Read the Official Description

JSBE on ensimmäinen yliopiston koko Skandinaviassa tarjoaa täyden maisterin ja tohtorin ohjelma Corporate Environmental Management vuodesta 1995.

School of Business and Economics

Dynaaminen ja kansainvälisesti suuntautunut Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu (JSBE) on yksi seitsemästä tiedekuntien Jyväskylän yliopistossa. JSBE on tarjonnut koulutusohjelmien aloilla kauppatieteiden vuodesta 1967.

Osana kansainvälisesti tunnettu tutkimus yliopisto, JSBE pyrkii huippuosaamista tutkimuksen ja koulutuksen keskeisillä aloilla Taloustieteiden. Noin 120 tiedekunnan ja henkilökunnan jäsentä, joista 23 professoria, työtä JSBE. Palvelemme 1100 opiskelijoille, 170 jatko-opiskelijaa, ja 200 MBA-opiskelijoille.

Full-Service Business School

Olemme täyden palvelun business koulun kanssa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto koulutus ja MBA Executive Education. Noin 150 maisterin ja 15 tohtorin tutkinnot myönnetään vuosittain JSBE. Tärkein koulutuksen aloilla muun muassa kirjanpito, talous, yrittäjyys, johtamisen ja markkinoinnin. Education tarjotaan JSBE perustuu ajan tasalla tutkimuksen tiedekunnan.

Koulutuksen laatua on JSBE on kansainvälisesti tunnustettu: Association of MBA (AMBA) on myönnetty Avance MBA-ohjelman viiden vuoden akkreditoinnin, joka asettaa ohjelma parhaimmilla Executive ohjelmia maailmanlaajuisesti. JSBE on myös jäsenenä yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Laatujärjestelmä Jyväskylän yliopiston on saanut KKA laatumerkki päässä Suomen Korkeakoulujen arviointineuvoston (KKA).

JSBE tarjoaa useita ohjelmia opetetaan Englanti. Meidän kaksi kansainvälistä maisteriohjelmaa tarjotaan aloilla Corporate Environmental Management (CEM) ja kansainvälinen liiketoiminta ja yrittäjyys (IBE), ja meidän tohtoriohjelmat opetetaan yksinomaan Englanti. Vaihto-opiskelijat voivat ottaa kursseja meidän ei-tutkintoa ohjelma Englanti, joka on avoinna myös Suomen ja kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden.

JSBE on erityisasiantuntemusta ympäristö- ja sosiaaliset kysymykset liitetään liiketoimintaa. Olimme ensimmäinen kauppakorkeakoulu Pohjoismaissa tarjoaa täyden maisterin ja tohtorin ohjelma Corporate Environmental Management (vuodesta 1995). JSBE on toistuvasti tunnustettu meidän erinomaista johtajuutta koulutuksen liiketoiminnan tulevaisuuden päättäjiä ympäristöhallinnossa taitoja globaalissa Beyond Grey Pinstripes tutkimus. Ympäristö- ja sosiaaliset kysymykset ovat olennainen osa myös strategiset painopistealueet JSBE.

innovatiivinen tutkimus

Tutkimus JSBE keskittyy yksilöiden käyttäytymiseen, yrityksille ja organisaatioille, jotta ymmärtää niiden tehtävät osana yhteiskuntaa. Kaikessa tieteenaloilla, painopiste on erityisesti empiirisen tutkimuksen johdon-asiaan kysymyksiä ja politiikan olennaisia ​​kysymyksiä.

Tutkimuksemme on organisoitu tieteenalojen ja tutkimusryhmien. JSBE tutkimusryhmät päällekkäisiä kuria rajoja. Äskettäin tutkimusryhmät keskittyvät spatiaalinen työmarkkina-analyysi ja vastuullinen johtaminen on erityisen korostunut ja tunnustettu.

JSBE Tutkimusryhmät

Kirjanpito Organisaation ja sosiaalinen konteksti Yritysten Ympäristöjohtaminen Yrittäjyys ja International Business Monitieteinen tutkimus johtamiskoulutuksen Marketing Research Group Research Group Kansainvälisen Macro and Finance Spatial Labour Market Analysis Strateginen Lappeenranta Kestävä Johtajuus en globalisoituneessa maailmassa

aktiivinen yhteistyö

JSBE osallistuu aktiivisesti kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä verkot koulutuksen ja tutkimuksen. Ylläpidämme vahvat yhteydet ympäröivään yhteiskuntaan edistämällä uusimmista tutkimustuloksista ja kouluttamalla akateemisia asiantuntijoita, johtajat ja yrittäjät palvella yhteiskuntaa.

