Lappeenranta University of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Siirry tieteen kanssa

Olemme yliopisto, jossa uteliaisuus kohtaa rohkeutta. Olemme maailma, jossa inspiraatiot innoittavat toisiaan. Olemme kunnianhimoinen ja rohkaiseva yhteisö, joka luo paremman huomisen Green Campuksessamme . Ole yksi meistä.

Yliopiston kansainvälisen tiedeyhteisön muodostavat 7 000 opiskelijaa, opettajat ja tutkijat. LUT n teknologia- ja yritysratkaisujen tavoitteet vaativat nykyisiä kysymyksiä, kuten ilmastonmuutoksen hillitseminen, puhtaan veden saatavuus ja energian jatkuva saatavuus. Maailman hyvinvointi liikuttaa meitä.

Liiketalouden aloilla LUT keskittyy kestävän arvon luomiseen edistämällä innovaatioita ja jatkuvaa uudistumista - kilpailukykyä.

Lappeenrannan teknillisen korkeakoulun LUT : ssä voit valita 17 teknologiaa tai liiketoiminnan maisteriohjelmia englanniksi.

Olemme sitoutuneet uusiutuviin energiaratkaisuihin, jätteettömään maailmaan, puhtaaseen veteen kaikille kestäville ja älykkäille liiketoimintamalleille sekä edistämään uutta vihreää liikettä yrittäjyyden kasvattamiseksi. Taistelemme parempaa maailmaa - kaiken hyväksi.

LUT : llä voit hankkia joko Master of Science in Technology, M. Sc. (Tech.) Tai kauppatieteiden maisteri, M. Sc. (Econ.

Rolling pääsy maisteriohjelmiin

Käytä 1. marraskuuta 2017 - 31.5.2018 välisenä aikana

LUT n englanninkielisen LUT -ohjelman ohjelmointikierroksen lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea myös Rolling Admissionin kautta.

Huomaa kuitenkin, että jos hyväksytte Rolling Admissionin kautta ja hyväksysi opiskelupaikkasi kahden viikon kuluessa päätöksen tekemisestä, ei ole mitään syytä soveltaa yhtäjaksoisen hakemusjakson aikana, vaikka myönnettäisiinkin, et olisi pystyy vaihtamaan päätökseesi hyväksyttyyn opiskelupaikkaan yhden opintopaikan säännön perusteella määräaikaistukea kohden .

Kaikki hyväksyttävät hakijat, jotka täyttävät vierintämelua koskevat vaatimukset, hyväksytään seuraavien syksyllä alkaville tutkimuksille.

Soveltamisjakso

  • 1. marraskuuta 2017 - 31. toukokuuta 2018

Tutkimukset alkavat

  • Syksy 2018

Kelpoisuusvaatimukset

Erityisiä kelpoisuusvaatimuksia sovelletaan, kun haetaan Master-ohjelmia liikkuvan sisäänpääsyn kautta. Löydä nämä erityisvaatimukset, jotka on lueteltu Rolling Admission for Master -opinnot - Tukikelpoisuusvaatimukset .

Lukukausimaksu

EU: n / ETA: n ja Sveitsin kansalaiset

Euroopan unionin (EU), Euroopan talousalueen (ETA) tai Sveitsin kansalaisille ei makseta lukukausimaksua.

Kansalaiset EU: n / ETA: n ja Sveitsin ulkopuolella

EU: n / ETA: n ja Sveitsin ulkopuolisen maan kansalaisille maksetaan lukukausimaksua. Kaikki Master-ohjelmien LUT lukukausimaksu on 10 000 euroa lukuvuotta kohden.

Apurahat

Ensimmäisen lukuvuoden aikana apurahoja ei ole saatavilla, kun he hakevat hakemusta liikkuvan sisäänpääsyn kautta.

Jos olet velvollinen maksamaan lukukausimaksun, sinulla on myös mahdollisuus hakea ja saada 100% lukukausimaksua toiselle lukuvuodelle, kun olet suorittanut vähintään 60 opintopistettä * opintojen aikana ensimmäinen lukuvuosi, jonka GPA-vähimmäismäärä on 4,25 asteikolla 1,0-5,0.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Maisteriohjelma energiajärjestelmissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

Vuonna maisteriohjelman Energy Systems opit tuottamaan energiaa turvallisesti, taloudellisesti ja käyttämällä vähäpäästöistä teknologiaa sekä uusiutuvien energialähteiden hyödyntämisessä. Tämä ohjelma on sinulle, jotka ovat valmiita hyväksymään energian haasteisiin ja oppia tekemään vaikutusta siihen, miten energiaa tuotetaan ja jaetaan. [+]

Ilmastonmuutoksen haasteisiin ja energiaturvallisuus ovat nyt kiistaton.

