Kymenlaakso University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mikkeli AMK) sijaitsee keskellä Järvi-Suomea, Etelä-Savon alueella. Olemme moderni korkeakoulu, joka tarjoaa laadukasta koulutusta ja koulutusaloilla kuin mikään muu ammattikorkeakoulu Suomessa. Olemme Koulutusohjelmat saatavilla sekä kandidaatin ja maisterin tasolla. &nbsp&nbsp Koulutusjärjestelmä &nbsp Suomen korkeakoulujärjestelmä muodostuu kahdesta rinnakkaisesta sektorista: yliopistoista ja ammattikorkeakouluista / ammattikorkeakouluissa. Yliopistojen korostavat tieteellistä tutkimusta ja opetus perustuu teoriaan. Ammattikorkeakoulut / ammattikorkeakoulut ovat korkeakouluja perustuu yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä.&nbsp&nbsp Organisaatio Mikkelin ammattikorkeakoulun &nbsp Hallintoelin ammattikorkeakoulu on Mikkelin ammattikorkeakoulun kuntayhtymä. Jäsenet kuntayhtymän 1.1.2004 alkaen lähtien ovat Mikkeli, Pieksämäki, Pieksänmaa ja Savonlinnan kuntien. &nbsp Kampukset Mikkelin ammattikorkeakoulu palvelee alueen Itä-Suomen kanssa kolmella kampuksella kolmella paikkakunnalla: Main Campus, Mikkeli Nikkarilan kampus, Pieksämäki Metsätalous (siirtyy Main Campus 2013) Savonniemen kampus, Savonlinna Terveys Matkailu &nbsp Lisäksi Mikkelin ammattikorkeakoulu on toimistot tukipalvelut: Opiskelijapalvelut, Kirjasto-ja tietopalvelut, kansainväliset palvelut ja hallintokeskus. &nbsp&nbsp Koulutusalat &nbsp Mikkelin ammattikorkeakoulu on enemmän koulutusaloilla kuin mikään muu suomalainen ammattikorkeakoulu / ammattikorkeakoulu: &nbsp humanistinen ja kasvatusala kulttuuri luonnontieteet luonnonvaroja ja ympäristöä matkailu-, ravitsemis-ja talousala sosiaali-, terveys-ja liikunta tekniikan ja liikenteen ala yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon &nbsp Voit valita 20 koulutusohjelmassa, joista kolme on Englanti. Maassa on yli 760 uutta opiskelijaa aloittaa tutkimuksissa johtavat tutkintoon vuosittain, ja kokonaismäärä opiskelijaa on noin 4500. &nbsp&nbsp Korkeasti koulutettua henkilöstöä &nbsp On noin 400 henkilöstön jäseniä Mikkelin ammattikorkeakoulun, joista 200 on kokopäiväistä luennoitsijoita. Noin 40 henkilökuntamme tohtorin tai lisensiaatin tutkinnon.

Katso FM-tutkinnot » Katso Maisteri » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Mestari Kulttuurin Ja Taiteen - Suunnittelu

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta 3 lukukautta August 2018 Suomi Kouvola Kotka Mikkeli + 1 lisää

Laajuus Koulutusohjelman on 60 op, joista 30 op on kehittämishanke opinnäytetyön. Opinnot kestävät noin 1.5 vuotta [+]

Master of Culture and Arts - Design

&nbsp

Korkeampi ammattikorkeakoulu Degree in Design

&nbsp

Laajuus Koulutusohjelman on 60 op, joista 30 op on kehittämishanke opinnäytetyön. Opinnot kestävät noin 1,5 vuotta.

&nbsp

Opetuskielenä on Englanti. Opinnot alkavat syksyllä 2012, 18 opiskelijapaikalla.

&nbsp

Koulutusohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla kandidaatin tutkinto joko teollisen muotoilun, tekniikan, liiketalouden, sisustusarkkitehtuurin tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta valmistumisensa jälkeen BA tutkinnon.

&nbsp

Tämä ohjelma on nimetty ammattilaisille työskentelevät suunnittelun intensiivinen toimialojen ja tarjoaa innovoinnin hallinnoinnin ja suunnittelun johtamisen työkaluja erilaisten suunnittelu tieteenaloilla.Maisterin tutkinto ammattikorkeakoulusta tuottaa kompetenssi julkisten virastojen ja tehtävien sama ylempi korkeakoulututkinto. ... [-]