Aalto University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Tervetuloa Aalto-yliopiston

Ole pelin vaihtaja. Haluatko luoda jotain ainutlaatuista? Muuta yhteiskunnassa, kehittää uusi innovaatio - tai kokonaan uuden alan?

At Aalto-yliopistonUskomme uteliaisuus ja kannustamme opiskelijoiden tutkia tuntematonta ja tekevät asioita aivan uudella tavalla. Tarjoamme erittäin koulutustaso liike, taide ja muotoilu, arkkitehtuuri ja teknologia Suomessa.

Vapaus valita

Aalto-yliopiston astetta saada olet menossa menestyksekkään uran. Helsingissä ja viereisen Otaniemen, maisterin ja tohtorin ohjelmat vetää lahjakkaita tutkijoita kaikkialta maailmasta. Opiskelijat saavat mojova alennuksia kuljetus, majoitus ja ruokailu. Lukuun ottamatta yhteisten ohjelmien, Aalto-yliopisto ei peri lukukausimaksuja.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on ensimmäinen kauppakorkeakoulu Pohjoismaissa on saanut kaikki kolme osaamistunnuksia maailman johtava kauppakorkeakoulu akkreditointielimillä: AACSB, AMBA ja EQUIS. Tämä Triple Crown tila on kunnia hallussa vain muutaman kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti.

Vapaus tehdä

Alusta alkaen opintojen saat osallistua mielenkiintoisia projekteja ja hioa käytännön taitoja. Kukkivat käynnistys kohtauksen ja aloitteita kuten Aalto Design Factory auttaa opiskelijoita luoda todellista yrityksiä pois heidän unelmansa ja ideoita. Holhous useita merkittäviä tutkijoita, voit myös syöttää valtakunnan tutkimus- ja pyrkimään parhaaseen. Vapaus liikkua Aalto-yliopiston on laaja kumppanuuksia yli 400 yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi School of Business on vaihto-ohjelmien kanssa joitakin parhaista kauppakorkeakouluissa maailmassa. Kansainväliset jatko ja post-doc tutkijat, opettajat ja kesäkurssit ovat vahva osoitus mahdollisuuksiamme.

Aalto-yliopiston

 • Taiteiden ja suunnittelun
 • School of Business
 • Kemian tekniikan
 • Sähkötekniikan
 • School of Engineering
 • School of Science

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut kandidaatin ja maisterin ohjelmia opetetaan Englanti alkaen 01 elokuu 2017 lähtien tehdään vuosittain maksuja kuin EU / ETA-kansalaisten. Pääaineena suomeksi tai ruotsiksi ovat maksuttomia kaikille opiskelijoille.

Lukukausimaksut vaihtelevat 12 000 eurosta 15 000 lukuvuodessa ohjelman mukaan:

 • 12 000 euroa lukuvuodessa varten International Business BScBA koulutusohjelma;
 • 15 000 euroa lukuvuoden opiskelumahdollisuudet johtaa maisterin tutkintoon.

Kansainvälinen yhteiset koulutusohjelmat on omat lukukausimaksut ja apurahajärjestelmää. Lisätietoja osoitteessa ohjelmien kotisivulta: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Apurahat

On olemassa useita tapoja rahoittaa opinnot Aalto-yliopistossa. Mahdollinen ei-EU / ETA hakevat opiskelijat Aalto-yliopiston kandidaatin ja maisterin ohjelmia sekä Nordic Master-ohjelmat voivat hakea apurahoja myönnettiin Aalto-yliopiston stipendiohjelmassa. Tietyt kansainväliset yhteistutkinto ohjelmilla on omat lukukausimaksut ja apurahajärjestelmää. On myös joitakin mahdollisuuksia hakea stipendiä ulkopuolella Aalto-yliopistosta.

Aalto-yliopiston apurahaohjelmaan

Aalto-yliopiston Scholarship ohjelmassa pyritään tunnistamaan lahjakkaita kuin EU / ETA-opiskelijat ympäri maailmaa myöntämällä akateemista huippuosaamista. Apurahat voi kattaa 50% tai 100%: n lukukausimaksua. Määrä tohtoreita on rajallinen ja riippuu talousarviosta ohjelmaan.

Aalto-yliopisto rakentaa myös kannustin stipendijärjestelmä, jossa ylimääräinen luopuminen palkitaan opiskelijoille, jotka ovat edistyneet hyvin opinnoissaan.

Hakijat hakea apurahoja samalla he hakevat haluamansa opiskelumahdollisuudet samalla hakulomakkeen. Apuraha Päätös annetaan yhdessä valintapäätöksen. Päätökset apurahapaikan tehdään perusteella akateemisen ansioita valittujen opiskelijoiden opiskelemaan ohjelmiin.

Tällä hetkellä, Aalto-yliopisto ei tarjoa mitään stipendejä kattamiseksi elinkustannukset Suomessa. Opiskelijoiden odotetaan kattaa kaikki elinkustannukset (n. 800 euroa kuukaudessa) ja toisessa tutkimuksessa liittyviä kustannuksia niiden omien varojen. Stipendiaateista on edelleen pystyttävä rahoittamaan elinkustannusten, kuten per vaatimukset Suomen Maahanmuuttoviraston. Opiskelijat, jotka valittiin hakuaikana 2016 ja Englanti-opetti kandidaatin tai maisterin ohjelmia ei tarvitse maksaa lukukausimaksuja ja eivät voi hakea apurahoja.

Muista seurata meitä Snapchat!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Suomi
 • Ruotsalainen

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD » Katso OTK »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Filosofian Maisteri Elokuvassa Ja Televisiossa - Dokumenttielokuva

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Dokumenttielokuvan pääaineen filosofian ja televisio-ohjelman päämäärä on kouluttaa alan visionäärisiä dokumenttielokuvaohjaajia, jotka luovat alan tulevaisuuden. [+]

Koulutuksen tavoite

Dokumenttielokuvan pääaineen filosofian ja televisio-ohjelman päämäärä on kouluttaa alan visionäärisiä dokumenttielokuvaohjaajia, jotka luovat alan tulevaisuuden. Master-tutkinnoissa opiskelijat syventävät teoriaan, historiaan ja nykyaikaiseen ilmaisuun liittyvää näkemystään genreissä ja kehittävät osaamistaan ​​dokumentaarisen elokuvan muuttuvassa ammatillisessa kentässä.

Laajempi käsitys alan kehityksestä ja sen tulevista mahdollisuuksista perustuu johtajan osaamiseen hänen ammatillisessa roolissaan. MA-tutkinto-elokuvan suunta on tärkeä kehys, jonka puitteissa opiskelijat vahvistavat erikoistumistaan ​​lajityypin ammattikenttiin ja osallistuvat ilmaisun perinteen kehittämiseen.... [-]


Filosofian Maisteri Elokuvissa Ja Televisiossa - Elokuva-äänisuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Äänisuunnittelija ja ääniteknikko saavat laajan tietämyksen omasta alansa käytännöistä, taiteellisen ilmaisun keinoista, teknisistä välineistä ja teoreettisista käsitteistä. [+]

Koulutuksen tavoite

Elokuva- ja televisiotoiminnan päällikkö, Film Sound Design -julkaisu, vetävät taiteilijoita ja ammattilaisia ​​äänisuunnittelijoina ja ääniteknikkoina kaikilla elokuvateollisuuden aloilla. Päällikön opintojen tavoitteena on parantaa opiskelijan taitoja erityisesti äänisuunnittelun alalla. Opiskelija ymmärtää ja hallitsee ammatillisen alueensa taiteellista, tuotettua ja teknistä sisältöä kurssimoduuleilla ja harjoittelulla, joka kasvaa jatkuvasti vaikeustasossaan.

Äänisuunnittelija ja ääniteknikko saavat laajan tietämyksen omasta alansa käytännöistä, taiteellisen ilmaisun keinoista, teknisistä välineistä ja teoreettisista käsitteistä. Koulutuksen keskeisenä tavoitteena on edelleen kehittää opiskelijan kykyjä ja persoonallisuutta, antaa lisää teknisiä ja taiteellisia taitoja sekä perustietoa alan ja sen historiasta sekä kehittää johtamistaitoja ja tutkimustyöskentelytaitoja.... [-]


Filosofian Maisteri Elokuvissa Ja Televisiossa - Elokuvan Muokkaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Elokuvataiteen päällikkö, joka on osa elokuva- ja televisio-ohjelmien maisteriohjelmaa, jatkaa kandidaatin opinnot elokuvien muokkauksessa. Kandidaatin opinnot tässä pääaineessa tarjoavat erinomaisen perustan maisteriohjelmiin. [+]

Koulutuksen tavoite

Elokuvataiteen päällikkö, joka on osa elokuva- ja televisio-ohjelmien maisteriohjelmaa, jatkaa kandidaatin opinnot elokuvien muokkauksessa. Kandidaatin opinnot tässä pääaineessa tarjoavat erinomaisen perustan maisteriohjelmiin.

BA-opintojen teknisen, ilmeisen ja ammatillisen perustan elokuvaeditointiin on luotu. MA-tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelija katsojan ja näkemisen asiantuntijana, kertomajana ja taiteilijana. Ominaispituisen dokumentin ja piirrefilman rakenteen ja ilmaisun hallitseminen ovat opetuksen ytimessä. MA-tutkinto tarjoaa myös mahdollisuuden erikoistua digitaaliseen jälkituotantoon, animaatioon ja kokeelliseen elokuvaan. Koulutuksen tavoitteena on tarjota kyky jatkaa opintoja.... [-]


Master Of Arts Creative Kestävyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kansainvälinen maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on yhteinen maisterin tutkinto-ohjelma Taideteollisen korkeakoulun, muotoilun ja arkkitehtuurin, kauppakorkeakoulun ja insinööritieteiden korkeakoulussa. Globaalit ja paikalliset haasteet sekä tulevaisuuden skenaarioiden monimutkaisuus edellyttävät monitieteellisen lähestymistavan vahvistamista ja koulutuksen ympäristöllisten, taloudellisten, sosiokulttuuristen näkökohtien keskinäistä kytköstä. [+]

Creative Sustainability -ohjelman maisteriohjelma yhdistää liiketoiminnan, arkkitehtuurin, rakennettuun ympäristöön, muotoiluun ja kiinteistösiin liittyvän oppimisen, jotta voit oppia luomaan uusia kestäviä ratkaisuja. http://acs.aalto.fi

Ohjelman yleiskuvaus

Creative Sustainability -ohjelma tarjoaa monitieteisen oppimisympäristön arkkitehtuurin, rakennettuun ympäristöön, liiketoimintaan ja muotoiluun. Sen avulla opiskelijat voivat opiskella ja kehittää ratkaisuja globaaleihin kestävän kehityksen ongelmiin, kuten ilmastonmuutokseen, luonnonvarojen niukkuuteen, maailman köyhyyteen sekä sosiaaliseen ja taloudelliseen epätasa-arvoon.

Globaalit ja paikalliset haasteet edellyttävät monitieteellisiä lähestymistapoja ja koulutuksen ympäristöllisten, taloudellisten, sosiokulttuuristen näkökohtien yhdistämistä. CS-ohjelma kokoaa yhteen opiskelijat, jotka ovat kehittäneet järjestelmällisiä ratkaisuja, työskentelevät monitieteellisissä ryhmissä ja haastavat itseään käytännön oppimistehtävissä. Opinnot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden toimia yhteistyössä tutkimushankkeiden, yritysten, organisaatioiden ja muiden tieteenalojen opiskelijoiden kanssa.... [-]


Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Elokuvaohjauksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelman elokuvataiteen, suuret elokuvaohjaajaksi vahvistaa opiskelijan ohjaajan ideointia osaamisen, ideoiden kehittämiseen, storybuilding ja kerronta taitojen kehittämisen lisäksi ohjaajan henkilökohtaisen elokuvamainen tyyli ja ohjaajan henkilöllisyys. [+]

Maisteriohjelma elokuvataiteen, pääaineena Ohjaus ei hyväksy uusia opiskelijoita varten 2017-2018 lukuvuosi.

Tavoitteena koulutus Maisteriohjelman elokuvataiteen, pääaineena elokuvaohjauksen vahvistaa opiskelijan ohjaajan ideointia osaamisen, ideoiden kehittämiseen, storybuilding ja kerronta taitojen kehittämisen lisäksi ohjaajan henkilökohtaisen elokuvamainen tyyli ja ohjaajan henkilöllisyys.

Maisteriopintoihin elokuvaohjaajaksi syventää tuotannon osaamista ja antaa valmiudet ohjaamaan pitkä elokuva.

Lisää opetuskieli Opetuskielenä Master-ohjelma elokuvataiteen, suuret elokuvaohjaajaksi on Suomi. Kuitenkin osa kursseista opetetaan Englanti. Tutkinto voidaan suorittaa Englanti. ... [-]

Master Of Arts Elokuvan Ja Television - Elokuvaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Vuonna Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuria Kuvaus, opiskelija syventää / hänen ammatillisen osaamisen saavuttamiseksi suuremman hallintaa kokonaistaiteellinen, tuotanto ja tekninen kokonaisuus hänen / hänen ammatillinen ala eri elokuva, televisio ja mainonta tuotantoja. [+]

Tavoitteena koulutus

Vuonna Maisteriohjelma elokuvataiteen, suuria Kuvaus, opiskelija syventää / hänen ammatillisen osaamisen saavuttamiseksi suuremman hallintaa kokonaistaiteellinen, tuotanto ja tekninen kokonaisuus hänen / hänen ammatillinen ala eri elokuva, televisio ja mainonta tuotantoja. Opiskelija elokuvataiteen on laaja-alainen hallintaa taiteellisen itseilmaisun, kuvaus menetelmistä ja haastava teknisiä ratkaisuja, laitteita ja työmenetelmiä. Lisäksi opiskelija perehtyy sekä kuvaaja muuttuva asema ja myös käyttöön uusia taiteellisia ja teknisiä työtapoja ja teknologioita yhdessä innovatiivisen tutkimuksen niiden yhteydessä.

Tavoitteena koulutus on vahvistaa opiskelijan omien vahvuuksien ja kehitystä sopusoinnussa henkilökohtaisen taiteellisen näkemyksen, syventää yhteistyötä taitoja muiden vastaavien taiteellinen elokuva työtä, ja antaa valmiudet itsenäiseen tutkimustyöhön.... [-]


Master Of Arts Kansainvälisen Muotoilun Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon (IDBM) maisteriohjelma on 120 opintopisteen yhteishanke Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, muotoilun ja arkkitehtuurin, luonnontieteiden korkeakoulun ja kauppakorkeakoulun välillä. [+]

http://idbm.aalto.fi/

Koulutuksen tavoite

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon (IDBM) maisteriohjelma on kaikkien Aalto-yliopistojen (Taideteollinen korkeakoulu, muotoilu ja arkkitehtuuri, kauppakorkeakoulu sekä tieteen ja teknologian laitokset) yhteinen opetus- ja tutkimusfoorumi. Ohjelma on opetettu täysin englanniksi. Ensimmäinen opintovuosi koostuu joukosta intensiivisiä pakollisia opintojaksoja kaikilla kolmella alalla ja vaatii kokopäiväistä sitoutumista. Toinen opiskeluvuosi on joustavampaa vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja etuja.

