Edunation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

65742_about.jpg

Huipputason koulutus

Noin 40 vuotta sitten Suomi toteutti suuria muutoksia koulutusjärjestelmässä, ja se on ollut jatkuvasti maailmanlaajuisen koulutusluettelon kärjessä.

Suomen korkeakoulujen ja muissa maissa vallitseva ero on se, että koulutuksessa olevat henkilöt ovat Suomessa kokeneita opettajia, ei poliitikkoja. Koulutusjärjestelmä on siis keskittynyt auttamaan oppilaita oppimaan parhaalla mahdollisella tavalla sen sijaan, että pelkästään työntäisi opiskelijoita läpi.

"Se on yksinkertaista, todellakin ... Uskomme, että jokaisella maailmalla pitäisi olla ammuttu erinomainen college kokemus, ja näin Edunation syntyi."

Suomen korkeakoulutuksen tavoitteena on tehdä opiskelijoista itsenäinen ja antaa heille kaikki tarvittavat taidot ja työkalut, joita he tarvitsevat tulevaisuudessa. Luokkahuoneen opetuksen ohella monet yliopistot vaativat myös opiskelijoilta suoritettavan harjoittelun osana tutkintoa. Tämä antaa opiskelijalle mahdollisuuden saattaa tietonsa käytäntöön ennen valmistumista. On myös syytä huomata, että useilla yliopistoilla on kumppanuuksia yritysten kanssa, joiden kautta opiskelijat voivat saada harjoittelupaikan tai jopa työpaikan.

Aloita tulevaisuutesi

Edunation on solminut yhteistyössä suomalaisia ​​yliopistoja, jotka tarjoavat eniten arvostettuja astetta liiketoiminnasta meriteknologiaan. Jos haluat löytää täydellisen asteen sinulle ja aloittaa tulevaisuuden, josta olet aina unelmoinut, selaa monta Edunation-sivua. / Studyinfinland / opiskelu-in-suomi / fields of study / "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> asteet, jotka olemme huolellisesti valinneet sinulle!

yliopistot

Suomessa kouluissa ei ole sijoitusta, sillä koulutuksen laatu kaikissa kouluissa on suunnilleen sama. Opiskelijat valitsevat yliopistot, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta sekä yliopiston sijainnista ja kaupungista. Tällä hetkellä Edunation on kuusi kumppaniyliopistoa, ja jokaisella on oma ainutlaatuisuus. Riippuen siitä, mitä kiinnostuksesi ja mieltymyksesi on, voit varmasti löytää unelmakoulusi!

Edunation.co/studyinfinland/universities/arcada-university-of-applied-sciences/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Arcada-ammattikorkeakoulu

Arcada valittiin Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi vuonna 2017. Tarjoaa käytännönläheisiä ohjelmia suunnittelusta kansainväliseen liiketoimintaan.

Edunation.co/studyinfinland/universities/hame-university-applied-sciences/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Hämeen ammattikorkeakoulu

Tunnettu insinööriyliopisto, jolla on laaja valikoima konetekniikan ja sähköautomaatiotekniikan ohjelmia.

Edunation.co/studyinfinland/universities/helsinki-school-of-business/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Helsingin kauppakorkeakoulu

Iso-Britannian yliopiston Northhamptonin yliopistokeskus, joka validoi HELBUSin toimittamat tutkinnot. Ansaitse liiketoiminnan tutkinto arvostetulta brittiläiseltä yliopistolta.

Edunation.co/studyinfinland/universities/kajaani-university-of-applied-sciences/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Kajaanin ammattikorkeakoulu

Peli- ja simulaattorikoulutuksen eturintamassa Euroopassa. Ainutlaatuiset ohjelmat, kuten eSports Business and Adventure Tourism.

Edunation.co/studyinfinland/universities/lappeenranta-university-of-technology/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Vihreän teknologian edelläkävijä, joka keskittyy puhtaan energian ja veden ongelmien ratkaisemiseen. Valitse teknologiasta ja liiketoimintaohjelmista, kuten Sustainability Science and Solutions.

Edunation.co/studyinfinland/universities/satakunta-university-of-applied-sciences/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Satakunnan ammattikorkeakoulu

Yrittäjälähtöinen yliopisto, joka toimi yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa eri projekteissa. Valitse matkailunhallinnasta, hyvinvointiteknologiasta ja monista muista ohjelmista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Summer courses » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Osa-aikainen MBA » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master's Degree in Biorefineries (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Key Facts Tutkinto: 120 ov Kesto: Tutkimukset alkavat: Syyskuu Opetuskieli Englanti Tavoitteet

Tässä ohjelmassa on sekä suomalaisia ​​että kansainvälisiä opiskelijoita.

on rohkeutta luoda innovaatioita ja uusia teknisiä ratkaisuja

Rakenne

Se on valmis vuoden viimeisellä puoliskolla koulutusohjelman.

