Lue virallinen kuvaus

Yliopisto jolla oli suuri sydän!

Centria ammattikorkeakoulu on monialainen, dynaaminen ja kansainvälinen korkeakoulu. Olemme ylpeitä kanssa tarjoamalla opiskelijoille ja henkilökunnalle ympäristö, joka on innovatiivinen, huolehtiva ja monikulttuurinen.

Sijaitsee Länsi-Suomessa, Centria on kolmella kampuksella - Kokkola, Pietarsaari ja Ylivieska - sijaitsee Pohjanmaan tavallinen. Jokainen kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa on paljon toimintaa ja kaunis ympäristö.

Centria on nuori korkeakoulu, jossa lähes 3000 ja 250 henkilökunnan jäsentä, tarjoamme oppijakeskeisen opetusta, jossa keskitytään käytännön kokemusta. Centria tarjoaa koulutusohjelmien viidessä eri koulutusaloilla ja yhteensä 20 koulutusohjelmassa. Meidän koulutukseen ovat:

Tekniikan ja liikenteen Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala Sosiaali-, terveys-ja liikunta- KULTTUURI Humanistinen ja kasvatusala

Yli 500 kansainvälistä opiskelijaa, sekä tutkintoon tähtäävät ja vaihto-opiskelijoita, kansainvälistyminen on yksi perusarvoista. Yli kymmenen prosenttia meidän tutkintoon tähtäävät opiskelijat ovat kansainvälisiä opiskelijoita, jotka ovat yli 40 eri maasta. Saamme myös noin sata vaihto-opiskelijaa vuosittain, kumppanimme yliopistojen kaikkialla maailmassa.

Kouluttaa, tutkii ja kehittää

Centria on voimakas keskittyminen yrittäjyyteen ja erinomaiset yhteydet paikallisiin työelämän, tämä antaa erinomaisen pohjan yhdistää teoreettisen tiedon ammattitaitoa mielekkäällä tavalla. Olemme kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka edistää innovointia ja yrittäjyyttä.

Centrian T & K tekee yhteistyötä yrityksiä ja organisaatioita parantamaan kilpailukykyään. Pyrimme auttamaan asiakasta uusien tuotteiden, yrityshankkeita ja kansainväliseen toimintaan ja sekä prosessissa yrittäjyyden, käyttämällä meidän monialaista osaamista. Tarjoamme ajan tasalla tekniikan ja viimeisimmän tietotekniikan sovelluksia sopimaan asiakkaiden tarpeisiin. Me hyödyntää asiantuntijatiimillemme, osaamistaan ​​ja erilaisten laboratorioissa meidän käyttöön. T & K, täydennyskoulutusta palveluja ja laajan hanketoiminnan kaikki pyritään parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Centria University of Applied Sciences
Osoite
Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland
FIN-67100 Kokkola, Suomi
Verkkosivusto
Puhelin
+358 6 8250000
Osoite
Ylivieska, Suomi
Osoite
Jakobstad, Suomi