JSBE on kumppanuusoppilaitoksia kaikkialla maailmassa, ja osallistuu useisiin opiskelijavaihdossa, kuten FIRST, ISEP, Erasmus ja Norek verkon. Lisäksi opettajien liikkuvuuden ja muun henkilökunnan on aktiivisesti edistänyt. JSBE myös säännöllisesti vastaanottaa kansainvälisiä luennoitsijoita opettaa kaikilla koulutusasteilla.

JSBE missio ja arvot

Ottaminen huippuosaamisen tulevaisuuden vastuullisen liiketoiminnan ja politiikan talousasioihin

Arvot

JSBE osana Jyväskylän yliopiston on sitoutunut perusarvoja yliopiston: huippuosaaminen, valaistumisen, ja sitoutumista. Yliopisto seuraa ja ruokkii eettisiä arvoja ja edistää kestävää kehitystä koskevat taloudelliset, sosiaaliset ja ekologista kehitystä. Liiketulos kulttuuri yliopistossa perustuu avoimuuteen, tasa-arvoon, ja luottamus.

Tehtävä

Ottaminen huippuosaamisen tulevaisuuden vastuullisen liiketoiminnan ja politiikan talousasioihin Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu (JSBE) pyrkii mahdollistavat huippuosaamista vastuullisen liiketoiminnan ja politiikan talousasioihin. Olemme tärkeä osa kansainvälisesti tunnettu tutkimus yliopisto totesi kautta historian etenemistä Suomen laadukasta ja innovatiivista koulutusta, jossa vaikutus. JSBE on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen laadun tutkimuksen ja opetuksen Business (Accounting, Corporate Environmental Management, ja johtaminen, markkinointi ja strategia ja yrittäjyys) ja Economics.

Me tehokkaasti yhdistää teoria ja käytäntö edistää vastuullisen liiketoiminnan ja politiikan talousasioihin. Uusi tutkimukseen perustuva taloudellinen tietoa luodaan yhteistyössä kumppaneidemme liiketoimintaa, julkiset organisaatiot ja tutkimuslaitokset alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Palvelemme yhteiskunta kouluttaa asiantuntijoita, johtajat ja yrittäjät kaikilla akateemisen yrittäjäkoulutuksen: kandidaatin, maisterin, jatko-ja Executive MBA. Olemme myös merkittävä toimittaja koulutuksen Taloustieteiden opiskelijoille muissa tiedekunnissa Jyväskylän yliopiston.

Programs taught in:
Englanti
Suomi

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Jyväskylä University School of Business and Economics

Maisteriohjelma vuonna digitaalinen markkinointi ja Corporate Communication Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu (JSBE) kouluttaa ammattilaisia ​​digitaalisen markkino ... [+]

Tutkimuksen tavoite

Jokainen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija nykyään tarvitsee tietoa digitaalisessa ympäristössä ja kanavat, jotka todella tehdä vaikutus valittujen kohderyhmien. Jos olet kiinnostunut kehittämään tietojaan ja taitojaan hieman pidemmälle, tämä ohjelma on sinulle. Ainutlaatuinen yhdistelmä markkinoinnin ja yritysviestinnän tekee tästä ohjelmasta edelläkävijä koulutuksen maisemaan.

Maisteriohjelma digitaalisen markkinoinnin ja yrityksen viestintä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu (JSBE) kouluttaa ammattilaisia digitaalisen markkinoinnin ja yritysviestinnän tarpeisiin sekä aatteellisen sektorin ja yksityisen sektorin. Yhdistämme tärkeimmät näkökohdat digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin ja yritysviestinnän uusimman akateemisen tutkimuksen alalla. Valmistuttuaan ohjelma antaa perusteellista tietoa ja taitoa suunnitella ja toteuttaa strategisia ja taktisia toimintaa johto- ja asiantuntijatehtäviin liittyvien markkinoinnin, myynnin, ja yritysviestinnän nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa.... [-]

Suomi Jyväskylä
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Jyväskylä University School of Business and Economics

Ohjelma on yleis-ohjelma, jossa on kattava näkökulma. PPS tarjoaa opiskelijoille osaamista, joita sovelletaan eri talouden aloilla, erilaisia ​​töitä, ja eri ympäristöiss ... [+]

Tutkimuksen tavoite

Valmistuneet JSBE-maisteriohjelmat kansainvälisen liiketoiminnan ja yrittäjyyden jälkeen ovat valmiita työskentelemään vaativissa johtotehtävissä kansainvälisissä yrityksissä, liikkeenjohdon konsulttina tai yrittäjinä omissa yrityksissään. Kumpi reitti suunnitellaan, ohjelma valmistelee tutkinnon niin, että niillä yrittäjyyteen ja strateginen ajattelutapa, jossa kiinteä analyyttisiä taitoja. Ohjelma on yleis-ohjelma, jossa on kattava näkökulma. PPS tarjoaa opiskelijoille osaamista, joita sovelletaan eri talouden aloilla, erilaisia ​​töitä, ja eri ympäristöissä.