IDBM kouluttaa opiskelijoita taiteen, liike-elämän, tieteen ja tekniikan taustat T-muotoisia ammattilaisia, jotka tarjoavat heille strategisen näkemyksen luovan johtajuuden ja hallinnan kansainvälisen suunnittelukeskeisten yritysten, toiminnan ja tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Tavoitteena on saada tietoa monilta tieteenaloilta ja oppia yhdistämään oman kurinpidollisen asiantuntemuksensa laajempaan monitieteelliseen, monialaiseen ja monitieteiseen muotoilualan toimintaympäristöön. IDBM-ohjelman kokonaisvaltainen lähestymistapa valmistaa opiskelijat työskentelemään monikulttuurisissa olosuhteissa ja tekemään yhteistyötä kansallisten ja kulttuuristen rajojen yli. IDBM-ohjelman jatko-opiskelijat pystyvät hallitsemaan ja johtamaan aloitteita ja muita yksilöitä voidakseen tehdä uusia liiketoimintaympäristöjä globaaleissa ympäristöissä.... [-]


Master Of Arts Photography

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Tervetuloa Aalto yliopiston maisteriohjelmaan! Ohjelma tarjoaa korkeatasoisen koulutuksen, ja opinnot mahdollistavat edistyneen ammattitaidon, ilmaisevien taitojen ja teoreettisen ajattelun kehittämisen. [+]

Tervetuloa Aalto yliopiston maisteriohjelmaan! Taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin koulussa teoria vastaa käytäntöä. Ohjelma tarjoaa korkeatasoisen koulutuksen, ja opinnot mahdollistavat kehittyneen ammattitaidon, ilmaisevien taitojen ja teoreettisen ajattelun. Vahva taiteellinen visio ja kyky ajatella käsitteellisesti ovat ohjelman keskeisiä tavoitteita. Opiskelija kehittää taiteellista ja ammatillista osaamistaan ​​omissa projekteissaan ja käytännöissään. Yliopisto sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Yksikkömme on Helsingin koulu ja Helsingin valokuvamedian kansainvälinen tutkimuskonferenssi.

Koulutuksen tavoiteSisältötapahtumat:Opiskelija vahvistaa ilmaisutaitojaan, taiteellista näkemystään ja ammattitaitoaan.Opiskelija saa syvällisen käsityksen valokuvausalasta ja kyvystä liittää toimintaansa siihen.Valokuvataiteen valokuvataiteen tutkijat ymmärtävät valokuvauksen erilaiset käyttötarkoitukset ja erityispiirteet ja työskentelevät median kanssa ammatillisesti.Taitotulokset:Opiskelija tuottaa teknisesti ja käsitteellisesti laadukasta valokuvausilmaisua.Opiskelija voi käyttää erilaisia ​​valokuvausprosesseja ja -alustoja.Opiskelija osaa verkottua kansallisesti ja kansainvälisesti ja esittää osaamisensa valokuvauksen ja kuvataiteen muille toimijoille.Akateemiset taidot:Opiskelija tuntee valokuvausopin perusteet.Hän voi kirjoittaa akateemista tekstiä ja käyttää tietolähteitä.Hän tuntee trendejä ja menetelmiä valokuvaustutkimuksessa ja laajemmin visuaalisen kulttuurin tutkimuksessa ja siihen liittyvissä teoreettisissa taustoissa.... [-]

Master Of Arts Sisustusarkkitehtuuria

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Sisustusarkkitehtuuri kohdistuu avaruuden ja huonekalujen tiiviiseen, inhimilliseen mittakaavaan, jolla pyritään luomaan ihmisille ja organisaatioille merkitys ja arvo ja muuttamaan ja uudistamaan jokapäiväistä elämää. Lähiympäristöjen ja ulkoisten ympäristöjen suunnittelussa sisustusarkkitehtuuri edellyttää ymmärtää inhimillisiä toiveita ja kulttuuria, ruumiillista kokemusta ja aisteja sekä tilallisia, materiaaleja ja teknologisia keinoja näiden tarpeiden tyydyttämiseksi. [+]

Koulutuksen tavoite

Sisustusarkkitehtuuri kohdistuu avaruuden ja huonekalujen tiiviiseen, inhimilliseen mittakaavaan, jolla pyritään luomaan ihmisille ja organisaatioille merkitys ja arvo ja muuttamaan ja uudistamaan jokapäiväistä elämää. Lähiympäristöjen ja ulkoisten ympäristöjen suunnittelussa sisustusarkkitehtuuri edellyttää ymmärtää inhimillisiä toiveita ja kulttuuria, ruumiillista kokemusta ja aisteja sekä tilallisia, materiaaleja ja teknologisia keinoja näiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Ammattitaitoinen sisustusarkkitehti pystyy integroimaan eri elementtejä toimiviksi ja kokemuksellisiksi suunnitteluratkaisuiksi, jotka täyttävät sekä käyttäjien että asiakkaiden odotusten lisäksi ja ovat sosiaalisia, ympäristöllisiä ja taloudellisesti kestäviä.... [-]


Muoto-, Vaatetus- Ja Tekstiilisuunnittelun Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ohjelma syventää ja laajentaa opiskelijoiden taitoja muodin, vaatteiden, tekstiilien ja kokoelman suunnittelussa korkealla taiteellisella ja ammatillisella tasolla, strateginen ajattelu sekä luoda, koordinoida ja johtaa muoti- ja suunnittelukonseprosesseja. [+]

Holistinen ajattelu, luovuus ja innovaatiot muodin, vaatteiden ja tekstiilien tutkimuksen ytimessä. Haluatko tutkia lisää? Vieraile muoti-, vaatetus- ja tekstiiliohjelman verkkosivuilla http://fact.aalto.fi/ kurssin kohokohdille, mielenkiintoisimmille opiskelijoiden teoksille sekä lisää tietoa opintojaksosta ja tiedekunnan jäsenistä.

Koulutuksen tavoite (Osaamistavoitteet)Sisältötulokset

Ohjelma syventää ja laajentaa opiskelijoiden osaamista muodista, vaatteista ja tekstiilisuunnittelusta korkealla taiteellisella ja ammatillisella tasolla. Opiskelija kehittää luovaa näkemystään ja johtamistaitojaan muoti-, vaatetus-, tekstiili- ja kokoelmasuunnittelussa. Suunnitteluprosessi sisältää koko polun konseptista ja alusta suunnittelusta markkinointiin ja myyntiin. Luovuus ja uudet eteenpäin ajattelevat ajatukset korostuvat prosessin jokaisessa vaiheessa. Ohjelman ydin on käsitys muotijärjestelmästä ja sen vaikutuksesta yhteiskuntaan ja liiketoimintaan. Keskeistä ja soveltuvaa ymmärrystä kestävyysongelmista muoti- ja tekstiilialueella. Opiskelijoita haastetaan tutkimaan uusien teknologioiden, uusien materiaalien ja innovatiivisten suunnitteluratkaisujen mahdollisuuksia sekä fyysisessä että digitaalisessa mediassa.... [-]


Nykytaiteen Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Contemporary Design -ohjelman avulla suunnittelijat voivat vaalia taiteellista ajattelutapaa monitieteellisessä ympäristössä, joka tuottaa suunnittelun innovaatioita sekä henkilökohtaisia ​​ja liiketoimintamahdollisuuksia. Ohjelmassa ymmärretään muotoilu laajassa merkityksessä, mukaan lukien kriittisen ja spekulatiivisen suunnittelun, kokeellisen suunnittelun, nykyajan käsityön ja tuotesuunnittelun alojen kokeelliset ja käsitteelliset teokset. [+]

Ohjelman kuvaus

Contemporary Design -ohjelman avulla suunnittelijat voivat vaalia taiteellista ajattelutapaa monitieteellisessä ympäristössä, joka tuottaa suunnittelun innovaatioita sekä henkilökohtaisia ​​ja liiketoimintamahdollisuuksia. Ohjelmassa ymmärretään muotoilu laajassa merkityksessä, mukaan lukien kriittisen ja spekulatiivisen suunnittelun, kokeellisen suunnittelun, nykyajan käsityön ja tuotesuunnittelun kokeelliset ja käsitteelliset teokset.

Koulutus valmistaa oppilaita kehittämään omia luovia ja kokeellisia prosessejaan ideoiden, käsitteiden ja lopullisten mallien tutkimiseen ja toteuttamiseen. Omien luovien töiden ohella opiskelijat opiskelevat moniammatillisissa tiimeissä ja kehittävät taitojaan esitellä, esitellä, tuottaa ja kaupallistaa suunnittelutyötä ja lahjakkuutta.... [-]


Taiteen Maisterin Tutkinto Yhteistoiminnassa Ja Teollisessa Suunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Yhteistyö- ja teollisuustutkimuksen (CoID) maisteriohjelma keskittyy suunnittelun rooliin yhteiskunnassa. Se tarjoaa taitoja työskennellä suunnittelutyöntekijöiden kanssa ja erilaisissa tehtävissä teollisuuden, liike-elämän, yhteisöjen, koulutuksen ja hallituksen sisällä. [+]

Kiinnostaako teollisen muotoilun laajentaminen ihmiskeskeisiin lähestymistapoihin, strategiseen ajatteluun ja tutkimukseen? Käy Collaborative ja Industrial Design Programin verkkosivuilla coid.aalto.fi jännittäville tarinoille CoID-opiskelijoiden innovatiivisista hankkeista, oppilaitosyhteisöstä ja lisää tietoa kursseista ja tiedekunnan jäsenistä.

Koulutuksen tavoite (Osaamistavoitteet)Sisältötulokset

Yhteistyö- ja teollisuustutkimuksen (CoID) maisteriohjelma keskittyy suunnittelun rooliin yhteiskunnassa. Se tarjoaa taitoja työskennellä suunnittelutyöntekijöiden kanssa ja erilaisissa tehtävissä teollisuuden, liike-elämän, yhteisöjen, koulutuksen ja hallituksen sisällä. Ohjelma laajentaa teollista muotoilua vuorovaikutussuunnitteluun, palvelumuotoiluun, yhteismalliin ja muihin aloihin, joissa suunnittelutoiminta voi parantaa ympäristön ja ihmisten elämänlaatua. Opiskelija tuntee empataattiset, kriittiset, strategiset ja tekniset taidot, joita tarvitaan suunnittelun innovaatioprosesseissa. Niitä kannustetaan myös tutkimaan uusia rooleja suunnitteluteollisuudessa.... [-]


Taiteen Maisteri Pohjoismaisissa Visuaalisissa Opinnoissa Ja Taidekasvatuksessa (NoVA)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma pohjoismaisissa visuaalisissa opinnoissa ja taidekasvatuksessa (NoVA) kouluttaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita, ymmärtää parhaita pohjoismaisia ​​käytäntöjä ja perinteitä taidekasvatuksessa ja visuaalisessa viestinnässä ja antaa asianmukaisia ​​taitoja. [+]

Pohjoismaiset visuaaliset opinnot ja taideopetus (NoVA) kouluttaa nykytaiteen ja visuaalisen kulttuurin ammattilaisia ​​ja tutkijoita saavuttamaan ymmärrys parhaista pohjoismaisista käytännöistä ja perinteistä taidekasvatuksessa ja visuaalisessa viestinnässä.

NoVA-koulutuksen avulla saavutat tarvittavat pätevyydet ja pedagogiset vuorovaikutustaidot työskentelyyn kulttuurienvälisissä ja kansainvälisissä koulutustiloissa ja -ympäristöissä. Opiskelijana voit ohjata itseäsi oppimiseen, tuottamiseen, suunnitteluun, ohjaukseen ja konsulttitehtäviin eri koulutusasteilla tai taiteen ja visuaalisen median, mediakulttuurin, sosiaalisen sektorin ja yritysten elämässä. Opetusta järjestää kolmen pohjoismaisen yliopiston / korkeakoulun tiedekunta ja ohjelma on avoin kansainvälisille opiskelijoille. NoVA perustuu pohjoismaisiin taitoihin ja asiantuntemukseen, jotka liittyvät nykyiseen keskusteluun kansainvälisen taidekasvatuksen alalla.... [-]


Taiteen Maisteri Teatterin, Elokuvan Ja Televisiotoiminnassa - Tuotantosuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tuotantosuunnittelun pääaineena on taiteellisten suunnittelijoiden koulutus, jotka ovat vastuussa elokuvatuotannon visuaalisesta, toiminnallisesta ja tuotantoyksiköstä. [+]

Koulutuksen tavoite

Tuotantosuunnittelun pääaineena on taiteellisten suunnittelijoiden koulutus, jotka ovat vastuussa elokuvatuotannon visuaalisesta, toiminnallisesta ja tuotantoyksiköstä.

Koulutuksen tavoitteena on löytää ja parantaa opiskelijan henkilökohtaista taiteellista näkemystä, laajentaa ammatillista osaamistaan ​​ja / tai erikoistumistaan ​​sekä tarjota tohtorikoulutukselle tarvittavaa taitoa. Laajan ammattiosaamisen lisäksi tavoitteena on saada kyky kehittää opiskelijan omia kenttiä luovalla ja itsenäisellä tavalla. Master-tutkinto-opiskelijoiden odotetaan toimivan itsenäisesti ja osallistumalla aktiivisesti opintojen suunnitteluun.

Tuotekehityksen pääaineen opintojen päätavoitteena on tukea opiskelijan henkilökohtaisia ​​tavoitteita ja vahvistaa eri taustojen opiskelijoiden osaamista tuotesuunnittelun alalla sekä ohjata heidät erikoistumisvalintaan. Toinen tavoite on rohkaista opiskelijaa rohkeasti tuomaan esille hänen näkökulmansa taiteellisen yhteistyön kokonaisuutena.... [-]


Taiteen Maisteri Teatterin, Elokuvien Ja Televisio-ohjelmien Suunnittelussa - Pukusuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Teatteri-, elokuva- ja televisiotoiminnan maisteriohjelman pääsuunnittelija pyrkii luomaan tulevia ammattilaisia ​​pukusuunnittelun alalle, tukemaan dynaamisen taiteellisen vision kehittämistä ja tutkimuksellista lähestymistapaa esittävän taiteen ja elokuvan kannalta ja media luovien alojen. [+]

Haluatko opiskella pukusuunnittelua alan eturintamassa? Oletko kiinnostunut tutkimaan pukua käytännönläheisestä näkökulmasta, joka motivoi mielen kohti uusia käsitteitä ja ideoita? Haluatko olla osa kansainvälisiä tapahtumia pukukentällä? Teatteri-, elokuva- ja televisiotoiminnan maisteriohjelman pääsuunnittelija pyrkii luomaan tulevia ammattilaisia ​​pukusuunnittelun alalle, tukemaan dynaamisen taiteellisen vision kehittämistä ja tutkimuksellista lähestymistapaa esittävän taiteen ja elokuvan kannalta ja media luovien alojen.

