteen, elokuva, televisio ja muut kamera- ja media-urakointiin, sekä luovia projekteja laajempaan suorituskyky yhteydessä. Kokeilu uusia käsitteitä luomiseen puvut, aloittaa ja ehdottaa uusia taiteellisia ideoita puku muotoilua eri aikaa ja tilaa yhteyksissä. Tutustu hänen / hänen taiteellista potentiaalia ja kehittää taiteellisen vision puvustus. Pohdi ennen oppimista ja kehittää uusia työmenetelmiä palaamalla ydinkysymyksiä pukusuunnittelu tutkimuksen kautta tutkimuksen keskittyvää lähestymistapaa. Master monipuolinen taiteellinen prosesseja ja teknologioita käytetään median ja performanssia tuotantoja, soveltamisessa ja laajentamalla taiteellinen ja osaamista ja asiantuntemusta puvustus. Työ luova tiimi jäsen taiteelliseen selvittämään ja tuotantoja. Johtaa ja motivoida joukkue, joka tekee yhteistyötä toteutumista puku malleja. Tutkimaan mahdollisuutta elokuva, media ja suorituskyvyn suunnittelu perinteitä ja kriittisiä ja... [-]

Maisteri Tuotteiden Ja Tilasuunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Ohjelma kouluttaa suunnittelijoita, joilla on erityinen muotoilu persoonallisuus. Opiskelija oppii hallitsemaan suunnitteluprosesseja, oppia asetusten rakentamisessa, materiaali tiedot, taidot 3D koostumukseen, ja ymmärtää tilallisuuden ihmisten ja tuotteiden. [+]

http://psd.aalto.fi/ Tavoitteena koulutus Sisältö tulokset Ohjelma kouluttaa suunnittelijoita, joilla on erityinen muotoilu persoonallisuus. Opiskelija oppii hallitsemaan suunnitteluprosesseja, oppia asetusten rakentamisessa, materiaali tiedot, taidot 3D koostumukseen, ja ymmärtää tilallisuuden ihmisten ja tuotteiden. He syventää opittuja taitoja kandidaatin opintoja ja laajentaa tietämystään tilasuunnittelussa, huonekalujen suunnittelu tai tuotesuunnittelua. He oppivat harjoitella suunnittelun laajemmassa toimintaympäristössä tuotekehityksen, liiketoiminnan ja kulttuurin. Taito tulokset Opiskelijat oppivat tulkitsemaan ja muuttaa elinympäristöä ja kulttuuria kautta tietoa ja ammattitaitoa. He kehittävät taiteellinen ja designerly tietoa, oppia hallitsemaan niiden luovan suunnittelun prosessia, ja syventää osaamista materiaalien, tietoa suunnittelun perinteen ja kulttuurin keskustelu. Ohjelma kouluttaa opiskelijat henkilökohtainen suunnittelu ilmaisun, antaa heille mahdollisuuden hallita suunnitteluun prosesseja, ja ymmärtää kuria perinne ja läsnäolo tukikohtana uteliaisuus ja kokeilua. Opiskelijat koulutetaan myös kehittää teknisiä, esteettisiä ja tutkimuksen taitoja tukemaan suunnitteluprosessia. Heistä tulee toimivaltainen tutkimaan teknologian ja visualisointiin, luoda ja osoittaa innovatiivisia konsepteja ja kokemuksia käyttämällä uusinta tekniikkaa. Ne tulevat ammattilaiset perehtynyt suunnittelu perinne taitoja monitieteistä tiimityötä. Academic Skills Ohjelma lisää oppilaiden esiintymistaidot kirjallisesti ja visualisointi. Opiskelija taitoja ongelmien asettaminen ja ongelmanratkaisu liittyvät tuote- ja tilasuunnittelu ja käytännössä johti muotoilun tutkimuksen. He oppivat myös kerätä ja analysoida tietoa ja soveltaa sitä suunnitella ja tutkimusta. Opetuksen sisältöjen Ohjelma perustuu valmistelevan lähestymistapa suunnittelun perustuvaan ongelmien asetus, laatiminen ja ratkaiseminen. Se korostaa taito hallita koko suunnitteluprosessin alusta lopputulokseen. Olennainen osa koulutuksen on hankekohtaisten käytännön oppimiseen. Hankkeissa, opiskelijoita kannustetaan hyödyntämään taide- ja kokeellisten lähestymistapojen ja löytävät persoonallisen ja ääni suunnittelijana. Uramahdollisuudet Uramahdollisuuksia vaihtelevat yrittäjyyttä asiantuntijatehtävät yksityiset ja julkiset organisaatiot. Valmistuneet toimivat sisustussuunnittelijoiden suunnittelu ja arkkitehti studiot, itsenäisenä yrittäjänä, ja kuten talon... [-]

Maisteri Uusi Media - Pelin Suunnittelu Ja Tuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Oletko kiinnostunut oppimaan pelin suunnittelu ja tuotanto johtavien ammattilaisten kansainvälisessä ilmapiirissä? Game Design ja tuotanto on tärkeä Aihe sisällä Maisteriohjelma New Media keskittyy pelisuunnittelu vuorovaikutteisen digitaalisen median. Koulutus on hankekeskeinen ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää pelisuunnittelun taitoja, kun rakentaa myös käsitteellistä ymmärrystä pelejä. [+]

Oletko kiinnostunut oppimaan pelin suunnittelu ja tuotanto johtavien ammattilaisten kansainvälisessä ilmapiirissä? Game Design ja tuotanto on tärkeä Aihe sisällä Maisteriohjelma New Media keskittyy pelisuunnittelu vuorovaikutteisen digitaalisen median. Koulutus on hankekeskeinen ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää pelisuunnittelun taitoja, kun rakentaa myös käsitteellistä ymmärrystä pelejä. Syvennät taitoja perustuu henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan. Monitieteisyyttä on korostanut hyvin erilaisen taustan opiskelijoiden - voidaan soveltaa minkä tahansa kandidaatin tutkinto, ja opiskelijat kuuluvat ohjelmoijat, 3D taiteilijoiden, animaattorit, luova kirjailijoita, arkkitehtejä, ja jopa psykologeja. Opettaja verkko sisältää top pelialan ammattilaisten ja peli tutkijoita. Ohjelma opetetaan Englanti, ja opiskelijat voivat kirjoittaa tutkielma suomeksi, ruotsiksi tai Englanti. Oppimistulokset Ydinosaaminen, jonka opiskelijat kehittävät ovat suunnittelu, projektinhallinta, prototyyppien tutkimus, ryhmätyötaitoja, ja syvempi osaaminen oman alueensa pelisuunnittelun ja productio Kuten valmistunut olet ymmärtäminen pelejä järjestelmien kyky ottaa keskeinen osa pelin tuotanto ryhmä, ymmärrys eri toimivaltuuksia tarvitaan pelituotannosta ja kyky kriittisesti ja kehittää perinteet Tutkimukset voidaan täydentää kursseja liittyvillä aloilla, kuten 3D-animaatio, interaktiivinen kerronta ja vuorovaikutuksen suunnittelu. Pääaineen tarjoaa erinomaisen pohjan kansainväliselle uralle. Merkittävä osa osaston opiskelijat, opettajat ja tutkijat ovat ulkomailta. Opiskelijat ja tutkijat kannustetaan verkottumaan kansainvälisesti ja on mahdollisuus viettää osan opinnoistaan ​​ulkomailla. Uramahdollisuudet Peli on kiehtova ja kasvava ala. Löydät uran pelisuunnittelu, peli ohjelmointi, peli taidetta, peli tuotantoa, peli käsikirjoituksen ja peli tutkimusta, riippuen tutkimuksen valintoja. Yrittäjyyteen liittyviä taitoja voidaan myös saada esimerkiksi hyödyntämällä sivuaineopintoja yliopiston laajuinen Aalto Ventures Program. Monet opiskelijat ovat aloittaneet omat peli yrityksiä, ja kaikki valmistuneet ovat suorittaneet hankkeita salkussa. Valmistuneet ovat riippumattomia ammattilaisia, joilla on kyky johtaa ja hallita kehitystä ammattialansa kansainvälisesti. Opetussuunnitelma Ohjelman kehitetään yhteistyössä muiden... [-]

Maisteri Uusi Media - Uuden Median Suunnittelu Ja Tuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Haluatko tutkia jännittäviä mahdollisuuksia uuden digitaalitekniikan avautuu viestintä, vuorovaikutus ja ilmaisun - ja löytää uran, jossa voi käyttää luovuutta? New Media Design and Production on pääaineen sisällä maisteriohjelma New Media, keskittyen taiteen ja muotoilun vuorovaikutteisessa mediassa. [+]

Haluatko tutkia jännittäviä mahdollisuuksia uuden digitaalitekniikan avautuu viestintä, vuorovaikutus ja ilmaisun - ja löytää uran, jossa voi käyttää luovuutta? New Media Design and Production on pääaineen sisällä maisteriohjelma New Media, keskittyen taiteen ja muotoilun vuorovaikutteisessa mediassa. Koulutus on projektikeskeinen yhdistyvät käytännössä teoriaa. Voit keskittyä dynaaminen visualisointi, taide & kulttuuri, vuorovaikutuksen suunnittelu ja vuorovaikutteinen ja generatiivinen kerronta. Ohjelma on täysin opetetaan Englanti, ja diplomityö voidaan kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai Englanti. Oppimistulokset Valmistuneet ohjelmasta on kykyä ymmärtää monimutkaisempia vaatimuksia New Media ja taidot luovaa yhteistyötä, konsepti kehittäminen, suunnittelu ja toteutus laajaa ymmärrystä eri alojen lisäksi syvennetyn tietämystä oman erikoisosaamista kyky kriittisesti ja kehittää perustettu muotoiluperinteitä kyky laajentaa ammatillista osaamista hyvän pohjan jatkaa ulkoista tai jatko-opinnoista Opintojen aikana saat perehtynyt erilaisia ​​työkaluja ymmärtää ominaisuudet uuden median. Academic viestintä ja kirjoittaminen ovat merkittävä osa tutkimuksista, ja lisätutkimukset suuntautuneita kursseja voidaan valita jos tavoitteena akateemiselle uralle. Opiskelijat ja tutkijat kannustetaan verkottumaan kansainvälisesti, ja on mahdollisuus viettää osan opinnoistaan ​​ulkomailla kautta tahansa meidän vaihto-ohjelmia. Lisätietoja vuoden koulutuksen sisällöstä, katso opinto-opas lukuvuodelle. Uramahdollisuudet Opiskelijoilla on erinomaisen pohjan kansainväliselle uralle. Heidän tulevaisuutensa ammattiprofiilien liittyvät eri alojen uuden median suunnittelu ja tutkimus, mukaan lukien käyttöliittymän suunnittelu, vuorovaikutuksen suunnittelu, tiedon suunnittelu, Interaktiivinen kerronta, uuden median tuotanto-, mediataidetta ja suunnittelu, ohjelmistojen suunnittelu ja digitaalinen animaatio. Maahantuonnin menettelyyn Pääsy MA in New Media, Major New Media Design and Production tapahtuu Aalto ARTS maisterin opiskelijan sisäänkäynnille. Erä opiskelijoiden edustaa erilaisia ​​taitoja, taustat ja kyvyt valitaan joka kevät. Menettely koostuu kolmesta vaiheesta: (1) kirjallisen hakemuksen kirjeen, joka kuvaa tausta, kokemus ja motivaatio, jota seuraa... [-]

Maisteri Uusi Media - äänen Uuden Median

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Oletko intohimoisesti löytää ja laajentamalla äänisuunnittelun digitaaliaikana? Tervetuloa opiskelemaan Sound in New Media pääaineen. Koulutus on projektikeskeinen, liittymällä käytäntö teoriaa. Se yhdistää taiteen, muotoilun ja median ajettu näkökohtia ääni, joka kattaa monenlaisia ​​tieteenalojen konseptisuunnittelusta elää suorituskykyä ja tarinankerronnan ohjelmointiin. [+]

Oletko intohimoisesti löytää ja laajentamalla äänisuunnittelun digitaaliaikana? Tervetuloa opiskelemaan Sound in New Media pääaineen. Koulutus on projektikeskeinen, liittymällä käytäntö teoriaa. Se yhdistää taiteen, muotoilun ja median ajettu näkökohtia ääni, joka kattaa monenlaisia ​​tieteenalojen konseptisuunnittelusta elää suorituskykyä ja tarinankerronnan ohjelmointiin. Opetus on täysin Englanti, ja opiskelijat voivat kirjoittaa gradu suomeksi, ruotsiksi tai Englanti. Oppimistulokset Yleinen oppimisen tavoitteet Sound in New Media ovat seuraavat ydinosaamisen, jossa opiskelijat kehittävät opintojensa aikana: projektinhallintataidot, suunnittelun taitoja, poikkitieteellistä ja ryhmätyötaitoja, musiikillisen osaamisen ja luova käyttö ohjelmistojen Tutkimukset at Media Lab korostaa tieteidenvälistä ja yhteistyöympäristöt, kun taas yksittäiset taidot tutkitaan työpajoissa ja kautta ohjattu studiotyö mukaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Opit myös teoriaa liittyvät Äänisuunnittelu ja musiikki kulttuuri. Academic viestintä ja kirjoittaminen ovat osa tutkimuksista, ja enemmän tutkimusta kursseja voidaan valita, jos aiot tehdä tutkimustyötä. Opiskelijoita kannustetaan verkostoitumaan kansainvälisesti ja on mahdollisuus viettää osan opinnoistaan ​​ulkomailla. Opetussuunnitelma sisältää joitakin olennaisia ​​ohjelmistoja ja ohjelmoinnin kursseja, mutta yleensä odotamme opiskelijoita joko taitavia työkaluilla kaupan, tai halukas varata aikaa itseopiskeluun. Tätä tarjoamme kirjaston tutorials, sekä yksi-on-one valmennuksessa. Teemme tiivistä yhteistyötä parhaiden yksiköiden ja tiedekunnat eri yliopistoissa pääkaupunkiseudulla, esimerkiksi Centre for Music ja teknologia Sibelius-Akatemiassa, sekä Department of Computer Science and Department of Acoustics ja signaalinkäsittelyn Aalto-yliopistossa . Opetussuunnitelma on suunniteltu yhteistyössä muiden akateemisten laitosten ja teollisuuden, joka tukee opiskelijoiden urasuunnittelua. Uramahdollisuudet Opiskeluaikana, voit erikoistua mukaan teidän henkilökohtaisia ​​taitoja ja motivaatiota. Tulevaisuutesi uran voivat liittyä eri alojen äänen ja musiikin suunnittelu sekä yksityisen teollisuuden ja julkisen sektorin (korkeakoulut, museot jne.), Mukaan lukien peli ääntä ja musiikkia, Sonic vuorovaikutuksen suunnittelu, äänisuunnittelu animaatiota ja ääntä... [-]

Maisteri Valokuvauksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Tervetuloa maisterin ohjelman Photograhy Aalto-yliopistossa! Meidän ohjelma tarjoaa korkeatasoisen koulutuksen ja tutkimukset mahdollistavat kehittyneiden ammatillisen osaamisen, ilmeikäs taidot ja teoreettista ajattelua. [+]

Tervetuloa maisterin ohjelman Photograhy Aalto-yliopistossa! The School of Arts ja suunnittelun, teoria kohtaa käytännön. Yliopisto sijaitsee pääkaupunkiseudulla Suomessa. Meidän ohjelma tarjoaa korkeatasoisen koulutuksen ja tutkimukset mahdollistavat kehittyneiden ammatillisen osaamisen, ilmeikäs taidot ja teoreettista ajattelua. Vahva taiteellisen näkemyksen ja kyky ajatella käsitteellisesti ovat keskeisiä tavoitteita ohjelman. Opiskelija voi kehittää taiteellisia ja ammattitaidon kanssa valokuvauksen omaa toimintaansa. Koulu keskittyy oppimiseen käytännön toimeksiantoja ja teoriaa. Yksikkö on koti Helsingin ja Helsingin PHOTOMEDIA kansainvälisen tutkimuksen konferenssi. Tavoitteena koulutus Sisältö tulokset: Opiskelija vahvistaa hänen / hänen aiemman ilmaisun taidot, taiteellisen näkemyksen ja ammatillisen osaamisen Opiskelija saa yleinen käsitys alalla valokuvauksen ja voivat liittyä hänen / toiminnastaan ​​sen Tutkinnon maisteriohjelma Valokuvaus ymmärtää monia eri käyttötarkoituksia ja erityispiirteet valokuvan ja voi työskennellä heidän ammattitaidolla. Taito tulokset: Opiskelija tuottaa valokuvailmaisuaan korkean sisällön ja tekninen laatu Opiskelija osaa käyttää eri valokuvauksen julkaisu prosesseja ja alustoja Opiskelija osaa verkostoitua kansallisesti ja kansainvälisesti ja esittelemään / osaamistaan ​​muihin toimijoihin valokuvauksen alalla Akateeminen Taidot: Opiskelija tuntee valokuvauksen teoria Hän / hän voi kirjoittaa tutkiva teksti ja tietolähteitä Hän / hän tietää suuntauksia ja menetelmiä valokuvaus tutkimukseen ja, laajemmin, visuaalisen kulttuurin tutkimuksen ja siihen liittyvän tiedon teorian taustat. Suoritettuaan maisterin tutkinto opiskelija voi hakea jatko-opintoihin valokuvauksesta. Lisää opetuskieli Opetuskieli maisteriohjelma Valokuvaus on suomi. Kuitenkin suuri osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. Opetuksen sisältöjen Tutkimukset korostavat valokuvauksen keinona riippumaton ja monialainen taiteen ilme ja kehittäminen käsitteellisen ajattelun ja tutkimuksen taitoja. Kielet opetusta maisteriohjelman ovat suomi ja Englanti. Opiskelija voi kirjoittaa pro gradu -tutkielman suomeksi, ruotsiksi tai Englanti. Henkilökunta ja opiskelijat maisteriohjelma Valokuvaus... [-]

Maisteri Visuaalisen Kulttuurin Ja Nykytaiteen - Kuratointi, Hallintaan Ja Välittämiseen Taidetta (cumma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

CuMMA (Kuratointi, toimitusjohtaja ja välittäjänä taide) on kaksivuotinen, poikkitieteellistä suuria nykytaiteesta ja sen yleisöjen. Se tarjoaa rakenteen pohdintaa ja toimiva, oppiminen ja järjestämällä taiteessa instituutioiden ja julkisen. [+]

Huomautus! Maisteriohjelma Kuratointi toimitusjohtaja ja välittävien Art (CuMMA) ei hyväksy uusia opiskelijoita varten 2016-2017 lukuvuosi. Tavoitteena koulutus CuMMA (Kuratointi, toimitusjohtaja ja välittäjänä taide) on kaksivuotinen, poikkitieteellistä suuria nykytaiteesta ja sen yleisöjen. Se tarjoaa rakenteen pohdintaa ja toimiva, oppiminen ja järjestämällä taiteessa instituutioiden ja julkisen. Pyrimme tutkimaan mahdollisuuksia ymmärtää ja siirtää paradigmat nykytaiteen ja meitä ympäröivää maailmaa. Näin ymmärrämme kuraattorina, valistaa ja järjestämällä kuin tapoja olla aktiivinen, luoda suhteita ja on avoin odottamattomia kohtaamisia, ajatuksia ja näkökulmiin. CuMMA tutkimukset antavat opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja artisteilta, aktivistit, harjoittajat ja teoreetikot. Sisältö on aktiivisesti kehitetty suhteessa muuttuviin vaatimuksiin kuratoriaalinen ja kulttuurin alalla. Laitoimme painottaa liiketoiminnassaan tapoja edistää opiskelijan oma kuraattori, teoreettinen ja koulutus ajattelua. Meidän pedagogisten mallien perustuu jaetun asiantuntijuuden ja tutkivan oppimisen ja niitä sovelletaan, jotta luoda avoin, keskusteleva ja dialoginen tilaa oppimiseen ja toimiva. Opinnot kehittävät kattavia ja innovatiivisia ammatillista asiantuntemusta kriittinen kuratointi, toimitusjohtaja ja välittäjänä taidetta. Opiskelija oppii navigoida monipuolinen teoreettinen ja käytännön maisemia taidemaailman. CuMMA valmistuneet ovat ammattilaisia, jotka pystyvät käyttämään tietojaan sekä mielikuvituksellisesti ja kriittisesti erilaisia ​​tehtäviä ja organisaatioiden nykytaiteen näyttämöllä. Sisältö tulokset Opiskelija ymmärtää ja ovat kiinnostuneita kansainvälisestä diskursseja kuvataide kohtaus Opiskelijat oppivat ja keskustelevat asiaa teorioita kuraattorina, hallintaan ja välittämiseen taidetta Opiskelijat katso kytkeytyy kulttuuri- aineiden ja organisaation käytäntöjä, ja voi siirtää niiden näkökulma yksittäisten prosessien laitoksiin ja julkisuuteen Opiskelijat saavat käsityksen klassisen kuratoriaalinen tehtäviä keräämisen, osoittaa, tutkimiseen, järjestäminen ja välittäjänä, he oppivat analysoida niitä kriittisesti sisällä historiaa ja elävästi niitä käytäntöjään Taito tulokset Opiskelija on selvillä eri edustus- ja post-esittäviä käytäntöjä, ja voivat käyttää erilaisia... [-]

Maisteri Visuaalisen Kulttuurin Ja Nykytaiteen - Visuaalisen Kulttuurin Ja Nykytaiteen (vicca)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Visuaalisen kulttuurin ja nykytaiteen keskittyy tutorointi opiskelijoita kehittämään ja contextualize oman taiteellisen, kuratoriaalinen tai teoreettista työtä. Se on avoin taiteilijoille ja käytännön erilaisista taustoista. [+]

Visuaalisen kulttuurin ja nykytaiteen keskittyy tutorointi opiskelijoita kehittämään ja contextualize oman taiteellisen, kuratoriaalinen tai teoreettista työtä. Se on avoin taiteilijoille ja käytännön erilaisista taustoista. Ohjelma tutkii uusia muotoja taiteellisen tuotannon ja ammatillinen virasto laajemmassa nykytaiteen ja visuaalisen kulttuurin. Teoria ja käytäntö ovat tiiviisti toisiinsa, ja painotetaan kehittää opiskelijan taiteellisia, kuratoriaalinen ja teoreettista ajattelua. Ohjelmalla on kaksi suurta yhtiötä: Visuaalisen kulttuurin ja Contemporary Art (ViCCA) ja Kuratointi toimitusjohtaja ja välittävien Art (CuMMA). ViCCA merkittävä toimii neljällä painopistealuetta: Sites, Senses ja tilanteissa; Sanat ja Spaces; Olennot ja asioita, ja CuMMA, joista CuMMA on myös erillinen suuri. CuMMA merkittävä keskittyy ammattitaidon tarvitaan curating ja välittävät taidetta. Molemmissa suuret yhtiöt jotkut kurssit ovat saatavilla myös opiskelijoille toisen suuren. Tavoite koulutuksen (Oppimistulokset) ViCCA (Visuaalisen kulttuurin ja Nykytaiteen) on kaksivuotinen suurta, joka yhdistää maailmat taiteen ja ei-taiteen. Keski ohjelman ovat uusia ja uutena ammattikäytäntöjen, jotka ovat syntyneet ja kehitetään tätä uutta tila kulttuurituotannon. Suurissa, taidetta ja uusien välitystoimistoilta tutkitaan laajemmassa visuaalisen kulttuurin parissa. Aalto-yliopisto tarjoaa erittäin hyvän multi-tieteellinen yhteydessä tähän. Art aikamme toimii yhä vuorovaikutuksessa tutkimus-, suunnittelu-, aktivismia ja julkista keskustelua. Tavoitteena ViCCA merkittävä on tutkia ja kehittää systemaattisesti näitä uusia alueita ja tilat taiteellisen työn. Taide supermarketeissa, taiteen väittäen puistot ja kokeiden Taiteellisen tutkimuksen ovat esimerkiksi keskeinen monet taiteilijat tänään. Tämä motivoi joilla opettajien ohjelmaan ei vain taiteen vaan myös esimerkiksi filosofia, yhteiskunta- ja kaupunkitutkimuksen tukemiseen. Sensing, experientiality, ja kokeellisuus ovat avainasemassa tutkimusten menetelmät tiedon hankkimiseksi ja tehdä taidetta. Vahva teoreettinen pohja yhdessä monen taiteellinen muotoilu luovan työn antaa konkreettisia työkaluja työskentelevät monia uusia ammatteja... [-]

Maisteri Visuaalisen Viestinnän Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Visuaalinen Viestintä muuttuu nopeasti. Muotoiluajattelu sisältää nyt uusia muotoja, kuten tarinankerronta, kokemusten ja tietojen visualisointia. Ohjelmamme ovat laajennettu trans-media kuria viestinnän ja ilmaisun. Kun se tulee tarinoita, monta mainosta ne: Graafiset suunnittelijat, Tekijät, Animaattorit, graafinen Novelists ja Lastenkirjojen Kuvittajat. Ole tutkimusmatkailija, joka käyttää grafiikka luoda pakottavia alkuperäisen sisällön meidän Visual Narrative suuria. Samoin kysyntä hyvin suunniteltu infographics laajenee. Meidän Information Design merkittävä on sovelluksia kuin tavanomaiset suunnittelun ammatteja. Käytä tehdä data-driven viestejä laulaa. [+]

Visuaalinen Viestintä muuttuu nopeasti. Muotoiluajattelu sisältää nyt uusia muotoja, kuten tarinankerronta, kokemusten ja tietojen visualisointia. Ohjelmamme ovat laajennettu trans-media kuria viestinnän ja ilmaisun. Kun se tulee tarinoita, monta mainosta ne: Graafiset suunnittelijat, Tekijät, Animaattorit, graafinen Novelists ja Lastenkirjojen Kuvittajat. Ole tutkimusmatkailija, joka käyttää grafiikka luoda pakottavia alkuperäisen sisällön meidän Visual Narrative suuria. Samoin kysyntä hyvin suunniteltu infographics laajenee. Meidän Information Design merkittävä on sovelluksia kuin tavanomaiset suunnittelun ammatteja. Käytä tehdä data-driven viestejä laulaa. Oppimistulokset Kun ansaita maisterin tutkinto, opiskelijat pystyvät: soveltaa suunnittelun tietoja ja taitoja monialaisissa tuotantoja alalla visuaalisen viestinnän. Nämä tuotannot saattaa ilmetä tiedon visualisointi, konseptisuunnittelun, visuaalisen kerronnan tai muotoilu on tutkiva ja kriittinen luonteeltaan; käyttää visuaalisen analyysin, suunnittelun tutkimusmenetelmiä ja tieteellinen kirjoittaminen tutkia suunnitteluun liittyvän tutkimuksen kysymyksiä; harjoittaa muiden tieteenalojen ja teollisuudenalojen hyödyntävät muotoilua ajattelun ja menetelmiä, authoring sekä sisällön ja muodon, jotta voitaisiin vastata kohdennettuja suunnittelu kerronta; situate suunnittelu vasteet kulttuurinen, sosiaalinen, käsitteellinen, ja ekologinen yhteyksissä käyttäen etnografisen tutkimuksen luoda tietoisuutta käyttäjien ja yleisön, sekä paikallisia että globaaleja, joiden herkkyys kulttuurinäkemykset ja empaattinen palautteen silmukka. Opiskelijat, joilla Pitoisuus Information Design tulee myös pystyä: luoda pakottavia ja oivaltava tietojen visualisointeja, infographics ja karttoja, jotka perustuvat erilaisia ​​tietoja; tehokkaasti käyttöön laaja valikoima erilaisia ​​tietoja ja tutkimusta eri aloilla, kuten tieteellisiä, teknisiä ja taloudellisia tietoja; suunnittelu ja ohjelma vuorovaikutteinen tietojen visualisointeja, jotka osoittavat tietoisuutta nykyisistä ammatillisia normeja käyttöliittymän ja uuden median muotoilu. Opiskelijat, joilla Pitoisuus Visual Narrative tulee myös pystyä: ilmaista kehysten ja teoria visuaalisen ja verbaalisen luku- analysoimalla ja tulkitsemalla suunniteltu kerronta; ratkaista ongelmia ja julkaista projekteja visuaalisen sanastoja... [-]

Maisteri Yhteistyönä Ja Teollisen Muotoilun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelman Collaborative ja Teollinen muotoilu (Coid) keskittyy suunnitteluun roolista yhteiskunnassa. Se antaa valmiudet toimia muotoilun yrittäjät ja eri tehtävät teollisuudessa, liike, yhteisöt, koulutus ja hallitus. [+]

Kiinnostuneita laajentamaan teollisen muotoilun kanssa ihmiskeskeisen lähestymistapoja, strategista ajattelua ja tutkimusta? Käy Collaborative ja Teollinen muotoilu ohjelman verkkosivuilla coid.aalto.fi jännittäviä tarinoita Coid opiskelijoiden innovatiivisia hankkeita, opiskelijan yhteisö, ja lisätietoja kursseista ja opettajakunnan jäseniä. Tavoite koulutuksen (Oppimistulokset) Sisältö tulokset Maisteriohjelman Collaborative ja Teollinen muotoilu (Coid) keskittyy suunnitteluun roolista yhteiskunnassa. Se antaa valmiudet toimia muotoilun yrittäjät ja eri tehtävät teollisuudessa, liike, yhteisöt, koulutus ja hallitus. Ohjelma ulottuu teollinen muotoilun vuorovaikutuksen suunnittelu, palvelujen suunnittelu, yhteissuunnittelu ja muiden kehittyvien alat, joilla suunnittelu toimintaa voidaan parantaa ympäristön laatua ja ihmisten elämään. Opiskelijat oppivat empaattinen, kriittinen, strategista ja teknistä osaamista tarvitaan muotoilun innovaatio prosesseissa. Ne ovat myös kannustetaan tutkimaan uusia rooleja suunnittelu teollisuus. Taito tulokset Coid ohjelma mieltää suunnittelun ihmiskeskeistä ja monialainen yhteistoiminta. Se tarjoaa opiskelijoille luovia taitoja ongelma-ympäristössä, ongelmanratkaisuun, ja tiimityö. Keston aikana ohjelman opiskelijat kehittää ymmärrystä muotoilun suhteen nykykulttuurin ja innovaatiojärjestelmän eli paikallisesti tai maailmanlaajuisesti, yksityinen tai julkinen. Opiskelija saavuttaa kyky suunnitella, johtaa suunnittelutyön, ja yhteistyötä ulkopuolisten suunnittelijoiden, ja siten saa valmiudet muodonmuutos nyky yhteisöt ja yritykset. Opiskelijat koulutetaan konseptisuunnittelusta, co-suunnittelu, palvelumuotoilu, strateginen suunnittelu ja muotoilu tutkimus. He oppivat taitoja kaapata ja reframe suunnittelu alushousut ja ongelmia perustelemaan oivalluksia ja tehdä hyvin perusteltu suunnittelun käsitteitä. He oppivat rakentaa näiden käsitteiden kanssa mallit ja prototyypit sekä puolustaa ja testaamaan ideoita tutkimuksen avulla. He oppivat strategisen suunnittelun taitoja tarvitaan yrittäjyyttä ja hallita innovaatioita yritystaustoja, sekä yhteissuunnittelu taidot hallita sosiaalisia innovaatioita järjestöjen ja julkisen sektorin. Academic Skills Coid Ohjelma edistää opiskelijoiden taitoja suunnitteluun, viestintään, kirjoittaminen ja visualisointiin. Opiskelijat saavat ymmärrystä muotoilun tutkimuksen menetelmiä ja oppii soveltamaan niitä... [-]

Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Dokumenttielokuva

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Tavoitteena Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuret Dokumenttielokuva on kouluttaa visionääri dokumenttielokuva johtajia, jotka luovat tulevaisuuden alalla. [+]