Avoimet työpaikat

Analyyttinen kirjoittaminen 3.0

.

[-]

Master's Degree in Chemical Engineering and Water Treatment (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Kemiantekniikka on monitieteinen ala, joka liittyy monenlaisiin materiaaleihin ja prosesseihin. Se kattaa monet ihmisen hyvinvointiin, puhtaaseen ympäristöön ja luonnonvarojen kestävään käyttöön olennaiset tieteelliset ja teknologiset alueet.

Joka päivä kaksi miljoonaa tonnia jätevesiä ja teollisuus- ja maatalousjätevedet päästetään vesistöihin. Erityisesti vedenkäsittely on monissa osissa maailmaa puutteellista, ja jäteveden sääntelyä tiukennetaan jatkuvasti. Lisäksi kestävyys haastaa meidät pohtimaan vedenkäsittely eri tavoin.

Tämän perusteella on selvää, että tarvitaan uusia ja kestäviä materiaaleja ja tekniikoita vedenkäsittelyyn.... [-]


Master's Degree in Electrical Engineering (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Myös sähkön vähittäiskaupan insinöörien tarve kasvaa.

Analyyttinen kirjoittaminen 3.0

.

[-]

Master's Degree in Energy Systems (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

2 lukuvuotta Tutkimukset alkavat:

ovat ottaneet käyttöön elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen periaatteet energian ja ympäristön alalla

.

[-]

Master of Engineering in Big Data Analytics (Arcada University of Applied Sciences)

Opetus kampuksella 1 vuosi August 2018 Suomi Tampere

[+]

Tutkinto: 60 opintopistettä Kesto: Tutkimukset alkavat: Opetuskieli Englanti Tavoitteet

Rakenne

[-]

Master of Engineering in Real Estate Energy (Arcada University of Applied Sciences)

Opetus kampuksella 1 - 2 vuotta August 2018 Suomi Tampere

[+]

Tutkinto: 60 opintopistettä Kesto: Tutkimukset alkavat: Opetuskieli Englanti Tavoitteet

Rakenne

Avoimet työpaikat

[-]

Master’s Degree in Business Analytics (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Ohjelmointitutkinnon suorittimena sopii erinomaisesti globaalien yritysten ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja analysointiin.

.

[-]

Master’s Degree in Circular Economy (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Väitöskirjat (vähintään 20 opintopistettä) voidaan valita kolmesta tämän oppiaineen alaohjelmasta.

.

[-]

Master’s Degree in Global Management of Innovation and Technology (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

Sinut altistuu käsitteitä tarvitaan tehokkaan johtajille monenlaisia ​​rooleja yhtiö vaihtelevat markkinointi tuotekehitykseen, projektinhallinta tai henkilöresursseja. [+]

Monikansallisten yritysten ja uusien innovatiivisten yritysten ympäri maailmaa etsiä nuoria osaajia, jotka voivat hoitaa yrityksiä maailmanlaajuisesti.

Innovaatiot ja teknologia ovat läsnä kaikessa nyky-yhteiskunnassa.

Sinut altistuu käsitteitä tarvitaan tehokkaan johtajille monenlaisia ​​rooleja yhtiö vaihtelevat markkinointi tuotekehitykseen, projektinhallinta tai henkilöresursseja.

Key Facts Tutkinto: 120 ov Kesto: Tutkimukset alkavat: Syyskuu Opetuskieli Englanti Tavoitteet

Tulet

voitava harjoittaa, suunnitella ja hallita kertyminen tuoteperheet, tuotejärjestelmien, ja tuotealustoja Aineellisten ja aineettomien hyödykkeiden käyttämällä yleisesti Biojätteen eri yrityksissä ja verkostot osaa suunnitella ja hallita kansainvälistä liiketoimintaa Rakenne ... [-]

Master’s Degree in Mechatronic System Design (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Opetuskieli

voitava loogisesti ajatella läpi teollisen tutkimuksen ja kehityksen ongelmia ja ratkaista ne, edistää innovatiivista ajattelua osaa ymmärtää muiden tieteenalojen tarpeet ja erityispiirteet ydinosaamisesta koneenrakennuksessa

.