Koulutuksen tavoite

Teatteri-, elokuva- ja televisiotoiminnan maisteriohjelman pääsuunnittelija keskittyy opiskelijoiden henkilökohtaiseen kehittymiseen taiteellisessa käytännössä luovaa tutkimusta ja yhteistyötä, teoreettista ja kriittistä ajattelua ja pyrkii heidän ammatilliseen pätevyyteen pukusuunnittelijoina projekteissa näytölle ja esittäville taidoille. Tutkimukset jatkuvasti rikastuttavat ja päivittyvät uusilla suunnittelukäytännöillä, uusilla tekniikoilla ja alan huippututkimuksella.... [-]


Taiteen Maisteri Uudessa Mediassa - Ääni Uusissa Medioissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Oletko intohimoinen keksimään ja laajentamaan äänisuunnittelua digitaalisella aikakaudella? Tervetuloa opiskelemaan Ääniä uudessa mediassa pääaineena. Koulutus on projektisuuntautunut ja liittyy teoriasta käytäntöön. Se yhdistää äänen taidetta, muotoilua ja mediaa ohjaavia näkökohtia, jotka kattavat laajan valikoiman kursseja käsitteellisestä suunnittelusta elävään suorituskykyyn ja tarinoinnista ohjelmointiin. [+]

Oletko intohimoinen keksimään ja laajentamaan äänisuunnittelua digitaalisella aikakaudella? Tervetuloa opiskelemaan Ääniä uudessa mediassa pääaineena. Koulutus on projektisuuntautunut ja liittyy teoriasta käytäntöön. Se yhdistää äänen taidetta, muotoilua ja mediaa ohjaavia näkökohtia, jotka kattavat laajan valikoiman kursseja käsitteellisestä suunnittelusta elävään suorituskykyyn ja tarinoinnista ohjelmointiin. Opetus on täysin englanniksi, ja opiskelijat voivat kirjoittaa maisterin opinnäytetyön suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Oppimistulokset

Äänen yleiset oppimistavoitteet uusissa mediassa ovat seuraavat keskeiset osaamiset, joita opiskelijat kehittävät opintojensa aikana:... [-]


Taiteen Maisteri Uusissa Medioissa - Pelisuunnittelu Ja Tuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Oletko kiinnostunut oppimaan pelisuunnittelua ja tuotantoa johtavien ammattilaisten kanssa kansainvälisessä ilmapiirissä? Pelisuunnittelu ja tuotanto on tärkein aihe New Media -ohjelman maisteriohjelmassa, jossa keskitytään vuorovaikutteisen digitaalisen median pelisuunnitteluun. Koulutus on projektisuuntautunutta ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää pelisuunnitteluaitoja ja samalla rakentaa käsitteellistä ymmärrystä peleistä. [+]

Oletko kiinnostunut oppimaan pelisuunnittelua ja tuotantoa johtavien ammattilaisten kanssa kansainvälisessä ilmapiirissä? Pelisuunnittelu ja tuotanto on tärkein aihe New Media -ohjelman maisteriohjelmassa, jossa keskitytään vuorovaikutteisen digitaalisen median pelisuunnitteluun. Koulutus on projektisuuntautunutta ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää pelisuunnitteluaitoja ja samalla rakentaa käsitteellistä ymmärrystä peleistä. Voit syventää taitojasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman perusteella. Monitieteisyyttä korostavat opiskelijoiden erittäin erilaiset taustat - voi hakea kandidaatin tutkintoa, ja opiskelijoihin kuuluvat ohjelmoijat, 3D-taiteilijat, animaattorit, luova kirjoittaja, arkkitehti ja jopa psykologit. Opettajaverkostoon kuuluvat huippupelien ammattilaiset ja pelitutkijat. Ohjelma on opetettu englanniksi, ja opiskelijat voivat kirjoittaa opinnäytetyönsä suomen, ruotsin tai englannin kielellä.... [-]


Taiteen Maisteri Visuaalisen Viestinnän Suunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Visuaalinen viestintä muuttuu nopeasti. Suunnitteluajattelu sisältää nyt uusia muotoja, kuten tarinankerronta, kokemuksia ja tietojen visualisointia. Ohjelmamme edustavat viestinnän ja ilmaisun laajempaa trans-mediaa. Kun tarinoita on, monet mainokset ovat niitä: graafiset suunnittelijat, tekijät, animaattorit, graafiset novelistit ja lasten kirjailijat. Ole tutkimusmatkailija, joka käyttää visuaalisia grafiikoita luomaan houkuttelevaa alkuperäistä sisältöä Visual Narrative Major -ohjelmassa. Samoin hyvin suunniteltujen infografioiden kysyntä laajenee. Informaatiomallisuunnittelumme pääaineet ovat pitkälti perinteisiä muotoilun ammateja. Käytä tietojen laatimiseen tarkoitettuihin tietoihin perustuvia viestejä. [+]

Visuaalinen viestintä muuttuu nopeasti. Suunnitteluajattelu sisältää nyt uusia muotoja, kuten tarinankerronta, kokemuksia ja tietojen visualisointia. Ohjelma edustaa laajempaa viestintätekniikkaa viestinnästä ja ilmaisusta. Kun tarinoita on, monet mainokset ovat niitä: graafiset suunnittelijat, tekijät, animaattorit, graafiset novelistit ja lasten kirjailijat. Ole tutkimusmatkailija, joka käyttää visuaalisia piirteitä luomaan houkuttelevaa alkuperäistä sisältöä keskittymisessämme visuaalisessa kuvauksessa. Samoin hyvin suunniteltujen infografioiden kysyntä laajenee. Informaatiomuotoilun keskittymistämme on sovelluksia paljon pidemmälle kuin perinteiset muotoilun ammatit. Käytä tietojen laatimiseen tarkoitettuihin tietoihin perustuvia viestejä.... [-]


Taiteen Maisteri Visuaalisissa Kulttuureissa, Kurimuksessa Ja Nykytaiteessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Visuaaliset kulttuurit, kuratointi ja nykytaide (ViCCA) on kaksivuotinen monitieteinen maisteriohjelma, joka tutkii kehittyviä tietoja ja käytäntöjä visuaalisten kulttuurien, kuratoinnin ja nykytaiteen risteyksissä. [+]

Visuaalikulttuurit, kuorinta ja nykytaide (ViCCA) on kaksivuotinen monitieteinen maisteriohjelma, joka tutkii kehittyviä tietoja ja käytäntöjä visuaalisten kulttuurien, kuratoinnin ja nykytaiteen risteyksissä. Autamme oppilaita kehittämään ja soveltamaan omia käytäntöjään näiden kontekstien sisällä ja niiden välissä. Ohjelma on avoin taiteilijoille, kuraattoreille, oppineille ja erilaisille taustoille ja kokemajille, jotka etsivät mahdollisuuksia ymmärtää, haastaa ja siirtää nykytaiteen paradigmoja ja ympäröivä maailma.

Koulutuksen tavoite (Osaamistavoitteet)

ViCCA tutkii taidetta uusissa yhteyksissä. Ohjelman keskeisiä ovat uudet ja kehittyvät ammatilliset käytännöt, jotka syntyvät ja kehittyvät kulttuurituotannon uusissa tiloissa. Ohjelmassa kuvataan taideteoksia ja uusia ammatillisia toimistoja visuaalisten kulttuurien laajentuneessa alalla.... [-]


Taiteiden Maisterin Tutkinto Uusissa Medioissa - Uuden Median Suunnittelu Ja Tuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Haluatko tutustua jännittäviin mahdollisuuksiin, joilla uusi digitaalinen tekniikka avautuu viestintään, vuorovaikutukseen ja ilmaisuun - ja löytää uraa, jossa voit hyödyntää luovuutesi? Uuden median suunnittelu ja tuotanto on keskeinen aihe New Media -maisteriohjelmassa, jossa keskitytään taiteeseen ja muotoiluun interaktiivisessa mediassa. [+]

Haluatko tutustua jännittäviin mahdollisuuksiin, joilla uusi digitaalinen tekniikka avautuu viestintään, vuorovaikutukseen ja ilmaisuun - ja löytää uraa, jossa voit hyödyntää luovuutesi? Uuden median suunnittelu ja tuotanto on keskeinen aihe New Media -maisteriohjelmassa, jossa keskitytään taiteeseen ja muotoiluun interaktiivisessa mediassa. Koulutus on projektipohjainen, jossa yhdistyy käytäntö ja teoria. Voit keskittyä dynaamiseen visualisointiin, art

Oppimistulokset

Ohjelma on valmistunut

kyky ymmärtää uuden median monimutkaisia ​​vaatimuksia ja taitoja luovaan yhteistyöhön, konseptien kehittämiseen, suunnitteluun ja toteutukseenlaaja ymmärrys eri tieteenaloilla sekä omaa erityisasiantuntemustaan ​​syventynyt tietämyskyky analysoida kriittisesti ja kehittää vakiintuneita suunnittelumallejakyky laajentaa ammatillista osaamistaanhyvä perusta jatko- tai jatko-opintojen jatkamiseksi... [-]

MSc

Avaruustutkimuksen Maisteri (SpaceMaster) (Erasmus Mundus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kurssin päätavoite on yhdistää avaruusosaamisen suuri monimuotoisuus kuudessa eurooppalaisessa yliopistossa ja kahdessa kolmannen maan yliopistossa yhteiseen kompetenssialaan Bolognan prosessin suuntaviivoissa. [+]

Noin

Kurssin päätavoite on yhdistää avaruusosaamisen suuri monimuotoisuus kuudessa eurooppalaisessa yliopistossa ja kahdessa kolmannen maan yliopistossa yhteiseen kompetenssialaan Bolognan prosessin suuntaviivoissa. Koulutusyhteistyötä tukevat tiede- ja teollisuusjärjestöt, jotka tarjoavat suoria yhteyksiä ammatilliseen tutkimukseen ja teollisuuteen.

Toinen tavoite on antaa opiskelijoille ristiriitainen jatko laboratorio- ja tietokoneiden simulointiympäristöistä käytännön työhön stratosfääristen ilmapallojen, rakettien, satelliittien ja tutkaohjauksen, robotiikan, anturidatojen fuusioinnin, automaattisen ohjauksen ja monikosmainen dynamiikan avulla.

Kurssilla kootaan opiskelijat eri puolilta maailmaa jakamaan nykyistä osaamistaan ​​avaruustutkimukseen ja -teknologiaan sekä kehittämään sitä Euroopan avaruusteollisuuden ja tutkimusyhteisön kanssa. SpaceMaster-kurssin lisäarvo verrattuna muihin saman alan kenttiin voidaan tiivistää... [-]


Diplomi-insinööri Fysiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tutkimukset Teknillisen fysiikan luovat pohjan teknisiä sovelluksia fysiikan ja avaa ovia eri uran teollisuuden, tieteen ja tutkimuksen. [+]

Etsi uusia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin!

Tutkimukset Teknillisen fysiikan luovat pohjan teknisiä sovelluksia fysiikan ja avaa ovia eri uran teollisuuden, tieteen ja tutkimuksen. Syvällinen ymmärrys fysiikan ja matematiikan voidaan käyttää löytämään uusia ratkaisuja sekä nykypäivän ja tulevaisuuden haasteisiin.

Maisteriohjelma Teknillisen fysiikan on vahvasti tutkimukseen suuntautuneita. Lähes puolet MSc tutkinnon jatkaa kohti tohtorin. Tutkimuksen painopistealueita vaihtelevat kokeellisen ja teoreettisen materiaalien fysiikan nanofysiikka ja nanotieteen ja uusia energiaratkaisuja. Opinto-ohjelma poikkeaa enemmän klassisen yliopiston fysiikan sen läheisyys konkreettisia, käytännön tutkimusta kysymyksiä. Sen yhteydessä tosielämän ongelmiin on erittäin vahva.... [-]


Elektroniikan Ja Nanoteknologian Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tämä ohjelma tarjoaa kaiken tämän ja enemmän. Nano- ja Radio Sciences -ohjelman maisteriohjelma tarjoaa perustiedot seuraavista aloista: mikro- ja nanotieteet, mikro- ja nanoelektroniikkapiirin suunnittelu. [+]

Oletko utelias, miten nykyaikaiset langattomat laitteet toimivat ja miksi langaton yhteys on nopeampaa ja nopeampaa? Haluatko tietää, miten integroida radiotaajuuspiirit ja -antennit pieniksi langattomiksi antureiksi esimerkiksi "esineiden Internetiin", satelliittipohjaiseen maa- tai avaruustarkkailuun tai implantoitavien lääkinnällisten laitteiden käyttöön? Ehkä olet myös kiinnostunut nanofabrikaatiomenetelmistä, aurinkopaneeleista tai radioiden etenemisestä ja sähkömagneettisuudesta perustutkimuksessa?

Elektroniikan ja nanoteknologian maisteriohjelma vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin ja muuhun. Ohjelma tarjoaa perustiedon seuraavilla aloilla: mikro- ja nanotieteet, mikro- ja nanoelektroniikkapiirin suunnittelu, kehittyneet materiaalit ja fotoniikka, radiotiede ja avaruustiede... [-]


Kansainvälisen Muotoilun Liikkeenjohdon Maisterin Tutkinto - DI Teknologian Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

IDBM-ohjelman tarkoituksena on kehittää maailmanlaajuista osaamista globaalissa suunnittelutoiminnan johtamisessa monitieteellisen tutkimuksen ja oppimisen kautta, joka leikkaa liiketoiminnan, suunnittelun ja teknologian aloilla. [+]

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon maisteriohjelma auttaa sinua tulemaan tulevaksi luova ammattilainen integroimaan muotoilua ja teknologiaa globaalin liiketoiminnan kehittämiseen monitieteisen tiimityöskentelyn ja tunnettujen alan yhteistyökumppaneiden tarjoamien todellisiin haasteisiin.

Monitieteinen International Design Business Management (IDBM) -ohjelma tuottaa muutoksen ja innovaatioiden ohjaajia johtamaan aloitteita ja tekemään uusia liiketoimintaympäristöjä globaaleissa ympäristöissä.

Ohjelma käsittää suunnittelun laajasti menetelmänä, ajattelutapana ja kilpailuetuna keskittymällä tuotteisiin, palveluihin ja liiketoiminnan suunnitteluun, teknologiaan ja innovaatioiden hallintaan.... [-]


Kansainvälisen Muotoilun Liikkeenjohdon Maisterin Tutkinto - M. Sc. Taloustieteiden Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon maisteriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden toimia maailmanluokan globaaleina globaaleina liiketoiminnan kehittäjinä suunnittelun ja teknologian avulla. [+]

Kansainvälisen muotoilun liikkeenjohdon maisteriohjelma auttaa sinua tulemaan tulevaisuuden luova ammattilainen integroimaan suunnittelu ja teknologia globaalin liiketoiminnan kehittämiseen.

Monitieteinen International Design Business Management (IDBM) -ohjelma tuottaa muutoksen ja innovaatioiden ohjaajia johtamaan aloitteita ja tekemään uusia liiketoimintaympäristöjä globaaleissa ympäristöissä.

Ohjelma käsittää suunnittelun laajemmin menetelmänä, ajattelutapana ja kilpailuetuna keskittymällä tuotteisiin, palveluihin ja liiketoiminnan suunnitteluun, teknologiaan ja innovaatioiden hallintaan.