Tavoitteena koulutus Tavoitteena Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuret Dokumenttielokuva on kouluttaa visionääri dokumenttielokuva johtajia, jotka luovat tulevaisuuden alalla. Maisterin tutkintoon, opiskelija syventää visio koskevat teoria, historia ja nykyaikainen ilme genre, ja kehittää osaamistaan ​​suhteessa muuttuviin ammattialan dokumenttielokuvan. Laajempi näkemys alan kehityksen ja sen tulevaisuuden mahdollisuuksista on rakennettu perusta ohjaajan pätevyys hänen / hänen ammatillinen rooli. Suunta MA tutkintotodistus elokuva on tärkeä, jonka puitteissa opiskelijat vahvistavat niiden erikoistuminen ammattialalla genren ja olla mukana kehittämässä perinne ilme. Valmistuu pääaineenaan dokumenttielokuvafestivaali (maisteriohjelmassa) osaa: toimi itsenäisenä dokumenttielokuva ohjaaja, opettaja, ohjaaja tai käyttää soveltavaa ammattitehtäviin dokumenttielokuva ammatin (kuten festivaalit, rahoitus, jakelu, tuotanto, tuotanto tilasi elokuvat) tunnistaa hänen / hänen tyyli ohjaajana kysymys ja kehittää käytäntöjä kysymys ja pohtia perinteitä hänen / hänen kenttään ja hakea edelleen elokuvaopetusta. Lisää opetuskieli Opetuskieli Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuret Dokumenttielokuva on suomi. Kuitenkin osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. Opetuksen sisältöjen Suurimmat Dokumenttielokuva opiskelija voi syventää / hänen visionsa ohjaa dokumenttielokuvan. Opetus koostuu työpajoja ja luento moduulit rakennettu eri vaihtelevia teemoja, missä edistyy tutkintotodistus elokuva prosessi on integroitu syventäviin opintoihin eri lähestymistapoja genre ja tyylejä, perinteitä ja historiaa, uusia modernin dokumentti ja teoria genre. Ohjaaminen tutkintotodistus elokuva ja siihen liittyvä kirjallinen lopputyö ovat olennaisia ​​puitteissa maisteriohjelman opinnot, prosessi, joka tukee muiden opintojen. Opetus on tarjolla työpaja-muodossa ja luento kursseja, Master kurssit hallussa kotikäyntiopettajat ja itsenäinen projektityöskentely. Opiskelija perehtyy elokuvan historian ja erityisesti että dokumentteja, ja kattavasti käyttöön uusia modernin dokumentteja. Film analyysi, pohditaan edellytyksiä oman keskipitkän, kirjoittaminen ja ajattelu ovat tärkeitä opetusmuotoja tukevia käytännön toimia. Tieto muiden taiteiden ja kokeellisen ja... [-]

Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Elokuvaohjauksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelman elokuvataiteen, suuret elokuvaohjaajaksi vahvistaa opiskelijan ohjaajan ideointia osaamisen, ideoiden kehittämiseen, storybuilding ja kerronta taitojen kehittämisen lisäksi ohjaajan henkilökohtaisen elokuvamainen tyyli ja ohjaajan henkilöllisyys. [+]

Maisteriohjelma elokuvataiteen, pääaineena Ohjaus ei hyväksy uusia opiskelijoita varten 2017-2018 lukuvuosi. Tavoitteena koulutus Maisteriohjelman elokuvataiteen, pääaineena elokuvaohjauksen vahvistaa opiskelijan ohjaajan ideointia osaamisen, ideoiden kehittämiseen, storybuilding ja kerronta taitojen kehittämisen lisäksi ohjaajan henkilökohtaisen elokuvamainen tyyli ja ohjaajan henkilöllisyys. Maisteriopintoihin elokuvaohjaajaksi syventää tuotannon osaamista ja antaa valmiudet ohjaamaan pitkä elokuva. Lisää opetuskieli Opetuskielenä Master-ohjelma elokuvataiteen, suuret elokuvaohjaajaksi on Suomi. Kuitenkin osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. Opetuksen sisältöjen Vuonna maisterin opintoja suurten elokuvaohjaajaksi, Opiskelija kehittää / taiteellista ajattelua ja elokuvallinen näkemys. Tutkimukset käsittävät temaattinen opintokokonaisuuksia kanssa muuttuvaa sisältöä. Tutkimus moduulit jaetaan teoria opetusperiodien ja työpajatyöskentely tai näiden kahden tekijän. Jotkut tutkimukset ovat laboratorioissa rakennettu noin yksi keskeinen teema, jotta voidaan kehittää tutkimuksen taitoja ja toteutetaan yhdessä yhden tai useamman suuret yhtiöt. Aikana maisterikoulutusohjelma, Opiskelija kehittää / taiteellista ajattelua, tutkii idiomatics elokuva, rakenne ja tarkastellaan lähtökohtia hänen / hänen henkilökohtainen taiteellinen työ tarkemmin. Keskustelua opiskelijan suunnitelman opintojen tarjoaa perustan Personal Study (HOPS), jonka mukaan opiskelijan lisäksi elokuvaohjauksen tutkimuksiin, hankkii syvemmän osaamisen käsikirjoitusten, visuaalinen kerronnan ja / tai ääni kerronta tutkimuksia, tai koskee joitakin nykyisiä moduuli sivuaineopintoja avoinna MA opiskelijoille. Aikana päällikön tutkimusten opiskelija ohjaa lyhytelokuvan, joka voidaan toteuttaa joko hoikkia resursseja ja joka perustuu käsikirjoituksen raskaaksi tai kirjoittanut johtaja. Aikana päällikön tutkimusten opitaan ymmärtämään, miten tärkeää resursoinnin suunniteltaessa ja ymmärtämättä kalvon ja tutustuu toimijoiden ammattialalla elokuvan ja television (tuotantoyhtiöiden, rahoitus ja jakelu). Uramahdollisuudet Opiskelija, joka valmistuneet maisterin opintojen pystyy toimimaan johtajana pitkä elokuva ja tv-tuotantoa. Elokuvaohjaajat työskentelee kotimaisen elokuvan tuotantoyhtiöiden kuten johtajia, televisio tuotantoyhtiöiden ja Yleisradio (Suomen Yleisradion Company) kuin televisionäytelmät... [-]

Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Elokuvaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Vuonna Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuria Kuvaus, opiskelija syventää / hänen ammatillisen osaamisen saavuttamiseksi suuremman hallintaa kokonaistaiteellinen, tuotanto ja tekninen kokonaisuus hänen / hänen ammatillinen ala eri elokuva, televisio ja mainonta tuotantoja. [+]

Tavoitteena koulutus Vuonna Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuria Kuvaus, opiskelija syventää / hänen ammatillisen osaamisen saavuttamiseksi suuremman hallintaa kokonaistaiteellinen, tuotanto ja tekninen kokonaisuus hänen / hänen ammatillinen ala eri elokuva, televisio ja mainonta tuotantoja. Opiskelija elokuvataiteen on laaja-alainen hallintaa taiteellisen itseilmaisun, kuvaus menetelmistä ja haastava teknisiä ratkaisuja, laitteita ja työmenetelmiä. Lisäksi opiskelija perehtyy sekä kuvaaja muuttuva asema ja myös käyttöön uusia taiteellisia ja teknisiä työtapoja ja teknologioita yhdessä innovatiivisen tutkimuksen niiden yhteydessä. Tavoitteena koulutus on vahvistaa opiskelijan omien vahvuuksien ja kehitystä sopusoinnussa henkilökohtaisen taiteellisen näkemyksen, syventää yhteistyötä taitoja muiden vastaavien taiteellinen elokuva työtä, ja antaa valmiudet itsenäiseen tutkimustyöhön. Lisätietoa opetuskieli Opetuskielenä Master-ohjelma elokuvataiteen, pääaineena Elokuva on suomeksi. Kuitenkin osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. Opetuksen sisältöjen Koulutuksen aikana opiskelijan henkilökohtainen näkemys vahvistuu jossa keskitytään taiteellisen-teknisestä kuvauksesta osaaminen ja yhteistyötaitoja. Työnkuva on kuvaaja on vahvistettu ja syvennetään laajoissa päällikön opintokokonaisuudet ja työpaja harjoituksia, sekä Suomessa että kansainvälisesti ja kurssien avulla ammatillisen teknologian ja taiteellisen ilmaisun. Koulutus perustuu pääosin käytännön tekemällä oppimiseen, työskentelevät pienissä ryhmissä, henkilökohtaista ohjausta ja vuoropuheluun perustuvaa vuorovaikutusta. Opintojen aikana opiskelija tutustuu kaikkiin vaiheisiin esisuunnittelu elokuvatuksessa ja taiteellisen ja tuotannollisen yhteistyön elokuva ja tv-tuotannot. Uramahdollisuudet Kuvaaja maisteriksi osaa toimia henkilöksi taiteellisen vastuun vaativissa fiktioita, dokumentteja ja mainoselokuvien. Valmistunut suuria Elokuva pystyy toimimaan kuvaajana on kokoillan draama elokuva, dokumenttielokuva, televisio- tai mainontaan elokuva. Kuvaajat toimivat myös ohjaajien alalla yliopistoissa soveltavan tieteen ja tiedotusvälineitä. Vaikka tavoitteena koulutus on ensisijaisesti tuottaa ammattilaisille vahvoja persoonia elokuvateollisuudelle, se myös kannustaa opiskelijoita hakemaan lisätutkimuksia ja elinikäistä oppimista. Kuvaajat ovat pääasiallisesti työskentelee freelancereina elokuva-, televisio- ja... [-]

Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Elokuva äänisuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Äänisuunnittelijan ja äänittäjä voitot kattavaa tietoa käytännöistä, merkitsee taiteellisen ilmaisun, tekniset laitteet ja teoreettisia käsitteitä hänen / oman alansa. [+]

Tavoitteena koulutus Maisteriohjelma elokuvataiteen, pääaineena Film äänisuunnittelun juna taiteilijoiden ja ammattilaisten työskennellä äänisuunnittelijoita ja äänitarkkailijoita kaikilla elokuvatuotannon. Tavoitteena maisterin opintojen on parantaa opiskelijan taitoja, etenkin alueella äänisuunnittelun. Opiskelija saa parempaa ymmärtämistä ja hallintaa taiteellisen, tuotanto ja teknistä sisältöä hänen / hänen ammatillinen ala avulla kurssimoduulien ja käytännön työtä, joka kasvaa jatkuvasti sen vaikeusaste. Äänisuunnittelijan ja äänittäjä voitot kattavaa tietoa käytännöistä, merkitsee taiteellisen ilmaisun, tekniset laitteet ja teoreettisia käsitteitä hänen / oman alansa. Keskeisenä tavoitteena koulutus on kehittää opiskelijan kyvyt ja persoonallisuuden, antavat lisää teknistä ja taiteellista osaamista ja perustiedot alan ja sen historiasta, ja kehittää johtamistaitoja ja tutkimustyön taitoja. Keskeisiä taitoja oppinut ovat audiovisuaalisen dramaturgisten ja sisällön ajattelua elokuvailmaisu kykyä ymmärtää äänen ja tilan, johtamistaidot, viestintä ja yhteistyö taitoja, äänisuunnittelu ja hallintaan dramaturgisessa käsite ja tekninen toteutus prosessi varten kokoillan elokuva, syvempää tietoa perinteistä ja modernia suuntaukset hänen / hänen kenttä, ja kyky ajatella kriittisesti ja analyyttisesti. Valmistuttuaan maisteriohjelman, äänisuunnittelija on hallintaa koko taiteellisen ja teknisen prosessin äänisuunnittelun - etukäteissuunnittelusta valmiin elokuvan. Opintojen aikana opiskelija perehtyy kaikkiin vaiheisiin tallennus, äänen työ ja äänisuunnittelun on pitkä elokuva ja taiteellisen ja tuotannon yhteistyötä elokuvissa ja tv-tuotannot. Tavoitteena koulutuksen on välittää kyky jatkaa lisätutkimuksia. Lisää opetuskieli Opetuskielenä Master-ohjelma elokuvataiteen, pääaineena Film Sound Design on suomalainen. Kuitenkin osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. Opetuksen sisältöjen Maisteriopintoihin suurten Elokuva äänisuunnittelun korostavat opiskelijan itsenäinen vaivaa muodostavat hänen / hänen tutkimus polku. Painopiste on seminaareja ja työpajoja tutkivat erityispiirteet elokuvan ääntä. Opiskelija oppii erilaisia ​​teorioita elokuvan ja sen äänisuunnittelu ja osallistuu tutkiva työpajoissa että usein... [-]

Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Filmieditointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Major in Leikkaus, osa maisteriohjelma elokuvataiteen, on jatkoa kandidaatin opinnot filmieditointi. Kandidaatin opinnot tässä merkittävässä tarjoavat erinomaisen perustan päällikön tutkimuksia. [+]

Tavoitteena koulutus Major in Leikkaus, Osa maisteriohjelma elokuvataiteen, on jatkoa kandidaatin opinnot filmieditointi. Kandidaatin opinnot tässä merkittävässä tarjoavat erinomaisen perustan päällikön tutkimuksia. Teknisen, ilmeikäs ja ammatillisen perustan filmieditointi on luotu BA tutkimuksissa. Tavoitteena maisteriksi on kehittää opiskelijan tulee asiantuntija katselu ja näkemisen, tarinankertoja ja taiteilija. Hallitseminen rakenne ja ilmaus ominaisuus pitkä dokumentti ja ominaisuus fiktioelokuvan ovat ytimessä opetuksen. MA tutkinto tarjoaa myös mahdollisuuden erikoistua digitaalisen jälkituotannon, animaation ja kokeellinen elokuva. Tavoitteena koulutuksen on välittää kapasiteetti jatkaa lisätutkimuksia. Tavoitteena maisterin opintojen on, että opiskelija huomaa hänen / hänen oma tapa toimia ja osaa suunnitella ajankäyttöä sopivasti aikana muokkausta suuressa tuotannossa. Vuonna filmieditointi tutkimuksissa, opitaan hallitsemaan taiteellisen, tuotannollisista ja tekninen kokonaisuus hänen / hänen ammattialansa läpi kurssin opetusta ja harjoituksia, jotka vähitellen vaativampia. Opetuksen tavoitteena on vahvistaa oppilaan taidot ja kehitys ja kriittisen ajattelun mukaisesti taiteellisen näkemyksen. Tutkinnon pääaineenaan Leikkaus voi käsitellä rakennetta kokoillan elokuva ja hallita suuria määriä materiaalia, ajoittaa oman työnsä suhteessa vaatimuksiin tuotannon. Hän / hän ymmärtää vaatimukset tehdä visuaalisia tehosteita ja tölkin osuus digitaalinen jälkituotanto hänen / hänen työnsä. Toisaalta hän / hän on mahdollisuus erikoistua digitaalisen jälkituotannon ja visuaalisena tehostesuunnittelija, teknikko ja asiantuntija. Leikkaus tutkimukset antaa opiskelijalle hyvän pohjan itsenäiseksi taiteilija, joka on valmiudet uudistaa elokuvailmaisun ja erikoistuneet elokuvailmaisun tutkimus- tai käyttää hänen / hänen visuaalisen dramaturgian taitoja muilla kerronnan ja viestinnän. kielenopetusta Ensisijainen opetuskieli varten pääaine Leikkaus on Suomi (ruotsi) / Englanti. Opetuksen sisältöjen Opiskelija tutkii pääaine Leikkaus on master tasolla syventää / taitojaan ja visio dramaturgian ja filmieditointi. Opetus koostuu työpajoissa ja luento moduuleista rakentuu... [-]

Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Käsikirjoittamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Vuonna Maisteriohjelma käsikirjoittamisen, opiskelijan opinnot syvällisemmin Keski teoreettisia kysymyksiä ja taiteellisen liikennemuotojen ilmaisujen kentän ja hankkii tarvittavat taidot soveltaa tätä oppimista omassa käsikirjoitus työn. [+]

Vuonna Maisteriohjelma käsikirjoittamisen, opiskelijan opinnot syvällisemmin Keski teoreettisia kysymyksiä ja taiteellisen liikennemuotojen ilmaisujen kentän ja hankkii tarvittavat taidot soveltaa tätä oppimista omassa käsikirjoitus työn. Taitoja, joita tarvitaan eri työtehtäviin ja rooleihin, kuten työskentelee dramaturgi, vahvistetaan kautta yksittäisten hankkeiden, ryhmätöitä, kansainväliset tutkimukset ja yhteistyöhankkeita muiden toimijoiden alaan, jotka ovat mukana taiteellisen ja tuotannollisen työn. Master opiskelija hankkii myös osaamista sitoutumisen tutkimustoiminnassa. Tavoitteena koulutus Maisterin opiskelijat käsikirjoittamisen kehittää kykyään tuottaa laadukkaita ja taiteellisesti merkittävää työtä ja osaa soveltaa tätä kykyä taiteellisesta tuotannosta ja siihen liittyvät ryhmätöitä. Maisterin Opiskelija perehtyy keskeinen teoreettisia kysymyksiä alalla ja hankkia taitoja, joita tarvitaan tutkimustoimintaa. Koulutuksen tavoitteena alalla käsikirjoittaminen elokuva-ja tv on tutkinnon pystyä toimii ammattimaisesti alalla ja tutkimukseen ja uudistaa nykyinen valtakunta inhimillisen kokemuksen, jossa elämä on suunnitteilla, tuotettu, ja kirjallisia kuin koskaan ennen. Maisteriohjelma ohjaa opiskelijat harjoittaa syvempää henkisen ja yhteiskunnalliset rakenteet, jotka liittyvät liikennemuotojen taiteellisen ilmaisun, keskittyen erityisesti käytöstä animaatio käsikirjoittamisen, tutkimuksen aikana prosessin, ja tutkimukseen. Lisää opetuskieli Opetuskieli Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuret käsikirjoittamisen on suomi. Kuitenkin osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. Opetuksen sisältöjen Ydinsisältö on maisterin tutkinto-ohjelma koostuu jäsennelty hankkeen työtä, jossa opiskelijat työskentelevät itsenäisesti tuottamaan taideteos ja kehittää erityisasiantuntemusta dynaamisessa monialaista ryhmää. Koska diplomityö, opiskelija tuottaa kilpailukykyinen käsikirjoitus korkea taiteellinen ja tuotannon laatua ja siihen liittyvä tutkimus osio, jossa hän / hän Korjaa ongelman, käsikirjoitus alalla, joka on mielekäs sekä henkilökohtaisesti ja käsikirjoittamisen yhteisölle. Maisterin Opiskelija perehtyy käytännön, teorian ja tutkimuksen historia käsikirjoittaminen sekä viime aikoina saavutettu ja uusia sovelluksia alalla. Opiskelija osaa arvioida merkitystä ja toteutettavuutta oman käsikirjoittamisen, elokuva-ja tv-sarja... [-]

Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Televisio Tuottaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Tavoitteena Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuret elokuvataiteen tuottaminen on syventää opiskelijan osaamista hänen / hänen valittuun suuntaan - kohti itsenäistä audiovisuaalinen yrittäjyyttä, tutkimus- tai kehityshanke elokuva tuottaa alan ... [+]

Tavoitteena koulutus Tavoitteena Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuret elokuvataiteen tuottaminen on syventää opiskelijan osaamista hänen / hänen valittuun suuntaan - kohti riippumaton audiovisuaalisen yrittäjyyttä, tutkimus- tai kehittämishanke elokuva tuottaa kenttä, syvempää ymmärrystä taiteellinen johto tai vastaava korkeaan osaamiseen suunnitellaan yhdessä opiskelijan. Opintojen jälkeen opiskelija omaa valmiudet ymmärtää ja johtaa filmi-ja tv-tuotannot ja on hankkinut erityisosaamista hänen / hänen henkilökohtainen erikoisala, joka mahdollistaa työn muuttuvassa ammattia ja visionääri toimintatapojen kehittämiseen vuonna kenttään. Lisää opetuskieli Opetuskieli Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuret elokuvataiteen tuottaminen on suomi. Kuitenkin osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. Opetuksen sisältöjen Opetushenkilöstön ja opiskelijoiden suunnittelemaan koulutuksen sisällön avulla PSP keskusteluissa. Lähtökohtana koulutuksen on opiskelijan oman halu kehittää ja ohjata hänen / hänen ammattitaitoaan alalla elokuvan ja television tuottavat sekä moduulien ympärille rakennettu tätä. Alussa päällikön tutkimusten suunnitelma tehdään koskevat sisältyvien hankkeiden tutkimukset ja toteutuu koulun ja yleisiä aiheita, toteutus menetelmä ja aikataulu raportteja ja esseitä kirjoitettu yhdessä tutkimuksiin. Maisterin Opiskelija perehtyy erikoistuminen niiden muiden opiskelijoiden ja osallistua kursseille käsitellään näitä alueita. Päävastuu suunnittelusta tutkimuksia ja muotoilla sopiva moduuli kuuluu jaoppilaan. Vaikka opintosuunnitelma on ainutlaatuinen jokaiselle opiskelijalle, opiskelija ei kokoa sitä yksin, vaan yhteistyössä opetushenkilöstön. Uramahdollisuudet Valmistunut tämän suuren voi toimia itsenäisenä yrittäjänä ja tuottajana työskentelee toisen yhtiön, vaativissa asiantuntijatehtävissä työskentelevien järjestöjen kanssa julkisen ja kaupallinen elokuva, ja kuten itse määritelty muutos agentti liittyvät tehtävät kaikki liittyvät elokuva ja televisio tuottaa. Valmistuneet tullut elokuva tuottaa yrittäjiä, käsikirjoittajat ja tuottajat työskentelevät televisiossa. Opiskelijan tutkinnon voi myös harjoittelun aikana työelämässä, joko elokuva tai tv-tuotantoa. Hän / hän voi myös löytää tutor tuottaja työskentelevät ammatti,... [-]

Master Of Arts Muoti, Vaatteiden Ja Tekstiilien Muotoilu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ohjelma syventää ja laajentaa opiskelijoiden taitoja muoti, vaatteet, tekstiilit ja kokoelma design korkea taiteellinen ja ammatillinen tasolla, strategista ajattelua sekä luoda, koordinointi ja johtava muodin ja muotoilun käsite prosesseja. [+]

Kokonaisvaltaista ajattelua, luovuutta ja innovointia ytimessä muoti, vaatteet ja Textile Studies. Oletko kiinnostunut tutkimaan lisää? Käy muoti, vaatteet ja Tekstiili-ohjelman verkkosivuilla http://fact.aalto.fi/ kurssille kohokohtia, jännittävä grafiikka Opiskelijamme toimii ja lisätietoa opiskelumahdollisuuksista ja tiedekunnan jäseniä. Tavoite koulutuksen (Oppimistulokset) Sisältö tulokset Ohjelma syventää ja laajentaa opiskelijoiden taitoja muoti, vaatteet, tekstiilit ja kokoelma design korkea taiteellinen ja ammatillinen tasolla, strategista ajattelua sekä luoda, koordinointi ja johtava muodin ja muotoilun käsite prosesseja. Opiskelija kehittää luovaa visio ja johtamistaitoja tukikohtana salkun suunnittelu luomalla muoti, vaatteet ja tekstiilit ja keräys malleja. Suunnitteluprosessi on sisältää koko polun ideasta ja alkuperäisestä suunnittelusta markkinointiin ja myyntiin. Luovuus ja uudet kaukonäköistä ideoita korostuvat joka vaiheessa prosessia. Ytimessä ohjelma on ymmärrystä muodin ja sen vaikutus yhteiskuntaan ja liike. Opiskelijat haastetaan tutkia mahdollisuuksia uuden teknologian ja innovatiivisen suunnittelun ratkaisuja sekä fyysisen ja digitaalisen median. Taito tulokset Opiskelijat oppivat yhdistämään suunnittelu, kauppa, teollisuus ja tutkimus perustuu approaches.Artistic ja luovaan ongelmanratkaisuun strategioita ja tekniikoita masterointi siluetteja, rakenteet ja materiaalit ovat osa opintoja. Opiskelijat oppivat kokeellinen ja käsitteellinen toteutusmalli muoti, vaatteet, pinta suunnittelu ja väri kokoelmia korkeaa kansainvälistä tasoa. Ohjelmassa korostetaan eri kulttuurien ymmärtämistä ja kannustaa opiskelijoita innovoida ja miettimään uudelleen nykyisten käytäntöjen tavalla sekä suunnittelu- elinkeinoelämään. Yrittäjyyteen ja kestävää ajattelua sekä monialaista yhteistyötä ja viestintää tuotekehitykseen ovat keskeisiä taitoja. Akateemisia taitoja Opiskelija oppii analysoimaan käytäntöjä ja ilmiöitä muoti, vaatteet, tekstiilit ja suunnittelu. Ohjelma edistää opiskelijoiden esiintymistaidot kirjallisesti ja visualisointi. Opiskelijat saavat ymmärrystä muotoilun tutkimuksen menetelmiä ja osaa soveltaa niitä luova, akateeminen, yhteiskunnalliset ja liiketoiminnan yhteyksissä. Ohjelma myös tarjoaa opiskelijoille taitoja, joita tarvitaan jatko-opintoihin. Opetuksen... [-]

Master Of Science Suunnittelu Teatteri, Elokuva Ja Televisio - Suunnittelu Esittävien Taiteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Lavastaja työ edellyttää jatkuvaa virkistys maailman ja tehdä asioita näkyväksi. Lavastaja on taiteilija, joka työskentelee merkityksessä, visuaalisuus, toiminnallisuus ja dramaattinen ominaisuuksia fyysisten tilojen. Työhön liittyy suunnittelussa keskityttiin sekä aikaa ja tilaa suorituskykyä, jossa materiaali ja käsitteellisiä menetelmiä käytetään luoda paikka, ympäristö ja / tai ehtoja suorituskykyä. [+]

Lavastaja työ edellyttää jatkuvaa virkistys maailman ja tehdä asioita näkyväksi. Lavastaja on taiteilija, joka työskentelee merkityksessä, visuaalisuus, toiminnallisuus ja dramaattinen ominaisuuksia fyysisten tilojen. Työhön liittyy suunnittelussa keskityttiin sekä aikaa ja tilaa suorituskykyä, jossa materiaali ja käsitteellisiä menetelmiä käytetään luoda paikka, ympäristö ja / tai ehtoja suorituskykyä. Lavastaja sekä rakentaa maailmaan tuloksia ja avaa fyysisen tilan kokonaisuutena, ja työtä tehdään yhdessä vastaavien tahojen kanssa muilla tuotannon kuten valaistus ja äänen sekä esiintyjien itsensä. Alalla esittävän taiteen koostuu teatteri, ooppera, performanssi, tanssi ja sirkus sekä uusien suorituskyvyn jotka ovat vielä kehitteillä. Rinnalla esittävien taiteiden, skenografia laajenee myös museon ja näyttelyn suunnittelu, erilaisia ​​tapahtumia ja pelejä sekä ympäristövaikutusten ja yhteisön taidetta. Tavoitteena koulutus Ohjelma tarjoaa valmiudet vaativiin scenographic työstä näyttämötaiteen alan ja soveltaa näitä taitoja monipuolisesti uusia taiteen, aloilla. Alalla esittävän taiteen koostuu teatteri, ooppera, performanssi, tanssi ja sirkus sekä uusien suorituskyvyn jotka ovat vielä kehitteillä. Ohella erilaisia ​​esittävän taiteen, skenografia laajenee myös museon ja näyttelyn suunnittelu, erilaisia ​​tapahtumia ja pelejä sekä ympäristövaikutusten ja yhteisön taidetta. Tavoitteena on syventää taiteellisen näkemyksen hankitut kandidaatin tutkimuksia ja sekä laajentaa hankittujen taitojen sekä edelleen niiden erikoistumista. Lisäksi Lisäksi tavoitteena on, että opiskelija perehtyy historiaan, nykyisiä suuntaviivoja ja keskeisiä teorioita sisällä taiteen kenttään ja että he saavat valmiudet jatko-opintoihin. Mestarin oppilaiden odotetaan pystyä itsenäisesti suunnittelemaan omia opintojaan. Valmistunut suuria Design for performin taiteen pystyy työskennellä lavastaja on haastava näyttämötaiteen tuotannot käsitellä asiantuntija alueet scenography syventää / hänen taiteellisen ilmaisun päivittämään / taitojaan linjassa alan kehitystä tuovat uusiminen ja tuoretta ilmauksia kentän kautta hänen / hänen oman työn... [-]

Master Of Science Suunnittelu Teatterin, Elokuvan Ja Television - Tuotannon Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Merkittävimmät tuotannon suunnittelu sisältyy koulutusta taiteellinen suunnittelijat, jotka ovat vastuussa visuaalinen, toiminnalliset ja tuotannon kokonaisuus elokuvan tuotannon. [+]

Tavoitteena koulutus Merkittävimmät tuotannon suunnittelu sisältyy koulutusta taiteellinen suunnittelijat, jotka ovat vastuussa visuaalinen, toiminnalliset ja tuotannon kokonaisuus elokuvan tuotannon. Tavoitteena koulutus on löytää ja parantaa opiskelijan henkilökohtaisen taiteellisen näkemyksen, laajentaa hänen / hänen ammatillisen pätevyyden ja / tai erikoistumista ja antaa taitoja tarvitaan jatko-opintoihin. Yhdessä laaja-alainen ammattitaito, tavoitteena on saada kyky kehittää omaa alaa luovasti ja riippumattomalla tavalla. Maisteriopiskelijat odotetaan toimivan itsenäisesti ja toimia aktiivisesti opintojen suunnittelussa. Keskeisenä tavoitteena maisteriksi tutkimukset tuotannon suunnittelu on tukea opiskelijan henkilökohtaiset tavoitteet ja vahvistaa osaamista opiskelijoiden kanssa eri taustoista alan tuotannon suunnittelu sekä ohjata niitä valitessaan erikoistumista. Tavoitteena on myös kannustaa opiskelijaa rohkeasti synnyttääkseen / hänen näkökulman taiteellinen yhteistyö kokonaisuutena. Valmistunut maisterin koulutusohjelma lavastustaiteen pystyy työskennellä tuotannon suunnittelija vaativissa elokuva- ja tv-tuotannot hallita laaja taiteellinen yhteisöihin ohjata ja motivoida työryhmä toteuttamisessa mallit syventää / hänen taiteellisen ilmaisun laajentaa hänen / hänen taitojaan läpi alan kehitystä ja uusia vaatimuksia, (esimerkiksi digitaalisen tuotannon suunnittelun, uudet kerronnan muotoja elokuva-ja tv) kehittää uusia työmenetelmiä avulla kokeellisen ja tutkivan työ uudistaa alan yhteistyössä muiden ihmisten vastaavien taiteellisen sisällön elokuva / TV-tuotannot jatkaa / opintojaan ohjelma johtaa tohtorintutkintoon Lisää opetuskieli Opetuskieli Maisteriohjelma Design for Theatre, elokuva ja televisio on suomi. Kuitenkin suuret tuotannon suunnittelu, suuri osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. Opetuksen sisältöjen Maisterivaiheen kuuluu sukeltaa erityisalueet tuotannon suunnitteluun, tutkimukseen liittyvät tutkimukset kehittää käsitteellistä ajattelua liittyvät suunnitteluun teatteri, elokuva ja televisio, ja tuotantoa, joka ymmärtää taiteellisen ilmaisun. Opiskelija voi ottaa tutkiva ja teoreettiset tutkimukset, jotka ovat johdantona tohtorintutkintoaan maisteriohjelmat sekä elokuvataiteen ja Design for Theatre, Film and Television.... [-]

MSc

Diplomi-insinööri Fysiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tutkimukset Teknillisen fysiikan luovat pohjan teknisiä sovelluksia fysiikan ja avaa ovia eri uran teollisuuden, tieteen ja tutkimuksen. [+]

