EIT RawMaterials Academy - AMIS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Mikä on EIT RawMaterials Academy?

EIT RawMaterials on osa ainutlaatuista eurooppalaista aloitetta: Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutti (EIT), joka on maailman suurin ja vahvin raaka-aineteollisuuden konsortio. EIT: n koulutus-tehtävänä on nostaa uuden sukupolven innovaattoreita Euroopassa yrittäjyyteen. EIT Label on laadunvarmistus, joka myönnetään vain erinomaisille koulutusohjelmille maisteriohjelmalla ja tohtorintutkinnolla.

EIT RawMaterials Labeled -ohjelman opiskelijana sinä olet osa maailmanlaajuista raaka-ainevarastoa - yli 120 yhteistyökumppania yli 20: stä EU: n maasta teollisuudesta, tiedemaailmasta ja tutkimuslaitoksista. EIT RawMaterials Academy kokoaa yhteen kaiken EIT RawMaterialsin koulutustoiminnan ja tarjoaa opiskelijoille useita maisteriohjelmiin ja tohtoriohjelmiin. Nämä ohjelmat toimitetaan ja ne myöntävät Euroopan huippuyliopistot raaka-aineiden alalla. Ne tarjoavat ainutlaatuista sisältöä, joka tukee oppilaita kehittämään innovaatio- ja yrittäjyystaitoaan sekä tarjoamaan kansainvälistä opiskelukokemusta ainakin kahdessa Euroopan maassa. Kaikki ohjelmat opetetaan ja arvioidaan englanniksi.

Yhteistyösi myötävaikuttaa EIT: n RawMaterials-visioon uusien innovatiivisten ratkaisujen löytämiseksi raaka-aineiden kestävän tarjonnan varmistamiseksi koko raaka-aineen arvoketjussa - kaivosteollisuudesta louhintaan, jalostukseen uudelleenkäyttöä, kierrätystä ja kierrätystalousstrategioita varten varustellessasi välineet, tietämys ja kokemus rakentaa erittäin menestyksekäs ura raaka-aineista.

Oletko kiinnostunut:

  • Maailmanlaajuisen pelimuutoksen tekeminen?
  • Kansainvälinen yhteistyö luovien ja kestävien ratkaisujen kehittämiseksi resursseihin ja yhteiskunnallisiin haasteisiin?
  • Harjoittele käytännön kokemusta valituista toimialoista eikä pelkästään oppimisteoriaa luentosalissa?
  • Aloittaminen dynaamiseen aloituskohtaan?
  • Tehostamaan oppimiskokemustasi ja hankkimalla kaksois / yhteistutkintoja suorittamalla jokaisen lukukauden eri huippuyliopistoissa?
  • Osallistuminen EIT: n Alumni-yhteisöön?

Sitten EIT RawMaterials -merkityt ohjelmat sopivat sinulle!


Rahoitustuki opiskelijoille

RawMaterials Academy tarjoaa enintään 9 000 euron apurahoja opiskelijaa kohden, joka haluaa jatkaa maisteriohjelmaa ja lisää taloudellista tukea opiskelijoiden osallistumiselle konferensseihin, kesäkouluihin ja muihin tapahtumiin. Valittaville ohjelmille on tarjolla myös muita apuraha- mahdollisuuksia kansallisten tai eurooppalaisten rahoituslaitosten kautta.


EIT RawMaterials Alumni ry

EIT RawMaterials -merkittyjen ohjelmien opiskeluun liittyvä merkittävä etu on jäsenyys EIT RawMaterials Alumni -yhdistyksessä. Tämä kokoaa yhteen osanottajia EIT RawMaterialsin kaikista toiminnoista, mukaan lukien maisteriohjelmat ja tohtorintutkinnot, aloittajat, liikeideoiden kilpailut ja ammatilliset kehityskurssit. Yhdistys perustuu EIT RawMaterials -yhteisön monipuoliseen lahjakkuuteen ja kokemukseen, joka antaa jäsenilleen verkostoitumisen ja ammatillisen kehityksen mahdollisuuksia paitsi raaka-aineissa myös linkkien kautta EIT: n kautta laajemmalle EIT Alumni -yritykselle. Tämä kokoaa yhteen raaka-aineiden, ilmaston, InnoEnergyn, Digitaalisten, elintarvike- ja terveysalan innovaatioyhteisöjen kollegat kehittämään innovatiivisia ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin ja tukemaan jäsentensä ammatillista kehitystä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

AMIS - Innovaatio- Ja Kestävän Kehityksen Mestari

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Espoo Ranska Bordeaux Saksa Darmstadt Grenoble Belgia Liège + 6 lisää

Koska maailmanlaajuinen ja EU: n väestö kasvaa hyvinvoinnin ja hyvinvoinnin ohella, kulutus henkeä kohti kasvaa. Erityisesti EU: ssa kulutus on ylittänyt tuotannon, erityisesti monimutkaisempia, resursseja vaativia teknologioita ja tuotteita, jotka ovat liittyneet jokapäiväiseen elämään. Tämän seurauksena kierrätyksen ja pyöreän talouden merkitys kasvaa jatkuvasti, jotta voimme monipuolistaa toimituslähteitämme ja vastata tarpeitamme. [+]

Haaste

Koska maailmanlaajuinen ja EU: n väestö kasvaa hyvinvoinnin ja hyvinvoinnin ohella, kulutus henkeä kohti kasvaa. Erityisesti EU: ssa kulutus on ylittänyt tuotannon, erityisesti monimutkaisempia, resursseja vaativia teknologioita ja tuotteita, jotka ovat liittyneet jokapäiväiseen elämään. Tämän seurauksena kierrätyksen ja pyöreän talouden merkitys kasvaa jatkuvasti, jotta voimme monipuolistaa toimituslähteitämme ja vastata tarpeitamme.

AMIS on innovatiivisten materiaalien innovaatio- ja kestävän kehityksen maisteriohjelma. Ohjelman ensisijaisena tavoitteena on antaa opiskelijoille ymmärrys

koko raaka-aineiden arvoketjusta ja innovaatio- ja yrittäjyyskysymyksestä, joka keskittyy kestävään kehitykseen. AMIS käsittelee tätä haastetta keskittymällä kolmeen teemaan: kaikki ovat EIT RawMaterialsin keskeisiä aiheita:... [-]


Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Espoo, Suomi

Osoite, 1. rivi Stolberg (Rhineland), North Rhine-Westphalia, Saksa

Osoite, 1. rivi Delft, South Holland, Alankomaat

Osoite, 1. rivi Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Ranska

Osoite, 1. rivi Darmstadt, Hesse, Saksa

Osoite, 1. rivi Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Osoite, 1. rivi Liège, Walloon Region, Belgia

Osoite, 1. rivi Metz, Grand Est, Ranska

Osoite, 1. rivi Luleå, Norrbotten County, Ruotsi

Osoite, 1. rivi Freiberg, Saxony, Saksa

Osoite, 1. rivi Ghent, Flanders, Belgia

Osoite, 1. rivi 741 45 Alsike, Uppsala County, Ruotsi

Osoite, 1. rivi Leuven, Flanders, Belgia

Osoite, 1. rivi 8700 Leoben, Styria, Itävalta

Osoite, 1. rivi Trento, Trentino-South Tyrol, Italia

Osoite, 1. rivi Milan, Lombardy, Italia