Ohjelman yleiskatsaus: monialainen yhteisö ja haastepohjainen oppiminen... [-]

Kaupunkiopinnot Ja Suunnittelu - Kauppatieteiden Maisteri Arkkitehtuurin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kaupungistuminen on maailmanlaajuinen ilmiö, joka määrittelee yhteiskuntiemme tulevaisuuden. Suurin osa nyky-yhteiskunnan keskeisistä haasteista kohdataan ja käsitellään kaupungeissa. Kaupungit tarjoavat valtavia taloudellisia, teknisiä ja kulttuurisia mahdollisuuksia, mutta ne ovat myös yhteiskunnallisia konflikteja ja erottelua sekä ympäristö- ja terveysongelmia. Tällaisten haasteiden laajuus merkitsee sitä, että mikään yksittäinen tutkimusala tai ammattikunta ei voi ratkaista niitä yksin. Kaupunkien kehittäminen edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa. [+]

Kaupunkiopinnot ja arkkitehtuurin suunnittelu

Kaupungistuminen on maailmanlaajuinen ilmiö, joka määrittelee yhteiskuntiemme tulevaisuuden. Suurin osa nyky-yhteiskunnan keskeisistä haasteista kohdataan ja käsitellään kaupungeissa. Kaupungit tarjoavat valtavia taloudellisia, teknisiä ja kulttuurisia mahdollisuuksia, mutta ne ovat myös yhteiskunnallisia konflikteja ja erottelua sekä ympäristö- ja terveysongelmia. Tällaisten haasteiden laajuus merkitsee sitä, että mikään yksittäinen tutkimusala tai ammattikunta ei voi ratkaista niitä yksin. Kaupunkien kehittäminen edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Tätä tarkoitusta varten kaksi merkittävää suomalaista yliopistoa ovat yhdistäneet voimansa tähän ainutlaatuiseen ja monitieteiseen maisteriohjelmaan. Sovellus Aalto-yliopiston sisäänpääsyprosessin kautta suuntautuu hakijoihin, joilla on kandidaatin tutkinto suunnittelu-, arkkitehtuuri-, maisema-arkkitehtuurissa sekä kaupunki- ja kiinteistöalalla.... [-]


Kaupunkiopinnot Ja Suunnittelu - Kauppatieteiden Maisteri Maisema-arkkitehtuurin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kaupungistuminen on maailmanlaajuinen ilmiö, joka määrittelee yhteiskuntiemme tulevaisuuden. Suurin osa nyky-yhteiskunnan keskeisistä haasteista kohdataan ja käsitellään kaupungeissa. Kaupungit tarjoavat valtavia taloudellisia, teknisiä ja kulttuurisia mahdollisuuksia, mutta ne ovat myös yhteiskunnallisia konflikteja ja erottelua sekä ympäristö- ja terveysongelmia. Tällaisten haasteiden laajuus merkitsee sitä, että mikään yksittäinen tutkimusala tai ammattikunta ei voi ratkaista niitä yksin. Kaupunkien kehittäminen edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa. [+]

Kaupunkitutkimukset ja suunnittelu maisema-arkkitehtuurissa

Kaupungistuminen on maailmanlaajuinen ilmiö, joka määrittelee yhteiskuntiemme tulevaisuuden. Suurin osa nyky-yhteiskunnan keskeisistä haasteista kohdataan ja käsitellään kaupungeissa. Kaupungit tarjoavat valtavia taloudellisia, teknisiä ja kulttuurisia mahdollisuuksia, mutta ne ovat myös yhteiskunnallisia konflikteja ja erottelua sekä ympäristö- ja terveysongelmia. Tällaisten haasteiden laajuus merkitsee sitä, että mikään yksittäinen tutkimusala tai ammattikunta ei voi ratkaista niitä yksin. Kaupunkien kehittäminen edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Tätä tarkoitusta varten kaksi merkittävää suomalaista yliopistoa ovat yhdistäneet voimansa tähän ainutlaatuiseen ja monitieteiseen maisteriohjelmaan. Sovellus Aalto-yliopiston sisäänpääsyprosessin kautta suuntautuu hakijoihin, joilla on kandidaatin tutkinto suunnittelu-, arkkitehtuuri-, maisema-arkkitehtuurissa sekä kaupunki- ja kiinteistöalalla.... [-]


Kaupunkiopinnot Ja Suunnittelu - Kauppatieteiden Maisteri Teknologian Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kaksi merkittävää suomalaista yliopistoa, Aalto-yliopisto ja Helsingin yliopisto ovat yhdistäneet voimansa tähän ainutlaatuiseen ja monitieteiseen maisteriohjelmaan. Aalto-yliopisto myöntää opiskelijoille ohjelman kolmella kanavalla: Master of Science (Architecture), Master of Science (maisema-arkkitehtuuri) ja Master of Science (Technology) kiinteistöjen erikoistumiseen. Kiinteistön erikoistuminen suuntautuu hakijoihin, joilla on kandidaatin tutkinto suunnittelu-, kaupunkitutkimus-, kiinteistö- tai taloustieteessä. [+]

Kaupungistuminen on maailmanlaajuinen ilmiö, joka määrittelee yhteiskuntiemme tulevaisuuden. Suurin osa nyky-yhteiskunnan keskeisistä haasteista kohdataan ja käsitellään kaupungeissa. Kaupungit tarjoavat valtavia taloudellisia, teknisiä ja kulttuurisia mahdollisuuksia, mutta ne ovat myös yhteiskunnallisia konflikteja ja erottelua sekä ympäristö- ja terveysongelmia. Tällaisten haasteiden laajuus merkitsee sitä, että mikään yksittäinen tutkimusala tai ammattikunta ei voi ratkaista niitä yksin. Kaupunkien kehittäminen edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa.

Kaksi merkittävää suomalaista yliopistoa, Aalto-yliopisto ja Helsingin yliopisto ovat yhdistäneet voimansa tähän ainutlaatuiseen ja monitieteiseen maisteriohjelmaan. Aalto-yliopisto myöntää opiskelijoille ohjelman kolmella kanavalla: Master of Science (Architecture), Master of Science (maisema-arkkitehtuuri) ja Master of Science (Technology) kiinteistöjen erikoistumiseen. Kiinteistön erikoistuminen suuntautuu hakijoihin, joilla on kandidaatin tutkinto suunnittelu-, kaupunkitutkimus-, kiinteistö- tai taloustieteessä.... [-]


Maisterinomiikka Aluesuunnittelussa Ja Liikennetekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tämä ohjelma keskittyy kestävään rakennettuun ympäristöön liittyviin tulevaisuuden haasteisiin ja ratkaisee ajankohtaisia ​​maailmanlaajuisia megatrendejä, kuten kaupungistumista ja vihreämmien kaupunkien tarvetta. Ohjelman määrittelevä ominaisuus on sen keskittyminen monenlaisiin lähestymistapoihin ihmisten jokapäiväisestä elämästä ja liikkuvuudesta laajalle strategiselle ja systemaattiselle ajattelulle, joka on tarpeen rakennetun ympäristön muokkaamiseksi. [+]

Kaupungit ovat yhä dynaamisempia, monimutkaisempia ja hajanaisia ​​ja vaativat kasvua elinkelpoisuudelle, kestävyydelle, kilpailukyvylle ja houkuttelevuudelle.

Uudet kaupunkien vaatimukset vaativat uutta osaamista systeemisessä ymmärryksessä, ongelmanratkaisussa ja integroivassa suunnittelussa ja päätöksenteossa sektorirajojen ulkopuolella.

Aluesuunnittelu- ja kuljetustekniikan maisteriohjelma keskittyy kestävien rakennettujen ympäristöjen tulevaisuuden haasteisiin ja ratkaisee ajankohtaisia ​​maailmanlaajuisia megatrendejä, kuten kaupungistuminen ja vihreämmien kaupunkien tarve. Ohjelman pääpiirteet ovat sen laaja näkökulma, ihmisten jokapäiväisestä elämästä ja liikkuvuudesta sellaiseen laajamittaiseen strategiseen ja systemaattiseen ajatteluun, joka on tarpeen rakennetun ympäristön muokkaamiseksi.... [-]


Maisterin Tutkinto Vesi- Ja Ympäristötekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Vesi- ja ympäristötekniikka on pääosin tekemällä maailman toimivuudesta. Rajallisilla luonnonvaroilla ja kasvavalla kysynnällä veden, ravinnon, energian ja suojan osalta tarkastelemme käytännön tapoja kehittää yhteiskuntamme kestävällä tavalla. Yhdistämme vahvan teknisen perustan ja ymmärrämme laajemman yhteiskunnallisen kontekstin. Ohjelman perimmäinen tavoite on varmistaa kestävä ja toimiva yhteiskunta. [+]

Vesi- ja ympäristötekniikka on pääosin tekemällä maailman toimivuudesta.

Rajatut luonnonvarat ja kasvava kysyntä vedelle, elintarvikkeelle ja energialle etsimme käytännöllisiä tapoja kehittää yhteiskuntamme kestävällä tavalla. Vesi- ja ympäristötekniikan maisteriohjelma yhdistää vahvan teknisen perustan ja ymmärtää laajemman yhteiskunnallisen kontekstin kouluttamaan pelinvaihtajia, jotka pystyvät saavuttamaan tämän kunnianhimoisen tavoitteen.

Kiinnostuitko erilaisiin aiheisiin? Mestarin ohjelma on monitieteinen, joka yhdistää parhaan veden ja ympäristötekniikan tarjoamalla laajan näkemyksen kentästä. Opettamme yhdistää teorian käytäntöön, mukaan lukien käytännön mallinnustyöt, tapaustutkimukset ja projektityö. Teemme yhteistyötä muiden Aalto-yliopiston maisteriohjelmien kanssa ja kannustat opiskeluvaihtoehtoja monipuolistamaan näkemyksiä ja taitoja.... [-]


Maisteriohjelman Luova Kestävyys - M. Sc. Tutkinto Kauppatieteellisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Vuonna maisteriohjelma Creative Sustainability opitaan luomaan uusia kestäviä ratkaisuja yhdistämällä liiketoimintaa arkkitehtuuri, suunnittelu, maisema suunnittelu, kiinteistöjen ja kaupunkisuunnittelu. [+]

Vuonna maisteriohjelma Creative Sustainability opitaan luomaan uusia kestäviä ratkaisuja yhdistämällä liiketoimintaa arkkitehtuuri, suunnittelu, maisema suunnittelu, kiinteistöjen ja kaupunkisuunnittelu.

Merkittävin kehitys kestävän kehityksen haasteet liittyvät ilmastonmuutokseen, maailmanlaajuisen köyhyyden, sosiaalisen ja taloudellisen eriarvoisuuden sekä väestörakenteen muutokset ja sopeutumiseen maailmantalouden nopeisiin muutoksiin.

Globaaleja ja paikallisia haasteita ja monimutkaisuus tulevaisuuden skenaarioita vaativat vahvistamaan monialaista lähestymistapaa ja kytkeytyvät toisiinsa ympäristöön, talouteen, sosiokulttuuriset näkökohdat koulutuksessa.... [-]


Maisteri Tuotantotalouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Tuotantotalouden koulutusohjelma (IEM) yhdistää tekniikan talouden ja ihmisten perustekijät luoda arvoa ja tehokkuutta. [+]

Keskity ennakoivan ongelmanratkaisuun ja oppia hyödyntämään oman tekniikan mielentilassa liiketoiminnan kehittämiseen!

Maisteriohjelma Tuotantotalouden koulutusohjelma (IEM) yhdistää tekniikan talouden ja ihmisten perustekijät luoda arvoa ja tehokkuutta. Ainutlaatuinen monitieteinen ja integroiva ydin, IEM tutkimukset tutkia perustan liiketoiminnan ja tekniikan prosessit ja innostaa insinöörin mielen asetettu kehittää liiketoimintaa. Erottuva keskitytään ohjelma on kouluttaa tutkinnon tiedot, taidot ja tahto luoda ja muuttaa teknologiaan perustuvia yrityksiä uusille tai vakiintuneiden yritysten.

Voit valita kolme suurta yhtiötä tarjotaan:

Johtajuus ja Knowledge Management Operations and Service Management Strategia ja Venturing ... [-]

Master Of Science Automaatio- Ja Sähkötekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Automaatio- ja sähkötekniikan on laaja monitieteinen ohjelma tarjoaa tutkinnon mahdollisuuden työskennellä ja välillä eri alojen - vaihtelevat perinteisistä Sähkötekniikka ja energian aloilla lääketieteellisen tekniikan Säätö- ja robotiikka. Piirros laajan tutkimuksen matemaattisten ja luonnontieteiden, opetussuunnitelma on joustava ja mahdollistaa opiskelijoiden tutkia ainutlaatuinen yhdistelmä kursseja, jotka sopivat omia etujaan. [+]

Maisteriohjelma Automaatio- ja sähkötekniikan on laaja monitieteinen ohjelma tarjoaa tutkinnon mahdollisuuden työskennellä ja välillä eri alojen - vaihtelevat perinteisistä Sähkötekniikka ja energian aloilla lääketieteellisen tekniikan Säätö- ja robotiikka. Piirros laajan tutkimuksen matemaattisten ja luonnontieteiden, opetussuunnitelma on joustava ja mahdollistaa opiskelijoiden tutkia ainutlaatuinen yhdistelmä kursseja, jotka sopivat omia etujaan.

Keskeisiä teemoja ohjelmassa ovat kestävyys, esimerkiksi energiatehokkuus, älykkäät liikennejärjestelmät; hajautettujen ja verkotettuja järjestelmiä, kuten älykäs sähköverkko, älykäs asuinympäristö, turvallisuutta hajautetuissa / verkotettujen järjestelmien; tunnistava ja hahmottaa ympäristöä, esim mikroantureiden kone käsitys; siirtyminen automaatio autonomian ja henkilökohtaisen terveydenhoidon.... [-]


Master Of Science Energiaratkaisuillamme - Kestäviä Energiajärjestelmiä Ja Markkinoiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Master Program in Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers). [+]

Master Program in Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle.

On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers).

Ohjelmassa on neljä suuret yhtiöt. Jokaisessa niistä, Voit annetaan vankka teoreettinen tausta, kehui tieteidenvälistä tutkimuksia laajentaa ja syventää ymmärrystä energia haasteisiin yhteiskunnassamme.

Major Sustainable Energy Systems ja Markets tarjoaa yritys teoreettinen pohja sekä käytännön työkaluja ja taitoja insinöörit työskentelevät energia-alan järjestelmiä. Integrointi ajoittainen uusiutuvien, kuten aurinko-, tuuli- ja aaltoenergian, osaksi energiajärjestelmä on yksi tärkeimmistä haasteista kestävän tulevaisuuden. Tämä merkittävä tarjoaa perustiedot energiajärjestelmien, tärkeimmät haasteet meidän energiaratkaisut tänään ja mahdollisia kohti kestävää tulevaisuutta.... [-]


Master Of Science Energiaratkaisuillamme - Kestävän Energian Konversioprosesseilla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Maisteriohjelma Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. [+]

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Maisteriohjelma Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle.

On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers).

Ohjelmassa on neljä suuret yhtiöt. Jokaisessa niistä, Voit annetaan vankka teoreettinen tausta, kehui tieteidenvälistä tutkimuksia laajentaa ja syventää ymmärrystä energia haasteisiin yhteiskunnassamme.... [-]


Master Of Science Energiaratkaisuillamme - Kestävän Energian Rakennusten Ja Rakennetun Ympäristön

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers). [+]

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Maisteriohjelma Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle.