Etsi uusia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin! Tutkimukset Teknillisen fysiikan luovat pohjan teknisiä sovelluksia fysiikan ja avaa ovia eri uran teollisuuden, tieteen ja tutkimuksen. Syvällinen ymmärrys fysiikan ja matematiikan voidaan käyttää löytämään uusia ratkaisuja sekä nykypäivän ja tulevaisuuden haasteisiin. Maisteriohjelma Teknillisen fysiikan on vahvasti tutkimukseen suuntautuneita. Lähes puolet MSc tutkinnon jatkaa kohti tohtorin. Tutkimuksen painopistealueita vaihtelevat kokeellisen ja teoreettisen materiaalien fysiikan nanofysiikka ja nanotieteen ja uusia energiaratkaisuja. Opinto-ohjelma poikkeaa enemmän klassisen yliopiston fysiikan sen läheisyys konkreettisia, käytännön tutkimusta kysymyksiä. Sen yhteydessä tosielämän ongelmiin on erittäin vahva. Opetusohjelma On kaksi suurten yhtiöiden Maisteriohjelma Teknillisen fysiikan, josta opiskelijat voivat valita, kun he tulevat ohjelma: Teknillisen fysiikan ja fysiikan Advanced Materials. Entinen on yleisempi taas jälkimmäinen keskittyy materiaalien ja nanotieteen erityisesti. Teknillisen fysiikan Teknillisen fysiikan merkittävä koostuu kahdesta osasta: ydin sisällön ja joustavan valikoiman kursseja valitaan oppilaan. Ydin kursseja suurten kannen tärkeitä aiheita teknillisen fysiikan ja menetelmiä laskennallisen, teoreettinen, ja kokeellisen fysiikan. Ydinsisältö sisältyy myös joitakin vaihtoehtoja tarkempia keskittyvät tiettyyn aiheeseen. Loput tutkimukset ovat hyvin joustava rakenne, ja antaa opiskelijalle mahdollisuuden keskittyä fysiikan, nanotieteen, energia tutkimuksia, tai suunnittelemalla enemmän poikkitieteellinen sisältö tärkeimmille. Opiskelija voi myös halutessaan suorittaa sivuaineen tai täydentää laajempia merkittävä. Tavoitteena tärkeimmistä on antaa opiskelijalle mahdollisuus profilointi tutkimuksissa tulevaisuuden työelämään samalla erittäin vahva tausta fysiikan ja matematiikan. Opintoihin sisältyy paljon käytännön kokemusta tutkimukseen. Viimeaikaiset Diplomityö aiheita teknillisen fysiikan opiskelijat ovat mm Generation ja muotoiluun valon tilallisesti leviäviin metamateriaaleilla; Dispersiorelaatio ja tilatiheys pinta ristikko resonanssi excitations; Jet makua: standardin kynttilöiden alkuun kvarkki massan, optinen mallintaminen väriaineen aurinkokennojen ja värin karakterisointi, ja Evolutionary suunnittelu plasmonic... [-]

Diplomi Tuotantotalouden Ja Hallinta - Strategia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Suunnattu korkea saavuttaa opiskelijoiden tausta teknologia, strategia erikoistuminen junat tulevien johtajien kanssa kokonaisnäkemys! [+]

Suunnattu korkea saavuttaa opiskelijoiden tausta teknologia, Strategia erikoistuminen junat tulevaisuudessa johtajia kokonaisnäkemys! Maisteriohjelma Tuotantotalouden koulutusohjelma (IEM) yhdistää tekniikan talouden ja ihmisten perustekijät luoda arvoa ja tehokkuutta. Strategia erikoistuminen ainutlaatuinen ominaisuus on sen tieteidenvälistä käsitellä monimutkaisia ​​ongelmia liiketoiminnalle. Tutkimukset Strategia tuotetaan yhteistyössä School of Business ja sen maisteriohjelma strategiassa, jonka avulla opiskelijat ainutlaatuisen laajan näkökulman ongelmia käsillä. Kollaboraatiotutkimukseksi ohjelman avulla opiskelijat voivat luoda määrin sopivaksi uransa toiveet kautta ainutlaatuinen valikoima valinnaisia ​​kursseja kahden Aalto kouluissa, mukaan lukien, esimerkiksi, liiketoimintastrategiaa, innovaatioiden ja teknologian hallinta, kansainvälinen liiketoiminta, liiketoiminnan venturing, markkinointi, ja Finance. Opetusohjelma Strategian tavoitteena erikoistuminen on kouluttaa ja kehittää asiantuntijoiden verkkotunnuksen liiketoiminnan kehitys uusia organisaatioita, vakiintuneiden yritysten, ja monikansalliset yritykset, apt kukoistaa ja menestyä nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa ja yhä monimutkaisempia liiketoimintaympäristössä. Lisäksi analyyttisiä taitoja ja tietämystä keskeisiä ehdotuksia yritysten ja organisaatioiden, erikoistuminen on myös tarkoitus kehittää osallistujien kulttuurien ja ihmissuhde herkkyydet, käyttäytymistä, asenteita sekä kansainvälisiä yhteyksiä ja verkostoja. Meidän pakollinen kurssi ohjelma on suunniteltu tarjoamaan käytännön kokemusta ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia tiimeissä. Kursseilla käsitellään kolmella tärkeällä alalla tarvitaan sekä junioreiden ja roolit liiketoiminnan kehittäminen, konsultointi, ja hallinta: analyyttiset taidot, kyky luoda ja hallita muutosta, ja johtamisvalmiuksia. Opetussuunnitelma on kehitetty yhteistyössä keskeisten työnantajien ja alumnien, ymmärtäen, että meidän valmistuneet yleisesti aloittaa uransa konsulttiyritykset, nuorten kasvuyritysten tai monikansalliset yritykset, pyrkivät ottamaan uuden liiketoiminnan kehitystehtävissä ja esikuntansa roolit Uramahdollisuudet Strategia opiskelijat yleensä hakeutumaan liikkeenjohdon konsultointi, pääoma-, riskipääoma, yrittäjyyttä ja johtotehtävissä kansainvälisissä yrityksissä. Osa yrityksistä jossa alumnien parhaillaan ovat yritykset, kuten McKinsey, Boston Consulting Group (BCG), Kone, ja Rovio. Ohjelma tarjoaa myös erinomaisen pohjan jatko-opintoihin. Lisätietoja tutkimuksen... [-]

Maisteri Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Markkinoinnin -sarja keskittyy Strategic Marketing, kestävä markkinointi, vähittäiskauppa ja Consumer Culture. [+]

Maisteriohjelma Markkinoinnin -sarja keskittyy Strategic Marketing, kestävä markkinointi, vähittäiskauppa ja Consumer Culture. Markkinointi on tapa ajatella ja tila käytännön pohjimmainen kaikille ulottuvuuksia liiketoiminnan. Tässä ohjelmassa, voit saavuttaa syvällistä ymmärrystä tätä filosofiaa ja vankan osaamisen ja taitotiedon vaaditaan alkuun markkinoinnin asiantuntija. Tutkimus Kokemus Ohjelmaa keihäänkärkenä neljä keskeistä kursseja: Strategic Marketing, kestävä markkinointi, vähittäiskauppa ja Consumer Culture. Yhä vahvistaa näitä keskeisiä tietämyksen aloilla, voi myös oppia Service Business Strategy, Brands Strategic Marketing, Managing Innovative Myynnin, digitaalinen markkinointi, Kuluttajat Design ja muoti, muoti markkinointi, ja kuluttaja psykologia. Strateginen markkinointi Tietenkin vie ydin liiketoimintaa. Nämä kurssit kattavat monenlaisia ​​kysymyksiä Markkinointiviestinnän rooli yritysstrategioissa, hoitokäytännöt, kilpailuedun ja liiketoiminnan suorituskyvyn, mutta myös tutustuttaa sinut Markkinointiviestinnän rooli kestävän johtamisen ja yhteiskunnallisesti vastuullinen päätöksenteko. Kurssi tarjoaa konkreettista tietoa, taitoja ja analyyttinen kyky rakentaa tehokkaita liiketoimintamalleja ja kaupallistaa kannattavaa innovaatioita. kestävä Marketing Tietenkin tutkii roolit markkinoinnin kestävässä yhteiskunnassa. Kestävä markkinointi on kaksi välttämätöntä: 1) suorittaa itse tavalla, joka edistää organisaation taloudellinen menestys, luomalla myönteinen vaikutus yhteiskuntaan ja ympäristöön, ja 2) myötävaikuttamaan yhteiskunta, joka arvoja ja käytäntöjä yhteiskunnan ja ympäristön kestävään kehitykseen kaikessa käyttäytymistä. Tällä kurssilla opit tunnistamaan kestävän markkinoinnin mahdollisuuksia, linkittää ne markkinointistrategiaa, ja tarjota tiettyjä taktiikoita ja sovelluksia. Opit myös sisällyttää kolmoistilinpäätöksen (sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristölliset) tavoitteiden yhdistäminen markkinointi strategia ja käytäntö, ja soveltaa periaatteita kestävän markkinoinnin jatkuvuuteen tai yrittäjyyteen yhteydessä. vähittäiskauppa kurssi tarjoaa osaamista ja käytännön taitoja asiakkaiden ja markkinasuuntautuneelle arvon luominen vähittäiskaupassa. Erityisesti kurssi antaa vankka ymmärrys vähittäiskaupan ja kanavan hallinta, kaupan konseptien ja liiketoimintamallien, vähittäiskaupan markkinointi, kuluttajien toimenpiteiden arvoketjun hallinta vähittäiskaupassa sekä opetus, miten voit kehittää,... [-]

Maisteriohjelman Luova Kestävyys - M. Sc. Tutkinto Kauppatieteellisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Vuonna maisteriohjelma Creative Sustainability opitaan luomaan uusia kestäviä ratkaisuja yhdistämällä liiketoimintaa arkkitehtuuri, suunnittelu, maisema suunnittelu, kiinteistöjen ja kaupunkisuunnittelu. [+]

Vuonna maisteriohjelma Creative Sustainability opitaan luomaan uusia kestäviä ratkaisuja yhdistämällä liiketoimintaa arkkitehtuuri, suunnittelu, maisema suunnittelu, kiinteistöjen ja kaupunkisuunnittelu. Merkittävin kehitys kestävän kehityksen haasteet liittyvät ilmastonmuutokseen, maailmanlaajuisen köyhyyden, sosiaalisen ja taloudellisen eriarvoisuuden sekä väestörakenteen muutokset ja sopeutumiseen maailmantalouden nopeisiin muutoksiin. Globaaleja ja paikallisia haasteita ja monimutkaisuus tulevaisuuden skenaarioita vaativat vahvistamaan monialaista lähestymistapaa ja kytkeytyvät toisiinsa ympäristöön, talouteen, sosiokulttuuriset näkökohdat koulutuksessa. Study Experience Maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on monialainen oppimisalusta toimialoilla, muotoilu, arkkitehtuuri, maisema suunnittelu, kiinteistöjen ja kaupunkisuunnittelu. Creative Sustainability on yhteinen ohjelma kolmen Aalto-yliopiston School of Business, Taiteiden ja suunnittelun ja School of Engineering. Opiskelija valmistuu alakohtaiset asteen. School of Business opiskelijat myönnetään Master of Science in Economics and Business Administration astetta. Muissa kentissä myönnetty astetta ovat: Master of Arts, maisteri Arkkitehtuuri ja maisteri Real Estate. CS Ohjelma tuo yhteen eri alojen opiskelijaa opiskelemaan moniammatillisissa työryhmissä. Tarkoituksena on aktivoida opiskelijat voivat luoda uusia kestäviä ratkaisuja ihmisille, kaupunki-, teollisuus- ja liiketoimintaympäristössä. Monitieteinen lähestymistapa kestävään kehitykseen School of Business opiskelijoiden saada tietoa hallintaan järjestöjen ja roolista eri toimijoiden kestävyyden edistämisessä ja saada aikaan kestävämmät, oikeudenmukainen yhteiskunnissa. Kestävyys huolenaiheet esitellään tähän ohjelmaan yhä asiayhteys yritysten ja yritysten sosiaalisen ja ympäristövastuun. Opiskelu Creative Sustainability School of Business parantaa ongelmanratkaisun taitoja, edistää refleksiivinen työharjoittelun ja kasvaa valmiuksia edistää yritysten uudistumiselle. Pedagogisesti ohjelma rakentuu interaktiivisella luokan työtä pienissä ryhmissä, käytännön suunnittelu ja liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä ongelmalähtöinen yhteistyötä ei-akateemisten toimijoiden liiketoimintaa, julkisen hallinnon ja kansalaisyhteiskunnan. osaamisalueita Monialainen lähestymistapa: kehittää valmiuksia sopeutua tietoja, taitoja ja uusia lähestymistapoja päästä yhteistyöhön perustuvia ratkaisuja ekologisen, taloudellisen ja sosiaalis-kulttuurinen kestävyys. Systems lähestyä: integrointi... [-]

Maisteri Tuotantotalouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Tuotantotalouden koulutusohjelma (IEM) yhdistää tekniikan talouden ja ihmisten perustekijät luoda arvoa ja tehokkuutta. [+]

Keskity ennakoivan ongelmanratkaisuun ja oppia hyödyntämään oman tekniikan mielentilassa liiketoiminnan kehittämiseen! Maisteriohjelma Tuotantotalouden koulutusohjelma (IEM) yhdistää tekniikan talouden ja ihmisten perustekijät luoda arvoa ja tehokkuutta. Ainutlaatuinen monitieteinen ja integroiva ydin, IEM tutkimukset tutkia perustan liiketoiminnan ja tekniikan prosessit ja innostaa insinöörin mielen asetettu kehittää liiketoimintaa. Erottuva keskitytään ohjelma on kouluttaa tutkinnon tiedot, taidot ja tahto luoda ja muuttaa teknologiaan perustuvia yrityksiä uusille tai vakiintuneiden yritysten. Voit valita kolme suurta yhtiötä tarjotaan: Johtajuus ja Knowledge Management Operations and Service Management Strategia ja Venturing Lisäarvoa ennakoivan ongelmanratkaisu IEM ammattitaito on integroitu taito asettaa koostuu matemaattisia, teknologiset, taloudelliset ja sosiaaliset taidot, joka keskittyy ennakoiva ongelmanratkaisu arvon luomisessa prosesseissa. Pohjimmiltaan eetos IEM tutkimuksissa korostetaan systeemistä, ratkaisukeskeinen engineering ajattelutapa. Painopiste on kyky ratkaista oikealla ongelmia oikea, eli tunnistaa tarpeet, määritellä ongelmat vastaavasti, ja niiden ratkaisemiseksi tehokkaasti. Pohjalta nämä säätiöt, ohjelma kehittää vahva osaaminen luomiseen ja transformaatio teknologiaan perustuva liiketoiminta yhdistetään strateginen, toimintaa ja ihmisiä näkökulmia. Tuotantotalous on toinen suuntautumisvaihtoehdossa tarjottavat maisteriohjelma Tuotantotalous, toinen on strategia. Ohjelma järjestää osaston tuotantotalouden. Opetusohjelma Opetussuunnitelma tuotantotalouden erikoistuminen yhdistyvät tutkimustietoon perustuvaa näkemystä (teoriat, analyyttinen kehyksiä, ja viimeisin tutkimustiedon) kanssa kokemuksellista oppimista (tapauksissa tehtävät, ja tiimityöskentely). Voit valita kolmen suuren toimijan tarkastellaan mahdollisuuksia perustaa ja transformaatio teknologiaan perustuva liiketoiminta uusissa tai vakiintuneiden yritysten kolmesta toisiaan täydentävistä näkökulmista: strategia, toiminta, ja ihmiset. Vaikka kunkin suuren keskittyy ydin yksi näkökulma, muista näkökulmista käsitellään valinnaisia ​​kursseja suurimmista. Johtajuus ja Knowledge Management Operations and Service Management Strategia ja Venturing Tutkinto koostuu merkittävä (45 op), pieni (20 op), vapaasti valittavista opinnoista (25 op), sekä diplomityö (30... [-]

Master Of Science Aluesuunnittelun Ja Kuljetus Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ohjelmassa keskitytään tulevaisuuden haasteista kestävän rakennetun ympäristön, puuttumalla ajankohtainen globaalit megatrendit, kuten kaupungistuminen ja tarve vihreämpiä kaupunkeja. Ominaispiirre ohjelma on se keskittyy monenlaisia ​​lähestymistapoja ihmisten arjesta ja liikkuvuutta suuriin strategisiin ja systeeminen ajattelu tarpeen muokkaamiseen rakennetun ympäristön. [+]

Kaupungit ovat yhä dynaaminen, monimutkainen ja hajanainen, kun vaatimukset niiden liveability, kestävyys, kilpailukyky ja houkuttelevuus kasvaa. Tämä edellyttää uusia taitoja systeemistä ymmärtämistä, ongelmanratkaisu, ja integroiva suunnittelu ja päätöksenteon ulkopuolelle alakohtaisten rajojen. Ohjelmassa keskitytään tulevaisuuden haasteista kestävän rakennetun ympäristön, puuttumalla ajankohtainen globaalit megatrendit, kuten kaupungistuminen ja tarve vihreämpiä kaupunkeja. Ominaispiirre ohjelma on se keskittyy monenlaisia ​​lähestymistapoja ihmisten arjesta ja liikkuvuutta suuriin strategisiin ja systeeminen ajattelu tarpeen muokkaamiseen rakennetun ympäristön. Mitä opit? Koska opiskelija, voit saada erinomaisen osaamista työskennellä älykkäämpiä ja asuttavamman kaupunkien ja vastaamaan nouseviin muuttuvat jatkuvasti rakennetun ympäristön ja teknologioita. Sen lisäksi, että vahva teoreettinen pohja, tulet saamaan oivalluksia nykyinen tutkimus teemoja ja valmiuksia soveltaa erilaisia ​​suunnittelu ja analysointi työkalut nykyajan tehtäviin maankäytön ja kuljetus. Kautta interaktiivisen oppimisen menetelmiä, voit saada käytännön kokemuksia eri kaupunkien teemoja ja menetelmiä. Harjoittavat studio kursseja, opit systeemistä ajattelua, luovaa ongelmanratkaisua, eettinen heijastavuus, sekä välineitä osallistumisprosesseja sekä viestintätaidot eri foorumeilla ja eri tiedotusvälineissä. Lisäksi voit kriittisesti tulkita ja prosessiosaaminen useista lähteistä ja toteuttaa tätä tietoa monimutkaiset kaupunkien prosesseja. Yhteiset opinnot (40 op) sisältää seitsemän kurssia, jotka ovat kaikki pakollisia. Nämä tutkimukset muodostavat perustan aluesuunnittelun ja kuljetus insinööriopintojen joihin eri profiileja asiantuntemusta voidaan rakentaa kautta valitaan kehittynyttä ja vapaasti valittavista opinnoista. Kehittynyt opinnot (25 op) kuuluu seitsemän kurssia. Vapaasti valittavista opinnoista (25 op) voidaan valita vapaasti, vaikka opiskelijoille tarjotaan ohjausta. Ole hyvä, katso lisää ohjelmasta ja kurssien opiskelijaportaalin Osaksi. Pro gradu tutkielma Diplomityö (30 op) on pala soveltavaa tutkimusta, joka sisältää paitsi kirjallinen tutkielma mutta myös kypsyysnäytteen ja seminaarin tai muu vastaava esitys. Keskeinen tavoite diplomityön... [-]

Master Of Science Automaatio- Ja Sähkötekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Automaatio- ja sähkötekniikan on laaja monitieteinen ohjelma tarjoaa tutkinnon mahdollisuuden työskennellä ja välillä eri alojen - vaihtelevat perinteisistä Sähkötekniikka ja energian aloilla lääketieteellisen tekniikan Säätö- ja robotiikka. Piirros laajan tutkimuksen matemaattisten ja luonnontieteiden, opetussuunnitelma on joustava ja mahdollistaa opiskelijoiden tutkia ainutlaatuinen yhdistelmä kursseja, jotka sopivat omia etujaan. [+]

Maisteriohjelma Automaatio- ja sähkötekniikan on laaja monitieteinen ohjelma tarjoaa tutkinnon mahdollisuuden työskennellä ja välillä eri alojen - vaihtelevat perinteisistä Sähkötekniikka ja energian aloilla lääketieteellisen tekniikan Säätö- ja robotiikka. Piirros laajan tutkimuksen matemaattisten ja luonnontieteiden, opetussuunnitelma on joustava ja mahdollistaa opiskelijoiden tutkia ainutlaatuinen yhdistelmä kursseja, jotka sopivat omia etujaan. Keskeisiä teemoja ohjelmassa ovat kestävyys, esimerkiksi energiatehokkuus, älykkäät liikennejärjestelmät; hajautettujen ja verkotettuja järjestelmiä, kuten älykäs sähköverkko, älykäs asuinympäristö, turvallisuutta hajautetuissa / verkotettujen järjestelmien; tunnistava ja hahmottaa ympäristöä, esim mikroantureiden kone käsitys; siirtyminen automaatio autonomian ja henkilökohtaisen terveydenhoidon. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja soveltaa tieteellisiä menetelmiä ja teorioita monenlaisia ​​suunnittelu ja tutkijanuran, sekä jatko-opinnoissa. Uravaihtoehtoja Valmistuneet ohjelmasta ovat varustettu tiedot ja taidot työskennellä monenlaisia ​​suunnittelu uran sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Ohjelma tarjoaa myös erinomaiset tieteellistä perustaa tutkijanuran ja akateemista ammatteja, sekä muut monialainen kentät. Koulutusohjelma Opiskelijat voivat valita kolmesta eri suurten levy ohjelman sisällä Electrical Power ja energiatekniikka Ohjaus, Robotiikka ja Autonomisten järjestelmien Translational Engineering. Valinnan mukaan, opiskelijat voivat sitten keskittyä esimerkiksi sähköverkkoihin, sähkömoottorikäyttöjä, valotekniikka, Säätötekniikka, Robotics, automaatiojärjestelmät, sulautetut järjestelmät, Imaging ja Machine Perception, Microsystems, New Hybrid hiilinanomateriaalien, lääketieteellisen tekniikan tai Henkilökohtainen Terveydenhuolto. Ohjelma tarjoaa erilaisia ​​käytännön hankkeita ja työpajoja valmistella tutkinnon tulevaa uraa. Nämä tarkoituksena on kehittää vahva tiimityöskentely ja analyyttisiä taitoja, joiden avulla tutkinnon ratkaista monimutkaisia ​​ja huonosti määritelty ongelmat usein johtuvat suuria ja monimutkaisia ​​järjestelmiä. Perustavanlaatuinen teoreettista, käytännön ja kokeellinen näkökohdat ovat myös valmistella tutkinnon mahdollisiin jatko-opintoihin, erityisesti jatko. Maisterin tutkinto (120 op) koostuu opintoja suurten (55-65 op), vapaasti valittavista opinnoista (25-35 op), ja gradu (30 op). Lukukausimaksut... [-]

Master Of Science Avaruustieteen Ja Teknologian (Spacemaster) (Erasmus Mundus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Päätavoitteena Kurssi on yhdistää moninaisuus tilaa asiantuntemuksen kuusi eurooppalaisissa yliopistoissa ja kaksi kolmansien maiden yliopistot yhteinen alusta osaamisen ohjeiden Bolognan prosessin. [+]

Päätavoitteena Kurssi on yhdistää moninaisuus tilaa asiantuntemuksen kuusi eurooppalaisissa yliopistoissa ja kaksi kolmansien maiden yliopistot yhteinen alusta osaamisen ohjeiden Bolognan prosessin. Koulutusyhteistyö tukevat tieteen ja teollisuuden järjestöjen, mikä tarjoaa suorat yhteydet ammatillinen tutkimus ja teollisuus. Tavoitteena on antaa opiskelijoille poikkitieteellistä laajennus laboratorio- ja tietokonesimulaatio ympäristöjen käytännön työtä stratosfäärin ilmapalloja, raketit, satelliitti ja tutka valvonta, robotiikka, anturi koostamisesta, automaattinen valvonta ja usean kappaleen dynamiikka. Kurssin tuo yhteen opiskelijoita ympäri maailmaa jakamaan nykyisiä osaamista avaruustieteen ja teknologian sekä kehittämään sitä Euroopan avaruusteollisuuden ja tutkimusyhteisö. Lisäarvo Spacemaster Kurssin verrattuna muiden kurssien saman alan voidaan tiivistää jäsenneltyä yhteistyötä akateemisten laitosten ja teollisuuden koulutus vaikuttavat uudet edistysaskeleet tutkimus lisääntynyt kulttuurien välistä ymmärrystä ja integraatio jäsenneltyä yhteistyötä yliopistojen kautta käyttämällä ECTS luokitusjärjestelmä, jossa yhdistyvät eri koulutusmallit kokemusten vaihto sekä opetus- ja hallintohenkilöstölle monenlaisia ​​erikoisalojen parantaa opiskelijoiden uranäkymiä. Kurssin rakenne Kurssi on yhteinen ensimmäisen vuoden kaikille opiskelijoille. 1. lukukausi tapahtuu JMUW, Würzburg, Saksa, 2. lukukausi tapahtuu LTU, Kiiruna Space Campus, Ruotsi. Vuoden kolmas lukukausi opiskelijat jaetaan kuusi eurooppalaista yliopistoissa. Opiskelija valitse raita erikoistumista varten 3. ja 4. lukukauden, kun niitä sovelletaan. Jakelu 3. ja 4. lukukauden viimeistellään keskellä 2. lukukausi. Aikana 4. lukukausi opiskelijat suorittavat Master opinnäytetyön kuusi eurooppalaisissa yliopistoissa ja kaksi kolmansien maiden yliopistot. Tutkinnot Master Degree saavutetaan jälkeen onnistunut toteutus 120 op. Opiskelija, joka täyttää vaatimukset ylempään korkeakoulututkintoon saada kaksinkertainen Master tutkinto, eli Diploma todistus Luulajan teknillinen yliopisto ja Diploma todistus toisesta Euroopan kumppani yliopisto. [-]

Master Of Science Energiaratkaisuillamme - Kestäviä Energiajärjestelmiä Ja Markkinoiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Master Program in Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers). [+]

Master Program in Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers). Ohjelmassa on neljä suuret yhtiöt. Jokaisessa niistä, Voit annetaan vankka teoreettinen tausta, kehui tieteidenvälistä tutkimuksia laajentaa ja syventää ymmärrystä energia haasteisiin yhteiskunnassamme. Major Sustainable Energy Systems ja Markets tarjoaa yritys teoreettinen pohja sekä käytännön työkaluja ja taitoja insinöörit työskentelevät energia-alan järjestelmiä. Integrointi ajoittainen uusiutuvien, kuten aurinko-, tuuli- ja aaltoenergian, osaksi energiajärjestelmä on yksi tärkeimmistä haasteista kestävän tulevaisuuden. Tämä merkittävä tarjoaa perustiedot energiajärjestelmien, tärkeimmät haasteet meidän energiaratkaisut tänään ja mahdollisia kohti kestävää tulevaisuutta. Muut suuret toimijat Advanced Energy Solutions ovat: Energia Rakennukset ja rakennettu ympäristö Teollisuuden energia prosessit ja kestävyyttä Energy Conversion Prosessit NB Ohjelma alkaa ensimmäistä kertaa syksyllä 2017. Rakenne Degree Master of Science (Technology) tutkinto on 120 opintopistettä. Tutkinto koostuu merkittävistä tutkimuksista, opinnäytetyöstä ja vapaasti valittavista opinnoista. Kaikki pääaineet on yhteinen moduuli, jonka sisältö on 15 vuodesta 20 ov riippuen suuria kyseessä. Päätarkoituksena Yhteisen moduulin on antaa opiskelijalle perustiedot energiajärjestelmien ja energiamarkkinoilla, ja toisaalta on tarkoitus antaa sama lähtökohta kaikille opiskelijoille riippumatta heidän edellinen takaisin maahan. Pääaineiden antaa tärkeimmät erikoisalojen opiskelijoille. Loput suurten sisältää tyypillisesti 20-30 ov pakollisia kursseja erikoistumisen, ja loput ovat valinnaisia ​​tutkimuksia otettu tietystä Kurssit. Vapaasti valittavista opinnoista 25 op voivat olla täysin vapaasti valittavissa, tai ne voivat muodostaa sivuaineen, mukaan opiskelijan etusija. Pro gradu -tutkielma... [-]

Master Of Science Energiaratkaisuillamme - Kestävän Energian Konversioprosesseilla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Maisteriohjelma Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. [+]

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Maisteriohjelma Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers). Ohjelmassa on neljä suuret yhtiöt. Jokaisessa niistä, Voit annetaan vankka teoreettinen tausta, kehui tieteidenvälistä tutkimuksia laajentaa ja syventää ymmärrystä energia haasteisiin yhteiskunnassamme. Merkittävimmät kestävän energian muuntaminen prosessit on keskeisessä asemassa koskee uusiutuvia ja kestävän luonnonvarojen käytön ja bioenergian. Lämmön ja sähkön ja ydinvoiman liittyvät järjestelmät ovat keskeisiä elementtejä tässä merkittävä. Suuret tarjoavat opintopolun laskennallisiin menetelmiin, samoin. Muut suuret toimijat Advanced Energy Solutions ovat: Teollisuuden energia prosessit ja kestävyyttä Energy Systems ja Markets Energia Rakennukset ja rakennettu ympäristö Tutkintorakenne Master of Science (Technology) tutkinto on 120 opintopistettä. Tutkinto koostuu merkittävistä tutkimuksista, opinnäytetyöstä ja vapaasti valittavista opinnoista. Kaikki pääaineet on yhteinen moduuli, jonka sisältö on 15 vuodesta 20 ov riippuen suuria kyseessä. Päätarkoituksena Yhteisen moduulin on antaa opiskelijalle perustiedot energiajärjestelmien ja energiamarkkinoilla, ja toisaalta on tarkoitus antaa sama lähtökohta kaikille opiskelijoille riippumatta heidän edellinen takaisin maahan. Pääaineiden antaa tärkeimmät erikoisalojen opiskelijoille. Loput suurten sisältää tyypillisesti 20-30 ov pakollisia kursseja erikoistumisen, ja loput ovat valinnaisia ​​tutkimuksia otettu tietystä Kurssit. Vapaasti valittavista opinnoista 25 op voivat olla täysin vapaasti valittavissa, tai ne voivat muodostaa sivuaineen, mukaan opiskelijan etusija. Pro gradu -tutkielma 30 op sitten päättelee aste. Opiskelijavalinnat Hakijoiden ohjelmaan on ensin täytettävä yleiset kelpoisuusvaatimukset... [-]

Master Of Science Energiaratkaisuillamme - Kestävän Energian Rakennusten Ja Rakennetun Ympäristön

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers). [+]

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Maisteriohjelma Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers). Ohjelmassa on neljä suuret yhtiöt. Jokaisessa niistä, Voit annetaan vankka teoreettinen tausta, kehui tieteidenvälistä tutkimuksia laajentaa ja syventää ymmärrystä energia haasteisiin yhteiskunnassamme. Merkittävimmät kestävän energian Rakennusten ja rakennetun ympäristön keskittyy uudet energiaratkaisut energiakäyttöön, tuotannon ja tehokkuutta tarvitaan rakennusten ja yhteisöissä. Jo nyt suuri enemmistö ihmisistä asuu kaupungeissa ja kaupungistuminen on jatkuva trendi. Energiatehokkaiden rakennusten ja kaupunkien on valtava haaste tänään. Tämä merkittävä tarjoaa jatkokursseja joissa keskitytään tehokasta käyttöä energian painopiste aloilla talotekniikan ja muotoilu, yhteisöt, infrastruktuuri, liikenne, palvelut ja alan lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmastoinnin (HVAC). Muut suuret toimijat Advanced Energy Solutions ovat: Teollisuuden energia prosessit ja kestävyyttä Energy Systems ja Markets Energy Conversion Prosessit Tutkintorakenne Master of Science (Technology) tutkinto on 120 opintopistettä. Tutkinto koostuu merkittävistä tutkimuksista, opinnäytetyöstä ja vapaasti valittavista opinnoista. Kaikki pääaineet on yhteinen moduuli, jonka sisältö on 15 vuodesta 20 ov riippuen suuria kyseessä. Päätarkoituksena Yhteisen moduulin on antaa opiskelijalle perustiedot energiajärjestelmien ja energiamarkkinoilla, ja toisaalta on tarkoitus antaa sama lähtökohta kaikille opiskelijoille riippumatta heidän edellinen takaisin maahan. Pääaineiden antaa tärkeimmät erikoisalojen opiskelijoille. Loput suurten sisältää tyypillisesti 20-30 ov pakollisia kursseja erikoistumisen, ja loput ovat valinnaisia ​​tutkimuksia otettu tietystä luettelosta courses.The valittavia opintoja 25 op voidaan täysin... [-]

