Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1945 perustettu, Henley Business School oli ensimmäinen kauppakorkeakoulu Britanniassa ja on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kouluista Euroopassa. Yli 7000 osallistujaa, olemme yksi Euroopan suurimmista täyden palvelun kauppakorkeakouluissa.

Henley Business School on jatkuvasti rankattu maailman top 50 kauppakorkeakoulujen Financial Times ja The Economist. Olemme myös yksi harvoista kauppakorkeakoulujen - top 1% maailman - on kolminkertainen akkreditoitu Ison-Britannian johtava, Euroopan ja Yhdysvaltojen akkreditoivia tahoja (AMBA, EQUIS ja AACSB) laadusta ja kykyä meidän tiedekunnan ja ulostulo .

Henley Business School tarjoaa tiukka, haastava ja karrieerityyppinen ohjelmia, jotka asetetaan korkeat oppimista. Sinulle esitetään stimuloivia käsitteitä ja uutta ajattelua, joka on välittömästi sovellettavissa työpaikalla. Lisäksi voit saada kyky soveltaa tietoa tosielämän tilanteissa. Tuloksena on konkreettinen, merkittävä ja kestävä.

Pyrimme mahdollistamaan ihmisten suureksi tulla ammattilaisia ​​ja selvittämättömiä asioita johtajat ajattelevat selkeästi ja toimia luottamusta ja vakaumuksella. Vahvuutemme lähestymistapamme. Autamme ihmisiä ymmärtämään paremmin itseään ja vastuut, kun samaan aikaan sekoittamalla käytännön ja teorian menestyksekästä liiketoimintaa.

Henley alumniverkostossa on dynaaminen ja harjoittaa yhteisössä yli 70000 ihmistä yli 170 maassa.

Henley Business School on tunnustettu

Se on todella International Business School Huippuosaamista meidän oppimiskokemus Maailmanluokan tutkimusta ja ajattelua Meidän yhteisöllisyyttä ja vastuu Vahvuus verkkojen Leveys ja syvyys suhteitamme teollisuuden

Osana Readingin yliopiston Henley toimii akateemisessa laitoksessa, joka on sijoitettu top 1% kaikista maailmanlaajuisen yliopistojen.

Suomessa, Henley Business School on tarjonnut MBA-ohjelmia vuodesta 1986. Tänään meidän tuotevalikoima sisältää Henley Executive MBA sekä räätälöityjä ja avoimia Executive Education ohjelmia.

Financial Times ja Economist rankingissa

Laatu tiedekunnan verkottumismahdollisuuksia henkilökohtaista kehitystä ja mahdollisuuksia lisätä palkastasi ovat elintärkeitä valittaessa MBA, Executive MBA tai Executive Education tarjoajille. Vain harvat kauppakorkeakoulujen ja MBA-ohjelmia maailmassa sijoittunut korkealle säännöllisesti.

Pohjoismaissa, ei ole muuta koulu kuin Henley Business School murtaa tiensä korkeuksia globaalissa rankingissa niin monia johdon koulutusohjelmia.

Vuonna 2016, Henley Business School nousi jälleen Financial Times rankingissa parhaista Executive MBA-ohjelmia ja säilytti asemansa yhtenä maailman top 50 ja Euroopan suurin 20 kauppakorkeakouluissa. Edelleen, Executive Education ohjelmia, Financial Times tuloksia paikka Henley Business School 20. maailmassa ja 12. Euroopassa.

Economist paikat Henley Business School numero 36 maailmassa ja top 10 Euroopassa sen 2015 sijoitusta Executive MBA-ohjelmia.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

The Henley Flexible Executive MBA

Henley Business School Finland MBA Alumni – Jirimiko Oranen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Vesa Erolainen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Mikko Jääskeläinen