On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers).

Ohjelmassa on neljä suuret yhtiöt. Jokaisessa niistä, Voit annetaan vankka teoreettinen tausta, kehui tieteidenvälistä tutkimuksia laajentaa ja syventää ymmärrystä energia haasteisiin yhteiskunnassamme.... [-]


Master Of Science Energiaratkaisuillamme - Teollisuuden Energian Prosesseja Ja Kestävyyttä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien? Master Program in Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle. [+]

Kiinnostaako ura energiaa yhteiskunnassamme? Haluatko olla mukana kehittämisessä nopeasti muuttuvassa, tulevaisuuden energiajärjestelmien?

Master Program in Advanced Energy Solutions voi olla täydellinen ottelu sinulle.

On jatkuva siirtyminen kohti kestävää energiaa joka yhdistää smartness, joustavuus ja ympäristönsuojelun tason kanssa luovutuksen ja sitoutumista. Uusi energiajärjestelmä on monimutkainen yhdistelmä keskus- ja paikallisia resursseja. Tämä vaatii uutta ajattelua primäärienergian, tuotannon, markkinoiden, siirto, käyttö ja asiakkaiden tuottaja-kuluttajia (prosumers).

Ohjelmassa on neljä suuret yhtiöt. Jokaisessa niistä sinulle toimitetaan vankka teoreettinen tausta, kehui tieteidenvälistä tutkimuksia laajentaa ja syventää ymmärrystä energia haasteisiin yhteiskunnassamme.... [-]


Master Of Science In Accounting

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Accounting tarjoaa opiskelijoille syvällinen osaaminen tuotannon ja käytön taloudelliset tiedot. Kirjanpito on korvaamaton työkalu löytää vakavarainen, toimivia ratkaisuja usein monimutkaisia ​​ja moniselitteisiä johdon haasteisiin. [+]

Maisteriohjelma Accounting tarjoaa opiskelijoille syvällinen osaaminen tuotannon ja käytön taloudelliset tiedot.

Kirjanpito on korvaamaton työkalu löytää vakavarainen, toimivia ratkaisuja usein monimutkaisia ​​ja moniselitteisiä johdon haasteisiin. Vuonna Kirjanpito Maisteriohjelma opit todella globaali kieli elinkeinoelämän ja yrityksen johto.

Luotettava, voimassa ja kohdennettua taloudelliset tiedot, sekä kirjanpidon ja johdon kirjanpitoa varten, on entistä tärkeämpää usein myrskyisä nykyajan organisaatioita.

Study Experience

Sisältö ja painopiste maisteriohjelma Accounting suuruus määräytyy sen kaksi valinnaista erikoisaloja. Voit erikoistua yhteen tai kahteen seuraavista aloista:... [-]


Master Of Science In Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Arkkitehtuuri on tekniikan alaan ja taiteen. Arkkitehtuuri opetus yhdistyvät Ammatillistiedolliset materiaalin ja taiteellisen ymmärrystä ja ilmaisun taitoja. [+]

Arkkitehtuuri on tekniikan alaan ja taiteen. Arkkitehtuuri opetus yhdistyvät Ammatillistiedolliset materiaalin ja taiteellisen ymmärrystä ja ilmaisun taidot. Arkkitehti on voitava nähdä ongelmia monista eri suuntiin, mikä on syy laaja-alaisuutta tutkinnon arkkitehtuurin. Kuranttiuden koulutuksen kehittää opiskelijan tieteellistä ja taiteellista ajattelua liittyvät rakentamiseen sosiaalisesti vastuullisen ja kestävän tulevaisuuden.

Tavoitteena koulutus

Oppimistulokset perustuvat määräykset EU: n direktiivi, joka koskee harjoittaa ammatillista toimintaa arkkitehti (direktiivi 2005/36 / EY Euroopan parlamentin ja neuvoston ammattipätevyyden tunnustamisesta). Direktiivin mukaan, arkkitehdin tutkinnon odotuksia rakennusalalla ja mahdollistaa myös uran Suomen ulkopuolella.... [-]


Master of Science in Chemical, Biochemical and Materials Engineering - Functional Materials

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

[+]

Opintosuunnitelma

Master's-tutkintoon liittyvät oppimistulokset perustuvat koulutuksen päämääriin, jotka johtavat KTM: n tutkintosääntöihin määriteltyyn Master of Science -ohjelmaan.

[-]

Master Of Science In Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma taloustieteen kehittää kykyä soveltaa talousteorian monenlaisia ​​taloudellisia ilmiöitä. [+]

Maisteriohjelma taloustieteen kehittää kykyä soveltaa talousteorian monenlaisia ​​taloudellisia ilmiöitä.

Ohjelma täyttää opiskelija ymmärtää yhteys mikro- ja makrotalouden kysymyksiä sekä nähdä välillä on syy tällaisiin kysymyksiin.

Ohjelma varustaa opiskelijoille asianmukaiset ekonometrisiä ja matemaattisia työkaluja analyysin puuttua taloudellisia kysymyksiä ja ongelmia. Opiskelijat koulutetaan analysoida, järjestää ja tehokkaasti kommunikoida niiden analyysit.

Tutkimus Kokemus

Maisteriohjelma taloustieteen rakentuu varmistaa kansainvälisesti vertailukelpoiset tutkinnot ja elinikäinen inhimilliseen pääomaan. Ohjelma on erityisen vahva alueilla International Economics (myös Development Economics) ja sovelletun Mikrotaloustiede (mukaan lukien ympäristöön ja energiatalouden, työ ja Henkilöstö Economics, teollisen organisaation, ja Game Theory).... [-]


Master Of Science In Environmental Engineering (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ympäristöteknologiaa ja vihreä Engineering kuuluvat nopeimmin kasvavista markkinoista maailmassa, ja siellä on kasvava kysyntä innovatiivisia ratkaisuja ja uusia tutkinnon. [+]

Ympäristöteknologiaa ja vihreä Engineering kuuluvat nopeimmin kasvavista markkinoista maailmassa, ja siellä on kasvava kysyntä innovatiivisia ratkaisuja ja uusia tutkinnon. ENviro5Tech yhteinen FM-tutkinnon osoitteet tähän kysyntään yhdistämällä voimavaroja luoda kattavin tutkinnon Environmental Engineering maailmassa.

ENviro5Tech MSc on tarjoamia Nordic Five TechStrateginen liitto viisi voimakkainta teknillisten yliopistojen Pohjoismaissa, kumppaneiden kanssa Tanska (DTU), Ruotsi (KTH ja Chalmers University of Technology), Norja (NTNU) ja Suomessa (Aalto-yliopisto). Ohjelmaan kuuluu joukko 5 ennalta tutkimus kappaletta johtavat kaksoistutkinnoista Environmental Engineering. Online sovellus on avoinna DTU pääsy palveluun 1 Novemver 2016-16 Jan 2017 mennessä.... [-]


Master Of Science In Environomical Väyliä Kestävät Energiajärjestelmät (valitse)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelman Environomical väyliä Kestävät energiajärjestelmät (Valitse) tarjoaa kehittyneen koulutuksen alalla kestävien energiajärjestelmien tulevaisuuden. [+]

Maisteriohjelman Environomical väyliä Kestävät energiajärjestelmät (Valitse) tarjoaa kehittyneen koulutuksen alalla kestävien energiajärjestelmien tulevaisuuden. VALINTA pyritään luomaan koulutus korkea osaaminen ja laatu insinööritaitoa alalla, myös teollisuuden vuorovaikutus koko ohjelman ajan. Opiskelijat valmistuvat SELECT ohjelma ovat saaneet kokemusta seuraavista aiheista:

Koulutus monitieteinen ongelma-analyysi ja ratkaista. Tarkennettu tiiminrakennukseen monikansallisessa ympäristössä, sekä edistämällä kansainvälistä kokemusta. Romaani ja moniulotteinen tapa oppia mukana todellinen ja virtuaalinen luokkahuoneissa Tiiviissä yhteistyössä teollisuuden aikana opinnäytetyö. Ainutlaatuisen verkoston muiden opiskelijoiden, SELECT alumnien ja teollisuuden asiantuntijoita kestävän energian. ... [-]

Master Of Science In Euroopan Kaivos-, Mineraaleja Ja Ympäristöohjelma (emmep)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Euroopan Mining, Minerals and Environmental Program (EMMEP) on maisteriohjelmaan järjestetään kansainvälistä yhteistyötä kolmen Euroopan johtavien yliopistojen Mining and Resource Engineering. [+]

Euroopan kaivostoimintojen ja ympäristöohjelmaa (EMMEP) on maisteriohjelmaan järjestetään kansainvälistä yhteistyötä kolmen Euroopan johtavien yliopistojen Kaivos- ja Resource Engineering:

Delft University of Technology (Alankomaat) Aalto-yliopisto (Suomi), RWTH Aachen (Saksa)

EMMEP perustuu vahvuuksia ja täydentävä asiantuntemus mainittujen yliopistojen Geotiede tutkimukset. Eurooppalainen Mining Course (EMC) aloitettiin vuonna 1996 ja 2014 yli 700 opiskelijaa on osallistunut ohjelmaan ja ovat yhdistyneet hyvin organisoitu alumniverkostossa.

Aikana Kaksivuotisen maisteriohjelman opiskelijat opiskelevat yhdessä kolmessa eri yliopistoissa:

30 op Aalto-yliopistossa, Suomi 30 op klo RWTH Aachen, Saksa 30 op TU Delft 30 op MSc thesis (yhteistyössä valvoo kaikkien kolmen korkeakoulun kanssa) ... [-]

Master Of Science In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Finance valmentaa työpaikkoja maailman valikoiva yritysten rahoitusalan. [+]

Maisteriohjelma Finance valmentaa työpaikkoja maailman valikoiva yritysten rahoitusalan.

Finance-ohjelma tarjoaa dynaamisen, vaativa, mutta tukeva oppimiskeskeiseen ympäristö, joka valmentaa työpaikkoja maailman valikoiva yritysten aloilla kansainvälisen pankkitoiminnan, liikkeenjohdon konsultointi, ja niihin liittyvillä aloilla.

Opiskelija kehittää vankka tieteellinen lähestymistapa taloudellisia ongelmia. Ohjelma kannustaa kehittämään laajempaa viestinnän, tiimityö, eettisiä, kvantitatiivinen, ja kulttuurienvälisiä taitoja, että opiskelijat tarvitsevat sekä yleensä johtotehtävissä ja aktiivisina kansalaisina osaa keskustella ajankohtaisia ​​kysymyksiä.... [-]


Master Of Science In Geoengineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Geoengineering vetoaa monenlaisia ​​aloja, kuten geo- ja materiaalitieteiden, mekaniikka ja rakenne. Rakenteet kohteita ovat perustukset, tiet, escavations ja maanalaisissa rakenteissa kuten tunneleissa. . [+]

geoengineering vetoaa monenlaisia ​​aloja, kuten geo- ja materiaalitieteiden, mekaniikka ja rakenne. Rakenteet kohteita ovat perustukset, tiet, escavations ja maanalaisissa rakenteissa kuten tunneleissa.

Useimmat rakennusmateriaalit, arjen esineet, energialähteitä ja pohjaveden peräisin maasta. Megatrendit kuten kaupungistuminen, ilmastonmuutos ja lisääntyvä käyttö luonnonvarojen ja energian vaikuttaa suuresti elämäämme. Ne luovat sekä haasteita ja mahdollisuuksia geoengineers.

Maisteriohjelma in geoengineering tarjoaa opiskelijoille tietoja, taitoja ja osaamista, joita tarvitaan ymmärtää käyttäytymistä maaperän pohjarakentamisen, kivien kalliorakentamisen ja kaivos- ja tien rakenteiden valtatie engineering.... [-]


Master Of Science In Geoinformatiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Vuonna Maisteriohjelma Geoinformatiikan Aalto-yliopistossa, opiskelijat oppivat state-of-the-art in nykyaikaisia ​​saamaan, käsittelemään ja hyödyntämällä paikkatiedon. [+]

vuonna Maisteriohjelma Geoinformatiikan Aalto-yliopiston opiskelijat oppivat state-of-the-art in nykyaikaisia ​​saamaan, käsittelemään ja hyödyntämällä paikkatiedon. Maisteriohjelma Geoinformatiikan yhdistyvät tekninen, matemaattinen, laskennallisten ja visuaalista tietoa ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden paitsi käyttää geoinformatiikan teknologian lisäksi myös kehittää ja luoda uusia laskennallisia menetelmiä ja sovelluksia. Sen lisäksi saada kokonaisnäkemyksen, opiskelijat voivat edelleen keskittyä taitojaan yksi aiheista sisällä geoinformatiikan, kuten maanmittaus, fotogrammetriaan laserskannaus, kaukokartoituksen, maantieteelliset tietotekniikan tai kartat.... [-]


Master Of Science In Globaalin Hallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Global Management (GM) tarjoaa opiskelijoille kaksi erittäin arvostettuja pätevyys: MSc Economics and Business Administration myöntää Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja CEMS maisterin in International Management (MIM) myöntämän CEMS, Global Alliance in Management Education. [+]

Oletko kiinnostunut rakentamaan menestyksekkään kansainvälisen uran? Global Management-ohjelma CEMS Master n in International Management varustaa opiskelijoiden taitoja ja osaamista tarvitaan toimia peli vaihtajat huomisen globaalissa liiketoimintaympäristössä.

CEMS - globaali laatu CEMS on maailmanlaajuinen liittouma 30 johtavien kauppakorkeakoulujen, lähes 80 monikansallisia yrityksiä ja kansalaisjärjestöjä, jotka yhdessä tarjoavat kärkipään, kansainvälinen ja käytännönläheisiä CEMS Master n in International Management (MIM) -ohjelma. Maailmanlaajuisesti yli 1000 opiskelijoiden ilmoittautua CEMS MIM joka vuosi ja on yli 10 000 CEMS alumni 81 kansallisuutta työskentelee 75 maassa. ... [-]

Master Of Science In ICT-innovaatio (EIT Digital Master School) - Autonomiset Järjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

AUS on tietojenkäsittelytieteen ja sähkötekniikan yhdistelmä. Ohjelman aikana opiskelijat saavat uusia taitoja molemmilla alueilla. Tietojenkäsittelytieteessä asiaankuuluvat taidot ovat esineiden internet (IoT), koneoppiminen, tekoäly ja robotin visio. Sähkötekniikan alalla relevantit alat ovat automaatio, ohjaus, sulautetut järjestelmät ja viestintä. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kaksivuotisen koulutuksen, jossa voit valita kaksi yliopistoa kahdesta Euroopan maasta, laatimalla opetussuunnitelman teknisistä kursseista yhdistettynä innovaatio- ja yrittäjyysopintoihin.

Jokaiselle, joka on kiinnostunut uran, robotin tai tekoälyn tiedoista, EIT Digital Masters School tarjoaa kaksivuotisen maisteriohjelman Autonomisissa järjestelmissä (AUS).