Ihmiskunta kuluttaa energiaa yhä enemmän. Väestönkasvu ja elintason nousu kehitysmaissa lisäävät globaalin energian kysynnän nopeaa kasvua.

Tulevaisuus energia haaste edellyttää uusia tarvikkeita kohtuuhintaisen energian kestävää käyttöä. Uusiutuvien energialähteiden erilaisten järjestelmien saatavuuden lisääminen on tapa vastata ilmastonmuutoksen haasteeseen ja auttaa varmistamaan kaikkien energiantoimitusten saatavuus.

Haluatko kehittää ja soveltaa puhtaita ja tehokkaita energiateknologioita, joka muuttaa maailmaa? Energiaratkaisujen Master-ohjelmassa opit energian tuottamiseen turvallisesti, taloudellisesti ja vähäpäästöistä tekniikkaa käyttäen sekä hyödyntämällä uusiutuvia energialähteitä.... [-]


Maisteriohjelma kemianteollisuudessa ja vedenkäsittelyssä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

Tässä Maisteriohjelma opit vedet puhdistetaan paitsi tehokkaasti myös kestävällä ja taloudellisella tavalla. Voit saada tietoja ja taitoja, joita voidaan käyttää ratkaisemaan veteen liittyviä haasteita tulevaisuudessa. Saat osaamista toimia ammatillisen nopeasti kehittyvillä, monitieteinen alue veden ja ympäristön, tai jatkaa opintojaan jatko-ohjelmissa. [+]

Vedenkäsittelyn ja vedenkäsittelyn kemian tekniikat on yhdistetty yhdeksi ohjelmaksi: Kemiantekniikan ja vedenpuhdistuksen maisteriohjelma, jossa voit erikoistua joko kemian- tai prosessitekniikkaan tai vedenkäsittelyyn.

Kemiantekniikka on monitieteinen ala, joka liittyy monenlaisiin materiaaleihin ja prosesseihin. Se kattaa monet ihmisen hyvinvointiin, puhtaaseen ympäristöön ja luonnonvarojen kestävään käyttöön olennaiset tieteelliset ja teknologiset alueet.

Nykypäivän yhteiskunnassa resurssit ovat vähentyneet ja valmistusprosessien ympäristövaikutukset kasvavat huolestuttaviksi. On tärkeää kehittää teknologiaa, joka ei ole haitallinen ympäristölle, luonnonvarojen järkiperäistä käyttöä ja prosessijätteen minimointia.... [-]


Maisteriohjelman innovaation ja teknologian globaalissa hallinnossa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

Innovaatiot ja teknologia ovat läsnä kaikessa nyky-yhteiskunnassa. Opinnot keskitytään eri näkökohtiin teknologian ja innovatiivisten yritysten, jotka vaihtelevat uusien yritysten suurille monikansallisille yrityksille. Sinut altistuu käsitteitä tarvitaan tehokkaan johtajille monenlaisia ​​rooleja yhtiö vaihtelevat markkinointi tuotekehitykseen, projektinhallinta tai henkilöresursseja. [+]

Nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä maailma etsii lahjakkaita tutkinnon kansainvälinen ajattelutapa ja johdon käsityksen innovaatioiden ja uusien tekniikoiden. Monikansallisten yritysten ja uusien innovatiivisten yritysten ympäri maailmaa etsiä nuoria osaajia, jotka voivat hoitaa yrityksiä maailmanlaajuisesti. Innovaatiot ja teknologia ovat läsnä kaikessa nyky-yhteiskunnassa. Opinnot keskitytään eri näkökohtiin teknologian ja innovatiivisten yritysten, jotka vaihtelevat uusien yritysten suurille monikansallisille yrityksille. Sinut altistuu käsitteitä tarvitaan tehokkaan johtajille monenlaisia ​​rooleja yhtiö vaihtelevat markkinointi tuotekehitykseen, projektinhallinta tai henkilöresursseja. Opiskeluaikana sinulla hankkii kriittistä ja innovatiivista ajattelua, globaalin liiketoiminnan näkökulmasta, parantaa viestintätaitoja sekä tekniset tarvittavat välineet liiketoiminnan päätöksenteossa. Tiiviissä yhteistyössä teollisuuden takaa käytännön soveltamista uusien tietojen ja teorioiden todellisessa maailmassa. Jo opiskeluaikana sinua aktiivisesti yhteistyössä suomalaisia ​​yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet erityisesti korkean teknologian teollisuuden aloilla. Tiiviit yhteydet yrityksiin aikana kirjoittamalla gradu antaa sinulle arvokasta hyötyä tulevaa uraa.... [-]