Master Of Science Energiaratkaisuillamme - Teollisuuden Energian Prosesseja Ja Kestävyyttä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Master Program in Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. [+]

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Master Program in Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers). Ohjelmassa on neljä suuret yhtiöt. Jokaisessa niistä sinulle toimitetaan vankka teoreettinen tausta, kehui tieteidenvälistä tutkimuksia laajentaa ja syventää ymmärrystä energia haasteisiin yhteiskunnassamme. Tärkeimmät Industrial Energy Processes and Sustainability käsittelee perustavanlaatuinen kemiantekniikan tietoa ja yksikön toimintoja, jotka kemiallisissa prosesseissa integroitu energian varastointi, energian muuntaminen, kierrätystekniikoita ja kestävyyttä. Tämä sisältää termodynamiikan, massa ja energia saldot reagoimaan järjestelmissä, kemialliset tasapainot, kemiallisen kinetiikan, katalyysi, rooli interphase ja intraphase lämmön ja massan siirto. Mallinnus ja simulointi on tärkeä rooli analyysi ja suunnittelu energian prosesseja. Muut suuret toimijat Advanced Energy Solutions ovat: Energia Rakennukset ja rakennettu ympäristö Energy Systems ja Markets Energy Conversion Prosessit Rakenne Degree Master of Science (Technology) tutkinto on 120 opintopistettä. Tutkinto koostuu merkittävistä tutkimuksista, opinnäytetyöstä ja vapaasti valittavista opinnoista. Kaikki pääaineet on yhteinen moduuli, jonka sisältö on 15 vuodesta 20 ov riippuen suuria kyseessä. Päätarkoituksena Yhteisen moduulin on antaa opiskelijalle perustiedot energiajärjestelmien ja energiamarkkinoilla, ja toisaalta on tarkoitus antaa sama lähtökohta kaikille opiskelijoille riippumatta heidän edellinen takaisin maahan. Pääaineiden antaa tärkeimmät erikoisalojen opiskelijoille. Loput suurten sisältää tyypillisesti 20-30 ov pakollisia kursseja erikoistumisen, ja loput ovat valinnaisia ​​tutkimuksia otettu tietystä Kurssit. Vapaasti valittavista opinnoista 25 op voivat olla täysin vapaasti valittavissa,... [-]

Master Of Science Hallinta Ja Kansainvälinen Liiketoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan (M & IB) palvelee innostunut opiskelijoille, jotka nauttivat ratkaisemaan käytännön ja henkisen haasteet. [+]

Maisteriohjelma Johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan (M & IB) palvelee innostunut opiskelijoille, jotka nauttivat ratkaisemaan käytännön ja henkisen haasteet. vuonna Maisteriohjelma Johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan (M & IB) me tiiviissä vuorovaikutuksessa eri organisaatioiden ja kansainvälisten tutkijoiden antaa sinulle mahdollisuuden tulla erittäin ammattitaitoisia kanssa laajasti sovellettavissa tietoa Johtaminen ja kansainvälinen liiketoiminta. Ohjelmamme on monipuolinen ja joustava, jonka avulla voit luoda ainutlaatuinen ammatillinen profiili perustuu omaan etuja. Seuraa intohimosi Haaveiletko luomisesta inspiroivia työpaikoilla? Oletko kiinnostunut ratkaisemaan ongelmia luonut kulttuurien yhteyksissä? Ehkä olet kiehtoi strategisia haasteita globaalien markkinoiden? Tai motivoitunut tehdä muutoksia kestävän tulevaisuuden? Jos yksi tai useampi näistä haasteista juonittelusta olet, olet tullut oikeaan paikkaan! Study Experience Ytimessä maisteriohjelma Johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan on käytännössä maadoitettu ja tutkimukseen perustuva käsitys johdon ja kansainvälisen liiketoiminnan. Kuten M & IB maisterin opiskelija voi erikoistua yhteen tai kahteen seuraavilla aloilla: Human Resource Management kansainvälisen liiketoiminnan Strategia Työ Sustainability Management. Lisäksi erikoistuminen vaihtoehtoja M & IB Maisteriohjelma monitieteisyys Aalto-yliopiston voit lisätä ainutlaatuinen ammatillisen profiilin valitsemalla mielenkiintoinen alaikäinen keskuudessa eri aiheista Aalto-yliopistossa, tai jopa ulkomailla. Mukaan valmistumisen tutkimuksen meidän alumnien arvostavat moninaisuutta ja vuorovaikutteisuutta tutkimusten sekä kansainvälinen tunnelma, käytännön lähestymistapaa ja keskittyä ajankohtaisista aiheista. Oppimistulokset Ohjelma pyrkii kasvattamaan avoin ja osaavien ammattilaisten kanssa analyyttinen, käsitteellisiä, viestinnälliset ja kulttuuriset herkkyys valmiudet menestyä kansainvälisellä areenalla. Tiiviissä yhteistyössä yritysten ja muiden organisaatioiden tarjoamme opiskelijoille arvokkaan tilaisuuden oppia reaalimaailman tapauksia. Olemme edelleen varustaa myös opiskelijoille hyvää tutkimusta taitoja tarvitaan nykyajan ja korkeakoulut. Riippuen erikoistuminen päätyttyä maisterin in Management ja International Business tutkinto voit pystyä: ymmärtää luonne ja haasteita kansainvälisten yritysten edistää kulttuurien... [-]

Master Of Science In Accounting

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Accounting tarjoaa opiskelijoille syvällinen osaaminen tuotannon ja käytön taloudelliset tiedot. Kirjanpito on korvaamaton työkalu löytää vakavarainen, toimivia ratkaisuja usein monimutkaisia ​​ja moniselitteisiä johdon haasteisiin. [+]

Maisteriohjelma Accounting tarjoaa opiskelijoille syvällinen osaaminen tuotannon ja käytön taloudelliset tiedot. Kirjanpito on korvaamaton työkalu löytää vakavarainen, toimivia ratkaisuja usein monimutkaisia ​​ja moniselitteisiä johdon haasteisiin. Vuonna Kirjanpito Maisteriohjelma opit todella globaali kieli elinkeinoelämän ja yrityksen johto. Luotettava, voimassa ja kohdennettua taloudelliset tiedot, sekä kirjanpidon ja johdon kirjanpitoa varten, on entistä tärkeämpää usein myrskyisä nykyajan organisaatioita. Study Experience Sisältö ja painopiste maisteriohjelma Accounting suuruus määräytyy sen kaksi valinnaista erikoisaloja. Voit erikoistua yhteen tai kahteen seuraavista aloista: Johdon laskentatoimi keskittyy valmistusta ja käyttöä taloudellisten ja ei-taloudellisia tietoja tarpeita palvelevia hallinnon alaisuuteen ja päätöksentekoon. Ydin viestejä tässä erikoistumisen kuuluvat kirjanpitoa hallinnassa, strateginen johdon laskentatoimi, pääomasijoitukset päätöksiä, ja johdon laskentatoimen tietojärjestelmien. Financial Accounting keskittyy valmistusta ja käyttöä tilinpäätöstiedot tarpeita palvelevia ulkopuolisten sidosryhmien, erityisesti päätöksenteon velan ja omistajille. Keskeinen sisältö tällä alalla erikoistuminen ovat teorioita tilinpäätöksen, kansainvälisten ja kansallisten tilinpäätösstandardien, kysymyksiä ryhmässä kirjanpito ja konsernitilinpäätös sekä tilintarkastuksen teoria ja käytäntö. Lisäksi maisteriohjelma Accounting tarjoaa opiskelijoille tietoa ja asiantuntemusta tilinpäätösanalyysi, yhtiöoikeus, rahoituslaitosten, corporate governance sekä eri tutkimusmenetelmiä. Oppimistulokset Maisteriohjelma Accounting kouluttaa ammattitaitoista ammattilaisten tuotannon ja käytön taloudellinen informaatio yritysten ja muiden organisaatioiden. Opiskelijat valmistuvat ohjelmasta osaa tuottaa, analysoida, tulkita ja kommunikoida taloudelliset tiedot johdon tarkoituksiin sekä tarpeisiin ulkopuolisten sidosryhmien. Ne pystyvät osallistumaan tehokkaasti kehitystä johdon tietojärjestelmät. Asiantuntijoina laskentatoimen he pystyvät vaikuttamaan ja edistää strategisten ja operatiivisten päätöksenteon johdon. Yleinen johtamistaito Ohjelman tavoitteena on edistää muun muassa opiskelijan analyyttinen kyky, ryhmätyö, ja ongelmanratkaisun taitoja. Opiskelijoilla on mahdollisuus pohtia haastavia kysymyksiä liiketoiminnan etiikka ja kehittämään kansainvälisen liiketoiminnan viestintätaitoja edistyneellä tasolla. Uranäkymät Valmistuneet Accounting käytetään tyypillisesti liiketoiminnan ohjaimet, CFO,... [-]

Master Of Science In Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Arkkitehtuuri on tekniikan alaan ja taiteen. Arkkitehtuuri opetus yhdistyvät Ammatillistiedolliset materiaalin ja taiteellisen ymmärrystä ja ilmaisun taitoja. [+]

Arkkitehtuuri on tekniikan alaan ja taiteen. Arkkitehtuuri opetus yhdistyvät Ammatillistiedolliset materiaalin ja taiteellisen ymmärrystä ja ilmaisun taidot. Arkkitehti on voitava nähdä ongelmia monista eri suuntiin, mikä on syy laaja-alaisuutta tutkinnon arkkitehtuurin. Kuranttiuden koulutuksen kehittää opiskelijan tieteellistä ja taiteellista ajattelua liittyvät rakentamiseen sosiaalisesti vastuullisen ja kestävän tulevaisuuden. Tavoitteena koulutus Oppimistulokset perustuvat määräykset EU: n direktiivi, joka koskee harjoittaa ammatillista toimintaa arkkitehti (direktiivi 2005/36 / EY Euroopan parlamentin ja neuvoston ammattipätevyyden tunnustamisesta). Direktiivin mukaan, arkkitehdin tutkinnon odotuksia rakennusalalla ja mahdollistaa myös uran Suomen ulkopuolella. Mukaisesti edellä mainitun direktiivin, Ohjelman tarkoituksena on varmistaa, että tutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijalla on: kyky luoda täyttävään arkkitehtoniseen suunnitteluun esteettiset ja tekniset vaatimukset riittävät tiedot historian ja teorian arkkitehtuurin ja siihen liittyvillä aloilla taiteen, tekniikan ja humanististen tieteiden tuntemus taiteiden vaikutus arkkitehtonisen suunnittelun laatuun riittävät tiedot kaupunkisuunnittelusta suunnittelu suunnittelu edellyttämät taidot suunnitteluprosessiin ymmärrystä ihmisten välisistä suhteista ja rakennusten välillä rakennusten ja niiden ympäristön ja tarvetta suhteuttaa rakennukset ja niiden väliset tilat ihmisen tarpeisiin ja mittakaavaan ymmärrystä ammatin arkkitehtuurin ja rooli arkkitehti yhteiskunnassa, erityisesti kyky ottaa yhteiskunnalliset tekijät huomioon hankkeiden ymmärrystä tutkimusmenetelmiä ja valmistelu lyhyt suunnitteluohjelman ymmärrystä rakennussuunnitteluun, rakennuspuu ja teknisiin kysymyksiin liittyviä rakennussuunnittelun riittävä perehtyneisyys rakennusten fysikaalisiin ongelmiin, teknologiaan ja toimintaan rakennusten jotta tarjota heille sisäiset olosuhteet mukavuutta ja suojaa ilmasto riittävä suunnittelutaito vastaamaan rakennuksen käyttäjien vaatimukset että noudatetaan kustannustekijöiden ja rakennusmääräysten riittävät tiedot teollisuudenalojen, järjestöjen, säännösten ja menettelytapojen kääntää rakennussuunnitelmia toteutettaessa ja sovitettaessa hankkeita kokonaissuunnitteluun Tavoitteena koulutuksen on vahvistaa opiskelijan osaamista koordinointitehtävät liittyvät suunnittelun, jolloin jatko työskennellä pääsuunnittelijana vaativien rakennushankkeisiin. Ymmärtäminen kansainvälistyvien ja laajeneva tehtävät liittyvät ammatti... [-]

Master Of Science In Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma taloustieteen kehittää kykyä soveltaa talousteorian monenlaisia ​​taloudellisia ilmiöitä. [+]

Maisteriohjelma taloustieteen kehittää kykyä soveltaa talousteorian monenlaisia ​​taloudellisia ilmiöitä. Ohjelma täyttää opiskelija ymmärtää yhteys mikro- ja makrotalouden kysymyksiä sekä nähdä välillä on syy tällaisiin kysymyksiin. Ohjelma varustaa opiskelijoille asianmukaiset ekonometrisiä ja matemaattisia työkaluja analyysin puuttua taloudellisia kysymyksiä ja ongelmia. Opiskelijat koulutetaan analysoida, järjestää ja tehokkaasti kommunikoida niiden analyysit. Tutkimus Kokemus Maisteriohjelma taloustieteen rakentuu varmistaa kansainvälisesti vertailukelpoiset tutkinnot ja elinikäinen inhimilliseen pääomaan. Ohjelma on erityisen vahva alueilla International Economics (myös Development Economics) ja sovelletun Mikrotaloustiede (mukaan lukien ympäristöön ja energiatalouden, työ ja Henkilöstö Economics, teollisen organisaation, ja Game Theory). Pitkän aikavälin yhteistoiminnan järjestely välillä Department of Economics at Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, Politiikan ja talouden tutkimuksen yliopiston Helsingin, Kansantaloustieteen laitos ja Svenska handelshögskolan, ja Wider-instituutti, mahdollistaa opiskelija yksi toimielin ottaa luento kursseja muun toimielimen vähintään paperityötä. Oppimistulokset Valmistuvat opiskelijat ohjelmassa on: Ymmärtäminen talousteoria ja kyky käyttää sitä uusissa tilanteissa kyky lukea tieteellistä kirjallisuutta, lukuun ottamatta pisimmällä materiaali yleinen käsitys nykyaikaisen mikrotalouden ja makrotalouden ja syvempää ymmärrystä valittu alakenttien taloustieteen kyky tehdä pieniä muutoksia nykyisiin teoreettisia malleja kykyä tulkita reaalimaailman ilmiöiden valossa teorioita Kyky käyttää väitteitä, jotka perustuvat taloudellista teoriaa käytännössä kyky laatia suosituksia päätöksenteon sekä julkisella ja yksityisellä sektorilla kykyä analysoida toimenpiteiden vaikutukset Määrällinen taitoja tietojen tehokas käyttö kyky kriittisesti käyttää ja tulkita taloudellisia tietoja kyky käyttää tilastollisia menetelmiä tutkia suhteita ja testata taloudelliset oletusarvot Sujuva kommunikaatiotaidot kyky suullisesti ja sanallisesti kommunikoida taloudelliset perusteet sekä talousasiantuntijat että ei-asiantuntijoiden Uranäkymät Valmistuneet ovat näkyvässä asemassa monenlaisia ​​uraa, jotka edellyttävät laajaa taloudellista asiantuntemusta ja analyyttisiä taitoja, kuten taloustieteilijät, asiantuntijat, analyytikot, tai konsultit yrityksissä, rahoitusalalla, tutkimuslaitokset, julkinen... [-]

Master Of Science In Environmental Engineering (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ympäristöteknologiaa ja vihreä Engineering kuuluvat nopeimmin kasvavista markkinoista maailmassa, ja siellä on kasvava kysyntä innovatiivisia ratkaisuja ja uusia tutkinnon. [+]

Ympäristöteknologiaa ja vihreä Engineering kuuluvat nopeimmin kasvavista markkinoista maailmassa, ja siellä on kasvava kysyntä innovatiivisia ratkaisuja ja uusia tutkinnon. ENviro5Tech yhteinen FM-tutkinnon osoitteet tähän kysyntään yhdistämällä voimavaroja luoda kattavin tutkinnon Environmental Engineering maailmassa. ENviro5Tech MSc on tarjoamia Nordic Five TechStrateginen liitto viisi voimakkainta teknillisten yliopistojen Pohjoismaissa, kumppaneiden kanssa Tanska (DTU), Ruotsi (KTH ja Chalmers University of Technology), Norja (NTNU) ja Suomessa (Aalto-yliopisto). Ohjelmaan kuuluu joukko 5 ennalta tutkimus kappaletta johtavat kaksoistutkinnoista Environmental Engineering. Online sovellus on avoinna DTU pääsy palveluun 1 Novemver 2016-16 Jan 2017 mennessä. Opetusohjelma ENviro5Tech Pohjoismainen maisterin ohjelma on aihepiirin Environmental Engineering and Technology. Ohjelmalla on kaksi pesäkkeitä: (i) kyky ymmärtää ja kestävä hallinta ympäristövaikutuksia aiheutuu ihmisen toiminnasta ja (ii) uusien teknologioiden ympäristöhaasteisiin. Siinä käsitellään joitakin kiireellisimpiä nykyistä poliittisia ongelmia, kuten ilmastonmuutos, kestävä energian tuottaminen, hallinta ja uusiminen ikääntyminen kaupunki-infrastruktuurin, turvallisten juomaveden ja saastuneen maan ja jätehuolto. Environmental Engineering on monitieteisyyden kurotaan kaikki tieteet ja sijoittamalla ne sosiaaliset, taloudelliset ja oikeudelliset seikat. Sisällä kurinalaisuutta, on olemassa erikoisaloja, tai pieni oppiaineissa. Koulutuksesi sisältää luentoja, seminaareja ja paljon projektityötä. Monilla kursseilla oppimisen lähestymistapa on ongelmalähtöinen oppiminen (PBL), jolle on ominaista käyttäen tosielämän tilanteissa ja ryhmätyöskentely lähtökohtana oppimiselle ja opiskelijoiden omaa vastuuta saada tietoa. tutkimus Track Jäljellä Resurssit Environmental Management Urban Water Riskin arviointi Water Resources Management. Ohjelma-erityisiä vaatimuksia Pääsyvaatimukset Voidakseen hakea Pohjoismaiden maisteriohjelman Environmental Engineering (eNviro5Tech), sinun on täytettävä useita vaatimuksia. Vaatimuksia sovelletaan kaikkiin hakijoille ohjelman riippumatta siitä, missä päätät lähetä hakemus. TUTKINTOVAATIMUKSET: LuK-tutkinnon, joka vastaa vähintään 180 opintopistettä: Siviili-tai Environmental Engineering tai muita asiaan tutkinto Hakijan pätevyys on... [-]

Master Of Science In Environomical Väyliä Kestävät Energiajärjestelmät (valitse)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelman Environomical väyliä Kestävät energiajärjestelmät (Valitse) tarjoaa kehittyneen koulutuksen alalla kestävien energiajärjestelmien tulevaisuuden. [+]

Maisteriohjelman Environomical väyliä Kestävät energiajärjestelmät (Valitse) tarjoaa kehittyneen koulutuksen alalla kestävien energiajärjestelmien tulevaisuuden. VALINTA pyritään luomaan koulutus korkea osaaminen ja laatu insinööritaitoa alalla, myös teollisuuden vuorovaikutus koko ohjelman ajan. Opiskelijat valmistuvat SELECT ohjelma ovat saaneet kokemusta seuraavista aiheista: Koulutus monitieteinen ongelma-analyysi ja ratkaista. Tarkennettu tiiminrakennukseen monikansallisessa ympäristössä, sekä edistämällä kansainvälistä kokemusta. Romaani ja moniulotteinen tapa oppia mukana todellinen ja virtuaalinen luokkahuoneissa Tiiviissä yhteistyössä teollisuuden aikana opinnäytetyö. Ainutlaatuisen verkoston muiden opiskelijoiden, SELECT alumnien ja teollisuuden asiantuntijoita kestävän energian. SELECT Maisteriohjelma on nykyisin yhteistyönä Royal Institute of Technology Ruotsissa (KTH), Politecnico di Torino (Polito), Eindhoven University of Technology Hollannissa (TI), Technical University of Catalunya Espanjassa (UPC), Instituto Superior Técnico Portugali (IST), AGH University of Science and Technology Puolassa (AGH), ja Aalto-yliopisto Suomessa (Aalto). SELECT on osa InnoEnergy kestävän energian master koulu. Se on kaksivuotinen maisteriohjelma myös pakollisen liikkuvuuden opiskelijoille. SELECT saa virtansa stipendien päässä EIT KIC InnoEnergy. Opiskelijat eri puolilta maailmaa ovat tervetulleita soveltaa. Koulutusohjelma Kestävä energia ovat yksi keskeisistä kysymyksistä ihmiskunnan, ottaen huomioon koko ympäristön jalanjälki palveluista. SELECT maisteriohjelman alkaa käsitteen perus uusiutuvien energialähteiden (aurinko, maalämpö ja kuu ajetaan vuorovesi) luoda environomical polkuja kohti tulevaisuuden kestävää energiajärjestelmää. SELECT opetussuunnitelma korostaa termodynaamista työkaluja energian ja thermoeconomic analyysi koulutukseen tulevaisuuden energian insinöörien kehittyneitä well-to-wheel-analyysi. Kestävä kehitys analysointi ja ongelmanratkaisu, sekä tehokas osaamiselle rakentuvan päätöksenteko monimutkaisia ​​energiajärjestelmiä, on integroitu opetussuunnitelmaan. Kautta johdanto kaksi termi opetussuunnitelmiin KTH tai UPC, käsitteet uusiutuvan energian, kestävän sähköntuotannon ja environomical reitit otetaan käyttöön. Korkean tason koulutusta projektityö ja vuorovaikutteisia seminaareja käytetään parantaa oppimisprosesseja. Sillä aikavälillä kolme, opiskelijat valitsevat painopistealueena... [-]

Master Of Science In Euroopan Kaivos-, Mineraaleja Ja Ympäristöohjelma (emmep)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Euroopan Mining, Minerals and Environmental Program (EMMEP) on maisteriohjelmaan järjestetään kansainvälistä yhteistyötä kolmen Euroopan johtavien yliopistojen Mining and Resource Engineering. [+]

Euroopan kaivostoimintojen ja ympäristöohjelmaa (EMMEP) on maisteriohjelmaan järjestetään kansainvälistä yhteistyötä kolmen Euroopan johtavien yliopistojen Kaivos- ja Resource Engineering: Delft University of Technology (Alankomaat) Aalto-yliopisto (Suomi), RWTH Aachen (Saksa) EMMEP perustuu vahvuuksia ja täydentävä asiantuntemus mainittujen yliopistojen Geotiede tutkimukset. Eurooppalainen Mining Course (EMC) aloitettiin vuonna 1996 ja 2014 yli 700 opiskelijaa on osallistunut ohjelmaan ja ovat yhdistyneet hyvin organisoitu alumniverkostossa. Aikana Kaksivuotisen maisteriohjelman opiskelijat opiskelevat yhdessä kolmessa eri yliopistoissa: 30 op Aalto-yliopistossa, Suomi 30 op klo RWTH Aachen, Saksa 30 op TU Delft 30 op MSc thesis (yhteistyössä valvoo kaikkien kolmen korkeakoulun kanssa) EMMEP ja ottamista ohjelmaan koordinoi TU Delft. Laadukas opiskelijat osallistuvat yliopistot sekä ympäri maailmaa ovat tervetulleita sovelletaan EMMEP. Viimeinen hakupäivä 1 maaliskuu 2017. Vastuuprofessori ohjelman Aalto-yliopiston insinööritieteiden on Mikael Rinne. [-]

Master Of Science In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Finance valmentaa työpaikkoja maailman valikoiva yritysten rahoitusalan. [+]

Maisteriohjelma Finance valmentaa työpaikkoja maailman valikoiva yritysten rahoitusalan. Finance-ohjelma tarjoaa dynaamisen, vaativa, mutta tukeva oppimiskeskeiseen ympäristö, joka valmentaa työpaikkoja maailman valikoiva yritysten aloilla kansainvälisen pankkitoiminnan, liikkeenjohdon konsultointi, ja niihin liittyvillä aloilla. Opiskelija kehittää vankka tieteellinen lähestymistapa taloudellisia ongelmia. Ohjelma kannustaa kehittämään laajempaa viestinnän, tiimityö, eettisiä, kvantitatiivinen, ja kulttuurienvälisiä taitoja, että opiskelijat tarvitsevat sekä yleensä johtotehtävissä ja aktiivisina kansalaisina osaa keskustella ajankohtaisia ​​kysymyksiä. Ohjelma valmistelee osa opiskelijoista maailman paras tohtoriohjelmat Rahoitus. Tutkimus Kokemus Opiskelijoilla on mahdollisuus räätälöidä määrin erikoistunut kahdella keskittymäalueita: corporate finance tai rahoitusmarkkinoita. vuonna yritysrahoitus alue, opiskelijat keskittyvät kysymyksiin kuten analysointi ja valitsemalla investointihankkeita, yritysjärjestelyt, virasto teoria, investointipankkitoiminta ja varojen saamiseksi ensisijaisen markkinoiden ja rahoituksen, ja pääomarakenne ja osinko päätöksiä. Corporate Finance alue valmentaa maahantulon tason tehtävissä esimerkiksi sijoitusrahastojen tai liikepankkeja, liikkeenjohdon konsultointi, tai rahoitus- ja yrityssuunnittelu toimintoja teollisuusyritysten. vuonna rahoitusmarkkinat alue, opiskelijat keskittyvät kysymyksiin, kuten käyttäytymistä ja tekijöihin arvopapereiden hintoihin, niiden vaikutuksia salkunhoito, käyttäytymis- rahoitus ja sijoittaja psykologia, riskipääoma, riskien hallinnan sekä hinnoittelun optiot, futuurit ja muut johdannaiset. Rahoitusmarkkinoiden alue valmentaa maahantulon tason tehtävissä esimerkiksi investointien hallinta ja strategia, riskipääoman ja yksityisen pääoman, ja riskienhallinta. Oppimistulokset Suoritettuaan maisteriohjelma Finance opiskelijat ovat: perusteellinen tuntemus malleja ja teorioita yritysrahoituksen ja investointipäätöksiä taidot tarpeen soveltaa näitä ideoita itsenäisesti ja analyyttisesti työelämässä tietoa ominaisuuksista pääomamarkkinoiden Valmistuneet pystyvät: analysoida yritysten riskitekijät määrällisesti arvioida arvo esimerkiksi johdannaissopimusten kehittyneillä arviointivälineitä sovelletaan taloudellisia välineitä joukko tilanteita niin strategisessa päätöksenteossa yrityksen (esim fuusiot ja yritysostot) ja päivän päivittäisestä hallinnoinnista (esim salkun ja riskienhallinta) toimivat maailmassa, jossa rahoituspalvelut ovat maailmanlaajuisia, merkittäviä talouteen, ja jatkuva muutos sopeutua taloudellinen ympäristö,... [-]

Master Of Science In Geoengineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Geoengineering vetoaa monenlaisia ​​aloja, kuten geo- ja materiaalitieteiden, mekaniikka ja rakenne. Rakenteet kohteita ovat perustukset, tiet, escavations ja maanalaisissa rakenteissa kuten tunneleissa. . [+]

geoengineering vetoaa monenlaisia ​​aloja, kuten geo- ja materiaalitieteiden, mekaniikka ja rakenne. Rakenteet kohteita ovat perustukset, tiet, escavations ja maanalaisissa rakenteissa kuten tunneleissa. Useimmat rakennusmateriaalit, arjen esineet, energialähteitä ja pohjaveden peräisin maasta. Megatrendit kuten kaupungistuminen, ilmastonmuutos ja lisääntyvä käyttö luonnonvarojen ja energian vaikuttaa suuresti elämäämme. Ne luovat sekä haasteita ja mahdollisuuksia geoengineers. Maisteriohjelma in geoengineering tarjoaa opiskelijoille tietoja, taitoja ja osaamista, joita tarvitaan ymmärtää käyttäytymistä maaperän pohjarakentamisen, kivien kalliorakentamisen ja kaivos- ja tien rakenteiden valtatie engineering. Kuten geoengineer sinulla on hyvä käsitys koko elinkaaren rakennetta. Tämä ymmärrys kattaa koko elinkaaren tutkimus ja suunnittelusta rakentamiseen, ylläpitoon ja kierrätykseen. Kenttätutkimuksia, laboratoriokokeisiin ja numeerinen mallinnus ovat välineitä geoengineers luottaa. Tutkintorakenne Ohjelma koostuu 60 op pääaineen (30 op yhteisiä perusopinnoista, 30 op kehittyneitä selektiivisiä tutkimuksia), 30 op Opinnot ja diplomityö (30 op). Opiskelija voi keskittyä opintojaan aloilla geotekniikan, kallio tai jalkakäytävä engineering valitsemalla sopivat kursseja kehittynyt ja vapaasti valittavista opinnoista. Vuonna geotekniikan, tärkeimmät tutkimusalat ovat mekaanisia, hydraulisia ja lämpöominaisuudet maaperän ja niiden vaikutuksia perustukset, maaperän rakenne vuorovaikutus ja maanparannusaineeksi. Hyvä geotekninen tietämys on perusta kaikessa rakentamisessa. Ydinalueilla Kalliorakentamisessa ovat kalliomekaniikka, louhinta- tekniikoita ja soveltaa geotieteiden. Kalliorakentamisen tarjoaa koulutusta hyödyntämällä kallioperän maanalainen tila ja mineraalivarannon. Koulutus antaa pätevyyden suunnittelemaan optimaalinen rakenteiden kallioon ja asiantuntemusta suorittaa nämä suunnitelmat turvallisesti, taloudellinen ja useimmat ympäristöystävällisesti. Tiet ja liikennöidyt alueet ovat tärkeä osa yhteiskunnallista infrastruktuuria, on syvällinen vaikutus jokapäiväiseen elämään ja koko toiminta yhteiskunnassa. Painopistealueita maantiellä engineering ovat rakennesuunnittelu teiden ja niiden stucture myös bitumisista aineista. Diplomityö (30 op) Diplomityö (30 op) on pala soveltavaa tutkimusta, joka sisältää paitsi kirjallinen... [-]