AUS on tietojenkäsittelytieteen ja sähkötekniikan yhdistelmä. Ohjelman aikana opiskelijat saavat uusia taitoja molemmilla alueilla. Tietojenkäsittelytieteessä asiaankuuluvat taidot ovat esineiden internet (IoT), koneoppiminen, tekoäly ja robotin visio. Sähkötekniikan alalla relevantit alat ovat automaatio, ohjaus, sulautetut järjestelmät ja viestintä.... [-]


Master Of Science In ICT-innovaatio (EIT Digital Master School) - Data Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tiedot ovat runsaat: sosiaaliset mediat, valmistusjärjestelmät, lääketieteelliset laitteet, logistiikkapalvelut ja lukemattomat muut tuottavat petabottia päivittäin. Saatavilla on runsaasti tietoa, ja olemme historiassa, jossa voimme tehdä analyysejä, jotta voimme havaita, löytää ja ymmärtää paremmin ympäröivää maailmaa. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kaksivuotisen koulutuksen, jossa voit valita kaksi yliopistoa kahdesta Euroopan maasta, laatimalla opetussuunnitelman teknisistä kursseista yhdistettynä innovaatio- ja yrittäjyysopintoihin.

Tiedot ovat runsaat: sosiaaliset mediat, valmistusjärjestelmät, lääketieteelliset laitteet, logistiikkapalvelut ja lukemattomat muut tuottavat petabottia päivittäin. Saatavilla on runsaasti tietoa, ja olemme historiassa, jossa voimme tehdä analyysejä, jotta voimme havaita, löytää ja ymmärtää paremmin ympäröivää maailmaa.

Äskettäin perustettu Data Science (DSc) kaksinkertainen tutkinto-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen akateemisen opetussuunnitelman, jonka avulla opiskelijat voivat opiskella tietotieteen, innovaatioiden ja yrittäjyyden johtavien eurooppalaisten yliopistojen. Tässä ohjelmassa oppilaat oppivat:... [-]


Master Of Science In ICT-innovaatio (EIT Digital Master School) - Visual Computing Ja Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Visual Computing and Communication on täydellinen maisterikoulutus niille, jotka kiehtovat algoritmeja ja palveluita, jotka käsittelevät visuaalista tietoa nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa. Opiskelijat, joilla on erinomaiset tiedon ja signaalinkäsittelyn taidot, lineaarinen algebra, todennäköisyys ja ohjelmointi, menestyvät tässä ohjelmassa, joka tarjoaa mahdollisuuksia ratkaista reaalimaailman ongelmat ja luoda uusia innovatiivisia ratkaisuja. Tässä haastavassa, mutta palkitsevassa kentässä on yhä enemmän teknologia- ja innovaatioyhteisöjä. Valmistuneitamme yhdistävät teknologiset ja liiketoiminnalliset näkökohdat luomaan tuotteita ja palveluita silmänpainotteiselle maailmallemme. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kaksivuotisen koulutuksen, jossa voit valita kaksi yliopistoa kahdesta Euroopan maasta, laatimalla opetussuunnitelman teknisistä kursseista yhdistettynä innovaatio- ja yrittäjyysopintoihin.

Suorituskykyä Visual Computing ja viestintä (VCC) keskittyy visuaalisen tiedon hankkimiseen, käsittelyyn, analysointiin, siirtoon ja esittämiseen, mukaan lukien oppimisen ja päätöksenteon näkökulmat. Se on monitieteinen ohjelma atk - ja tietotekniikan leikkauspisteessä, jossa opiskelijat voivat olla aktiivisia

kuvankäsittely ja viestintä,kuva-analyysi,konenäkö,tietokonegrafiikka,lisätty todellisuus,visualisointi ja visuaaliset analyysit sekäweb-pohjaiset ja verkko-sovellukset.... [-]

Master Of Science In Ict Innovaatio (EIT Digitaalinen Master Koulu) - Cloud Computing Ja Palvelut

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin.

Suurimmat of Cloud Computing ja palvelut keskittyy laaja valikoima sovelluksia, kuten sähköisen kaupankäynnin, mobiili, online sosiaaliset verkostot, peer-to-peer järjestelmät, ja web-palveluja. Mikä on yhteistä kaikille näistä sovelluksista on, että tietolähteet ja valvonta on hajautettu verkon ja useita datakeskuksia ja niiden taustalla järjestelmät tulevat jaetaan, muunneltavia ja mukautuva. Kaikki tämä tekee prosessista kehittää hajautettuja ohjelmistoja huomattavasti monimutkaisempi kuin keskitettyjä järjestelmiä.... [-]


Master Of Science In Ict Innovaatio (EIT Digitaalinen Master Koulu) - HCI Ja Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

The Human Computer Interaction and Design suurten keskittyy tutkimus, suunnittelu, kehittäminen ja arviointi uusia käyttöliittymiä ja interaktiivisia järjestelmiä ottaen huomioon inhimilliset näkökohdat, kognitiivisella ja aisteihin-moottori tasot, teknologiset näkökohdat, sekä liike näkökohtia. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin.

Human Computer Interaction and Design merkittävä keskittyy tutkimus, suunnittelu, kehittäminen ja arviointi uusia käyttöliittymiä ja interaktiivisia järjestelmiä ottaen huomioon inhimilliset näkökohdat, kognitiivisella ja aisteihin-moottori tasot, teknologiset näkökohdat, sekä liike näkökohtia.

Opintoihin sisältyy kurssien suunnitteluun ja arviointiin vuorovaikutteisten järjestelmien painotetaan voimakkaasti käyttäjäkeskeisen suunnittelun tekniikoita:... [-]


Master Of Science In Ict Innovaatio (EIT Digitaalinen Master Koulu) - Sulautetut Järjestelmät

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin. [+]

EIT Digital Master School tarjoaa kahden vuoden koulutus, jossa voidaan valita kaksi yliopistoa kahdessa eri Euroopan maassa, rakentaa opetussuunnitelma teknisten kurssien yhdistettynä innovaation ja yrittäjyyden tutkimuksiin.

Embedded Systems merkittävä keskittyy teknologioita ja suunnittelumenetelmiä laskemiseksi järjestelmiä, jotka on upotettu erottamattomana osana suurempaa järjestelmien ja suunniteltu erityisiä ohjaustoimintoja laitteiden erilaisia ​​elektronisia ja mekaanisia osia.

Opiskelijoille Embedded Systems suuret Aalto-yliopistossa hankkii taitoja kehittää sovelluksia ja palveluja, jotka perustuvat mobiili cyber-fyysisissä järjestelmissä (CPS) tekniikat. Aiheita sisältävät... [-]


Master Of Science In Information And Service Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Information and Service Management tarjoaa kolme erikoisaloja: Business Analytics, Tietojärjestelmätiede, ja Logistiikka ja Service Management. [+]

Maisteriohjelma Information and Service Management tarjoaa kolme erikoisaloja: Business Analytics, Tietojärjestelmätiede, ja Logistiikka ja Service Management.

Tiedot perustuvat palvelut nähdään Euroopan unionin ensisijaisena kasvualueena kehittyneiden talouksien. Maisteriohjelma Information and Service Management (ISM) kouluttaa tulevaisuuden tieto- ammattilaisia, jotka pystyvät kehittämään ja hallita näitä palveluja.

Monialaisia ​​ja korostetaan data-analyysin ja projektinhallinta tarjoaa opiskelijoille taitoja analysoida alati kasvava tietojen toimittamista ja uusien teknologioiden ja hallintaan sähköisen liiketoiminnan.

Tutkimus Kokemus

Sisältöä ja kohdennettua ohjelmaa vaihtelee sen kolme valittavia erikoisaloja: Business Analytics, Tietojärjestelmätiede ja Logistiikka ja Service Management.... [-]


Master Of Science In Innovatiivisen Kestävän Energiantuotannon (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Innovatiivisen ja kestävän energiantuotannon insinööri (ISEE) pohjoismainen päällikkö on maailmanluokan energiakoulutus, joka johtaa maisterin tutkintoon. [+]

Innovatiivisen ja kestävän energiantuotannon insinööri (ISEE) pohjoismainen päällikkö on maailmanluokan energiakoulutus, joka johtaa maisterin tutkintoon.

Innovatiivisen kestävän energiantuotannon insinööri (ISEE) yhdistää kestävän energiatekniikan innovaatioon ja yrittäjyyteen.

Termillä kestävä energiatekniikka muodostuu monista käytännöistä, toimintatavoista ja tekniikoista (tavanomaiset, uusiutuvat ja vaihtoehtoiset), joilla pyritään tarjoamaan energiaa mahdollisimman alhaisin taloudellisin, ympäristöllisin ja sosiaalisin kustannuksin. Painotetaan energia-alan tehtävien hoitamista ottaen huomioon tekniset, ympäristölliset ja sosioekonomiset kysymykset.... [-]


Master Of Science In Kehittyneiden Materiaalien Innovaation Ja Kestävyyden (EIT Raaka-aineet)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Advanced Materials for Innovation ja kestävän kehityksen, AMIS ja käsittelee teema korvaaminen kriittisten tai myrkyllisiä aineita tuotteissa ja optimoitu suorituskyky. [+]

Hankkia ymmärrystä koko raaka-aineiden arvoketjussa, ja ajattelutapa innovaation ja yrittäjyyden keskittyy kestävyyteen.

Maisteriohjelma Advanced Materials for Innovation ja kestävän kehityksen, AMIS, tartutaan teema korvaaminen kriittisten tai myrkyllisiä aineita tuotteissa ja optimoitu suorituskyky. Se kattaa myös materiaalia ketjun optimointi end-of-life tuotteita, ja tuotteiden ja palvelujen suunnittelu kierrätystaloutta - jotka kaikki ovat keskeisiä teemoja EIT Raw Materials. Ensisijainen painopiste sopeutuminen on metallin ja mineraalien raaka-aineita. Bio-base ja polymeerimateriaalien käsitellään ottaen huomioon niiden korvaamista potentiaalin ja muiden materiaalien yhteydessä monen materiaalin tuotteiden kierrätykseen. Lisäksi AMIS ohjelmassa on vankka paketti kursseja ja projektityön innovointia ja yrittäjyyttä.... [-]


Master Of Science In Kiinteistötaloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kiinnostaako taloustiede? Haluatko työskennellä kokonaisvaltaisena asiantuntijana erikoisalalla? Valmis hallitsemaan maan arvokkaimpia omaisuuseriä? Jos kyllä, niin tämä saattaa olla ohjelma sinulle. [+]

Oletko kiinnostunut taloustieteistä? Haluatko työskennellä monipuolisena asiantuntijana erikoisalalla ja hallita kaikkein arvokkainta omaisuutta? Jos näin on, tämä voi olla ohjelma sinulle.

Kiinteistötalouden maisteriohjelma tarjoaa perusteellisen ymmärtämyksen kiinteistömarkkinoiden dynamiikasta. Tulet saavuttamaan kokonaisvaltaisen ymmärtämyksen kiinteistömarkkinoiden ilmiöistä ja oppimaan tekniikoita, joita käytetään kiinteistöjen analysointiin ja hallintaan.

Ohjelma yhdistää talouden, hallinnan, maankäytön ja suunnittelun tieteelliset tieteenalat tarjoamaan sinulle avaintaidot, joita tarvitaan monilla urapoluilla kiinteistöalalla.

Monet kurssit yhdistävät teoreettisen tiedon todellisiin projekteihin ja liiketoiminta-alueisiin, antavat sinulle käytännön kokemuksia ja ymmärrystä aiheiden monimutkaisuudesta. Koska useimmat kiinteistöalan työpaikat koskevat ihmisiä ja vuorovaikutusta, tutkimuksissa painotetaan voimakkaasti tiimityötä.... [-]


Master Of Science In Konetekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Nykypäivän yhteiskunta perustuu koneenrakennukseen tehokkaisiin ja turvallisiin ratkaisuihin kaikkialla. Kenttään kuuluu laajin toiminta- ja teknologia-aloja, kuten energia, kuljetus, materiaalit, koneet ja teollisuustuotteet, mutta myös kulutustavarat, urheilu, lääkinnälliset laitteet ja ympäristönsuojelu. [+]

Mekaniikan maisteriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata etujaan kentällä ja tulla asiantuntijoiksi monipuolisilla osaamisalueilla.

Nykypäivän yhteiskunta perustuu koneenrakennukseen tehokkaisiin ja turvallisiin ratkaisuihin kaikkialla. Kenttä kattaa laajan valikoiman toimintoja ja teknologia-aloja, energian ja kuljetuksen lääkinnällisistä laitteista ja ympäristönsuojelusta. Ei ole pulaa tehtävistä, haasteista ja mahdollisuuksista, joissa mekaaniset insinöörit luovat innovatiivisia ratkaisuja. Koneenrakennus koskee kaikkea pienimmistä komponenteista suurimpaan kokoonpanoon, mikä johtaa koneen teknisen osaamisen jatkuvaan kysyntään.

Opintosuunnitelma... [-]

Master Of Science In Luovan Kestävyys - M.Sc. Tutkinto Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kansainvälinen maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on yhteinen maisteriohjelman on Taiteiden ja suunnittelun, School of Business ja School of Engineering. [+]

Tavoitteena koulutus

Kansainvälinen Maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on yhteinen maisteriohjelman on Taiteiden ja suunnittelun, School of Business ja School of Engineering. Ohjelma luo monitieteinen oppimisen alustan arkkitehtuurin, liike, suunnittelu ja kiinteistöalan. Ohjelma tuo yhteen opiskelijoita eri alojen opiskelemaan moniammatillisissa työryhmissä, joka lisää ymmärrystä eri tieteenalojen ja mahdollistaa mukauttaa kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Tämä aktivoi opiskelijat voivat luoda uusia kestäviä ratkaisuja elinympäristöjä tarkoituksella rakentaa sosiaalisesti vastuullista ja kestävää tulevaisuutta.

Sisältö tulokset

CS ohjelma tarjoaa tutkinnon tietoja ja taitoja useilla osaamisalueilla:... [-]


Master Of Science In Luovan Kestävyys - M.Sc. Tutkinto Tekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, School of Business ja School of Engineering. [+]

Maisteriohjelma Creative Sustainability (CS) on koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, School of Business ja School of Engineering. School of Engineering, on mahdollista tutkia kohti MSc (Tech) aste ja tässä tapauksessa suurten on Creative Sustainability in Real Estate.

Globaaleja ja paikallisia haasteita ja monimutkaisuus tulevaisuuden skenaarioita vaativat vahvistamaan monialaista lähestymistapaa ja kytkeytyvät toisiinsa ympäristöön, talouteen, sosiokulttuuriset näkökohdat koulutuksessa. Ohjelma tarjoaa monitieteistä oppimisen alustan arkkitehtuurin, liike, suunnittelu ja kiinteistöalan käsitellä merkittäviä kehittämishaasteita kestävyyden joka tausta on ilmastonmuutos, maailmanlaajuisen köyhyyden, sosiaalisen ja taloudellisen eriarvoisuuden, väestörakenteen muutokset ja mukautumista nopean maailmanlaajuisen taloudellisia muutoksia. CS Ohjelma tuo yhteen opiskelijoita eri alojen opiskelemaan moniammatillisissa työryhmissä, joka lisää ymmärrystä eri taustoista ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä tutkimushankkeita, yritysten, järjestöjen ja muiden alojen opiskelijoille.... [-]


Master Of Science In Management Ja Kansainvälinen Liiketoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Master's Program in Management ja International Business (Ms [+]

Johtamis-ja kansainvälisen liiketoiminnan maisteriohjelma (MIB) on joustava ohjelma, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ammatillinen profiili, joka perustuu sinun etusi mukaiseen.