Maisteriohjelman kestävän tuotannon konetekniikan

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2019 Suomi Lappeenranta + 1 lisää

Opiskeluaikana, opit nähdä mahdollisuuksia ja rajoituksia kestävän tuotannon. Voit kehittää taitoja, joiden avulla osallistua vaativiin maailmanlaajuisen kehityksen tehtävät tuotteen ja tuotannon suunnitteluun. Voit analysoida haastava tuotanto tehtäviä myös käyttämällä simulaattorien. [+]

Kehittämään kestäviä yhteiskuntia, meidän täytyy ymmärtää paremmin, miten vastata ympäristö-, sosiaaliset ja taloudelliset haasteet ja muuttaa teollisuuden käyttäytymistä. Moderni suunnittelu voidaan toteuttaa hyödyntämällä satoja eri valmistustekniikoita, jotka ovat viimeinen linkkejä arvoketjun ennen tuotteen vapautuu asiakkaalle.

Koska muutokset asiakkaiden tarpeiden perusteella niiden tietoisuutta kestävästä valmistusmenetelmien ja uusien kehittyneiden materiaalien, uusia haasteita on asetettu tehdasteollisuuden. Tässä ohjelmassa, saat tietoja ja taitoja, joita tarvitaan uudistamiseksi teollisuudessa ja lisäämään kilpailukykyään kestävän tuotannon suunnittelu.... [-]


Maisteriohjelman strategia, innovaatio ja kestävyyttä, MSIS

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

Tässä ohjelmassa voit kehittää edistyneitä osaamista risteyksessä strategisen johtamisen ja innovaatioita. Opit myös kehittää ymmärrystä modernin liiketoimintaympäristössä, jossa taloudellinen arvo on luotava siten, että samanaikaisesti luo arvoa koko yhteiskunnalle vastuullisesti. [+]

Kestävyys on yksi yritysten strategisten innovaatioiden tärkeimpiä tekijöitä.

Liiketoiminnan harjoittaminen kestävämmällä tavalla on yhä tärkeämpää nykyisessä yhteiskunnassa.

Tässä ohjelmassa voit kehittää edistyneitä osaamista risteyksessä strategisen johtamisen ja innovaatioita.

Kehität myös ymmärrystä nykyaikaisesta liiketoimintaympäristöstä, jossa taloudellista arvoa on luotava tavalla, joka samalla luo arvoa koko yhteiskunnalle vastuullisesti.

Opiskelunne aikana opit, mitä linkkejä kestävyys ja innovointi ovat. Ohjelman painopiste on yrityskoulutuksen ja liikeyhteisön tiivis yhteistyö, osaamisen ja parhaiden käytäntöjen yhdistäminen.... [-]


Master's Programme in Strategic Finance and Business Analytics, MSF

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

[+]

Olet valmis uran rahoituksen ja yrityksen strateginen johtaminen, joko analyytikot pankkien tai konsulttiyritykset tai johtajien teollisuus- tai yritykset.

[-]

Master's Programme in Supply Management, MSM

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

[+]

Työssä on kehittynyt tutkimushanke, joka vaatii noin kuuden kuukauden kokopäivätyöhön. Se on valmis vuoden viimeisellä puoliskolla koulutusohjelman.

Kahden asteen opinnot LUT opiskelijoille

MSM ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kaksoistutkintoon tutkimuksiin.

Opiskelijat myönsi kaksinkertainen koulutusohjelma saavat tutkintotodistuksen kaksi yliopistoa kun he ovat täyttäneet tutkintovaatimukset molempien yliopistojen.