Master Of Science In Geoinformatiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Vuonna Maisteriohjelma Geoinformatiikan Aalto-yliopistossa, opiskelijat oppivat state-of-the-art in nykyaikaisia ​​saamaan, käsittelemään ja hyödyntämällä paikkatiedon. [+]

vuonna Maisteriohjelma Geoinformatiikan Aalto-yliopiston opiskelijat oppivat state-of-the-art in nykyaikaisia ​​saamaan, käsittelemään ja hyödyntämällä paikkatiedon. Maisteriohjelma Geoinformatiikan yhdistyvät tekninen, matemaattinen, laskennallisten ja visuaalista tietoa ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden paitsi käyttää geoinformatiikan teknologian lisäksi myös kehittää ja luoda uusia laskennallisia menetelmiä ja sovelluksia. Sen lisäksi saada kokonaisnäkemyksen, opiskelijat voivat edelleen keskittyä taitojaan yksi aiheista sisällä geoinformatiikan, kuten maanmittaus, fotogrammetriaan laserskannaus, kaukokartoituksen, maantieteelliset tietotekniikan tai kartat. Maisteriohjelma Geoinformatiikan on pitkä perinne teknisesti ja matemaattisesti suuntautunut opetussuunnitelma. Tämän vuoksi esimerkiksi ohjelmointitaitoja, peruskursseja matematiikan ja tilastotieteen sekä kiinnostus geoIT tarvitaan. Ohjelma tarjoaa sekä teoreettisia ja käytännön taitoja, ja kehittää akateemisen valmiudet, ongelmanratkaisukykyä ja analyyttistä ajattelua, vain muutamia mainitakseni. Opetus on tiiviisti kytketty käynnissä huippututkimuksen. Valmistuttuaan Maisteriohjelma Geoinformatiikan valmentaa avaintehtäviin tiedemaailmassa ja teollisuudessa. Kaikki kurssit on esitetty Englanti. Tutkintorakenne Diplomityö (30 op) Diplomityö (30 op) on pala soveltavaa tutkimusta, joka sisältää paitsi kirjallinen tutkielma mutta myös kypsyysnäytteen ja seminaarin tai muu vastaava esitys. Keskeinen tavoite diplomityön on ratkaista ongelma merkitystä koulutusaloittain perustuu nykyisiin tieteelliseen tietoon noudattaen vastuullisen tutkimuksen suorittamisessa. Tavoitteena on tuottaa tieteellistä tutkielma. Diplomityö on kirjoitettu liittyvästä aiheesta syventäviin opintoihin koulutusohjelman, sovitaan opiskelijan ja ohjaava professori. Sopiva aihe voi esimerkiksi olla tutkimus- ja kehityshanke toteutettiin kumppania yliopiston ulkopuolelta, tai se voidaan liittää meneillään tutkimushanke osasto. Diplomityö kestää 6 kk (päätoiminen), ja se on yksittäinen hanke. Opiskelijavalinnat Valintaprosessi on paperilla. Sovellukset, jotka kulkevat tukikelpoisuustarkastusta Aalto University Admissions Services siirry ohjelman spesific akateemista arviointia. Seuraavat akateeminen arviointiperusteita sovelletaan tähän maisteriohjelman: Tutkinto ja korkeakoulu Osuvuudesta tutkimusten Akateeminen suoritus Motivaatio Academic arvioinnit jaetaan kahteen vaiheeseen Ensimmäisessä vaiheessa hakijan tutkinto,... [-]

Master Of Science In Globaalin Hallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Global Management (GM) tarjoaa opiskelijoille kaksi erittäin arvostettuja pätevyys: MSc Economics and Business Administration myöntää Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja CEMS maisterin in International Management (MIM) myöntämän CEMS, Global Alliance in Management Education. [+]

Oletko kiinnostunut rakentamaan menestyksekkään kansainvälisen uran? Global Management-ohjelma CEMS Master n in International Management varustaa opiskelijoiden taitoja ja osaamista tarvitaan toimia peli vaihtajat huomisen globaalissa liiketoimintaympäristössä. CEMS - globaali laatu CEMS on maailmanlaajuinen liittouma 30 johtavien kauppakorkeakoulujen, lähes 80 monikansallisia yrityksiä ja kansalaisjärjestöjä, jotka yhdessä tarjoavat kärkipään, kansainvälinen ja käytännönläheisiä CEMS Master n in International Management (MIM) -ohjelma. Maailmanlaajuisesti yli 1000 opiskelijoiden ilmoittautua CEMS MIM joka vuosi ja on yli 10 000 CEMS alumni 81 kansallisuutta työskentelee 75 maassa. Tasaisen rankattu maailman Financial Times, CEMS MIM yhdistää monikansallisilla yrityksillä ja kansainvälisillä kaliiperin professorit johtavien yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen. Saa kaksi tutkintojen samanaikaisesti Maisteriohjelma Global Management (GM) tarjoaa opiskelijoille kaksi erittäin arvostettuja pätevyys: MSc Economics and Business Administration myöntää Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja CEMS maisterin in International Management (MIM) myöntämän CEMS, Global Alliance in Management Education. Ohjelma koostuu: 1. erikoistuminen radalla, jossa on diplomityö jossakin seuraavilla aloilla: kirjanpito Konserniviestintä Yrittäjyyden ja Innovation Management rahoittaa Johtaminen ja kansainvälinen liiketoiminta Marketing tai strategia; ja 2. CEMS MIM tutkimusten Aalto-yliopistossa ja toinen CEMS koulussa. Vuoden ensimmäisen MSc vuosi, opiskelijat suorittavat erikoistumista radan kursseja ja tutkielman. Toinen vuosi sisältää suurimman osan CEMS MIM osat, mukaan lukien vaihto lukukauden toisessa CEMS koulussa. Lisäksi Aalto MSc tutkinto, opiskelijan on suoritettava kansainvälisen työharjoittelun ja fullfil CEMS MIM kielivaatimukset saadakseen CEMS MIM diplomin. Tutkimus Kokemus Global Management MSc ohjelman CEMS MIM on kiinteä, huolellisesti suunniteltu opetussuunnitelma, ja se vaatii kunnianhimoista opiskelijoille kiinnostunut kasvaa ammatillisesti sekä henkilökohtaisesti olettaa eettisiä ja vastuullisia johtotehtävissä tulevaisuudessa. Opit ratkaisemaan tieteidenvälistä ongelmia kansainvälisissä yhteyksissä ja kannustetaan hyväksymään... [-]

Master Of Science In Ict Innovaatio (EIT Digitaalinen Master Koulu) - Cloud Computing Ja Palvelut

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin. Suurimmat of Cloud Computing ja palvelut keskittyy laaja valikoima sovelluksia, kuten sähköisen kaupankäynnin, mobiili, online sosiaaliset verkostot, peer-to-peer järjestelmät, ja web-palveluja. Mikä on yhteistä kaikille näistä sovelluksista on, että tietolähteet ja valvonta on hajautettu verkon ja useita datakeskuksia ja niiden taustalla järjestelmät tulevat jaetaan, muunneltavia ja mukautuva. Kaikki tämä tekee prosessista kehittää hajautettuja ohjelmistoja huomattavasti monimutkaisempi kuin keskitettyjä järjestelmiä. Cloud Computing and Services suuret tarjoaa opiskelijoille järjestelmä tiedon sekä muodollisen perustan, teknologiset alustat, ja käytännön taitoja toteuttamisessa hajautettujen sovellusten. Tämä ohjelma on erillinen hakuajoista ja maahanpääsymenettelyt kuin muualla maisteriohjelmien tarjoamista Aalto-yliopistosta. Cloud Computing and Services (CCS) on yksi viidestä suurten yhtiöiden maisteriohjelma saajasta (EIT Digital Master School) tarjoamia Aalto-yliopistosta. Kumppani yliopistot, jolla tämä kaksinkertainen koulutusohjelma voidaan suorittaa ovat: TU Berlin (Saksa) University Rennes 1 (Ranska) Université Paris-Sud (Ranska) KTH (Ruotsi) TU Delft (Alankomaat). Suuntautumiset Erikoistumiset tarjotaan toisen vuoden aikana. CCS Ohjelma tarjoaa 6 erikoisalojen, kukin eri paikkaan. Vastatakseen vaatimukset maantieteellistä liikkuvuutta, valitun poistumispaikan tarvitsee poiketa valitun tulokohdan. Mobiilipalvelut Aalto Cloud & Data Analytics TU Berlin Pilvi infrastruktuurit University Rennes 1 Data vaativille Computing KTH Hajautettu tietohallintojohtaja Université Paris-Sud Hajautettu tietojenkäsittely Delftin teknillinen yliopisto [-]

Master Of Science In Ict Innovaatio (EIT Digitaalinen Master Koulu) - HCI Ja Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

The Human Computer Interaction and Design suurten keskittyy tutkimus, suunnittelu, kehittäminen ja arviointi uusia käyttöliittymiä ja interaktiivisia järjestelmiä ottaen huomioon inhimilliset näkökohdat, kognitiivisella ja aisteihin-moottori tasot, teknologiset näkökohdat, sekä liike näkökohtia. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin. Human Computer Interaction and Design merkittävä keskittyy tutkimus, suunnittelu, kehittäminen ja arviointi uusia käyttöliittymiä ja interaktiivisia järjestelmiä ottaen huomioon inhimilliset näkökohdat, kognitiivisella ja aisteihin-moottori tasot, teknologiset näkökohdat, sekä liike näkökohtia. Opintoihin sisältyy kurssien suunnitteluun ja arviointiin vuorovaikutteisten järjestelmien painotetaan voimakkaasti käyttäjäkeskeisen suunnittelun tekniikoita: ymmärrystä ihmisen kykyjä ja seurauksista tietotekniikan välineenä ratkaista työhön liittyviä tehtäviä, ja kehittämiseksi ja arvioimiseksi järjestelmien laittamalla käyttäjä keskellä suunnitteluprosessia. Lisäksi tutkimukset suurten kehittää liiketoimintaa ajattelemaan käyttäjäprofiileja, käyttäjäryhmille, branding, markkinoiden kehitystä, ja tuote-esittelyjä. Miksi tutkimus EIT Digital Human Computer Interaction and Design-ohjelma? EIT Digitaalinen HCID ohjelma tarjoaa: Etulinjassa tekninen sisältö kentässä Opinnot kaksi Europen kaikkea teknillisten korkeakoulujen johtaa kaksoistutkintoon. Hyvä integrointi räätälöityjä kursseja Innovaation ja yrittäjyyden Opinnäytetyö hyvin perusteltu teollisuuden ongelmia Pääsy toimivaltaan kahdeksan EIT Digitaalinen innovaatio toimintalinjaa ainakin läpi kesäkoulun kahden vuoden aikana. Pääsy rinnakkain sijoittaminen keskuksia ja innovaatioekosysteemejä yhdeksän EIT Digital solmuja. Mikä on ohjelma kyse? Ohjelma Human Computer Interaction and Design keskittyy tutkimus, suunnittelu, kehittäminen ja arviointi uusien käyttöliittymien ja interaktiivisia järjestelmiä ottaen huomioon inhimilliset näkökohdat, on kognitiivinen ja sensori-motorinen tasoilla, teknologiaa koskevista näkökohdista sekä liike näkökohtia. HCID ohjelma on monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa kursseja suunnittelua ja arviointia vuorovaikutteisten järjestelmien painotetaan voimakkaasti käyttäjäkeskeisen suunnittelun tekniikoita: ymmärtäminen ihmisen kykyjä ja seurauksista tietotekniikan välineenä ratkaista työhön liittyviä tehtäviä sekä kehitetään ja arvioidaan järjestelmät laittamalla käyttäjä keskellä suunnitteluprosessia. Lisäksi ohjelma luo liiketoimintaa ajattelemaan käyttäjäprofiileja, käyttäjän segmentit, talo tyyli, brändäys, ja markkinoiden... [-]

Master Of Science In Ict Innovaatio (EIT Digitaalinen Master Koulu) - Ohjelmistot Ja Palveluarkkitehtuurit

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ohjelmisto ja palvelu arkkitehtuurit suuret kattaa monenlaisia ​​aiheita käyttäjätutkimukset, käyttäjäkeskeisen kehittämisen ja liiketoimintaprosessien mallinnus ohjelmistojen suunnittelu, data-analyysi, ohjelmistoturvallisuuden ja erittäin hajautetun ohjelmiston järjestelmään. Opiskelija suuret oppivat työskentelemään ryhmissä ohjaamaan ohjelmiston kehitysprosessi monimutkaisten tietojärjestelmien. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin. Opinnot Ohjelmistot ja palveluarkkitehtuurit merkittävä tavoite kouluttaa seuraavan sukupolven palvelun suunnittelijat ja ohjelmistojen arkkitehdit kykenevät suunnittelemaan ja tekniikan uusi ohjelmisto järjestelmien: Aja digitalisointi yritysten, Uusien yritysten perustuu ohjelmistovaltaisten palveluihin, Vastaa haastevaiheessa ja määritelmä ohjelmiston tuotteet ja palvelut IT-yritysten tulisi luoda ollakseen menestyksekäs; ja Vastaa prosesseja ja menetelmiä kehittämällä tehokkaasti nykyaikaisia ​​ohjelmistoja. Ohjelmistot ja palveluarkkitehtuurit suuret kattaa monenlaisia ​​aiheita käyttäjätutkimukset, käyttäjäkeskeisen kehittämisen ja liiketoimintaprosessien mallinnus ohjelmistojen suunnittelu, data-analyysi, ohjelmistoturvallisuuden ja erittäin hajautetun ohjelmiston järjestelmään. Opiskelija suuret oppivat työskentelemään ryhmissä ohjaamaan ohjelmiston kehitysprosessi monimutkaisten tietojärjestelmien. Ohjelmisto ja palvelu arkkitehtuurit (SSA) on yksi viidestä suurten yhtiöiden maisteriohjelma saajasta (EIT Digital Master School) tarjoamia Aalto-yliopistosta. Kumppani yliopistot, jolla tämä kaksinkertainen koulutusohjelma voidaan suorittaa ovat: University of Trento (Italia), ELTE (Unkari), TU / Eindhoven (Alankomaat), UPM (Espanja). Miksi tutkimus EIT digitaalinen ohjelmisto ja palvelu arkkitehtuurit ohjelma? EIT Digitaalinen SSA ohjelma tarjoaa: Innovatiivinen ja hyvin perusteltu koulutuksen seuraavan sukupolven palvelujen suunnittelijoille ja ohjelmistojen arkkitehdit. Opinnot kaksi Europen kaikkea teknillisten korkeakoulujen johtaa kaksoistutkintoon. Hyvä integrointi räätälöityjä kursseja Innovaation ja yrittäjyyden. Opinnäytetyö kytketty mielenkiintoinen teollisuutta koskeviin haasteisiin. Pääsy toimivaltaan kahdeksan EIT Digital innovaatioiden toimintalinjaa (linkki) ei vähiten kesäkoulun kahden vuoden aikana. Pääsy rinnakkain sijoittaminen keskuksia ja innovaatioekosysteemejä yhdeksän EIT Digital solmuja. Mikä on ohjelma kyse? Ohjelma on Ohjelmisto ja palvelu arkkitehtuurit on parannettu versio edellisestä ohjelman Service Design and Engineering ja tavoitteena on kouluttaa seuraavan sukupolven palvelun suunnittelijat ja ohjelmistojen arkkitehdit kykenevät... [-]

Master Of Science In Ict Innovaatio (EIT Digitaalinen Master Koulu) - Sulautetut Järjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin. Embedded Systems merkittävä keskittyy teknologioita ja suunnittelumenetelmiä laskemiseksi järjestelmiä, jotka on upotettu erottamattomana osana suurempaa järjestelmien ja suunniteltu erityisiä ohjaustoimintoja laitteiden erilaisia ​​elektronisia ja mekaanisia osia. Opiskelijoille Embedded Systems suuret Aalto-yliopistossa hankkii taitoja kehittää sovelluksia ja palveluja, jotka perustuvat mobiili cyber-fyysisissä järjestelmissä (CPS) tekniikat. Aiheita sisältävät ohjelmointi web ja multimedia järjestelmät, käsittely videon ja äänen, suunniteltaessa käyttöliittymät, ja hallitseminen sulautettujen järjestelmien suunnittelun kulkua. Tutkinnon Sulautetut järjestelmät ohjelma on maailmanluokan asiantuntijoita ja innovaattoreita alalla sulautettujen järjestelmien, kykenevät kehittämään sulautettujen ratkaisujen uusia haasteita cyber-fyysinen järjestelmät ja internet-of-asioiden aloilla. Embedded Systems (ES) on yksi viidestä suurten yhtiöiden maisteriohjelma saajasta (EIT Digital Master School) tarjoamia Aalto-yliopistosta. Kumppani yliopistot, jolla tämä kaksinkertainen koulutusohjelma voidaan suorittaa ovat: KTH (Ruotsi), TU Berlin (Saksa), TU / Eindhoven (Alankomaat). Tulosta Palaute Miksi opiskella Embedded Systems? Sulautetut järjestelmät ovat kaikkialla. Yli 98% maailman prosessorit sijaitsevat sulautettujen järjestelmien. Sovelluksia ovat useilla teollisuuden ja henkilökohtaisia, kuten satelliitteja, robotteja, autoja, lentokoneita, hissit, matkapuhelimet, pesukoneet, ja terveydenhuollon laitteet vain muutamia mainitakseni. Kaikilla näillä alueilla, sulautetut järjestelmät antavat lisäarvoa tuotteille joko laajentamalla valikoimaa toimitetun toimintoja tai parantamalla laatua "perinteinen" toimintoja, jotka on suoritettu käyttäjälle. Mitkä ovat uramahdollisuuksia Embedded Systems tutkinnon? Monet eurooppalaiset yritykset ovat maailman johtavia alan sulautettujen järjestelmien suunnitteluun ja on vahva kysyntä korkeasti koulutettujen, luova insinöörejä, innovaattoreita, järjestelmä arkkitehtien ja asiantuntijoita. Eurooppa tarvitsee myös upouusi yritykset, jotka pystyvät tarjoamaan innovatiivisia sulautetut ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin, parantaa elämänlaatua ja... [-]

Master of Science in ICT Innovation (EIT Digital Master School) - Digital Media Technology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

[+]

Hypermedia Aalto Media Processing ja viestintäjohtaja KTH Lääketieteellinen Visualisointi TU Delft Media Communications Services at BME Budapest Virtual Environments at UCL [-]

Master Of Science In Information And Service Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Information and Service Management tarjoaa kolme erikoisaloja: Business Analytics, Tietojärjestelmätiede, ja Logistiikka ja Service Management. [+]

Maisteriohjelma Information and Service Management tarjoaa kolme erikoisaloja: Business Analytics, Tietojärjestelmätiede, ja Logistiikka ja Service Management. Tiedot perustuvat palvelut nähdään Euroopan unionin ensisijaisena kasvualueena kehittyneiden talouksien. Maisteriohjelma Information and Service Management (ISM) kouluttaa tulevaisuuden tieto- ammattilaisia, jotka pystyvät kehittämään ja hallita näitä palveluja. Monialaisia ​​ja korostetaan data-analyysin ja projektinhallinta tarjoaa opiskelijoille taitoja analysoida alati kasvava tietojen toimittamista ja uusien teknologioiden ja hallintaan sähköisen liiketoiminnan. Tutkimus Kokemus Sisältöä ja kohdennettua ohjelmaa vaihtelee sen kolme valittavia erikoisaloja: Business Analytics, Tietojärjestelmätiede ja Logistiikka ja Service Management. Painopiste tietojärjestelmät on johtaa ja kehittää liiketoimintaprosesseja käyttäen tietojärjestelmiä ja verkostoja. Aiheita ovat Tietojenkäsittely, sähköinen kaupankäynti ja ohjelmistoliiketoiminnan sekä strategiset sovelluksia. Tavoitteena on tehokas tietojen hallinta resursseja ja taitava tietojärjestelmien käyttöönottoa soveltamalla teknologiaa joka parhaiten tukee erityisesti yritysten tarpeisiin. Painopiste Logistiikka ja Service Management on tarjota opiskelijoille valmiudet hallita ja kehittää yritysten tuotanto, jakelu, toimitus, osto ja palvelutoiminta. Aiheita ovat toimitusketjun hallinta erilaisissa toimintaympäristöissä, palvelujen kehittäminen ja toiminnan, varastonhallinta malleja ja politiikkoja, laadunhallinta ja erilaisia ​​liiketoimintamalleja. Tämä painopistealue valmentaa haasteisiin verkon talouden ja antaa mahdollisuuden hallita ja suunnitella monimutkaisia ​​logistiikkaketjujen ja soveltaa projektinhallinnan taitoja erilaisissa ympäristöissä. Liiketoiminta-analytiikka suunta kouluttaa opiskelijoita hallita ja analysoida nopeasti kasvava määrä ja erilaisia ​​tietoja voidaan hyödyntää liiketoiminnassa, teknologian ja kilpailuvakoilusta. Johdon teemoja tuloksena data-driven päätöksentekoon ovat kuluttajien analyysit perinteisillä ja digitaalisten markkinoiden, riskienhallinta (esim rahoitusriskien hallinnan), ja uuden tekniikan käyttöönoton kehittämiseen ja markkinoille uusia tuotteita ja palveluita. Tavoitteena on ratkaista käytännön liiketoiminnan ongelmia tehokkaasti hyödyntämällä modernia johdon työkaluja vaihtelevat kvantitatiivisia malleja, ja tieto- ja viestintätekniikan (TVT) eri tekniikoita analysointiin iso, avoin, ja... [-]

Master Of Science In International Design Business Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma International Design Business Management antaa opiskelijoille mahdollisuuden toimia tulevaisuuden maailmanluokan ammattilaisten globaalin liiketoiminnan kehittämiseen muotoilu ja tekniikka. [+]

Maisteriohjelma International Design Business Management antaa opiskelijoille mahdollisuuden toimia tulevaisuuden maailmanluokan ammattilaisten globaalin liiketoiminnan kehittämiseen muotoilu ja tekniikka. International Design Business Management (IDBM) -ohjelma on yhteinen opetus ja tutkimus alustan kolmesta Aalto-yliopiston korkeakoulujen: School of Business, Taideteollinen ja suunnittelun, ja School of Science. Ohjelma on tarkoitettu kaikille opiskelijoille kiinnostusta tieteidenvälistä työtä, suunnittelu innovointi, luova liiketoimintamalleja ja tuotekehitykseen. Tarkoituksena IDBM-ohjelma on kehittää maailmanluokan osaamista globaalissa Design Business Management kautta monitieteistä tutkimusta ja oppimista, joka kattaa kaikki liiketoiminta-alueisiin, suunnittelu ja teknologia. IDBM-ohjelman tavoitteena on kouluttaa osaajia keskeisiin roolit globaalissa suunnittelu liiketoimintaa. Ohjelma korostaa suunnittelun kilpailutekijänä, liittyy state-of-the-art teknologiaa ja liiketoimintamalleja. Study Experience Tärkein tarjonta IDBM-ohjelma on Industry Project, joka on tosielämän toimeksianto rahoittavalta-yhtiö, joka monitieteellinen neljästä kuuteen opiskelijoille sitoutuu ensimmäisen lukuvuoden. Ohjelma antaa tulevaisuuden markkinoijat, tekniikan asiantuntijoita ja suunnittelijat mahdollisuuden harjoitella tärkeitä vuorovaikutustaidot kautta yhteistyön projekteissa ja erikoiskursseja. Ohjelma perustuu liiketoiminnan suunnittelun tai teknologian taitoja ja osaamista saavuttaa kandidaatin tason, jonka avulla opiskelijat voivat hyödyntää omaa potentiaaliaan jäseninä monialaisia ​​ryhmiä, usein sisällä projektityön. Oppimistulokset Opiskelija oppii, mitä tarvitaan suorittamaan Uusien liiketoiminta globaalissa ympäristössä. Hän hallitsee ammatillisen erikoistuneita käsitteitä, sovelluksia ja tieto liittyy oman yrityksen, suunnittelun tai teknologia tausta, jotka liittyvät globaalin liiketoiminnan kehittämiseen. Tämä sisältää ymmärtäminen systeemisiä maailmanlaajuisia kysymyksiä ja globalisaation vaikutuksia sekä monitieteistä vastauksia tarvitaan näiden kysymysten ratkaisemiseksi. He ymmärtävät tarpeen hallussaan parhaan tiedon ennusteet tulevaisuuden kautta ennusteita ja tarve ymmärtää ketterä ja joustava toimintatapoja. Lisäksi he ymmärtävät liittyviä kysymyksiä luomiseen ja uuden tiedon soveltamista sisällä ja välillä toimialoilla, teknologia ja muotoilu. Valmistuneet pystyvät: toimivat itsenäisesti ja ryhmissä, saapuvat onnistunut läpileikkaavien... [-]

Master Of Science In International Design Business Management - Diplomi Tutkinto Tekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tarkoituksena IDBM-ohjelma on kehittää maailmanluokan osaamista globaalissa Design Business Management kautta monitieteistä tutkimusta ja oppimista, joka kattaa kaikki liiketoiminta-alueisiin, suunnittelu ja teknologia. [+]

Tarkoituksena IDBM-ohjelma on kehittää maailmanluokan osaamista globaalissa Design Business Management kautta monitieteistä tutkimusta ja oppimista, joka kattaa kaikki liiketoiminta-alueisiin, suunnittelu ja teknologia. International Design Business Management (IDBM) Ohjelma on yhteinen opetuksen ja tutkimuksen alusta kolmesta Aalto-yliopiston: School of Business, School of Art, Design and Architecture, ja School of Science. Ohjelma on tarkoitettu kaikille opiskelijoille kiinnostusta tieteidenvälistä työtä, suunnittelu innovointi, luova liiketoimintamalleja ja tuotekehitykseen. Tarkoituksena IDBM-ohjelma on kehittää maailmanluokan osaamista globaalissa Design Business Management kautta monitieteistä tutkimusta ja oppimista, joka kattaa kaikki liiketoiminta-alueisiin, suunnittelu ja teknologia. IDBM-ohjelman tavoitteena on kouluttaa osaajia keskeisiin roolit globaalissa suunnittelu liiketoimintaa. Ohjelma korostaa suunnittelun kilpailutekijänä, liittyy state-of-the-art teknologiaa ja liiketoimintamalleja. Opetusohjelma Kaikki master opiskelijaa kolme kappaletta (Arts, Technology, Business) tutkii samalla pakolliset IDBM kursseja aikana ensimmäisen opiskeluvuoden. Ytimessä ohjelma on alan hanke, joka kestää koko lukuvuoden, jossa monialainen opiskelija ryhmät toimivat yhdessä tosielämän haasteet tarjoamat alan kumppaneita Ohjelma antaa tulevaisuuden markkinoijat, tekniikan asiantuntijoita ja suunnittelijat mahdollisuuden harjoitella tärkeitä vuorovaikutustaidot kautta osuuskunta teollisuuden hankkeita ja erikoiskursseja. Ohjelma perustuu liiketoiminnan suunnittelun tai teknologian taitoja ja osaamista saavuttaa kandidaatin tason, jonka avulla opiskelijat voivat hyödyntää omaa potentiaaliaan jäseninä monialaisia ​​ryhmiä, usein sisällä projektityön. Uramahdollisuudet IDBM opinnot valmistautua työelämään luovien alojen ja yrityksille, jotka käyttävät ja hallita luovuus keskeisenä osana niiden kilpailuasemaa. Toisaalta tämä voi aiheuttaa erittäin suuret monikansalliset yritykset, ja toisaalta, pieni start-ups, jotka toimivat eri aloilla. Nämä yritykset yleensä harjoittavat suunnittelu luoda uusia tuotteita ja palveluja, joihin liittyy usein uusinta teknologiaa ja liiketoiminnan pääomasijoitukset ja yrittäjyyttä. Tehtävät että tutkinnon suorittaa tyypillisesti tekemässä ja hallita suunnittelun, tuote-, palvelu- ja... [-]

Master Of Science In Kehittyneiden Materiaalien Innovaation Ja Kestävyyden (EIT Raaka-aineet)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Advanced Materials for Innovation ja kestävän kehityksen, AMIS ja käsittelee teema korvaaminen kriittisten tai myrkyllisiä aineita tuotteissa ja optimoitu suorituskyky. [+]

Hankkia ymmärrystä koko raaka-aineiden arvoketjussa, ja ajattelutapa innovaation ja yrittäjyyden keskittyy kestävyyteen. Maisteriohjelma Advanced Materials for Innovation ja kestävän kehityksen, AMIS, tartutaan teema korvaaminen kriittisten tai myrkyllisiä aineita tuotteissa ja optimoitu suorituskyky. Se kattaa myös materiaalia ketjun optimointi end-of-life tuotteita, ja tuotteiden ja palvelujen suunnittelu kierrätystaloutta - jotka kaikki ovat keskeisiä teemoja EIT Raw Materials. Ensisijainen painopiste sopeutuminen on metallin ja mineraalien raaka-aineita. Bio-base ja polymeerimateriaalien käsitellään ottaen huomioon niiden korvaamista potentiaalin ja muiden materiaalien yhteydessä monen materiaalin tuotteiden kierrätykseen. Lisäksi AMIS ohjelmassa on vankka paketti kursseja ja projektityön innovointia ja yrittäjyyttä. Liikkuvuus opiskelijoiden on integroitu osa ohjelmaa ja aikana kaksivuotinen ohjelma, opiskelijat opiskelevat kaksi konsortion kumppanin yliopistoissa. Päätyttyä ohjelman opiskelijat saavat kaksoistutkintoon. Opetuskielenä on Englanti. AMIS Ohjelmalla lisätään nuorten ammattilaisten tulla muutosagentit kanssa yrittäjyyteen ajattelutapa kykenee turvaamaan kestävyys EIT-aineiden koko teollisessa ja tutkimukseen. University kumppanit Grenoble Institut Polytechnique (GINP), Ranska (koordinaattori) Technische Universität Darmstadt, Saksa Aalto-yliopisto, Suomi University of Bordeaux, Ranska University of Liege, Belgia Teollisuuden kumppanit ARKEMA ArcelorMittal Fraunhofer-Gesellschaft Commissariat à l'Atomique et aux energiat Renouvelables (CEA) IMEC [-]

Master Of Science In Kiinteistötalous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kiinnostunut taloustieteen? Haluatko työskennellä kokonaisvaltainen asiantuntija erikoistuneella? Valmis hoitamaan arvokkaimpia maa on? Jos kyllä, niin tämä voisi olla ohjelman. [+]

Kiinnostunut taloustieteen? Haluatko työskennellä kokonaisvaltainen asiantuntija erikoistuneella? Valmis hoitamaan arvokkaimpia maa on? Jos kyllä, niin tämä voisi olla ohjelman. Maisteriohjelma Real Estate Economics tarjoaa opiskelijoille perusteellinen käsitys dynamiikan kiinteistömarkkinoille. Saat saavuttaa kokonaisvaltainen käsitys liittyvien ilmiöiden kiinteistömarkkinoilla, ja oppia tekniikoita käytetään analysoimiseksi ja todellisen estate.The Ohjelmassa yhdistyvät tieteenalojen talouden, hallinnan, maankäyttö ja suunnittelu antaa opiskelijoille keskeisiä taitoja tarvitaan monenlaisia ​​uran kiinteistöalalla. Ymmärtää monimutkaisuus aiheita, monia kursseja yhdistää teoreettisen tiedon kanssa tosielämän projekteja ja liiketoiminnan tapauksissa. Kuten useimmat työpaikat kiinteistöihin ovat noin ihmisiä ja vuorovaikutus, voimakas panostus tutkimuksissa laitetaan ryhmätyötä. Mitä opit tässä ohjelmassa? Kurssit ohjelmassa kattavat ja taitoja tarvitaan hallita kiinteistöjä koko sen elinkaaren ajan. Kaikki opiskelijat kiinteistötalous otetaan käyttöön periaatteisiin kiinteistötalous ja dynamiikkaa kiinteistömarkkinoilla, sekä arvonmääritysmenetelmiä ja sijoitusanalyysit. Kaikki opiskelijat myös lisäävät tietämystä kiinteistöjen ja ympäristölainsäädäntöä ja suunnittelujärjestelmä, ja niiden rooli kiinteistömarkkinoille. Kun nämä yhteiset tutkimukset oppilaat voivat erikoistua joko Real Estate Taloustieteen tai maankäyttö. Real Estate Taloustieteen keskittyy kiinteistösijoitus ja liike, kiinteistökehitys ja hallintaan kiinteistövarallisuuden koko niiden elinkaaren ajan. Maankäyttö keskittyy prosessin hallintaan käyttöä ja kehittämistä maavarojen. Tässä erikoistuminen opiskelija parantaa tietämystä hallintaan maalla liittyviä oikeuksia ja maapolitiikan. Pro gradu tutkielma Diplomityö (30 op) on pala soveltavaa tutkimusta, joka sisältää paitsi kirjallinen tutkielma mutta myös kypsyysnäytteen ja seminaariesitelmä. Keskeinen tavoite diplomityön on ratkaista ongelma merkitystä koulutusaloittain perustuu nykyisiin tieteelliseen tietoon noudattaen vastuullisen tutkimuksen suorittamisessa. Diplomityö on kirjoitettu liittyvästä aiheesta syventäviin opintoihin koulutusohjelman, sovitaan opiskelijan ja ohjaava professori. Sopiva aihe voi esimerkiksi olla tutkimus- ja kehityshanke toteutettiin kumppania yliopiston ulkopuolelta, tai se voidaan liittää meneillään tutkimushanke yliopiston. Diplomityö kestää 6... [-]