Seuraa intohimoasi, tule pelimuutoksi

Haluatko olla yksi tulevista pelimuunnostajista, jotka

Luo innovatiivisia strategioita maailmanmarkkinoille?Luo inspiroivia työpaikkoja?Tehostaa ihmisiä monikulttuurisissa liiketoimintaympäristöissä?Kommunikoi tehokkaasti muuttuvien organisaatioyhteyksien kanssa?Johtaa tien kohti kestävämpää tulevaisuutta?

Jos kyllä, Master's Program in Management ja International Business (MIB) on sinua varten!

MIB-ohjelma antaa sinulle nykyiset johtamis- ja johtamisvalmiudet yhdistettynä kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan tuntemukseen, jonka avulla voit vastata nopeasti muuttuvan digitaalisen ympäristön asettamiin haasteisiin. Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja vuorovaikutteisen opiskeluympäristön, jossa voit kehittää itsesi erittäin ammattitaitoiseksi ja laajalti sovellettavaksi tietämykseksi. Haastepohjaisissa kursseissamme työskentelemme tiiviissä yhteistyössä erilaisten organisaatioiden ja yritysmaailmien kanssa, jotka tarjoavat sinulle uusimmat näkemykset sekä elävien tapausten ratkaisemisen.... [-]


Master Of Science In Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Markkinoinnin maisteriohjelma keskittyy strategisen markkinoinnin, kestävän markkinoinnin, vähittäismarkkinoinnin ja kuluttajakulttuurin ympärille. [+]

Markkinoinnin maisteriohjelma keskittyy strategiseen markkinointiin, digitaaliseen markkinointiin, vähittäismyynti- ja kuluttajakulttuuriin.

Markkinointi on ajattelutapa ja käytäntö, joka on olennaisen tärkeä kaikelle liiketoiminnan ulottuvuudelle. Tässä ohjelmassa saavutat syvällisen ymmärryksen tästä filosofiasta ja vankka perusta huippuasiantuntijan vaatimista taidoista ja osaamisesta.

Ohjelman yleiskuvaus: neljä peruskurssia ja valinnaiset

Ohjelmassa opiskellaan neljää keskeistä kurssia: strateginen markkinointi, digitaalinen markkinointi, vähittäismyynti ja kuluttajakulttuuri. Lisätietoja näistä kursseista on alla.

Opiskelunne aikana täydennät näitä peruskurssit valittavien kanssa, kuten... [-]


Master Of Science In Polymeeri Teknologia (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Nordic Master in Polymer Technology on kaksoistutkinto-ohjelma, jonka on kehittänyt Nordic Five Tech -verkko (N5T). Ohjelma perustuu voimakkaasti matematiikkaan ja tieteeseen, sekä Tukholman kuninkaallisen teknillisen korkeakoulun (KTH), Tanskan teknillisen yliopiston (DTU), Aalto-yliopiston, Chalmersin teknillisen yliopiston ja Norjan yliopiston tutkimus- ja opetustehokkuuteen. tiede ja teknologia (NTNU). [+]

Nordic Master in Polymer Technology on kaksoistutkinto-ohjelma, jonka on kehittänyt Nordic Five Tech -verkko (N5T). Ohjelma perustuu voimakkaasti matematiikkaan ja tieteeseen, sekä Tukholman kuninkaallisen teknillisen korkeakoulun (KTH), Tanskan teknillisen yliopiston (DTU), Aalto-yliopiston, Chalmersin teknillisen yliopiston ja Norjan yliopiston tutkimus- ja opetustehokkuuteen. tiede ja teknologia (NTNU).

Opiskelijat saavat laajempaa ymmärtämystä tämän alan tutkimuksesta yli kahden erilaisen yliopiston opintojen kautta. Ohjelma sisältää yhden vuoden yhdessä kumppanuusyliopistosta ja toinen vuosi muissa kumppanuusyliopistoissa.

Opintosuunnitelma

Polymeeritekniikka on välttämätöntä tekniikan kehitykselle useilla aloilla, ja sillä on keskeinen asema terveys-, energia- ja kestävyyden haasteissa. Koulutus perustuu osallistuvien korkeakoulujen tutkimus- ja opetustehokkuuteen. Opiskelijat ymmärtävät laajempaa käsitystä tämän alan tutkimuksesta kahdella eri yliopistolla tehdyillä tutkimuksilla, jotka ylittävät polymeeritekniikan perusteet. Ohjelma sisältää ensimmäisen vuoden yhdessä kumppaniyliopistossa ja toinen vuosi toisessa kumppaniyliopistossa.... [-]


Master Of Science In Talotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma in Building Technology tarjoaa opiskelijoille kattavan akateemisen ja ammatillista tietämystä eri tieteenalojen sisällä rakennustekniikan. [+]

Maisteriohjelma Building Technology tarjoaa opiskelijoille kattavan akateemisen ja ammatillista tietämystä eri tieteenalojen sisällä rakennustekniikan.

Vesirakentaminen on keskeinen rooli luotaessa turvallinen ja terveellinen rakennettuja ympäristöjä, jotka ovat olennainen osa jokapäiväistä elämää ja hyvinvointia. Yhdistämällä maailmanlaajuisten tarpeiden energiatehokkuuden ja kestävyyden ominaisuudet hyvä elinympäristö vaatii teoreettista ymmärrystä, ammattitaitoa, ja avarakatseinen asenne.

Ohjelma käsittelee suunnittelussa, rakentamisessa, käytössä ja huollossa Rakenteiden, kuten rakennukset ja sillat. Sen neljä pääaihetta - rakennesuunnitteluun, rakennus suorituskyvyn, rakennuttamis- ja mineraalipohjaisia ​​materiaaleja - ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja välttämätöntä tulevaa uraa teollisuuden, tutkimuksen, koulutuksen tai viranomainen. Perustuu yksittäisiin valintoja, opiskelija voi erikoistua aiheita kuten rakennuksen energiankäyttöä, talotekniikan, korjaus ja huolto, sisäilman laadun ja paloturvallisuuden suunnittelu.... [-]


Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Akustiikka Ja äänitekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tärkeimmät Akustiikan ja äänitekniikka antaa olennaisen tietoa akustisen ilmiöistä, ihmisen kuulo ja ääni teknologian ja myös helpottaa opiskelijoiden soveltaa tietojaan käytännössä. Akustiikka ja Audio Technology on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS). [+]

Major in Akustiikka ja Audio Technology antaa olennaisen tietoa akustisen ilmiöistä, ihmisen kuulo ja ääni teknologian ja myös helpottaa opiskelijoiden soveltaa tietojaan käytännössä. Akustiikka ja Audio Technology on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS).

Tavoitteena tärkeimmistä on se, että opiskelijat voisivat käyttää oppimistulos joustavasti erilaisissa tehtävissä teollisuudessa ja akateemisessa. Esimerkiksi opiskelijan tulisi tietää, miksi ja miten moderni häviöllinen äänikoodekkeja (mp3, AAC) työ, tai hänen / hänen pitäisi pystyä mittaamaan, ymmärtämään havainto näkökohtia, ja suunnitella akustiikan luokkahuoneessa tai Noise este. Jotkut esimerkki aloilla, joilla opiskelijat ennakoidaan olevan toimivaltaiselle ovat äänen tallennus, äänen koodaus, musiikki tekniikka, akustisia mittauksia, aktiivinen melu peruutus, äänisignaalin käsittely, huone ja rakennus akustiikka, ja ympäristömelun.... [-]


Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Koneoppiminen Ja Tiedon Louhinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Machine oppiminen on yksi vahvoista Aalto-yliopiston. Tämä vankka koulutus modernin laskennallisen data-analyysin tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet uran tutkimuslaitosten tai yksityisellä sektorilla nopeasti kehittyvällä alalla koneoppimisen, tiedon tieteen ja tekoälyä. [+]

Haluatko rakentaa tulevaisuutta älykkäiden koneiden?

Machine oppiminen on yksi vahvoista Aalto-yliopiston. Tämä vankka koulutus modernin laskennallisen data-analyysin tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet uran tutkimuslaitosten tai yksityisellä sektorilla nopeasti kehittyvällä alalla koneoppimisen, tiedon tieteen ja tekoälyä. Vielä tärkeämpää on, kone oppiminen on yksinkertaisesti haastava ja mielenkiintoinen - mikä voisi olla parempi kuin ratkaista jännittävä ja tärkeä ongelmia nopeasti kehittää uusia yhdistelmiä matematiikan, tilastotieteen ja tietojenkäsittelytieteen?

Menetelmät koneoppimisen ja tiedon louhinta ovat sovellettavissa ja tarvitaan monenlaisia ​​aloilla, kuten prosessiteollisuuden tietoihin tiedettä. Viimeaikaiset spearhead sovellusalueita ovat... [-]


Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Ohjelmistojen Ja Palvelujen Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ohjelmisto ja palvelut Engineering tutkimukset antaa opiskelijoille taitoja, jotka ovat korkeimman arvon nykyaikaisia ​​organisaatioita. Opiskelija oppii suunnitella, kehittää ja hallita digitaalisia tuotteita ja palveluja. Ne kehittyä itsenäisiä ajattelijoita kykenee torjumaan monimutkaisia, reaalimaailman ongelmia ottaen huomioon ihmisen, yhteiskunnallinen ja organisatorisia tekijöitä. [+]

Join Ohjelmistot ja palvelut Engineering ja hankkimaan taitoja suunnitella, kehittää ja hallita digitaalisten tuotteiden ja palvelujen!

Digitaalisten tuotteiden ja palvelujen ovat ratkaisevan tärkeitä talouksia, yhteiskuntien ja ihmisten hyvinvoinnille. Niiden avulla yritykset voivat ylittää perinteiset rajat, hyödyntää uusia ominaisuuksia ja päästä eksponentiaalinen kasvu.

Ohjelmisto ja palvelut Engineering tutkimukset antaa opiskelijoille taitoja, jotka ovat korkeimman arvon nykyaikaisia ​​organisaatioita. Opiskelija oppii suunnitella, kehittää ja hallita digitaalisia tuotteita ja palveluja. Ne kehittyä itsenäisiä ajattelijoita kykenee torjumaan monimutkaisia, reaalimaailman ongelmia ottaen huomioon ihmisen, yhteiskunnallinen ja organisatorisia tekijöitä.... [-]


Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Peli Suunnittelu Ja Tuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Pelin suunnittelu ja tuotanto on monitieteinen merkittävä joka integroi opiskelijat eri taustoista. Kädet kanssa mielensä - luoda ja analysoida pelejä, kokeilla uusia tekniikoita ja suunnittelu lähestymistapoja, ja tavata loistava ihmisiä, joiden kanssa rakentaa tulevaisuutta. [+]

Haaveiletko ollessa peli-vaihtaja yhdessä nykypäivän kuumin teollisuuden?

Game Design ja tuotanto on monitieteinen merkittävä joka integroi opiskelijat eri taustoista. Kädet kanssa mielensä - luoda ja analysoida pelejä, kokeilla uusia tekniikoita ja suunnittelu lähestymistapoja, ja tavata loistava ihmisiä, joiden kanssa rakentaa tulevaisuutta.

School of Science, Game Design ja tuotanto on yksi kahdeksasta suurten tarjotaan maisteriohjelma Computer, Communication and Information Sciences (CCIS). Tutkimukset ohjelmaan perustuvat sekä viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen ja teollisuuden state-of-the-art.

Oppimistulokset Peli suunnittelu ja tuotanto suurten järjestetään yhteistyössä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu (ARTS). Levitä kautta CCIS polku, jos haluat valmistua diplomi ja throught ARTS jos haluat maisteriksi. DI aste on enemmän teknisiä kursseja aiheista kuten tietokonegrafiikan ja tekoälyä. ... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Tietoliikennetekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Communications Engineering merkittävä keskittyy tietoliikenne- ja verkkotekniikkaa, tietoverkkoliiketoiminnan ja ihmiskeskeiseksi viestintää. Riippuen edun voit keskittyä tutkimuksissa enemmän kohti Internet Technologies, Wireless Communications tai Communications Ecosystem. [+]

Tieto- ja viestintäteknologian (ICT) on eturintamassa digitaalisen vallankumouksen, joka on radikaalisti muuttamassa maailma sellaisena kuin me sen tunnemme. On olemassa jatkuva tarve monipuolinen viestinnän insinöörit suurella tietoa tekniikan perusteet, syvällistä ohjelmointitaitoja, ja vankka käsitys liiketoiminnan dynamiikkaa. Aalto voit tulla todellinen peli vaihtaja alalla.

Opetusohjelma Communications Engineering merkittävä keskittyy tietoliikenne- ja verkkotekniikkaa, tietoverkkoliiketoiminnan ja ihmiskeskeiseksi viestintää. Riippuen edun voit keskittyä tutkimuksissa enemmän kohti Internet Technologies, Wireless Communications tai Communications Ecosystem. Wireless Communications: Opit nykyaikaisen langattoman viestintäjärjestelmän arkkitehtuurit (LTE, 5G), signaalinkäsittelyn menetelmiä, resurssien valvontamenetelmiä ja siihen liittyvät taajuuksien hallinnan kysymyksiä. Saat myös käytännön kokemusta uusinta laboratoriolaitteiden ja voivat saada mukana ohjelmistoradion toteutuksesta ja kokeilun työtä. Internet Technologies: Opit Internet todella toimii ja kehittyy, ja kuinka suunnitella ja toteuttaa uusia protokollia ja palveluita, ja verkko on suojattu. Me kattavat kiinteät, mobiili, yritysten ja laajan alueen verkkoihin sekä niiden käyttöä nykyisten ja tulevien sovellusten. Opit myös, miten verkkoja voidaan virtualisoida. Communications Ecosystem: Opit operaattori liiketoimintaa, suorittaa teknis-taloudellinen analyysi viestintäjärjestelmien ja palvelujen ymmärtämään loppukäyttäjän tarpeet ja käyttäytyminen. Voit myös keskittyä käyttöliittymän suunnittelussa. ... [-]

Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Tietotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriksi Computer Science antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa maailmaa. Ohjelmisto on olennainen osa teollisuuden, kaupan, terveydenhuollon, media, ja jopa taidetta. Uudet innovaatiot perustuvat usein uusiin teknologioihin, kuten cloud computing, web, ja iso data. [+]

Tutki monipuolinen asteen tietotekniikassa ja saada mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen!

Maisteriksi Computer Science antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa maailmaa. Ohjelmisto on olennainen osa teollisuuden, kaupan, terveydenhuollon, media, ja jopa taidetta. Uudet innovaatiot perustuvat usein uusiin teknologioihin, kuten cloud computing, web, ja iso data.