Double tutkintoon tuleville opiskelijoille kumppanin yliopistojen

Opiskelijaa kumppani yliopistot voivat opiskella kaksoistutkintoon opiskelija LUT.

University of Twente, Alankomaat Higher School of Economics, Venäjä [-]

Master's Programme in Sustainability Science and Solutions

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

[+]

Opinnot keskitytään teollisuuden ja yritysten prosesseja ja käytäntöjä, niin tulet saamaan tietoa ja taitoa asettaa tuoda kestävän kehityksen ratkaisuja yritysten ja julkisen sektorin.

[-]

Master's Programme in Welded Metal Structures

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

[+]

Voit erikoistua suunnitteluun, hitsaustekniikkaan tai lasertekniikkaan.

[-]

Master-ohjelma laskennallisen tekniikan ja teknisen fysiikan alalla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta + 1 lisää

Laskenta- ja fysiikka ovat olennainen osa modernia yhteiskuntaa ja tiedettä. Tässä Master-ohjelmassa voit hankkia laaja-alaista tietoa joko teknisestä fysiikasta, matematiikasta tai laskennasta ja niiden soveltamisesta nopeasti muuttuviin teollisen ja taloudellisen elämän ongelmiin. [+]

Laskenta- ja fysiikka ovat olennainen osa modernia yhteiskuntaa ja tiedettä.

Tieteellisen tiedon ja laskennallisen tekniikan merkitystä globaalissa tietoyhteiskunnassa ja teollistaloudessa ei voi ylittää, varsinkin kun käyttämämme järjestelmät kasvavat yhä monimutkaisemmiksi.

Tehokas laskennallinen tekniikka mahdollistaa lyhyemmät suunnittelun kiertoajat, paremman laadun ja paremman toiminnallisuuden. Tietämys fysiikan auttaa meitä arvostamaan, ymmärtämään ja vuorovaikutuksessa paremmin ympäristön kanssa.

Tässä Master-ohjelmassa voit hankkia laaja-alaista tietoa joko teknisestä fysiikasta, matematiikasta tai laskennasta ja niiden soveltamisesta nopeasti muuttuviin teollisen ja taloudellisen elämän ongelmiin.... [-]


Master-ohjelma mechatronic-järjestelmäsuunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

[+]

[-]

Master-ohjelma Ohjelmistotekniikan ja digitaalisen muuntamisen ohjelmissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

Ohjelma käsittelee ohjelmistojen ja järjestelmien kehittämisen suunnitteluperiaatteiden soveltamista, mukaan lukien suunnittelumenetelmät, liiketoimintaprosessien ja palvelumallintamisen ja uudelleensuunnittelun, toimintaperiaatteet sekä ylläpito- ja laadunvarmistusmenetelmät. [+]

Ohjelmistojen kehittäminen ja digitointi ovat olennainen osa nykyaikaista yhteiskuntaa, joka muodostaa lähes kaiken ympärillämme olevista esineistä kommunikaation tapaan.

Ohjelmistotekniikan ja digitaalisen muuntamisen maisteriohjelma keskittyy kehittämään kehittynyttä osaamista ohjelmistojen ja digitaalisten palvelujen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä liiketoimintaprosessien digitaaliseen muuttamiseen. Ohjelma käsittelee ohjelmistojen ja järjestelmien kehittämisen suunnitteluperiaatteiden soveltamista, mukaan lukien suunnittelumenetelmät, liiketoimintaprosessien ja palvelumallintamisen ja uudelleensuunnittelun, toimintaperiaatteet sekä ylläpito- ja laadunvarmistusmenetelmät.... [-]


Sähkötekniikan maisteriohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

Sähkötekniikan maisteriohjelman opinnot ovat laaja-alaisia ​​ja alan kannalta merkittäviä. Tutustut sähköenergian muuntamiseen, käyttöön ja siirtoon, sähköjärjestelmien hallintaan ja sähkömarkkinoihin. [+]

Sähkön saatavuus ja turvallisuus ovat globaaleja huolenaiheita energian tuotannon ja kulutuksen jatkuvassa kasvussa.

Sähköenergia on nyt enemmän kuin koskaan vastaus maailman kiireellisiin energiahaasteisiin. Sähköenergia on ratkaiseva tekijä tehokkuuden ja menestyksen kannalta energiaprosessissa kohti kestävää, aidosti teollista ja kuluttajamaista taloutta.