Opintojen sisältö

Syvä ymmärrys maailmantalouteen on olennainen osa IBE. Etupainotteinen ohjelma yhdistää keskeinen sisältö kansainvälisen liiketoiminnan, yrittäjyyden, ja strategia. Nämä kolme elementtiä ovat ytimessä nykyaikaisen liiketoiminnan, jossa pääpaino on joustavuus, monimuotoisuus ja innovaatioita... [-]

Suomi Jyväskylä
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Jyväskylä University School of Business and Economics

BIF Ohjelma tarjoaa monitieteinen tutkinto ja vahva kvantitatiivisesti suuntautunut tausta opiskelijoille toimimaan ammattilaisille erityisesti rahoitusmarkkinoilla, pank ... [+]

Tutkimuksen tavoite

BIF-ohjelma tarjoaa tieteidenvälisen tutkinnon ja vahvan kvantitatiivisen taustan opiskelijoille, jotka toimivat ammattilaisina etenkin rahoitusmarkkinoilla, pankki- ja muut tehtävät talouden ja rahoituksen aloilla, jotka edellyttävät erittäin analyyttista suorituskykyä.

Opintojen sisältö

Opetussuunnitelma Ohjelma sisältää kursseja ydinteema taloustieteen, rahoituksen ja kirjanpidon. Ohjelman rakenne ja opintojaksokuvaukset löytyvät täältä.

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut otetaan käyttöön ainoastaan ​​ei-EU / ETA opiskelijoille Suomessa vuodesta elokuu 2017 lähtien. Maksut koskevat muita kuin EU / ETA-opiskelijat aloittavat opintonsa Englanti-opetti maisteriohjelmien vuonna elokuu 2017 tai sen jälkeen yliopistossa Jyväskylän. Maksut eivät koske niitä, kuin EU / ETA-opiskelijat, jotka... [-]

Suomi Jyväskylä
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Jyväskylä University School of Business and Economics

CEM Maisteriohjelma on kestävän kehityksen ohjelma, jossa ympäristöpainotus. Se tarjoaa valmistuneiden integroitua ja tieteidenvälistä ympäristökysymyksiin valmistella va ... [+]

Tutkimuksen tavoite

Haluatko osallistua tekemään liiketoimintaa kestävämmän? Oletko kiinnostunut löytämään kestävän ratkaisuja yrityksille ja organisaatioille? Haluatko olla osa ilmastonmuutoksen hillitsemiseen? Corporate Environmental Management maisteriohjelman (CEM) lisää ymmärrystä ja tarjoaa asiantuntemusta näistä asioista ja lisää.

CEM-maisteriohjelma on kestävän kehityksen ohjelma, jossa keskitytään ympäristöön. Se tarjoaa valmistuneiden integroitua ja tieteidenvälistä ympäristökysymyksiin valmistella valmistuneiden puuttua näihin monimutkaisia ​​asioita työelämässä. Kansainvälinen oppimisympäristö antaa valmiudet tunnistaa ja ympäristövaikutusten hallintaa; ympäristön kestävyyden edistäminen liiketoimintaa; ja innovoidaan uusia liiketoiminnan ratkaisuja ja kestäviä liiketoimintamalleja. Jyväskylä oli ensimmäinen yliopisto Pohjoismaissa tarjoaa täydellisen maisterin ja tohtorin ohjelma Corporate Environmental Management. Koulutusta CEM aloitettiin vuonna 1995 ja ohjelma on ollut kansainvälinen maisteriohjelma vuodesta 2003. Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu on ollut aktiivisesti sisällyttämällä yritysten ympäristöjohtamisen opetussuunnitelmaa, tutkimus- ja muuta toimintaa. Meidän koulutus on siksi kansainvälisesti tunnustettu Maailman Resource Institute vuonna 2001 ja Aspen Institute 2005-2011.... [-]

Suomi Jyväskylä
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Mattilanniemi 2, Building Agora

Ylistö
Ohjelmakaari 10

Jyväskylä, FI
Social Media