Master Of Science In Life Science Teknologioihin - Bioinformatiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Bioinformatiikka on nuori tieteenala, joka pyrkii vastaukset monipuolinen tutkimuskysymyksiä biologian, lääketieteen ja biotekniikan laskennallinen mallintaminen biologisten järjestelmien ja mutkikasta iso tuottaman datan modernin suurikapasiteettisten mittausteknologioita. [+]

Liity opetusmatkaa tutkimusten kanssa biotieteiden ja laskennallisia menetelmiä etsittäessä yksi todella ainutlaatuinen astetta! Bioinformatiikka on nuori tieteenala, joka pyrkii vastaukset monipuolinen tutkimuskysymyksiä biologian, lääketieteen ja biotekniikan laskennallinen mallintaminen biologisten järjestelmien ja mutkikasta iso tuottaman datan modernin suurikapasiteettisten mittausteknologioita. Ymmärtäminen tällaista tietoa tarvitaan vahvaa tilastollista mallintamista ja laskennallisesti tehokkaita menetelmiä. Bioinformatiikan tärkeä on suunniteltu antamaan vahvasta laskennallinen ja data science, taidot kehittää uusia laskennallisia menetelmiä ja malleja, ja soveltaa niitä reaalimaailman biomolekulaarista data. Näin opiskelija hankkii vankka tuntemus Todennäköisyyspohjaisia ​​mallinnuksen ja koneoppimisen sekä taitoja tulkita ja visualisoida monipuolista biomolekyylitutkimuksesta tiedot. Jatko Track Bioinformatics suuria Bioinformatiikan käynnistää jatko radan lukuvuonna 2017-2018. Jatko rata on kilpailukykyinen kappale, jossa vain rajallinen määrä huippu opiskelijoiden pääsevät. Opiskelijat valitaan jatko radan voi olla opintojaan räätälöity jatkaa PhD tutkimuksia ja voi aloittaa työskentelyn kohti PhD yhdessä laitoksen tutkimusryhmien jo aikana Master tutkimuksia. Täydellinen Maisteriohjelma (120 op), mukaan lukien Diplomityö on saatava päätökseen (kahdessa vuodessa erittäin hyviä arvosanoja) ennen virallisesti syöttämällä tohtorikoulutuskeskuksesta mutta tarkoitus jatko radan on valmistaa opiskelijaa akateemisen uran ja tarjota opiskelijalle tietoja ja taitoja tarvitaan jatko-opintoihin. Kantajat pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksensa päästä jatko radan niiden sovelluksen motivaatiokirje. Opetusohjelma Tutkimukset bioinformatiikan suurten kattavat monenlaisia ​​aiheita bioinformatiikan ja laskennallisen systeemibiologian. Jotta ymmärtää paremmin pohjana olevia menetelmiä käytetään yleisesti alalla, suuret tarjoaa opiskelijoille laajan tausta todennäköisyyksiin mallinnus, koneoppimisen ja tiedon tiedettä. State-of-the-art analyysimenetelmiä seuraavan sukupolven sekvensointi, mikrosirujen ja muut omiikka tiedot sekä biologiset verkot ovat osa opetussuunnitelmaa. Useimmat kurssit ovat käytännön harjoituksia tietokoneiden kanssa varmistaakseen ymmärrystä sekä teorian ja käytännön menetelmistä. Esimerkkejä tutkimuskysymyksiä tutkittu muun muassa ennustamaan lääkkeen kohde-vuorovaikutuksia... [-]

Master Of Science In Life Science Teknologioihin - Biosensing Ja Bioelektroniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tärkeimmät vuonna Biosensing ja Bioelectronics yhdistyvät sekä teoreettisia ja käytännön opintoja suunnitteluun, kehittämiseen, luomassa ja luonteenomaiset biosensorit, biolääketieteen laitteiden ja lääketieteen instrumentations. Käytännön kokemusta on saatu, jotta ymmärtää biologisen yhteensopivuuden sekä orgaanisia ja epäorgaanisia aineita käytetty elektroniikka sekä vuorovaikutukset alhainen sähkömagneettisia kenttiä ja elävää kudosta, ja erityisissä sovelluksissa nämä vuorovaikutukset jopa yksittäisiä soluja ja biomolekyylien. [+]

Pääaineena Biosensing ja Bioelectronics yhdistyvät sekä teoreettisia ja käytännön opintoja suunnittelussa, kehittämisessä, luomassa ja luonteenomaiset biosensorit, biolääketieteen laitteiden ja lääketieteen instrumentations. Käytännön kokemusta on saatu, jotta ymmärtää biologisen yhteensopivuuden sekä orgaanisia ja epäorgaanisia aineita käytetty elektroniikka sekä vuorovaikutukset alhainen sähkömagneettisia kenttiä ja elävää kudosta, ja erityisissä sovelluksissa nämä vuorovaikutukset jopa yksittäisiä soluja ja biomolekyylien. Tavoitteena on kouluttaa tekniikan asiantuntijoita, joilla on monipuolinen ymmärtäminen biosensorit ja muita elektronisia sovelluksia. Tämän saavuttamiseksi, opiskelija tutustuu nanomittakaavan ilmiöitä, mikrovalmistuksen tekniikoita, biomateriaalit tiede, biokemialliset tunnustamista biomolekyylien, fyysinen anturit, anturi teknologiaa ja hyvä määrin myös kliinisen laitteita kuten lääketieteellisen kuvantamisen. Tarvittavat työkalut kehittämisessä innovaatioiden alalla biosensorit ja bioelektroniikan tarjotaan ja opiskelijat kehotetaan kaupallistaa omia ideoita. Uravaihtoehtoja Merkittävimmät tarjoaa valmistuneet huippuluokan tieteellistä tietoa ja taitoja, joiden avulla ne voivat integroitua kansainväliseen life science teknologioita työmarkkinoille tai suorittaa tohtoriopinnot erikoisalojen. Siksi uramahdollisuudet ovat sekä uran tutkimus-, kehitys- ja konsultointi lääketieteen teknologian ja bioteknologiaan. Aalto-yliopiston Ura- ja rekrytointipalvelut tarjoaa tietoa työnantajille, työn ja opinnäytetyön mahdollisuuksia ja vihjeitä työnhakua kaikille Aallon opiskelijoille. Pääsyvaatimukset Hakijoiden kaikille Aalto-yliopiston maisteriohjelmien Tiede ja tekniikka on ensin täytettävä yleiset kelpoisuusvaatimukset ja kielivaatimukset. Lisäksi hakijoita suurten yhtiöiden Life Science Technologies ohjelma on täytettävä suuret erityisvaatimuksia alla sisältöä koskevia aiemman tutkinnon. Akateeminen arvioituaan hakemukset perustuu yhteisiin arviointiperusteet. Opiskelijat valitaan suurten yhtiöiden voidaan vaatia täydentää aiemmin tutkinnon kanssa täydentäviä opintoja. Täydentäviä opintoja ei voi sisällyttää maisterin tutkintoon. Hakijoille ilmoitetaan siitä, ovatko ne velvollisia ottamaan täydentäviä opintoja valintahetkellä. Hakijoiden on Biosensing ja Bioelectronics suuret pitäisi olla kandidaatin tutkinto bioinformaatioteknologian, elektroniikka ja sähkötekniikka, automaatio ja tietotekniikan, Materials Science, Micro &... [-]

Master Of Science In Life Science Teknologioihin - Biosysteemien Ja Biomateriaalit Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tärkeimmät vuonna Biosystems ja Biomaterials Engineering voimakkaasti tutkimusklustereita ja on tiukasti sidoksissa tutkimukseen liittyviä toimia biotekniikan, orgaanisen kemian, kemiallisten ja biologisten mikrolaitteet, ja polymeeri tiede Kemian tekniikan. Ammattirooleille valmistuneiden kuuluvat laajempaan tekniikan yhdistettynä kemian ja bioteknologian sisällä lääke- ja lääketieteellisen teknologian aloilla. [+]

Pääaineena Biosystems ja Biomaterials Engineering voimakkaasti tutkimusklustereita ja on tiukasti sidoksissa tutkimukseen liittyviä toimia biotekniikan, orgaanisen kemian, kemiallisten ja biologisten mikrolaitteet, ja polymeeri tiede Kemian tekniikan. Ammattirooleille valmistuneiden kuuluvat laajempaan tekniikan yhdistettynä kemian ja bioteknologian sisällä lääke- ja lääketieteellisen teknologian aloilla. Opetusohjelma Teknologiset innovaatiot ovat olennainen osa nykyaikaista terveydenhuoltoa, hyvinvointia ja biotalouden. Näin ollen sekä akateemisen tutkimuksen ja teollisuuden on kasvava tarve henkilöille, jotka voivat käsitellä nykypäivän yhä monimutkaisempia biolääketieteen ongelmia. Maisteriohjelma Life Science Technologies tarjoaa monitieteisen opetussuunnitelman keskitytään tärkeiden nykyinen biolääketieteellinen tutkimus, joka kattaa muun muassa biologiset tietojen analysointi ja mallintaminen, kehittyneet biomateriaalit ja bioelektroniikan, lääketieteellisen tekniikan ja neurotiede. Ohjelma piirtää perus- ja soveltavaa tietoa näillä aloilla ja liittyy läheisesti tutkimuksen osallistuvissa kouluissa ja yksiköt. Interface biologian, biomateriaalit ja huumeet Suurimmat Biosystems ja Biomaterials Engineering tarjoaa vankka käsitys biologisia ilmiöitä, biomateriaalit ja pienet orgaaniset molekyylit tärkeää alan Life science. Ytimessä opetuksen ovat ymmärtäminen molekyyli- ja solutasolla ilmiöiden kyseeseen solujen, molekyylien suunnitteluun ja luonnehdinta pienten farmaseuttisesti aktiivisia molekyylejä, ja synteesi ja karakterisointi biomateriaalien. Erikoistuminen aikana suurten mahdollistaa ostamalla syvällistä ymmärrystä yhdessä valitut kentät tai opiskelee rajapinnassa eri aloilla. Uravaihtoehtoja Suurimmat antaa valmistuneet huippuluokan tieteellistä tietoa ja taitoja, joiden avulla opiskelijat integroitua kansainväliseen life science teknologioita työmarkkinoille tai suorittaa tohtoriopinnot erikoisalojen. Valmistuneet on vahva monialainen tuntemus biotieteiden ja kemian rajapinnassa teknologian ja kyky soveltaa tätä tietoa aloilla soveltavan tutkimuksen, kehittämisen, translaatiotutkimus ja tuotantoa sekä tutkimus- ja liiketoimintaympäristössä. Tutkinnon Biosystems ja Biomaterials Engineering suuret saavat laajaa koulutusta ja perusteellista tietoa, yhdistettynä käytännön kokemusta. Pääsyvaatimukset Hakijoiden kaikille Aalto-yliopiston maisteriohjelmien Tiede ja tekniikka on... [-]

Master Of Science In Life Science Teknologioihin - Monimutkaisia ​​järjestelmiä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Hankkia vahva laskennallista ja teoreettista taustaa ymmärtämisen monimutkaisia ​​järjestelmiä - alkaen ihmisaivojen monipuolisesti biologisten ja sosiaalisten järjestelmien! [+]

Hankkia vahva laskennallista ja teoreettista taustaa ymmärtämisen monimutkaisia ​​järjestelmiä - alkaen ihmisaivojen monipuolisesti biologisten ja sosiaalisten järjestelmien! Complex Systems on poikkitieteellinen tutkimusalue, joka perustuu tilastollisen fysiikan, tietotekniikan, data science, ja sovelletun matematiikan. Suurimmat in Complex Systems tarjoaa opiskelijoille välineitä ymmärtää järjestelmiin joissa on paljon vuorovaikutuksessa elementtejä, ihmisen aivot sosiaalisia verkostoja ja elävistä tekniikan järjestelmiin. Tutkimukset Complex Systems keskittyy järjestelmätason sekä antaa opiskelijoille käytännön kokemusta data-intensiivistä tutkimusta. Joukko työkaluja opetussuunnitelmaan kuuluu verkko tiede, epälineaarinen dynamiikka, agentti-mallinnus, koneoppimisen, ja Bayes tilastojen samoin perusteet käsittelevät empiirisiä tietoja ja laskennallisen data-analyysin. Tämä monitieteinen suuria sopii opiskelijoille eri taustoista (esim fysiikka, bioinformatiikka, tietojenkäsittelytiede), ja opiskelijat voivat halutessaan korostetaan laskennallisen data-analyysin, teoria, tai sovellusalueet, omien toiveiden. Jatko Track Complex Systems suuria Complex Systems käynnistää jatko radan lukuvuonna 2017-2018. Jatko kappale merkitsee sitä, että jotkut opiskelijat valittu Complex Systems suuret voi olla opintojaan räätälöity jatkaa PhD tutkimuksia ja voi aloittaa työskentelyn kohti PhD yhdessä laitoksen tutkimusryhmien jo aikana Master tutkimuksia. Täydellinen Maisteriohjelma (120 op), mukaan lukien Diplomityö on saatava päätökseen (kahdessa vuodessa erittäin hyviä arvosanoja) ennen virallisesti syöttämällä tohtorikoulutuskeskuksesta mutta tarkoitus jatko radan on valmistaa opiskelijaa akateemisen uran ja tarjota opiskelijalle tietoja ja taitoja tarvitaan jatko-opintoja. Kantajat pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksensa päästä jatko radan niiden sovelluksen motivaatiokirje. Opetusohjelma Complex Systems suuri on jäsennelty, jotta joustavuutta, ja opiskelija voi painottaa valittujen kiinnostuksen kohteisiin. Sen lisäksi, että kurssien yhteisiä kaikille Life Science Technologies opiskelijoita, suuret on neljä moduulia: Mittaus ja tietojen tulkinnassa: kurssien käsitellä kokeelliset tiedot, sen analysointi ja visualisointi; Advanced tilastot ja koneoppimisen: kursseja Bayes tilastoja ja menetelmät ja... [-]

Master Of Science In Luovan Kestävyys - M.Sc. Tutkinto Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kansainvälinen maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on yhteinen maisteriohjelman on Taiteiden ja suunnittelun, School of Business ja School of Engineering. [+]

Tavoitteena koulutus Kansainvälinen Maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on yhteinen maisteriohjelman on Taiteiden ja suunnittelun, School of Business ja School of Engineering. Ohjelma luo monitieteinen oppimisen alustan arkkitehtuurin, liike, suunnittelu ja kiinteistöalan. Ohjelma tuo yhteen opiskelijoita eri alojen opiskelemaan moniammatillisissa työryhmissä, joka lisää ymmärrystä eri tieteenalojen ja mahdollistaa mukauttaa kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Tämä aktivoi opiskelijat voivat luoda uusia kestäviä ratkaisuja elinympäristöjä tarkoituksella rakentaa sosiaalisesti vastuullista ja kestävää tulevaisuutta. Sisältö tulokset CS ohjelma tarjoaa tutkinnon tietoja ja taitoja useilla osaamisalueilla: Monialainen lähestymistapa: kykyä sopeutua tietoja, taitoja ja uusia lähestymistapoja päästä yhteistyöhön perustuvia ratkaisuja ekologisen, taloudellisen ja sosiokulttuurinen kestävyys. Systems lähestymistapa: kyky integroida analyyttinen ja systeeminen ajattelua kriittinen ongelmanratkaisu, joka luo uutta kokonaisvaltaista ymmärrystä monimutkaisia ​​tilanteita yhteiskunnassa. Pääpaino on maailmanlaajuinen tietoisuus puitteissa paikallisyhteisöjen ja samanaikainen muuttaminen eri osa kestävyyttä. Suunnittelu ajattelu: kyky luovaan ongelmanratkaisuun, joka hyödyntää menetelmiä suunnitteluprosessin määriteltäessä ongelma, ideointia ja hankitaan ratkaisuja. Projektinhallinta: valmiudet moniammatillisessa työryhmässä johtamisen ja viestinnän monipuolisesti ympäristöissä, joka edistää kestävää kehitystä kulttuurin eri yhteyksissä. Liikkeenjohdon: kyky kehittää uusia lähestymistapoja ja taitoja luoda kestäviä liiketoimintamalleja ja parantaminen liiketoiminnan etiikan ja yritysten vastuuta. Taito tulokset Lisäksi erityisiä tavoitteita CS ohjelman valmistuneet arkkitehtuurin on oltava tarvittavat tiedot ja taidot ammatillisen arkkitehdin jotka mainitaan EU-direktiivin 2005/36. Nuo ovat: kyky luoda täyttävään arkkitehtoniseen suunnitteluun esteettiset ja tekniset vaatimukset, riittävät tiedot historian ja teorian arkkitehtuurin sekä sille läheisten taiteen, tekniikan ja humanististen tieteiden, tuntemus taiteiden vaikutus arkkitehtonisen suunnittelun laatuun, riittävät tiedot kaupunkisuunnittelusta suunnittelu- ja taitoja mukana suunnitteluprosessissa, ymmärrystä suhde ihmisen ja rakennusten välillä rakennusten ja niiden ympäristön, ja tarvetta suhteuttaa rakennukset ja niiden väliset... [-]

Master Of Science In Luovan Kestävyys - M.Sc. Tutkinto Tekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, School of Business ja School of Engineering. [+]

Maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, School of Business ja School of Engineering. School of Engineering, on mahdollista tutkia kohti MSc (Tech) aste ja tässä tapauksessa suurten on Creative Sustainability in Real Estate. Globaaleja ja paikallisia haasteita ja monimutkaisuus tulevaisuuden skenaarioita vaativat vahvistamaan monialaista lähestymistapaa ja kytkeytyvät toisiinsa ympäristöön, talouteen, sosiokulttuuriset näkökohdat koulutuksessa. Ohjelma tarjoaa monitieteistä oppimisen alustan arkkitehtuurin, liike, suunnittelu ja kiinteistöalan käsitellä merkittäviä kehittämishaasteita kestävyyden joka tausta on ilmastonmuutos, maailmanlaajuisen köyhyyden, sosiaalisen ja taloudellisen eriarvoisuuden, väestörakenteen muutokset ja mukautumista nopean maailmanlaajuisen taloudellisia muutoksia. CS Ohjelma tuo yhteen opiskelijoita eri alojen opiskelemaan moniammatillisissa työryhmissä, joka lisää ymmärrystä eri taustoista ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä tutkimushankkeita, yritysten, järjestöjen ja muiden alojen opiskelijoille. Tutkintorakenne opiskelijoille School of Engineering Oppimistulokset Master `ohjelman Creative Sustainability: Monitieteinen lähestymistapa: Opiskelijat oppivat sopeutumaan tietoja, taitoja ja uusia lähestymistapoja päästä yhteistyöhön perustuvia ratkaisuja ekologisen, taloudellisen ja sosiaalis-kulttuurinen kestävyys. Systems lähestymistapa: Opiskelijat oppivat toteuttamaan systeemistä ajattelua kriittinen ongelmanratkaisu, joka luo uutta kokonaisvaltaista ymmärrystä monimutkaisia ​​tilanteita yhteiskunnassa. Pääpaino on maailmanlaajuinen tietoisuus puitteissa paikallisyhteisöjen ja samanaikainen muuttaminen eri osa kestävyyttä. Design-ajattelua: Opiskelija oppii soveltamaan luovaa ongelmanratkaisua menetelmiä ja työkaluja helpottamaan valintaikkunoiden määritellään ongelmat, ideointia ja saada ratkaisuja. Projektinhallinta: Opiskelijat oppivat hallitsemaan monialaista tiimityötä ja edistää ja keskustella kestävyyttä kulttuurisesti monipuolinen teollisuus-, kaupunki- ja liiketoimintaympäristössä. Kestävän kehityksen: Opiskelija oppii kehittämään uusia lähestymistapoja luoda kestäviä liiketoimintamalleja ja edistää liiketoiminnan etiikan ja yritysten vastuusta. Opiskelijat myös saada ymmärtämään että eri organisaatiomuodoissa tukea harrastuksia kestävän kehityksen. Education sisältö Creative Sustainability ohjelma koostuu teoreettinen oppitunteja, työpajoja, käytännön... [-]

Master Of Science In Mechanical Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Nykypäivän yhteiskunta perustuu koneenrakennuksen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kaikkialla. Kentän kattaa laajimman valikoiman aktiviteetteja ja teknologian aloilla, kuten energia, liikenne, materiaalit, koneet, ja teollisuustuotanto, mutta myös kulutustavaroiden, urheilu, lääketieteelliset laitteet, ja ympäristönsuojeluun. [+]

Nykypäivän yhteiskunta perustuu koneenrakennuksen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kaikkialla. Kentän kattaa laajimman valikoiman aktiviteetteja ja teknologian aloilla, kuten energia, liikenne, materiaalit, koneet, ja teollisuustuotanto, mutta myös kulutustavaroiden, urheilu, lääketieteelliset laitteet, ja ympäristönsuojeluun. On loputon tarjonta tehtäviä, haasteita ja mahdollisuuksia, joissa perusperiaatteita kiinteiden ja nesteen mekaniikka, yhdistettynä pitkälle tietoa materiaaleista, suunnittelun, tuotannon menetelmiä, ja turvallisuuskysymyksiä, jotta koneinsinööreistä olla luovia vastauksia. Konetekniikka koskee kaikkea pienistä osista suuriin kokoonpanoja ja järjestelmät monimutkaisia ​​toimintoja. Tämän seurauksena on olemassa jatkuva kysyntää koneenrakennuksen osaamista. Aalto-yliopiston maisteriohjelma Mekaaninen alkaa perusteellinen käsitys ydin mekaniikka aiheita, täydentää että poikkitieteellistä laatuajatteluun ja samanaikainen tekniikan periaatteita yhdessä käyttöön nykyaikaisimpia tietokoneavusteinen suunnittelu / suunnittelu (CAD / CAE) ja simulointivälineet. Opinnot antavat vankan suunnittelu pohjan työskennellä kansainvälisessä, kilpailukykyisen ja erittäin innovatiivinen ympäristö. Ohjelma on monitieteinen, joustava ja monipuolinen vaihtoehto tarjoaa monia mahdollisuuksia erikoistumiseen tai yhdessä muiden tieteenalojen. Meidän opetus perustuu ongelmalähtöinen oppiminen, usein ratkaisemaan käytännön reaalimaailman ongelmia yhteistyössä teollisuuden ja aste avaa ovia monenlaisia ​​tulevaisuuden urapolkuja. Valmistuneet ohjelma voi työskennellä eri aloilla kuten konsultointi-, suunnittelu-, tuotekehitys, tutkimus ja hallinta. Ne ovat myös tervetulleita soveltaa jatko-asema Aalto-yliopisto. Opetusohjelma Ohjelma alkaa projektikurssilla tarttunut prototyyppiä koneenrakennus ongelma. Opiskelijamme kehittää "pehmeitä taitoja", jotka ovat tärkeitä nykyaikaisessa työympäristössä ja rakentaa yksilöllinen ammatillinen profiili kuin koneinsinööri. Tämä profiili muodostaa perustan niiden jatkotutkimuksia tiellä. Hanke kurssi on osa 30 op yhteisiä opintoja ohjelman. Lisäksi opiskelijan tulee ottaa 30 opintopistettä syventäviä opintoja alalla. Vaikka kehittyneen opintojen kehittäminen luetellaan aiheryhmiin, tämä ei tarkoita, että opiskelijat on valittava ennalta opintopolkujen näissä aiheita; opiskelijat voivat valita vähemmän tavanomainen sekoitus kurssien mukaisesti yksittäisten profiilin. 30... [-]

Master Of Science In Merenkulun Tekniikan (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Pohjoismainen Master Maritime Engineering perustuu asiantuntemusta osallistuvien yliopistojen laivanrakennus, offshore- tekniikan ja merenkulun tekniikan. [+]

Pohjoismainen Master Maritime Engineering perustuu asiantuntemusta osallistuvien yliopistojen laivanrakennus, offshore- tekniikan ja merenkulun tekniikan. Ohjelman tavoitteena kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat hyötyä Pohjoismaiden Five Tech yliopistojen pitkät perinteet ja alan osaamista ja Pohjoismaiden opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua tietyn alueen asiantuntemusta tarjottavat liitto. Online on auki 01 marraskuu 2016 -16 tammikuu 2017 Opetusohjelma Koulutus perustuu ensimmäisistä periaatteista sisällä suunnittelu, rakentaminen ja käyttö laivojen ja offshore-rakenteet, mukaan lukien hydrostatiikka ja vakautta, hydrodynamiikka, aalto- ja tuulikuormat ja rakenteelliset analyysit. Opetus sisältää luentoja, harjoitukset, työpajat ja projektityö. Teoriaa tukee kokeellisen työn ja tietokonesimulaatioiden käytetään intensiivisesti. Aalto tutkimuksessa kappale: Matkustaja-alukset Aalto-yliopisto tarjoaa Pohjoismaiden Master Maritime Engineering tutkimus radalla Matkustaja-alukset. Tämä tutkimus kappale antaa kattavan yleiskuvan eri näkökohtia, jotka liittyvät suunnitteluun, analyysi ja optimointi matkustaja-alusten. Tutkimukset kattavat sekä perustiedot sekä soveltaminen riskien arviointimenetelmiä laivasuunnittelussa. Ristiriitaisten etujen eri sidosryhmien otetaan esille opintojen, ja opiskelija joutuu luoda täyttävää ratkaisua sidosryhmien mieltymykset. Tutkimusten tavoitteena on työskennellä samaan hankkeeseen aluksen koko erikoistuminen lukukauden ja työskennellä eri puolilla Aluksen aikana eri kursseja. Kurssit valitaan niin, että ne tukevat projektityö. Näin saatu tieto ja osaaminen ovat samaan aikaan syvä ja synteettistä. Lisäksi opiskelija joutuu suunnittelemaan käytetty aika eri puolilla antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä haastavia projekteja kanssa rajalliset resurssit. Valmistumisen jälkeen opiskelija voisi sijaita telakalla suunnitteluosasto, klo suunnittelutoimistoja, luokituslaitos, jne Opintojen rakenne Ohjelma koostuu kahdesta osasta: Ensimmäisenä vuonna, opit aiheita merenkulun tekniikan, laivanrakennus ja offshore engineering Master-tason: vakaus, vastus ja käyttövoiman, seakeeping, ohjailu ja laivojen ja meren rakenteita. Jos sinulla ei ole laivanrakennus osana oman Poikamies 'ohjelma, sinulla on myös perus perehdyttämiskoulutukseen laivanrakennustaito. Lisäksi... [-]

Master Of Science Innovatiivisen Kestävän Energiatekniikan (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Pohjoismainen Master Innovatiivinen ja kestävän energian Engineering (ISEE) on maailmanluokan energian johtavan koulutuksen maisteri. [+]

Pohjoismainen Master Innovatiivinen ja kestävän energian Engineering (ISEE) on maailmanluokan energian johtavan koulutuksen maisteri. Termi "Kestävä energia engineering" käsittää monenlaisia ​​käytäntöjä, politiikan ja teknologiat (Tavanomainen ja uusiutuvat / vaihtoehtoinen) tarkoituksena on tarjota energiaa ainakin taloudelliset, ympäristö- ja sosiaaliset kustannukset. Vahva painotetaan käsittelee energia konetekniikka tehtävät asianmukaisesti huomioon teknisten, ympäristö- ja sosioekonomisia kysymyksiä. Toinen vahva painottaa laitetaan Innovatiivinen ja Entrepreneurial näkökohdat energia yhteiskunnan, erityisesti liittyvät miten nykyisiä ja uusia tehostamisohjelman innovaatiot voidaan tuoda markkinoille eri maissa. Innovatiiviset näkökohdat sisällä ohjelman molemmat liittyvät kehittyneiden uusiutuvien käsite Pohjoismaissa sekä osalta uusien yritysten energia-alan. Opetusohjelma Painopiste ohjelmassa on tarjota state-of-the-art koulutuksen aloilla perinteisten ja uusiutuvien energialähteiden, kuten perinteisen ja uuden sähköntuotannon, aurinkoenergia, biomassa, tuulivoima, geoterminen voima, ja energian käyttöä rakennetussa ympäristössä avulla taloudellisesti ja ympäristön kannalta kestäviä ja teknologioiden. Ohjelma rakentuu Ennalta määriteltyjä tutkimus ja liikkuvuuden kappaleita kanssa osaamisprofiilit. Jokainen konsortion jäsen yliopisto; KTH, Ruotsi, Chalmers, Ruotsi, NTNU, Norja, DTU, Tanska, Aalto, Suomi, UOL, Islannissa on päävastuu yhden kappaleen. Ohjelma-erityisiä vaatimuksia Edellytykset: BSc / Beng tutkinto tai vastaava (yleensä 3-4 vuotta) koneenrakennus, kemian tekniikan tai vastaava. (Saadakseen vastaavaa toimivaltaa, perustiedot matematiikan, fysiikan ja kemian oltava tasolla BSc / Beng). Englanti kielitaitovaatimukset TOEFL Paperi-pohjainen testi: vähintään 580 (kirjallinen osio luokka 4) Internet-pohjainen testi: vähintään 92 (kirjallinen osio luokka 22) TOEFL-koodi: 9520 IELTS: Vähintään 6,5, ei kohta pienempi kuin 5,5 (vain IELTS Academic Training hyväksytty). Vähimmäisvaatimukset sisältää seuraavat: Matematiikka: 20 op kuten lineaarialgebra, hammaskiven ja differentiaaliyhtälöt. Termodynamiikka ja lämmönsiirto: 5 op. Energia & Ympäristö: 5 op Tilastot ja dynamiikka: 5 op. Fluid mekaniikka: 5 op. Materiaalitiede:... [-]

Master Of Science In Polymeeriteknologiaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Nordic Master in Polymer Technology on kaksinkertainen koulutusohjelma yhdessä kehittäneet Nordic Five Tech verkko (N5T). Ohjelma perustuu vahvasti matematiikkaan ja tieteeseen sekä tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamista osallistuvien yliopistojen jotka ovat Royal Instituten of Technology Tukholmassa (KTH), Technical University of Denmark (DTU), Aalto-yliopisto, Chalmers University of Technology ja Norja University of Science and Technology (NTNU). [+]

Nordic Master in Polymer Technology on kaksinkertainen koulutusohjelma yhdessä kehittäneet Nordic Five Tech verkko (N5T). Ohjelma perustuu vahvasti matematiikkaan ja tieteeseen sekä tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamista osallistuvien yliopistojen jotka ovat Royal Instituten of Technology Tukholmassa (KTH), Technical University of Denmark (DTU), Aalto-yliopisto, Chalmers University of Technology ja Norja University of Science and Technology (NTNU). Opiskelijat, ylimäärin perustaidot polymeeriteknologiassa, saavat laajempaa ymmärrystä alan tutkimuksen tutkimusten kautta kahdella eri yliopistoissa. Ohjelma sisältää yhden vuoden yhdessä kumppanin yliopistojen ja toinen vuosi muissa kumppani yliopistossa. Opetusohjelma Polymer teknologia on välttämätöntä teknisen kehityksen monilla aloilla ja se on avainasemassa haasteiden aloilla terveyden, energian ja kestävyys. Koulutus perustuu tutkimukseen ja opetukseen huippuosaamista osallistuvien yliopistojen tekemien opiskelijat, ylimäärin perustaidot polymeeriteknologiassa, saavat laajempaa ymmärrystä alan tutkimuksen tutkimusten kautta kahdella eri yliopistoissa. Ohjelma sisältää ensimmäisen vuoden yhdessä kumppanin yliopistossa, ja toisena vuonna toinen kumppani yliopistossa. Opintojen rakenne Polymer Technology on kaksivuotinen ohjelma kokopäiväistä tutkimuksissa 120 op points.The ohjelma on jaettu kahteen osaan: 1. Ensimmäisen vuoden opinnot jakautuvat keskeisiä kursseja (25-35 op) ja avaintaito (25-35 op). Ydin kursseja katettava polymeerikemian ja polymeerin fysiikka. 2. Toisen vuoden aikana olet erikoistunut johonkin viisi aihetta: biomateriaalit tiede, kehittyneet materiaalit, polymeeri suunnittelu, makromolekyyliyhdisteet materiaaleja, ja teollisuuden prosesseissa. Kukin aiheista määrittelee tutkimuksen radalla. Edellytyksenä on, että aloitat yksi kumppanin yliopistojen osa 1 ja lopeta opintoja toisessa yliopistossa osa 2. tutkimus kappaleita Biomateriaalitiede (Aalto) Tavoitteena biomateriaalit radan Aalto-yliopistossa on, että opiskelija pystyy hyödyntämään biomassan ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla ja on syvällisesti trendeistä polymeeriteknologiaan. Erikoistuminen Biomateriaalitiede on voimakas keskittyminen luonnon polymeerit, polymeerit perustuvat uusiutuviin recourses, biohajoavia... [-]