[-]

Master’s Degree in Software Engineering and Digital Transformation (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

The Master’s Program in Software Engineering and Digital Transformation focuses on developing advanced knowledge and expertise for the design and development of software and digital services and the digital transformation of business processes. [+]

Software development and digitalization are an integral part of the modern society, shaping virtually everything from the objects around us to the ways in which we communicate.

The Master’s Program in Software Engineering and Digital Transformation focuses on developing advanced knowledge and expertise for the design and development of software and digital services and the digital transformation of business processes.

The program addresses the application of engineering principles of software and systems development, including design methodologies, business process and service modeling and re-engineering, operation principles, and maintenance and quality assurance approaches.... [-]


Master’s Degree in Strategic Finance and Business Analytics (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Key Facts Tutkinto: 120 ov Kesto: Tutkimukset alkavat: Syyskuu Opetuskieli Englanti

Rakenne

Kieliopinnot 5 op.

Työssä on tutkimushanke, joka vaatii noin kuuden kuukauden kokopäivätyöhön. Se on valmis vuoden viimeisellä puoliskolla koulutusohjelman.

Avoimet työpaikat

(2) GRE Yleistä:

Analyyttinen kirjoittaminen 3.0

.

[-]

Master’s Degree in Strategy, Innovation and Sustainability (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Työssä on kehittynyt tutkimushanke, joka vaatii noin kuuden kuukauden kokopäivätyöhön.

.

[-]

Master’s Degree in Supply Management (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Key Facts Tutkinto: 120 ov Kesto: Tutkimukset alkavat: Syyskuu Opetuskieli Englanti

Rakenne

Työssä on kehittynyt tutkimushanke, joka vaatii noin kuuden kuukauden kokopäivätyöhön. Se on valmis vuoden viimeisellä puoliskolla koulutusohjelman.

Avoimet työpaikat

Esimerkkejä tällaisista kannoista ovat globaalin hankinnan johtaja, toimitusketjun johtaja, luokka johtaja ja strateginen ostaja.

(2) GRE Yleistä:

Analyyttinen kirjoittaminen 3.0

.

[-]

Master’s Degree in Sustainability Science and Solutions (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

[+]

Perusopinnot (23-27 op) sisältävät elinkaaren arvioinnin, kestävän innovaation ja järjestelmän siirtymisen tutkimukset.

... [-]


Master’s Degree in Sustainable Production in Mechanical Engineering (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

Opiskeluaikana, opit nähdä mahdollisuuksia ja rajoituksia kestävän tuotannon. [+]

Optimaalinen tilaus-toimitusketju ja kannattava liiketoiminta voidaan taata valitsemalla sopivat valmistusmenetelmät yhdessä niiden ammattimaisen käytön kanssa.

2 lukuvuotta

.

[-]

Master’s Degree in Welded Metal Structures (Lappeenranta University of Technology)

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Suomi Tampere

In this Master’s program, you will acquire the newest and most purposeful knowledge and expertise for the design and manufacturing of innovative, sustainable, competitive and safe welded metal structures for demanding applications, especially for dynamic loading or arctic conditions. [+]

Machines have enabled many seemingly unrealistic ideas and have facilitated a multitude of challenging functions. Machine science is one of the oldest and most traditional of the engineering sciences, characterized by a strong desire to think differently and effect change in the world. The high-level civilization in the world is based strongly on welded metal structures, which keep constructions in shape and machines running. Their design and production are two aspects of their fascinating engineering tasks.

In this Master’s program, you will acquire the newest and most purposeful knowledge and expertise for the design and manufacturing of innovative, sustainable, competitive and safe welded metal structures for demanding applications, especially for dynamic loading or arctic conditions.... [-]


Ota yhteyttä

Edunation

Osoite, 1. rivi Vuorikatu 3
33100 Tampere, Suomi
Verkkosivu https://www.edunation.co/studyinfinland/
Puhelin +358 50 354 8603

Arcada University of Applied Sciences

Osoite, 1. rivi Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki, Suomi

Helsinki School of Business

Osoite, 1. rivi Töölöntullinkatu 6
00250 Helsinki, Suomi

Kajaani University of Applied Sciences

Osoite, 1. rivi Ketunpolku 3
87100 Kajaani, Suomi

Lappeenranta University of Technology

Osoite, 1. rivi Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Suomi

Satakunta University of Applied Sciences, Pori Campus

Osoite, 1. rivi Satakunnankatu 23
28130 Pori, Suomi

Satakunta University of Applied Sciences, Rauma Campus

Osoite, 1. rivi Syväraumankatu 39
26100 Rauma, Suomi

Häme University of Applied Sciences

Osoite, 1. rivi Visamäentie 35A
13100 Hämeenlinna, Suomi