Vuonna Department of Computer Science Master-tason kursseja opetetaan Englanti. Uskomme joustavuutta: opiskelijat voivat rakentaa omia opintosuunnitelmat koostuvat ydin ja erikoistumisjakso. Ydin kursseja antaa sinulle vahvan perustan algoritmeja, tietokonegrafiikan, kone oppiminen, käyttöjärjestelmät, turvallisuus, käyttöliittymät, web ohjelmistojen kehitys jne Erikoistuminen kurssit on jaettu viisi kappaletta.... [-]


Master Of Science In Tietokoneen, Viestintä Ja Informaatiotieteet - Turvallisuus Ja Liikkuvan Tietojenkäsittelyn

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Tutkimukset Turvallisuus ja Mobile Computing antaa opiskelijoille laaja ymmärrys uusimmat ja tulevat tekniikat mahdollistavat turvalliset mobiili- ja cloud computing järjestelmiä. [+]

Hankkia maailmanluokan koulutusta tietoturva Aalto-yliopistossa!

Tutkimukset Turvallisuus ja Mobile Computing antaa opiskelijoille laaja ymmärrys uusimmat ja tulevat tekniikat mahdollistavat turvalliset mobiili- ja cloud computing järjestelmiä. Opiskelijat saavat sekä käytännöllisiä teknisen tiedon ja teoreettista oivalluksia

turvallinen järjestelmien suunnittelu, jaetun sovelluksen kehittämiseen, verkko ja palveluarkkitehtuurit, ja mobiili ja pilvi alustoille.

Uskomme yhdistää energian osaamisen tuotekehityksen taitoja.

Uusille opiskelijoille, suuret yhdistää kolme aikaisempaa opintokokonaisuudet: maisteriohjelman Security ja Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Palvelut ja turvallisuus suuret, sekä Secure Systems seurata Computer Science suuria.... [-]


Master Of Science In Tietoverkkojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma tietoverkoissa on monitieteellinen opintokokonaisuus engineering rakennuksessa tieto- ja viestintätekniikan (ICT) ja digitaalisen median. Se yhdistää yhteiskuntatieteiden, kehittynyt digitaaliteknologian ja liiketoiminnan. [+]

Tule asiantuntija ihmiskeskeinen lähestymistapa digitaalitekniikkaan!

Maisteriohjelma tietoverkoissa on monitieteellinen opintokokonaisuus engineering rakennuksessa tieto- ja viestintätekniikan (ICT) ja digitaalisen median. Se yhdistää yhteiskuntatieteiden, kehittynyt digitaaliteknologian ja liiketoiminnan.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille kokonaisvaltainen käsitys vuorovaikutuksesta ihmisten ja digitaalitekniikkojen yksilön, ryhmän, organisaation ja yhteiskunnan tasoilla. Opit yhteinen kehittäminen digitaalitekniikan ja yritysten uudenlainen ihmiskeskeinen, yhteistyöhön ja luovasti.

Opetusohjelma

Tutkimukset maisteriohjelma Informaatioverkostojen yhdistää kursseja tietotekniikassa, mediatekniikka, tuotantotalous ja liiketoimintaa ihmiskeskeistä lähestymistapaa. Ohjelma kannustaa oppilaita rakentaa henkilökohtaisen opinto suunnitelman monialaista tavalla tarjoamalla hyvin jäsennelty opintokokonaisuuksia ohjelman ydin aine alueilla. Voit keskittyä yhtä ainetta alueelle, tai valitse rakentaa laajempi monitieteinen yhdistelmä osaamista. Neljä painopistealuetta, linjalle, Informaatioverkostojen suuret ovat: ICT in Business, Knowledge and Business Networks, Media, ja Käyttäjäkeskeisen suunnittelun.... [-]


Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Biomassan Jalostukseen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta.

Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa.... [-]


Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta.

Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa.... [-]


Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Kemia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta.

Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa.... [-]


Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Kemian Ja Prosessitekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta.

Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa.... [-]


Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Kestävä Metallien Jalostus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Painopistealueita koulutus ovat kestävää käyttöä ja käsittelyä luonnonvarojen ja uusia materiaaleja, mukaan lukien niiden tekniset sovellukset. Tutkimuksissa kohti suuria, opiskelijat hankkivat kehittynyttä osaamista tietyllä alueella biotekniikan, kemian tekniikan tai materiaalin tieteen ja teknologian. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta.

Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa.... [-]


Master Of Science Kemian, Biokemian Ja Materiaalitekniikka - Kuitua Ja Polymeeri Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Oppimistulokset maisteriksi perustuu asetettujen tavoitteiden johtavan koulutuksen maisteri (Technology) määriteltyjä tutkintosääntö School of Chemical Technology. Oppimistulokset tutkinnon täsmennetään myös enemmistöosuuden ja kurssi-kuvausten oppimistulosten. [+]

Kemian tekniikan yhdistyvät luonnontieteiden ja tekniikan ainutlaatuisella tavalla. Tämä mahdollistaa Tutkimuksemme tulokset hiottava pitkälle ja käytännössä valmiina tuotteita ja prosesseja. Jokainen innovaatio turvaa sekä meidän uusiutuvien ja uusiutumattomien luonnonvarojen tulevaisuutta.

Koulu tarjoaa opetusta monenlaisia ​​vastuussa tulevia ammattilaisia. M.Sc. ja Ph.D. tutkinnon tekniikan työtä erilaisissa tehtävissä Suomen suurin teollisuuden aloilla, metalli- ja elektroniikkateollisuuden, puunjalostusteollisuus sekä kemian-, lääke-, bioteknologia ja elintarviketeollisuus. Tutkimus ja opetus tukee laaja kansainvälinen korkeakoulujen ja teollisuuden yhteistyötä verkossa.... [-]


Master Of Science Kylmässä Ilmastonmuokkaus (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Nordic Master Cold Climate Engineering on ensimmäinen kattava maisteriohjelman kylmässä ilmastonmuokkaus Euroopassa ja antaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä kenttätyötä ja projekteja Grönlannissa tai Huippuvuorilla. [+]

Nordic Master Cold Climate Engineering on ensimmäinen kattava maisteriohjelman kylmässä ilmastonmuokkaus Euroopassa ja antaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä kenttätyötä ja projekteja Grönlannissa tai Huippuvuorilla.

Pohjoisnapa on paikka toisin missään muualla. Ekosysteemi on hauras, sää voi olla haastavaa, ja infrastruktuuri on vähäistä. Nämä olosuhteet tekevät suuria vaatimuksia insinöörit työskentelevät here.By todella tulee Arktisen Huippuvuorten ja Grönlannin ja soveltamalla taitojaan, valmistuneet saavat arvokasta ensi käden tietoja työskentelee insinöörinä yksi haastava alueilla maailmassa.

Kylmä ilmastonmuokkaus on yhä tärkeämpi rooli, jotta voidaan varmistaa kestävän kehityksen arktisen. Uusi merireittien sekä kaivos- mahdollisuudet ovat kehittymässä alueella. Uusien teollisuuden arktisilla alueilla kiristyy nopeasti ja teollisuus vaatii nyt insinöörit, joilla on erityisiä arktisen osaamisen.... [-]


Master Of Science Yrittäjyyden Ja Innovaatiojohtamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 lisää

Maisteriohjelma Yrittäjyyden ja Innovation Management antaa vahvan akateemisen ymmärrystä ja paljon käytännön kokemusta yrittäjyydestä suurimman yrittäjyyden ekosysteemin Euroopassa. [+]

Maisteriohjelma Yrittäjyyden ja Innovation Management antaa vahvan akateemisen ymmärrystä ja paljon käytännön kokemusta yrittäjyydestä suurimman yrittäjyyden ekosysteemin Euroopassa.

Mitä on yrittäjyys ja innovaatioiden hallinta?

Yrittäjyys ja innovaatio hallinta on luoda uusia ideoita ja toteuttaa niitä tavalla, joka luo taloudellista ja / tai sosiaalista arvoa. Jotkut innovaattoreita ja yrittäjien uusia yrityksiä. Toiset kehittää uusia tuotteita tai hallita uusia projekteja varten olemassa oleville yrityksille. Yrittäjät ja keksijöiden esiintyy myös voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ja julkisen sektorin, synnyttää uusia ideoita, jotka tekevät maailmasta paremman paikan. Yrittäjyys ja innovaatio ovat kaikkialla!... [-]


Matemaattis-luonnontieteellinen Tiedekunta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Matematiikan ja Operatiivisen tutkimuksen Master-ohjelman tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita, joilla on laaja tietämys matemaattisista menetelmistä ja työkaluista sekä vahvoja ongelmanratkaisutaitoja, jotta he voivat menestyksekkäästi ratkaista haastavia tieteellisiä, teollisia, taloudellisia ja ympäristöongelmia. [+]

Kehitä taitojasi matematiikassa ja järjestelmien ajattelussa ja täytä alan huippututkijoiden tulevaisuuden kysyntä!

Matematiikan ja Operatiivisen tutkimuksen Master-ohjelman tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita, joilla on laaja tietämys matemaattisista menetelmistä ja työkaluista sekä vahvoja ongelmanratkaisutaitoja, jotta he voivat menestyksekkäästi ratkaista haastavia tieteellisiä, teollisia, taloudellisia ja ympäristöongelmia.

Ohjelman aikana opiskelijat oppivat ajattelemaan matemaattisesti. He oppivat myös rakentaa todellisuuden matemaattisia malleja ja analysoida näitä malleja kehittämällä ja käyttöönottamalla huipputeknisiä menetelmiä ja algoritmeja. Opiskelija osaa valintansa mukaan korostaa matemaattista teoriaa, laskennallisia menetelmiä tai mallinnus- ja ongelmanratkaisutaitoja, joita tarvitaan käytännössä.... [-]


Merenkulkualan Maisterin Tutkinto (Nordic Master)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Merenkulun tekniikan pohjoismainen päällikkö perustuu osaamisyhteisöjen osaamiseen merenkulun arkkitehtuuriin, offshore-tekniikkaan ja merenkulun suunnitteluun. [+]

Merenkulun tekniikan pohjoismainen päällikkö (NMME) pohjautuu osallistuvien yliopistojen osaamiseen merenkulun arkkitehtuuriin, offshore-tekniikkaan ja merenkulun suunnitteluun. Ohjelma kohdentaa kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat hyötyä pohjoismaisista Five Tech -yliopistojen pitkäaikaisesta perinnöstä ja alan pätevyydestä sekä pohjoismaisista opiskelijoista, jotka haluavat erikoistua tiettyyn allianssin erityisosaamiseen. Nordic Five Techin jäsenorganisaatiot ovat:

Aalto-yliopistoChalmersin teknillinen yliopistoTanskan teknillinen yliopisto (DTU)Royal Institute of Technology (KTH)Norjan teknillinen yliopisto (NTNU)Opintosuunnitelma

NMME perustuu alusten ja offshore-rakenteiden suunnitteluun, rakentamiseen ja toimintaan, mukaan lukien hydrostatismi ja vakaus, hydrodynamiikka, aalto- ja tuulikuormat sekä rakenteelliset analyysit. Opetus sisältää luentoja, tehtäviä, työpajoja ja projektityötä. Teoriaa tuetaan kokeellisella työllä ja tietokonesimulaatioita käytetään voimakkaasti.... [-]


Tietojenkäsittely-, Viestintä- Ja Informaatiotieteiden Maisteri - Human-Computer Interaction

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

Ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutus on uusi monialainen pääaine, joka perustuu edellisten koulutusoperaatioiden onnistumiseen: Interactive Technologies -raite, Aalto-yliopiston tietoverkot ja Usability-koulu sekä Interaktiiviset järjestelmät Helsingin yliopistosta. Suurimmilla on vahvat yhteydet muihin korkeakouluihin Master of Computer, Communication and Information Sciences (CCIS) -ohjelmassa. [+]

Tule ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen asiantuntijaan!

Laitteiden, algoritmien, ohjelmistojen ja verkkojen nopeat edistysaskeleet ovat avautuneet valtavia uusia mahdollisuuksia tietotekniikan ihmiskäyttöön. Human-Computer Interactionin (HCI) tutkimukset valmistelevat tulevia asiantuntijoita ja johtajia, jotka käyttävät kehittynyttä metodologiaa tietotekniikan suunnittelussa ja kehittämisessä ihmisten hyödyksi.

Ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutus on uusi monialainen pääaine, joka perustuu edellisten koulutusoperaatioiden onnistumiseen: Interactive Technologies -raite, Aalto-yliopiston tietoverkot ja Usability-koulu sekä Interaktiiviset järjestelmät Helsingin yliopistosta. Suurimmilla on vahvat yhteydet muihin korkeakouluihin Master of Computer, Communication and Information Sciences (CCIS) -ohjelmassa.... [-]


Turvallisuus- Ja Pilvitietojärjestelmä (SECCLO) (Erasmus Mundus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Suomi Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 lisää

SECCLO keskittyy nykyaikaisten tietotekniikkajärjestelmien kahteen osaan: pilvipalvelu, joka on laaja käsitys, tarkoittaa datakeskusten sekä fyysisesti saatavilla olevien laitteiden ja tietoturvan erittäin hajautettua ja skaalautuvia laskenta- ja tallennusvälineitä, mikä tarkoittaa laskennan, viestinnän ja tietoja luvattomasta käytöstä. Vaikka cloud computing on erittäin tekninen alue, joka mahdollistaa nykyaikaisten tieto- ja viestintätekniikkapalvelujen käyttöönoton, tietoturva on monipuolinen vaatimus, joka kattaa sekä tekniset että ei-tekniset kysymykset. [+]

Kaksi maata, kaksi korkeakoulua ja kaksoistutkinto tietoturvasta!

Hakuaika on alkanut! Katso lisätietoja verkkosivuiltamme .

Turvallisuus- ja pilvitietojärjestelmän (SECCLO) ohjelma on kaksivuotinen kaksoistutkinto-ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille laajan käsityksen uusimmista ja tulevista tekniikoista turvallisten pilvien ja mobiilien tietojenkäsittelyjärjestelmien käyttöön. Opiskelija saa sekä käytännön teknistä osaamista että teoreettisia näkemyksiä

turvallinen järjestelmien suunnittelu,hajautettu sovellusten kehittäminen,verkko - ja palveluarkkitehtuurit, japilvi- ja mobiilialustoja.

SECCLO keskittyy nykyaikaisten tietotekniikkajärjestelmien kahteen osaan: pilvipalvelu , joka on laaja käsitys, tarkoittaa datakeskusten sekä fyysisesti saatavilla olevien laitteiden ja tietoturvan erittäin hajautettua ja skaalautuvia laskenta- ja tallennusvälineitä, mikä tarkoittaa laskennan, viestinnän ja tietoja luvattomasta käytöstä. Vaikka cloud computing on erittäin tekninen alue, joka mahdollistaa nykyaikaisten tieto- ja viestintätekniikkapalvelujen käyttöönoton, tietoturva on monipuolinen vaatimus, joka kattaa sekä tekniset että ei-tekniset kysymykset.... [-]


Videot

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Ota yhteyttä

Aalto University

Osoite, 1. rivi Otakaari 1 B
02150 Espoo, Suomi
Verkkosivu http://www.aalto.fi/en/studies/
Puhelin +358 9 47001

Osoite, 1. rivi Helsinki, Suomi