Master Of Science In Strategiassa - M. Sc. Tutkinto Kauppatieteellisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma strategia tarjoaa osallistujille tietoja ja taitoja tarvitaan menestyksekkään uran liikkeenjohdon konsultointi, liiketoiminnan kehittämisen tai johtotehtäviä. [+]

Maisteriohjelma strategia tarjoaa osallistujille tietoja ja taitoja tarvitaan menestyksekkään uran liikkeenjohdon konsultointi, liiketoiminnan kehittämisen tai johtotehtäviä. Tämä joustava ohjelma kehittää taitoja diagnosoida ongelmia liiketoiminnalle ja suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia strategisia aloitteita liiketoiminnan yhteyksissä aina monikansalliset yritykset aloituksia. Ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu yhdistämään vahvuudet Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja tuotantotalouden osastolla on Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulu, jolloin laajin valinnaisia ​​kursseja. Ohjelma sisältö on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien konsulttiyritykset tarjota oppimiskokemus, joka yhdistää tärkeimmät teoreettiset tiedot käytännön kokemusta tosielämän liiketoiminnan kehitystehtävissä. Tutkimus Kokemus Ohjelma koostuu useista pakollisista ytimen moduulit, jotka tarjoavat osallistujille uusinta tietoa strategiatyötä ja toteuttamista sekä tarvittavan metodologisia taitoja. Valtaosa Opinnot koostuvat valinnaisia ​​kursseja, jotka voidaan valita yhdistetty tarjooma Aalto-yliopiston Schools of Business and Science. Valinnaisia ​​kursseja ovat aiheita, kuten innovaatioiden ja teknologian hallinta, kansainvälinen liiketoiminta, liiketoiminnan venturing, markkinoinnin hallintaa, ja johdon Economics. Ytimessä Ohjelman sijaitsee opiskelija-keskittynyt opetusmenetelmänä, joka korostaa henkilökohtaista kehitystä heijastus, käytännön harjoituksia, kokemus, ja tekemällä oppiminen. Kurssit hyödyntää yliopiston pitkäaikainen yhteyksiä suomalaisia ​​ja kansainvälisiä yrityksiä sekä alumni tarjota sekoitus teoreettista ja käsitteellistä osaamista tosielämän esimerkkejä ja liiketoiminnan oivalluksia. Day-to-day haasteisiin johtavien organisaatioiden sekä yritys retkiä, tapaustutkimuksia, ja toimeksiannot ovat olennainen osa oppimista. Kurssit yhdistää totta ja testattu oppimisen menetelmiä, kuten tapaustutkimuksia, ryhmä hankkeita, ja interaktiivinen seminaari istunnoissa uusia innovatiivisia menetelmiä, kuten simulointi pelejä ja keskusteluja. Oppimistulokset Strategian tavoitteena on kehittää liiketoimintaa ammattilaisia, jotka pystyvät menestymään monimutkainen liiketoimintaympäristössä. Tämä edellyttää paitsi vahvaa osaamista liiketoiminnan mutta myös kulttuurien, ihmissuhde, käyttäytymiseen, ja johtamistaitoja yhdistettynä erinomaiseen kansainvälisiä yhteyksiä. Ohjelma tarjoaa keskeisiä taitoja tarvitaan konsultointi, lähtötason johtotehtävissä, ja strategia esikuntatoiminnot yrityksiin. Vielä tärkeämpää on, opiskelija... [-]

Master Of Science In Talotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma in Building Technology tarjoaa opiskelijoille kattavan akateemisen ja ammatillista tietämystä eri tieteenalojen sisällä rakennustekniikan. [+]

Maisteriohjelma Building Technology tarjoaa opiskelijoille kattavan akateemisen ja ammatillista tietämystä eri tieteenalojen sisällä rakennustekniikan. Vesirakentaminen on keskeinen rooli luotaessa turvallinen ja terveellinen rakennettuja ympäristöjä, jotka ovat olennainen osa jokapäiväistä elämää ja hyvinvointia. Yhdistämällä maailmanlaajuisten tarpeiden energiatehokkuuden ja kestävyyden ominaisuudet hyvä elinympäristö vaatii teoreettista ymmärrystä, ammattitaitoa, ja avarakatseinen asenne. Ohjelma käsittelee suunnittelussa, rakentamisessa, käytössä ja huollossa Rakenteiden, kuten rakennukset ja sillat. Sen neljä pääaihetta - rakennesuunnitteluun, rakennus suorituskyvyn, rakennuttamis- ja mineraalipohjaisia ​​materiaaleja - ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja välttämätöntä tulevaa uraa teollisuuden, tutkimuksen, koulutuksen tai viranomainen. Perustuu yksittäisiin valintoja, opiskelija voi erikoistua aiheita kuten rakennuksen energiankäyttöä, talotekniikan, korjaus ja huolto, sisäilman laadun ja paloturvallisuuden suunnittelu. Ohjelma pyrkii kehittämään työelämän taitoja kuten analyyttistä ja kriittistä ajattelua, monialaista tiimityöskentelyä ja yhteistyötä sekä viestinnän tieteen ja tekniikan ammattilaisille. Näkökohdat ammattietiikan ja sosiaalisen ja ympäristövastuun integroidaan tutkimuksissa. Tutkintorakenne Ohjelma sisältää kuusi kurssia (yhteensä 30 op) yhteiset perusopinnot, jotka muodostavat syyslukukauden ensimmäisenä vuonna. Kun ensimmäinen termi, opiskelijat voivat erikoistua tietyn alan talotekniikan tai ne voivat - yhdistämällä kursseja eri alojen - hankkia hyvä yleinen käsitys tekniikan sovelluksissa liittyvien talotekniikan. Teknistä tietämystä syvennetään valitsemalla kuusi kurssia (30 op) päässä pakkaukset kehittyneiden kursseja opinto-ohjelman. Synteesi tai erikoistuminen tutkimuksista voidaan edelleen vahvistaa läpi 30 op Opinnot, jotka voivat sisältää kursseja koulutusohjelman tai muuta kurssia Aalto yliopistossa. Sillä erikoistuminen, ennalta kurssit olla saatavilla myös opiskelijoille. Ohjelma päättyy diplomityö 30 op, joka valmistetaan yksilöllisesti. Diplomityö (30 op) Diplomityö (30 op) on pala soveltavaa tutkimusta, joka sisältää paitsi kirjallinen tutkielma mutta myös kypsyysnäytteen ja esityksen. Keskeinen tavoite diplomityön on ratkaista ongelma... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Akustiikka Ja äänitekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tärkeimmät Akustiikan ja äänitekniikka antaa olennaisen tietoa akustisen ilmiöistä, ihmisen kuulo ja ääni teknologian ja myös helpottaa opiskelijoiden soveltaa tietojaan käytännössä. Akustiikka ja Audio Technology on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS). [+]

Major in Akustiikka ja Audio Technology antaa olennaisen tietoa akustisen ilmiöistä, ihmisen kuulo ja ääni teknologian ja myös helpottaa opiskelijoiden soveltaa tietojaan käytännössä. Akustiikka ja Audio Technology on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS). Tavoitteena tärkeimmistä on se, että opiskelijat voisivat käyttää oppimistulos joustavasti erilaisissa tehtävissä teollisuudessa ja akateemisessa. Esimerkiksi opiskelijan tulisi tietää, miksi ja miten moderni häviöllinen äänikoodekkeja (mp3, AAC) työ, tai hänen / hänen pitäisi pystyä mittaamaan, ymmärtämään havainto näkökohtia, ja suunnitella akustiikan luokkahuoneessa tai Noise este. Jotkut esimerkki aloilla, joilla opiskelijat ennakoidaan olevan toimivaltaiselle ovat äänen tallennus, äänen koodaus, musiikki tekniikka, akustisia mittauksia, aktiivinen melu peruutus, äänisignaalin käsittely, huone ja rakennus akustiikka, ja ympäristömelun. Etsimme opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita musiikista, kuulo, tuettujen kuulo, äänentoisto, tai äänen yleensä. Onnistuakseen opetussuunnitelmaa, sinun kandidaatin opinnot tulisi sisältää perustiedot yliopiston fysiikan, matematiikan ja digitaalinen signaalinkäsittely. Opetusohjelma Tutkimuksissa (120 op) koostuvat pääaineopintoihin, pro gradu (30 op) ja vapaasti valittavista opinnoista (25-35 op). Akustiikka ja Audio Technolog suuria voidaan ottaa joko pitkä (55-65 op) tai kompakti (40-45 op) suuret. Viestintä akustiikka: kehittää tekniikoita ihmisen kuuntelijoille Kurssi on erittäin laajan johdannon kaikkia muita kursseja suuret. Miten kuulla ääniä, ja joka ominaisuudet ympäröivään maailmaan me purkaa kuuntelemalla? Miten suunnitella äänentoiston että se parhaiten sviittiä ihmisen kuulo? Voimmeko mitata ymmärrettävyys julkinen osoite on metroasema? Voimmeko arvioida, kuinka "terävä" ääni koetaan? Luennot ja kirjan kansi vastauksia näihin kysymyksiin. Vuonna projektityön opiskelijat saavat käytännön kokemusta yksinkertaistetussa, mutta laaja ja käytännöllinen, tehtävä. Ryhmät kerää mielenkiintoisia ääniä ympäristöstään, ja järjestää muodollinen kuuntelu testi määrällisesti niitä... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Koneoppiminen Ja Tiedon Louhinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Machine oppiminen on yksi vahvoista Aalto-yliopiston. Tämä vankka koulutus modernin laskennallisen data-analyysin tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet uran tutkimuslaitosten tai yksityisellä sektorilla nopeasti kehittyvällä alalla koneoppimisen, tiedon tieteen ja tekoälyä. [+]

Haluatko rakentaa tulevaisuutta älykkäiden koneiden? Machine oppiminen on yksi vahvoista Aalto-yliopiston. Tämä vankka koulutus modernin laskennallisen data-analyysin tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet uran tutkimuslaitosten tai yksityisellä sektorilla nopeasti kehittyvällä alalla koneoppimisen, tiedon tieteen ja tekoälyä. Vielä tärkeämpää on, kone oppiminen on yksinkertaisesti haastava ja mielenkiintoinen - mikä voisi olla parempi kuin ratkaista jännittävä ja tärkeä ongelmia nopeasti kehittää uusia yhdistelmiä matematiikan, tilastotieteen ja tietojenkäsittelytieteen? Menetelmät koneoppimisen ja tiedon louhinta ovat sovellettavissa ja tarvitaan monenlaisia ​​aloilla, kuten prosessiteollisuuden tietoihin tiedettä. Viimeaikaiset spearhead sovellusalueita ovat bioinformatiikka, laskennallinen astrofysiikka, biologia, ja lääketiede, vuorovaikutteinen teknologia, tiedonhaku, tietojen visualisointi, neuroinformatiikka, ja sosiaalisen verkoston analyysiä. Machine Learning ja Data Mining (Macadamia) on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS). Macadamia Jatko Track Lisäksi normaalin maisteriohjelman, Macadamia tarjotaan niin tohtorin track lukuvuonna 2017-2018. Jatko kappale merkitsee sitä, että osa opiskelijoista valitaan Macadamia suuret voi olla opintojaan räätälöity tutkijanuran ja voi aloittaa työskentelyn kohti PhD yhdessä laitoksen tutkimusryhmien jo aikana Master tutkimuksia. Kantajat pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksensa päästä jatko radan niiden sovelluksen motivaatiokirje. Oppimistulokset Suurimmat in Machine Learning ja Data Mining (Macadamia) kattaa laajan kirjon aiheita modernin laskennallisen data-analyysin ja mallinnuksen menetelmiä. Macadamia jatko pystyy virallistaa data-analyysin ongelmia suhteen taustalla tilastollisten ja laskennallisten periaatteita; osaa arvioida soveltuvuutta eri koneoppimisen menetelmiä ratkaista tietty uusi ongelmaksi teollisuuden tai tiedemaailman ja soveltaa menetelmiä ongelman; voi tulkita tulokset koneoppimisen algoritmia, arvioida niiden uskottavuutta, ja ilmoitettava seurannan tulokset asiantuntijoiden kanssa muiden alojen; voi toteuttaa yhteisiä koneoppimisen menetelmiin, sekä suunnitella ja toteuttaa uusia algoritmeja muokkaamalla nykyiset lähestymistavat; ymmärtää teoreettisen perustan koneoppimisen kentän edellyttämässä... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Ohjelmistojen Ja Palvelujen Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ohjelmisto ja palvelut Engineering tutkimukset antaa opiskelijoille taitoja, jotka ovat korkeimman arvon nykyaikaisia ​​organisaatioita. Opiskelija oppii suunnitella, kehittää ja hallita digitaalisia tuotteita ja palveluja. Ne kehittyä itsenäisiä ajattelijoita kykenee torjumaan monimutkaisia, reaalimaailman ongelmia ottaen huomioon ihmisen, yhteiskunnallinen ja organisatorisia tekijöitä. [+]

Join Ohjelmistot ja palvelut Engineering ja hankkimaan taitoja suunnitella, kehittää ja hallita digitaalisten tuotteiden ja palvelujen! Digitaalisten tuotteiden ja palvelujen ovat ratkaisevan tärkeitä talouksia, yhteiskuntien ja ihmisten hyvinvoinnille. Niiden avulla yritykset voivat ylittää perinteiset rajat, hyödyntää uusia ominaisuuksia ja päästä eksponentiaalinen kasvu. Ohjelmisto ja palvelut Engineering tutkimukset antaa opiskelijoille taitoja, jotka ovat korkeimman arvon nykyaikaisia ​​organisaatioita. Opiskelija oppii suunnitella, kehittää ja hallita digitaalisia tuotteita ja palveluja. Ne kehittyä itsenäisiä ajattelijoita kykenee torjumaan monimutkaisia, reaalimaailman ongelmia ottaen huomioon ihmisen, yhteiskunnallinen ja organisatorisia tekijöitä. Ohjelmisto ja palvelu Engineering on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS). Tutkimukset ohjelmaan perustuvat sekä viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen ja teollisuuden state-of-the-art. Opetusohjelma Opiskelija voi halutessaan erikoistua johonkin neljästä alikenttien: Software Engineering, Service Design and Engineering, Käyttäjäkeskeisen suunnittelun tai Enterprise Systems. Ohjelmistotuotanto Palvelu Design and Engineering Käyttäjäkeskeisen suunnittelun Enterprise Systems Tutkimuksissa (120 op) koostuvat pääaineopintoihin, pro gradu (30 op) ja vapaasti valittavista opinnoista (25-35 op). Ohjelmisto ja palvelut Engineering suuria voidaan ottaa joko pitkä (55-65 op) tai kompakti (40-45 op) suuret. Joustavuus ja vapaus Koska opiskelija ohjelmiston ja palvelun Engineering suuria, voit vapaasti räätälöidä tutkimukset sopivaksi omia etuja, koska on olemassa hyvin vähän pakollisia kursseja. Meidän professorit tukea ja neuvoja, joiden avulla voit suunnitella tutkimuksia ja tulevaa uraa. Opiskelijoille kiinnostunut ohjelmistojen ja palvelujen suunnittelu, suosittelemme harkitsemaan sitä kauan tärkeä, sillä se helpottaa syvällisen oppimisen ja yksilöllisten tutkimusten Vuorovaikutus alan läpi useita teollisuusvetoisen projekteja Ohjelmistomme ja Service Engineering suuri on syvät teollisuuden siteet ja tehdään läheisessä yhteistyössä johtavien ohjelmistoyritysten. Kurssit ovat vierailevat luennoitsijat yläosassa alansa... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Peli Suunnittelu Ja Tuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Pelin suunnittelu ja tuotanto on monitieteinen merkittävä joka integroi opiskelijat eri taustoista. Kädet kanssa mielensä - luoda ja analysoida pelejä, kokeilla uusia tekniikoita ja suunnittelu lähestymistapoja, ja tavata loistava ihmisiä, joiden kanssa rakentaa tulevaisuutta. [+]

Haaveiletko ollessa peli-vaihtaja yhdessä nykypäivän kuumin teollisuuden? Game Design ja tuotanto on monitieteinen merkittävä joka integroi opiskelijat eri taustoista. Kädet kanssa mielensä - luoda ja analysoida pelejä, kokeilla uusia tekniikoita ja suunnittelu lähestymistapoja, ja tavata loistava ihmisiä, joiden kanssa rakentaa tulevaisuutta. School of Science, Game Design ja tuotanto on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS). Tutkimukset ohjelmaan perustuvat sekä viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen ja teollisuuden state-of-the-art. Oppimistulokset Peli suunnittelu ja tuotanto suurten järjestetään yhteistyössä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu (ARTS). Levitä kautta CCIS polku, jos haluat valmistua diplomi ja throught ARTS jos haluat maisteriksi. DI aste on enemmän teknisiä kursseja aiheista kuten tietokonegrafiikan ja tekoälyä. Monitieteisyyttä on korostanut hyvin erilaisen taustan opiskelijoiden - voidaan soveltaa minkä tahansa kandidaatin tutkinto, ja opiskelijat kuuluvat ohjelmoijat, 3d taiteilijoita, animaattoreita, luova kirjailijoita, arkkitehtejä, ja jopa psykologeja. Merkittävä on myös joustava kannalta valittavia opintoja. Voit sisällyttää kursseja vaihtelevat ydin tietojenkäsittelytieteen animaatio ja interaktiivinen kerronta. Sen lisäksi syvä ymmärrys pelejä, valmistuneet on salkun valmiit hankkeet joka auttaa päästä pelialan. Uramahdollisuudet Profiilit valmistuneet ovat mm peli ohjelmoija, peli suunnittelija ja peli studio perustaja. Meidän paras oppilas pelejä kuten Pako ja Shadow Bug nauttinut maailmanlaajuinen menestys ja hyvin vastaan. Lukukausimaksut ja apurahat Muut kuin EU / ETA-opiskelijat valittu hakukierros 2017 veloitetaan lukukausimaksuja. Department of Computer Science kutsuu poikkeuksellisen pätevä maisteriopiskelijoille kaikista kansallisuuksista liittymään osastojen Saavutukset ohjelmaa. Opiskelijat myönsi Saavutukset ohjelmaan liittyvät johonkin laitoksen tutkimusryhmät, ja on mahdollisuus osa-aikaista, tutkimukseen liittyvät työllisyyteen lukukausien aikana. Kaikki valitut 1. vuoden opiskelijat automaattisesti harkita Honours kantoja, ja ei... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Signaalin, Puheen Ja Kielen Käsittely

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tarkoituksena tärkeimmistä on antaa opiskelijalle perustiedot joko signaalinkäsittelyn tai puheen ja kielen prosessointiin ja kyky soveltaa näitä eri tieteen ja teknologian. [+]

Opetusohjelma Tarkoituksena tärkeimmistä on antaa opiskelijalle perustiedot joko signaalinkäsittelyn tai puheen ja kielen prosessointiin ja kyky soveltaa näitä eri tieteen ja teknologian. Opiskelija keskittyen Signal Processing annetaan vahva teoreettinen tausta modernin signaalinkäsittelyn. Tämä tarkoittaa työkalupakki tietoa signaalien ja järjestelmien mallintaminen, edustus kautta muunnoksia, järjestelmien optimointi ja toteuttamiseen. Jotkut painopiste on viimeisin tutkimuksen painopisteet alan signaalinkäsittelyn aloilla, data-analyysi, pakkaus ja varastointi, viestintä sekä edustus signaaleja. Lisäksi opiskelija voi saada jopa syvempää ymmärrystä signaalinkäsittelyn ja viereisen tieteiden, tai koske signaalinkäsittely muilla aloilla. Mielenkiintoisia sovelluksia ovat tutka järjestelmiä ja verkkoja, tiedonsiirto, tunnistus ja seuranta esineitä ja tiloja, sekä analyysi teknisten (koneen perustuva) ja sosiaalinen (ihmisen pohjainen) verkkoihin. Cyber ​​taso älykkään sähköverkon on yhä tärkeämpää tehokkaan energian jakelua ja käyttöä, joka tarjoaa alustan soveltamista signaalinkäsittelyn menetelmiä ratkaista keskeisiä ongelmia suuri yhteiskunnallinen vaikutus. Opiskelijat keskittyvät puheen ja kielen käsittely annetaan perusteet että kentän ja kyky soveltaa näitä eri tieteen ja teknologian. Puheen ja kielen prosessointiin käytetään signaalinkäsittely, matemaattista mallinnusta ja koneoppimisen tilastollisia kielimallintamiseen, tiedonhaun ja puheen analyysi, synteesi, tunnustamista ja koodaus. Sovellukset ja tutkimuksen painopisteiden viime aikoina, esimerkiksi puheentunnistuksen ja synteesin, sanelu, tekstitystä, konekääntäminen, kielen oppiminen, laajamittainen videodatan indeksointi ja haku, puheen koodaus ja laadun parantaminen matkapuhelimissa ja verkkoja sekä lääketieteen tutkimus ihmisäänen. Lukukausimaksut ja apurahat Muut kuin EU / ETA-opiskelijat valittu hakukierros 2017 veloitetaan lukukausimaksuja. Pääsyvaatimukset Yleiset pääsyvaatimukset Yleinen kelpoisuusvaatimukset ovat samat kaikille maisteriohjelmien tieteen ja teknologian. Katso myös vaatimukset kielitaitoa. Täyttävät hakemukset lähetetään sitten akateemisen arvioinnin kuvataan tarkemmin alla. Ohjelman erityisiä pääsyvaatimuksia Hakijoiden ohjelmaan on ensin täytettävä yleiset vaatimukset ja kielen vaatimukset, jotka... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Tietoliikennetekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Communications Engineering merkittävä keskittyy tietoliikenne- ja verkkotekniikkaa, tietoverkkoliiketoiminnan ja ihmiskeskeiseksi viestintää. Riippuen edun voit keskittyä tutkimuksissa enemmän kohti Internet Technologies, Wireless Communications tai Communications Ecosystem. [+]

Tieto- ja viestintäteknologian (ICT) on eturintamassa digitaalisen vallankumouksen, joka on radikaalisti muuttamassa maailma sellaisena kuin me sen tunnemme. On olemassa jatkuva tarve monipuolinen viestinnän insinöörit suurella tietoa tekniikan perusteet, syvällistä ohjelmointitaitoja, ja vankka käsitys liiketoiminnan dynamiikkaa. Aalto voit tulla todellinen peli vaihtaja alalla. Opetusohjelma Communications Engineering merkittävä keskittyy tietoliikenne- ja verkkotekniikkaa, tietoverkkoliiketoiminnan ja ihmiskeskeiseksi viestintää. Riippuen edun voit keskittyä tutkimuksissa enemmän kohti Internet Technologies, Wireless Communications tai Communications Ecosystem. Wireless Communications: Opit nykyaikaisen langattoman viestintäjärjestelmän arkkitehtuurit (LTE, 5G), signaalinkäsittelyn menetelmiä, resurssien valvontamenetelmiä ja siihen liittyvät taajuuksien hallinnan kysymyksiä. Saat myös käytännön kokemusta uusinta laboratoriolaitteiden ja voivat saada mukana ohjelmistoradion toteutuksesta ja kokeilun työtä. Internet Technologies: Opit Internet todella toimii ja kehittyy, ja kuinka suunnitella ja toteuttaa uusia protokollia ja palveluita, ja verkko on suojattu. Me kattavat kiinteät, mobiili, yritysten ja laajan alueen verkkoihin sekä niiden käyttöä nykyisten ja tulevien sovellusten. Opit myös, miten verkkoja voidaan virtualisoida. Communications Ecosystem: Opit operaattori liiketoimintaa, suorittaa teknis-taloudellinen analyysi viestintäjärjestelmien ja palvelujen ymmärtämään loppukäyttäjän tarpeet ja käyttäytyminen. Voit myös keskittyä käyttöliittymän suunnittelussa. Monitieteistä kaikkialla Kun maailma verkkojen, kaikki kietoutuu: turvallisuus, liike, käytettävyys ... Siksi monitieteisyyttä Aalto-yliopiston takaa mielenkiintoisen tutkimuksen ympäristössä. Voit tehdä tutkimusta, joka ei ole vain teoreettinen, vaan myös ruokkii jännittävä uusi reaalimaailman sovelluksia. Erinomaiset testiympäristö tilat Tutkimuksemme kattaa kaikki OSI kerrokset viestintäjärjestelmien sekä teoreettinen perusta ja teknis-taloudelliset ja käytettävyys näkökohtia tekniikkaa. Meillä on erinomaiset testiympäristö tilat ja voimme kokeilla kaikkiin osiin viestinnän, kuten langattomien liityntäverkkojen ja mobiilien runkoverkkojen. Tämä on vahvuutemme verrattuna moniin muihin korkeakoulut. Kannustaminen kansainvälinen ilmapiiri Voit nauttia todella kansainvälisessä ympäristössä.... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Tietotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriksi Computer Science antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa maailmaa. Ohjelmisto on olennainen osa teollisuuden, kaupan, terveydenhuollon, media, ja jopa taidetta. Uudet innovaatiot perustuvat usein uusiin teknologioihin, kuten cloud computing, web, ja iso data. [+]

Tutki monipuolinen asteen tietotekniikassa ja saada mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen! Maisteriksi Computer Science antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa maailmaa. Ohjelmisto on olennainen osa teollisuuden, kaupan, terveydenhuollon, media, ja jopa taidetta. Uudet innovaatiot perustuvat usein uusiin teknologioihin, kuten cloud computing, web, ja iso data. Vuonna Department of Computer Science Master-tason kursseja opetetaan Englanti. Uskomme joustavuutta: opiskelijat voivat rakentaa omia opintosuunnitelmat koostuvat ydin ja erikoistumisjakso. Ydin kursseja antaa sinulle vahvan perustan algoritmeja, tietokonegrafiikan, kone oppiminen, käyttöjärjestelmät, turvallisuus, käyttöliittymät, web ohjelmistojen kehitys jne Erikoistuminen kurssit on jaettu viisi kappaletta. Computer Science on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS). Tutkimukset ohjelmaan perustuvat sekä viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen ja teollisuuden state-of-the-art. Opetusohjelma Koska opiskelija pääaineenaan Computer Science, voit valita viisi kurssia seuraavista: Laskennallinen User Interface Design Computer Graphics Diskreetti Mallit ja haku Tietoturva Machine Learning: Basic Principles Käyttöjärjestelmät Principles of algoritmitekniikoita Web Software Development Lisäksi voit valita yhden kappaleista kuvattu alla. Algoritmeja, Logic, ja laskenta Big Data ja Large-Scale Computing Interactive Technologies Software Systems and Technologies Web Technologies, sovellukset ja tiede Tutkimuksissa (120 op) koostuvat pääaineopintoihin, pro gradu (30 op) ja vapaasti valittavista opinnoista (25-35 op). Tietotekniikan tärkeä on saatavana kahdessa muodossa, lyhyet ja pitkät. Lyhyen suuri (40-45 op) sisältää sivuaine (20-25 op) muilta aloilta Aalto-yliopiston tai jostakin toisesta yliopistosta. Pitkällä suuret (55-65 op), opiskelija valitsee kursseja eri alojen tietotekniikassa. monitieteinen tutkinto Kaikki tietojenkäsittelytieteen opiskelijat voivat hankkia erinomaisia ​​ohjelmointitaitoja Aalto. Aalto-yliopisto tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden monitieteinen tutkimuksia yhdistämällä teknologia, liike, ja muotoilu. Koska tuleva tietotekniikassa ammattilainen, on suositeltavaa sisällyttää tutkimuksia muiden alojen joko... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Turvallisuus Ja Liikkuvan Tietojenkäsittelyn

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tutkimukset Turvallisuus ja Mobile Computing antaa opiskelijoille laaja ymmärrys uusimmat ja tulevat tekniikat mahdollistavat turvalliset mobiili- ja cloud computing järjestelmiä. [+]

Hankkia maailmanluokan koulutusta tietoturva Aalto-yliopistossa! Tutkimukset Turvallisuus ja Mobile Computing antaa opiskelijoille laaja ymmärrys uusimmat ja tulevat tekniikat mahdollistavat turvalliset mobiili- ja cloud computing järjestelmiä. Opiskelijat saavat sekä käytännöllisiä teknisen tiedon ja teoreettista oivalluksia turvallinen järjestelmien suunnittelu, jaetun sovelluksen kehittämiseen, verkko ja palveluarkkitehtuurit, ja mobiili ja pilvi alustoille. Uskomme yhdistää energian osaamisen tuotekehityksen taitoja. Uusille opiskelijoille, suuret yhdistää kolme aikaisempaa opintokokonaisuudet: maisteriohjelman Security ja Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Palvelut ja turvallisuus suuret, sekä Secure Systems seurata Computer Science suuria. Opetusohjelma Ohjelma kattaa aiheista turvallinen järjestelmien suunnittelu, mobiili- ja langattomat verkot, palvelun ja verkon arkkitehtuuri, ja hajautettuja palveluja ja sovelluksia. Tutkimukset ovat läheisesti yhteydessä tehtävään tutkimukseen opettajien, esimerkiksi Internetissä esineiden, Pilvipalveluiden mobiilialusta turvallisuus, energia ja vihreä ICT, läpitunkevaa ja jokapaikan tietotekniikka ja liikkuvuus protokollia. Erityistä huomiota kiinnitetään turvallisuuteen ja yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä, koska ne ovat kriittisiä vaatimuksia kehittämiseen ja käyttöönottoon palveluja avoimilla verkkojen ja hajautettujen järjestelmien. Opetusmenetelmiä yhdistää teorian käytännön harjoituksia ja ohjelmistojen kehitys mobiililaitteissa ja pilvi alustoille. Opiskelija myös harjoitella kirjoittamista ja esiintymistaidot ja oppia seuraamaan uusimman tutkimuksen. Oppimistulokset Kuten oppimistulokset, opiskelijat Security ja Mobile Computing suuria tahtoa on teoreettinen ymmärrys tietoturvan ja käytännön taitoja, joita tarvitaan suunnitteluun ja analysointiin turvallista laskentajärjestelmät; ymmärtää arkkitehtuurin periaatteita hajautettuja palveluja ja sovelluksia. Ne ovat myös osaa suunnitella, analysoida ja toteuttaa hajautettu, mobiili- ja cloud computing järjestelmiä. Kohdennettu opetussuunnitelma joustavasti Turvallisuus ja Mobile Computing tarjoaa keskittynyt suunnitelma kahden vuoden maisteriopintoihin. Kuitenkin opiskelijat ovat tervetulleita räätälöidä tutkimusten ja myös muita aiheita tietotekniikan, matematiikan ja viestintäteknologian niiden astetta. Teollisuus yhteistyö Opetussuunnitelma tarjoaa monia mahdollisuuksia... [-]