Sähkötekniikka on maailman suurin ja monipuolisin teknologia-ala. Sähkötekniikan maisteriohjelman opinnot ovat laaja-alaisia ​​ja alan kannalta merkittäviä. Tutustut sähköenergian muuntamiseen, käyttöön ja siirtoon, sähköjärjestelmien hallintaan ja sähkömarkkinoihin.

Saat laajan tietämyksen siitä, miten teollisuus toimii, sekä sähköisten ja sähköisten järjestelmien suunnittelussa, arvioinnissa ja parantamisessa tarvittavia teknisiä taitoja ja teknistä osaamista. Kehität myös osaamista, taitoja ja kykyjä, jotka helpottavat henkistä, luovaa, reagoivaa ja ammatillista kasvua sekä elinikäistä oppimista jatkuvaan parantamiseen.... [-]


Maisteri

Maisteriohjelman liiketoiminnan analytiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

[+]

Opiskelija viimeistely ohjelma onnistuneesti tulee olemaan suuri kysyntä ja saada mielenkiintoisia tehtävissä elinkeinoelämässä.

Ohjelma keskittyy siirtämistä sekä teoreettista tietoa ja teknisiä taitoja asiaan businessanalyysisovelluksen menetelmiä, kuten data-analytiikka, mallintamiseen, simulointiin, ja usean kriteerit päätöksenteon menetelmiä ja käytännön osaamista käytöstä menetelmien tosielämän data in reaalimaailman elinkeinoyhteisöön yhteydessä. Ohjelmisto ja työkalut sovellettu aikana ovat vakiona teollisuudessa.

Ohjelma sulautuu opinnot tuotantotalouden, yritysrahoitus, ohjelmistojen suunnittelu, ja sovelletun matematiikan ainutlaatuisella tavalla, joka tarjoaa erittäin tehokas yhdistelmä tietoon. ... [-]


Master's Program in Circular Economy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2019 Suomi Lappeenranta

Tässä maisteriohjelmassa opit korvaamaan tavarat palveluilla, jos ne ovat tehokkaampia ja parempia ympäristölle. Esimerkiksi tietotekniikka voi tarjota meille mahdollisuuden käyttää tuotteita ja varoja, joita voidaan hyödyntää näiden ratkaisujen luomisessa. [+]

Suorakauden maisteriohjelmaa tarjotaan Lappeenranta University of Technology ( LUT ) Lahden kampukselta.

Nykyinen talousjärjestelmä perustuu pääasiassa fossiilisiin polttoaineisiin perustuvasta take-make-and-dispose -lähestymistavasta. Oletuksena on, että kasvava talouskasvu tuottaa niin paljon ylijäämää, että haitallisia ympäristövaikutuksia voisi syntyä.

Järjestelmä kuitenkin kasvaa vain, jos siihen on riittävästi resursseja muuntamiseen, jätteiden imeytymiseen, investointiluottoihin ja talouskasvuun.

Pyöreä talous tarjoaa vaihtoehdon. Sen tarkoituksena on pitää tuotteet, komponentit ja materiaalit korkeimmalla hyödykkeellään ja arvollaan. Sen tavoitteena on erottaa talouskasvu lopullisten resurssien kulutuksesta sulkemalla tuotteen elinkaaren silmukka. Järjestelmä, jossa materiaalit muunnetaan käyttökelpoisiksi tavaroiksi ja palveluiksi, hyödynnetään loputtomasti uusiutuvien energialähteiden avulla.... [-]


Master's Programme in Biorefineries

Online Osa-aikainen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

[+]

Ohjelma sisältää perusopinnoista, erikoistumisopintoja, sivuaineopinnot ja vapaasti valittavista opinnoista.

[-]

Master's Programme in International Marketing Management, MIMM

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Lappeenranta

[+]

Ensinnäkin, todella kansainvälisiä kursseja luoda kulttuuritietoutta monin tavoin, kuten sekoitus kansainvälisiä opiskelijoita, tuki kulttuurien tiimityö, kulttuuritietoutta kautta aihe tutkittu, jolla opettaja kansainvälinen tausta, ja jotka tarjoavat kansainvälisiä oppimateriaalit.

[-]

Ota yhteyttä

Lappeenranta University of Technology

Osoite, 1. rivi Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Suomi
Verkkosivu http://www.lut.fi/
Puhelin +358 29 4462111