Master Of Science In Tietoverkkojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma tietoverkoissa on monitieteellinen opintokokonaisuus engineering rakennuksessa tieto- ja viestintätekniikan (ICT) ja digitaalisen median. Se yhdistää yhteiskuntatieteiden, kehittynyt digitaaliteknologian ja liiketoiminnan. [+]

Tule asiantuntija ihmiskeskeinen lähestymistapa digitaalitekniikkaan! Maisteriohjelma tietoverkoissa on monitieteellinen opintokokonaisuus engineering rakennuksessa tieto- ja viestintätekniikan (ICT) ja digitaalisen median. Se yhdistää yhteiskuntatieteiden, kehittynyt digitaaliteknologian ja liiketoiminnan. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille kokonaisvaltainen käsitys vuorovaikutuksesta ihmisten ja digitaalitekniikkojen yksilön, ryhmän, organisaation ja yhteiskunnan tasoilla. Opit yhteinen kehittäminen digitaalitekniikan ja yritysten uudenlainen ihmiskeskeinen, yhteistyöhön ja luovasti. Opetusohjelma Tutkimukset maisteriohjelma Informaatioverkostojen yhdistää kursseja tietotekniikassa, mediatekniikka, tuotantotalous ja liiketoimintaa ihmiskeskeistä lähestymistapaa. Ohjelma kannustaa oppilaita rakentaa henkilökohtaisen opinto suunnitelman monialaista tavalla tarjoamalla hyvin jäsennelty opintokokonaisuuksia ohjelman ydin aine alueilla. Voit keskittyä yhtä ainetta alueelle, tai valitse rakentaa laajempi monitieteinen yhdistelmä osaamista. Neljä painopistealuetta, linjalle, Informaatioverkostojen suuret ovat: ICT in Business, Knowledge and Business Networks, Media, ja Käyttäjäkeskeisen suunnittelun. Master of Science (Technology), 120 op, tutkintorakenne muodostuu suuri (joko pitkä tai kompakti), diplomityö, ja vapaasti valittavista opinnoista. Kompakti suuri on aina täydennetty vähäinen. Viimeaikaiset Diplomityö aiheita Informaatioverkostojen opiskelijoiden esim Erot havaintojen ja haastattelujen luomisessa käyttötapauksia käytettävyyden tarkastusta; Käyttäjä tutkimus kaupallistamisen - miksi ja miten; Persona luominen perustuu toissijaiset tiedot: tutkimus koettu luotettavuus UX suunnittelu; Asiakas arvon luomiseen ja talteenoton digitaalisesti teollisuuden palvelut; Mobile käyttöliittymän suunnittelu herättäen motivaatio: suunnittelu vaikutukset alkaen itseohjautuvuusteoria ja motivoiva haastattelu; ja rooli käyttäjäkeskeisen suunnittelun käynnistettäessä-yritysten liiketoiminnan kehittäminen ja tuotekehitys. Uramahdollisuudet Tietoverkot ohjelma koskee ongelmalähtöinen opiskelu ja ryhmätyöt, suoritetaan usein tosielämässä hankkeita. Nämä yleensä auttaa opiskelijoita luomaan yrityskontakteja jo opintojen aikana. Yhteistyössä toimineiden yritysten ovat erityisesti maailmanlaajuisen osaamisintensiivisten yritysten, kuten ICT-yritysten, konsulttiyritykset, muut palvelun tai kansalaisjärjestöjen, mutta myös käynnistysvaiheen yritysten. Tyypillisiä työpaikkoja valmistumisen jälkeen ovat mm asiantuntijatehtäviä, konsultointi, tutkija, opettaja, käyttäjäkokemus (UX) johtaja, IT-kehittäjänä, yrittäjä... [-]

Master Of Science In Yritysviestinnän

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Corporate Communication on ainutlaatuinen yhdistelmä kansainvälisen liiketoiminnan, johtamisen ja viestinnän. [+]

Maisteriohjelma Corporate Communication on ainutlaatuinen yhdistelmä kansainvälisen liiketoiminnan, johtamisen ja viestinnän. Esillä olevassa, nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, haasteet täyttää yritysten ja muiden organisaatioiden vaativat syvällistä ymmärrystä dynamiikan median ja viestinnän. Globalisoituvassa maailmassa on monimutkaisempi ja vaikeammin ennakoitavissa kuin koskaan ennen, ja viestintää on strategisesti johdettua. Tutkimus Kokemus Corporate Communication (CC) Maisteriohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille perusteellinen monitieteellinen ymmärrystä aloilla yritysviestinnän ja median hallinta. Ohjelma näkee yritysviestinnän kuin liike toiminnan ja, samaan aikaan, kun sosiaalinen vuorovaikutus. Koko tutkimukset, korostamme vaikutus maailmanlaajuisessa ympäristössä viestintää käytännössä johtamisen. On maailman mittakaavassa, CC-ohjelma on ainutlaatuinen yhdistelmä kansainvälisen liiketoiminnan, johtamisen ja viestinnän. Kautta huolellisesti suunniteltu, tutkimukseen perustuva opetussuunnitelma, ohjelma tarjoaa opiskelijoille syvällinen tuntemus strategisen roolin viestinnän ja median hallinta nykyajan organisaatioissa. CC-ohjelma tarjoaa ammatillista ja akateemista osaamista tällaisilla erityisillä aloilla kuten mediasuhteet, työntekijä viestintä, sijoittajasuhteet, kysymyksiä hallinta ja muutos ja kriisiviestintä. Erityisesti se kehittää osaamista tarvitaan hallinnassa kansainvälisen yritysviestinnän, toimitusjohtaja sisäisen ja ulkoisen sidosryhmäsuhteet ja osallistuvat yritysten strategiatyössä. Kaikissa kurssin työ ja ongelmalähtöinen opiskelu toimintaa harjoitellaan taitoja, joita tarvitaan eri monikulttuurisen ja monikielisen tilanteissa. Konserniviestintä Maisteriohjelma rekrytoi opiskelijoita eri taustoista, mutta terveen liiketoiminnan tuntemus saatu aikaisemmissa tutkimuksissa tarvitaan. Arvostamme moninaisuutta luokassa, ja kehotettava eri puolilta maailmaa, aiempien akateemisen asiantuntemusta vaihtelevat esimerkiksi johdon ja markkinoinnin viestinnän ja kulttuurin opintoja. Tärkeintä on, hakijoiden on oltava erittäin kiinnostunut median ja viestinnän käytäntöjen globalisoituneessa maailmassa. Oppimistulokset Opiskelija Valmistuttuaan Konserniviestintä ohjelma on syvä ymmärrys strategista roolia yritysten viestintää liiketoiminnan erikoisalat yritysten viestintää, esim mediasuhteet, työntekijä viestintä, sijoittajasuhteet, kysymyksiä hallinta, muutos ja kriisiviestintä viestintää sosiaalisen vuorovaikutuksen teoreettiset perusteet viestinnän ja mediatutkimuksen Lisäksi Konserniviestintä... [-]

Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Biomassan Jalostukseen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. Opetusohjelma Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. Koulutus johtaa maisterin tutkinto perustuu ammattikäytännön aloilla, jotka vaativat osaamista tieteen ja teknologian sekä tieteelliseen tutkimukseen uuden tiedon. Opiskelijat voivat valita alaikäisiä tai vapaasti valittavia opintokokonaisuuksia, jotta tutkinnon on yhdistelmä teknologiaa, liike, ja taidetta, tyypillinen Aalto-yliopistosta. Opiskelijat ottaa vastuullinen, tavoitteellinen ja systemaattinen tapa toimia, ja kehittää taitoja työskennellä asiantuntijoina niiden erikoisala sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden, myös kansainvälisessä työympäristössä. He voivat ilmaista itseään selkeästi ja yksiselitteisesti sekä suullisesti että kirjallisesti ja räätälöidä tiedonannon kohdeyleisölle. Kemian tekniikan kouluttaa Masters of Science (Technology), joilla on tietoja ja taitoja toimia pacesetters kentät biotekniikan, kemian tekniikan ja materiaalin tieteen ja teknologian eri johto-, suunnittelu- ja tutkimus- tehtäviä palvelevat teollisuuden tai liittyvät sidosryhmät, tiedeyhteisö tai julkisella sektorilla. Tutkimukset ohjelman antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan... [-]

Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. Opetusohjelma Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. Koulutus johtaa maisterin tutkinto perustuu ammattikäytännön aloilla, jotka vaativat osaamista tieteen ja teknologian sekä tieteelliseen tutkimukseen uuden tiedon. Opiskelijat voivat valita alaikäisiä tai vapaasti valittavia opintokokonaisuuksia, jotta tutkinnon on yhdistelmä teknologiaa, liike, ja taidetta, tyypillinen Aalto-yliopistosta. Opiskelijat ottaa vastuullinen, tavoitteellinen ja systemaattinen tapa toimia, ja kehittää taitoja työskennellä asiantuntijoina niiden erikoisala sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden, myös kansainvälisessä työympäristössä. He voivat ilmaista itseään selkeästi ja yksiselitteisesti sekä suullisesti että kirjallisesti ja räätälöidä tiedonannon kohdeyleisölle. Kemian tekniikan kouluttaa Masters of Science (Technology), joilla on tietoja ja taitoja toimia pacesetters kentät biotekniikan, kemian tekniikan ja materiaalin tieteen ja teknologian eri johto-, suunnittelu- ja tutkimus- tehtäviä palvelevat teollisuuden tai liittyvät sidosryhmät, tiedeyhteisö tai julkisella sektorilla. Tutkimukset ohjelman antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan... [-]

Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Funktionaalisia Materiaaleja

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. Opetusohjelma Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. Koulutus johtaa maisterin tutkinto perustuu ammattikäytännön aloilla, jotka vaativat osaamista tieteen ja teknologian sekä tieteelliseen tutkimukseen uuden tiedon. Opiskelijat voivat valita alaikäisiä tai vapaasti valittavia opintokokonaisuuksia, jotta tutkinnon on yhdistelmä teknologiaa, liike, ja taidetta, tyypillinen Aalto-yliopistosta. Opiskelijat ottaa vastuullinen, tavoitteellinen ja systemaattinen tapa toimia, ja kehittää taitoja työskennellä asiantuntijoina niiden erikoisala sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden, myös kansainvälisessä työympäristössä. He voivat ilmaista itseään selkeästi ja yksiselitteisesti sekä suullisesti että kirjallisesti ja räätälöidä tiedonannon kohdeyleisölle. Kemian tekniikan kouluttaa Masters of Science (Technology), joilla on tietoja ja taitoja toimia pacesetters kentät biotekniikan, kemian tekniikan ja materiaalin tieteen ja teknologian eri johto-, suunnittelu- ja tutkimus- tehtäviä palvelevat teollisuuden tai liittyvät sidosryhmät, tiedeyhteisö tai julkisella sektorilla. Tutkimukset ohjelman antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan... [-]

Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Kemia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. Opetusohjelma Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. Koulutus johtaa maisterin tutkinto perustuu ammattikäytännön aloilla, jotka vaativat osaamista tieteen ja teknologian sekä tieteelliseen tutkimukseen uuden tiedon. Opiskelijat voivat valita alaikäisiä tai vapaasti valittavia opintokokonaisuuksia, jotta tutkinnon on yhdistelmä teknologiaa, liike, ja taidetta, tyypillinen Aalto-yliopistosta. Opiskelijat ottaa vastuullinen, tavoitteellinen ja systemaattinen tapa toimia, ja kehittää taitoja työskennellä asiantuntijoina niiden erikoisala sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden, myös kansainvälisessä työympäristössä. He voivat ilmaista itseään selkeästi ja yksiselitteisesti sekä suullisesti että kirjallisesti ja räätälöidä tiedonannon kohdeyleisölle. Kemian tekniikan kouluttaa Masters of Science (Technology), joilla on tietoja ja taitoja toimia pacesetters kentät biotekniikan, kemian tekniikan ja materiaalin tieteen ja teknologian eri johto-, suunnittelu- ja tutkimus- tehtäviä palvelevat teollisuuden tai liittyvät sidosryhmät, tiedeyhteisö tai julkisella sektorilla. Tutkimukset ohjelman antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan... [-]

Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Kemian Ja Prosessitekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. Opetusohjelma Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. Koulutus johtaa maisterin tutkinto perustuu ammattikäytännön aloilla, jotka vaativat osaamista tieteen ja teknologian sekä tieteelliseen tutkimukseen uuden tiedon. Opiskelijat voivat valita alaikäisiä tai vapaasti valittavia opintokokonaisuuksia, jotta tutkinnon on yhdistelmä teknologiaa, liike, ja taidetta, tyypillinen Aalto-yliopistosta. Opiskelijat ottaa vastuullinen, tavoitteellinen ja systemaattinen tapa toimia, ja kehittää taitoja työskennellä asiantuntijoina niiden erikoisala sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden, myös kansainvälisessä työympäristössä. He voivat ilmaista itseään selkeästi ja yksiselitteisesti sekä suullisesti että kirjallisesti ja räätälöidä tiedonannon kohdeyleisölle. Kemian tekniikan kouluttaa Masters of Science (Technology), joilla on tietoja ja taitoja toimia pacesetters kentät biotekniikan, kemian tekniikan ja materiaalin tieteen ja teknologian eri johto-, suunnittelu- ja tutkimus- tehtäviä palvelevat teollisuuden tai liittyvät sidosryhmät, tiedeyhteisö tai julkisella sektorilla. Tutkimukset ohjelman antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan... [-]

Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Kestävä Metallien Jalostus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. Opetusohjelma Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. Koulutus johtaa maisterin tutkinto perustuu ammattikäytännön aloilla, jotka vaativat osaamista tieteen ja teknologian sekä tieteelliseen tutkimukseen uuden tiedon. Opiskelijat voivat valita alaikäisiä tai vapaasti valittavia opintokokonaisuuksia, jotta tutkinnon on yhdistelmä teknologiaa, liike, ja taidetta, tyypillinen Aalto-yliopistosta. Opiskelijat ottaa vastuullinen, tavoitteellinen ja systemaattinen tapa toimia, ja kehittää taitoja työskennellä asiantuntijoina niiden erikoisala sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden, myös kansainvälisessä työympäristössä. He voivat ilmaista itseään selkeästi ja yksiselitteisesti sekä suullisesti että kirjallisesti ja räätälöidä tiedonannon kohdeyleisölle. Kemian tekniikan kouluttaa Masters of Science (Technology), joilla on tietoja ja taitoja toimia pacesetters kentät biotekniikan, kemian tekniikan ja materiaalin tieteen ja teknologian eri johto-, suunnittelu- ja tutkimus- tehtäviä palvelevat teollisuuden tai liittyvät sidosryhmät, tiedeyhteisö tai julkisella sektorilla. Tutkimukset ohjelman antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan... [-]

Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Kuitua Ja Polymeeri Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. Opetusohjelma Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. Koulutus johtaa maisterin tutkinto perustuu ammattikäytännön aloilla, jotka vaativat osaamista tieteen ja teknologian sekä tieteelliseen tutkimukseen uuden tiedon. Opiskelijat voivat valita alaikäisiä tai vapaasti valittavia opintokokonaisuuksia, jotta tutkinnon on yhdistelmä teknologiaa, liike, ja taidetta, tyypillinen Aalto-yliopistosta. Opiskelijat ottaa vastuullinen, tavoitteellinen ja systemaattinen tapa toimia, ja kehittää taitoja työskennellä asiantuntijoina niiden erikoisala sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden, myös kansainvälisessä työympäristössä. He voivat ilmaista itseään selkeästi ja yksiselitteisesti sekä suullisesti että kirjallisesti ja räätälöidä tiedonannon kohdeyleisölle. Kemian tekniikan kouluttaa Masters of Science (Technology), joilla on tietoja ja taitoja toimia pacesetters kentät biotekniikan, kemian tekniikan ja materiaalin tieteen ja teknologian eri johto-, suunnittelu- ja tutkimus- tehtäviä palvelevat teollisuuden tai liittyvät sidosryhmät, tiedeyhteisö tai julkisella sektorilla. Tutkimukset ohjelman antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan... [-]

Master Of Science Kylmässä Ilmastonmuokkaus (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Nordic Master Cold Climate Engineering on ensimmäinen kattava maisteriohjelman kylmässä ilmastonmuokkaus Euroopassa ja antaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä kenttätyötä ja projekteja Grönlannissa tai Huippuvuorilla. [+]

Nordic Master Cold Climate Engineering on ensimmäinen kattava maisteriohjelman kylmässä ilmastonmuokkaus Euroopassa ja antaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä kenttätyötä ja projekteja Grönlannissa tai Huippuvuorilla. Pohjoisnapa on paikka toisin missään muualla. Ekosysteemi on hauras, sää voi olla haastavaa, ja infrastruktuuri on vähäistä. Nämä olosuhteet tekevät suuria vaatimuksia insinöörit työskentelevät here.By todella tulee Arktisen Huippuvuorten ja Grönlannin ja soveltamalla taitojaan, valmistuneet saavat arvokasta ensi käden tietoja työskentelee insinöörinä yksi haastava alueilla maailmassa. Kylmä ilmastonmuokkaus on yhä tärkeämpi rooli, jotta voidaan varmistaa kestävän kehityksen arktisen. Uusi merireittien sekä kaivos- mahdollisuudet ovat kehittymässä alueella. Uusien teollisuuden arktisilla alueilla kiristyy nopeasti ja teollisuus vaatii nyt insinöörit, joilla on erityisiä arktisen osaamisen. Valmistuneet Nordic Master in Cold Climate Engineering on tarvittavat taidot vaatimuksiin teollisuuden ja työskennellä hauras arktisen ympäristön. Ohjelman Pääpaino Nordic Master Cold Climate Engineering on antaa opiskelijoille ymmärtämiseen, miten saatua erikoisalojen voidaan soveltaa työpaikkojen tutkijoita, konsultointi tai harjoitellaan insinöörien arktisella. Kaikki valmistuneet on kyky työskennellä asiantuntijaryhmä, joilla on erilaiset kansainväliset taustat kuten koulutus, arvot, kieli, kulttuuri, jne .. ja on syvällinen ymmärrys haastava arktisen ympäristön. Opetusmenetelmiä sisältää luennot, harjoitukset, kenttätyön, laboratorio- ja projektityöt. Tukee teoriaa kokeellista työtä ja mallinnus, joita käytetään intensiivisesti, ja myös riippuen radalla. Erikoistuminen Ohjelma koostuu kolmesta erikoistunut tutkimus kappaletta: Land Track: Keskity Arctic geoengineering (DTU ja NTNU) Sea Track: Keskity Arctic laivojen ja offshore-rakenteita (NTNU ja Aalto) Space Track: Keskity kartoitus ja tarkkailemalla Arctic (DTU ja Aalto) You'll etsiä lisätietoja tutkimus kappaleita ja opetussuunnitelmia ohjelmista omat verkkosivut Ura Ulkomailla opiskelu jump-alkaa urasi työnantajat etsivät aina tutkinnon kansainvälisyyden ja kulttuurituntemusta. Valmistuttuaan... [-]

Master Of Science Matematiikan Ja Toiminnan Tutkimus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tavoitteena Master-ohjelma Matematiikan ja Operations Research on kouluttaa asiantuntijoita, joilla on laaja tietämys matemaattisia menetelmiä ja työkaluja sekä vahva ongelmanratkaisun taitoja, jotta he voivat menestyksekkäästi ratkaista haastavia tieteen, teollisuuden, taloudelliset ja ympäristöongelmat. [+]

Kehitä taitoja matematiikassa ja systeemiajattelu ja vastata tulevaisuuden kysyntään huippu asiantuntijoita! Tavoitteena Master-ohjelma Matematiikan ja Operations Research on kouluttaa asiantuntijoita, joilla on laaja tietämys matemaattisia menetelmiä ja työkaluja sekä vahva ongelmanratkaisun taitoja, jotta he voivat menestyksekkäästi ratkaista haastavia tieteen, teollisuuden, taloudelliset ja ympäristöongelmat. Ohjelman aikana opiskelijat oppivat ajattelemaan matemaattisesti. He oppivat myös rakentamaan matemaattisia malleja todellisuuden ja analysoida näitä malleja kehittämällä ja hyödyntämällä state-of-the-art menetelmiä ja algoritmeja. Kautta valinnassa tärkeimpien, opiskelijat voivat painottaa matemaattinen teoria, laskennalliset menetelmät, tai mallintaminen ja ongelmanratkaisun taitoja, joita tarvitaan käytännössä. Opetusohjelma Maisteriohjelma Matematiikan ja toiminta tarjoaa kolme suurta yhtiötä: Matematiikka, sovelletun matematiikan ja järjestelmät ja Operations Research. Uramahdollisuudet Valmistuneet Maisteriohjelma Matematiikan ja Operations Research ovat kasvava kysyntä useilla toimialoilla ja julkisella sektorilla. Tämä kasvu johtuu osittain kyky kerätä lisää tietoa hyvin erilaisia ​​ilmiöitä, jotka yhdessä edistysaskeleet matemaattisia menetelmiä ja enemmän laskentatehoa mahdollistaa hyödyntää matemaattisia taitoja yhä laajemmin. Tyypillisiä tehtävänimikkeitä Vastavalmistuneiden ovat esimerkiksi konsultti, Data Analyst, Supply Chain Planner, Business Analyst, Junior Analyst, tutkimusavustaja, tohtorikoulutettava ... Kaikki kolme suurta yhtiötä muodostavat erinomaisen pohjan rakentaa uraa tieteelliseen tutkimukseen. Niinpä suuri osa opiskelijat jatkavat opintojaan ja saada tohtorintutkintoon. Lukukausimaksut ja apurahat Muut kuin EU / ETA-opiskelijat valittu matematiikan ja Operations Research ohjelman hakukierroksella 2017 veloitetaan lukukausimaksuja. Matematiikan ja systeemianalyysin tarjoaa parhaat opiskelijat kesäharjoittelijan / tutkimus avustaja kantoja. Pääsyvaatimukset Yleiset pääsyvaatimukset Yleinen kelpoisuusvaatimukset ovat samat kaikille maisteriohjelmien tieteen ja teknologian. Katso myös vaatimukset kielitaitoa. Täyttävät hakemukset lähetetään sitten akateemisen arvioinnin kuvataan tarkemmin alla. Ohjelman erityisiä pääsyvaatimuksia Hakijoilta odotetaan olevan asiaan kandidaatin tutkinto, joka sisältää riittävästi matematiikan, toimintojen tutkimus tai... [-]

Master Of Science Nano- Ja Radio Tieteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tämä ohjelma tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Maisteriohjelman Nano ja Radio Sciences tarjoaa perusteellista asiantuntemusta seuraavilla aloilla: mikro- ja nanotieteen, mikro- ja nanoelektroniikan piirin suunnittelu ... [+]

Oletko utelias miten moderni langattomat laitteet toimivat ja miksi langaton yhteys on tulossa nopeammin ja nopeammin? Haluatko tietää, miten integroida radiotaajuinen piirit ja antennien pienin langattomat anturit esimerkiksi "Internet of Things", satelliittivälitteiselle maa tai avaruushavainnointitarpeiden, tai implantoitavia lääkinnällisiä laitteita? Ehkä olet kiinnostunut myös nano valmistusmenetelmiä, aurinkopaneelit tai radioetenemiseen ja electromagnetics perustutkimukseen? Tämä ohjelma tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Maisteriohjelman Nano ja Radio ammattikorkeakoulu tarjoaa perusteellista asiantuntemusta seuraavilla aloilla: mikro- ja nanotekniikan, mikro- ja nanoelektroniikan piirin suunnittelu, kehittyneet materiaalit ja fotoniikan, radio tiede, ja tilaa tiede ja teknologia. Tässä ohjelmassa lähestyt suunnittelutoimistot sekä teolliseen ja tieteelliseen näkökulmia. Voit olla teoreettisesti suuntautunut tai suunnata opintojen enemmän kohti käytännön sovelluksia. Koulutusohjelma Ohjelma tarjoaa viisi suurta vaihtoehtoa. Vuoden alkupuoliskolla voit keskittyä yhteisiä aiheita, ja lopussa lukukauden valitset suuria. Toisella ja kolmannella lukukauden saat Deep Insight valitsemasi suuria, mikä johtaa gradu toisen vuoden aikana opintojen. Ohjelma on yhdistelmä teoreettista ja käytännön kursseja, jotka koostuvat luennoista, riippumaton harjoitukset, tietokonesimulaatioihin, laboratoriotyöt, ja ryhmätyöt. Tutkimukset liittyvät läheisesti nykyistä tutkimusta kyseisellä alalla. Ohjelma mahdollistaa myös vapaasti valittavia opintoja laajan valikoiman aiheita sisällä esimerkiksi taiteen, liiketoiminnan ja muita teknisiä aiheita. Maisterin tutkinto (120 op) koostuu tutkimuksista suurissa (65 op), vapaasti valittavista opinnoista (25 op), ja gradu (30 op). Majors Advanced Materials ja fotoniikan Mikro- ja nanoelektroniikan Circuit Design Mikro- ja nanotekniikan Radio Tiede Space Tiede ja tekniikka Uravaihtoehtoja Suoritettuaan ohjelman, olet saanut merkittäviä tietoja ja taitoja toimia asiantuntijana valitsemallaan alalla. Vuonna alkuvaiheessa urasi voisitte yleensä työskennellä tutkimukseen ja kehittämiseen tähtäävä tehtäviä. Kuitenkin maisteriohjelman tarjoaa sinulle vahva teoreettinen tausta, joka... [-]

Master Of Science Veteen Ja Ympäristötekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Vesi ja ympäristötekniikan on pohjimmiltaan kyse siitä maailmasta työtä. Rajalliset luonnonvarat ja kasvava kysyntä veden, elintarvikkeiden, energian ja suojaa, katsomme käytännön tapoja kehittää yhteiskuntaamme kestävällä tavalla. Yhdistämme vahva tekninen perusta, jossa vankkoja laajemmassa yhteiskunnallisessa kontekstissa. Lopullisena tavoitteena ohjelmamme on varmistaa kestävä ja toimiva yhteiskunta. [+]

Vesi ja ympäristötekniikan on pohjimmiltaan kyse siitä maailmasta työtä. Rajalliset luonnonvarat ja kasvava kysyntä veden, elintarvikkeiden, energian ja suojaa, katsomme käytännön tapoja kehittää yhteiskuntaamme kestävällä tavalla. Yhdistämme vahva tekninen perusta, jossa vankkoja laajemmassa yhteiskunnallisessa kontekstissa. Lopullisena tavoitteena ohjelmamme on varmistaa kestävä ja toimiva yhteiskunta. Kiinnostaako monia asioita? Meidän Maisteriohjelma on monitieteinen, jossa saatetaan yhteen veden ja ympäristön suunnittelu ja tarjoamalla laaja näkemys kentän. Meidän koulutus yhdistää teorian ja käytännön, kuten käytännön laboratoriotyöt, tapaustutkimuksia ja projektityö. Teemme yhteistyötä muiden maisteriohjelmaa Aalto, ja rohkaista teitä mennä opiskelijavaihtoon monipuolistaa näkemyksiä ja taitoja. Haluatko luoda oman erikoistumisen meidän alalla? Ohjelmamme on opiskelijakeskeinen hyödyntäen opiskelijoidemme vaihteli taustoja. Meidän kenttä on monipuolinen ja sinulla on useita mahdollisuuksia jatkaa urasi. Sen varmistamiseksi, että voit tutkia asioita, että olet innostunut, voit suunnitella oman opintopolun. Henkilökohtainen portfolio prosessi auttaa tunnistamaan vahvuudet ja etuja yhdessä mentorin ja ikäisensä. Valmis muuttaa maailmaa? Lopullisena tavoitteena ohjelmamme on varmistaa kestävä ja toimiva yhteiskunta. Tällainen tavoite tarkoittaa myös olemme innostuneita ja motivoituneita siitä, mitä teemme: Olemme ylpeitä veden ja ympäristön insinöörien! Meidän Maisteriohjelma perustuu Aalto-yliopiston insinööritieteiden, ja se keskittyy mitä insinöörit eivät: teorian soveltamista käytäntöön ratkaisemaan kriittisiä haasteisiin yhteiskunnassamme. Ohjelmamme tarjoaa osaamista kolmella toisiaan täydentävää: tiedot, taidot ja ammatti-identiteetti. Neljä pääteemoja maisteriohjelma vastaavat neljää tutkimusaiheita vesi- ja Environmental Engineering Research Group: Water Resources, Vesi & Development, Water & Wastewater, ja Environmental Engineering. Kaikki nämä teemat olla erilainen temaattista ja menetelmiin keskittyä, ja voidaan sekoittaa vapaasti kursseja eri teemoja. Rakenne ohjelma on suunniteltu siten, että voit opiskella yhteisiä ja jatkokursseja ensimmäisen vuoden aikana. Tämä jättää... [-]

Master Of Science Yrittäjyyden Ja Innovaatiojohtamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Yrittäjyyden ja Innovation Management antaa vahvan akateemisen ymmärrystä ja paljon käytännön kokemusta yrittäjyydestä suurimman yrittäjyyden ekosysteemin Euroopassa. [+]

Maisteriohjelma Yrittäjyyden ja Innovation Management antaa vahvan akateemisen ymmärrystä ja paljon käytännön kokemusta yrittäjyydestä suurimman yrittäjyyden ekosysteemin Euroopassa. Mitä on yrittäjyys ja innovaatioiden hallinta? Yrittäjyys ja innovaatio hallinta on luoda uusia ideoita ja toteuttaa niitä tavalla, joka luo taloudellista ja / tai sosiaalista arvoa. Jotkut innovaattoreita ja yrittäjien uusia yrityksiä. Toiset kehittää uusia tuotteita tai hallita uusia projekteja varten olemassa oleville yrityksille. Yrittäjät ja keksijöiden esiintyy myös voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ja julkisen sektorin, synnyttää uusia ideoita, jotka tekevät maailmasta paremman paikan. Yrittäjyys ja innovaatio ovat kaikkialla! Miksi opiskella yrittäjyyttä ja innovaatioiden hallinta? Täyttämällä maisterin Yrittäjyyden ja Innovation Management tarjoaa sinulle ajattelutavan ja taitojen tuottaa uusia (liike) ideat ja muuttaa ne toimet, olipa kyse uusien itsenäisten yhteisyritykset tai nykyisissä organisaatioissa. Saat myös kokemusta hallinnassa monimutkaisiin projekteihin ja ryhmätöitä kollegoiden kanssa eri taustoista. Miksi Aalto-yliopiston yrittäjyyden ja innovaation tutkimuksissa? On olemassa ainakin kaksi hyvää syytä valita Aalto-yliopiston oman gradu Yrittäjyys ja Innovation Management: Meidän opiskelijat saavat sekä vankka akateeminen ymmärrys ja paljon käytännön kokemusta aiheesta. Sen lisäksi perinteisempien akateemisen opetuksen, meidän ohjelma on useita kursseja, joissa opiskelijat työskentelevät tosissaan ideoita tai muita projekteja, oikeiden asiakkaiden kanssa ja joukkueen kanssa opiskelutovereiden paitsi Business School, mutta myös suunnittelusta, tieteen ja tekniikan . Aalto Entrepreneurship ekosysteemi on ainutlaatuinen ja suurin Euroopassa. Tuoreessa MIT raportissa edes tunnustettu Aalto kuin "nouseva tähti" joukossa yrittäjyys ekosysteemeihin maailmanlaajuisesti! Tämän seurauksena meidän opiskelijat voivat osallistua valikoima erinomaisia ​​yrittäjyysaloitteita, mukaan lukien opiskelija johti Aalto Entrepreneurship Society ja Aalto Ventures Program. Mitkä ovat urakehitysmahdollisuudet kanssa maisterin Yrittäjyyden ja Innovation Management? Vaikka jotkut... [-]

Videot

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Ota yhteyttä

Aalto University

Osoite, 1. rivi Otakaari 1 B
02150 Espoo, Suomi
Verkkosivu http://www.aalto.fi/en/studies/
Puhelin +358 9 47001

Osoite, 1. rivi Helsinki, Suomi