Lue virallinen kuvaus

Esittelyssä yliopisto

LUT University on Suomen edelläkävijä tiedeyliopisto, joka yhdistää tieteen ja liiketoiminnan aloja vuodesta 1969 lähtien.

Kansainvälinen yhteisö koostuu noin 6000 opiskelijasta ja asiantuntijasta, jotka harjoittavat tieteellistä tutkimusta ja akateemista koulutusta.

Ongelmien ratkaiseminen

Puhdas energia ja vesi, pyöreä talous ja kestävä liiketoiminta ovat ihmiskunnan keskeisiä kysymyksiä, joihin LUT etsii ratkaisuja teknologian ja liiketoiminnan kautta.

Energia-alan asiantuntemus näkyy vihreässä kampuksissamme, ainutlaatuisessa tutkimus- ja opiskeluympäristössä.

Liiketoimintayhteistyö

LUT: llä on perinne vahvoja yhteyksiä liike-elämään. Suomen talouslehti Talouselämä on sijoittanut LUT: n parhaaksi yliopistotekniikan yhteistyöntekijälle Suomessa. Edistämme tieteellisen tutkimuksen tuottamia yrityksiä. Tätä osoittaa yliopiston oma Green Campus Innovations -yritys, joka tukee LUT: n tutkimuslähtöisiä yrityksiä.

Kansainväliset asiat

Tavoitteenamme on olla edelläkävijä koulutuksessa varmistamalla kansainväliset laatumerkinnät tutkinto-ohjelmillemme osoittamaan opettamisen huippuosaamista.

arvot

Työmme tukee arvoja: rohkeutta menestyä, intohimo innovaatiolle tieteen avulla ja tahto rakentaa hyvinvointia.


Olemme sitoutuneet vaihtoehtoiseen polkuun

 • Uusiutuvia energialähteitä edistäviin energiaratkaisuihin
 • Jätteettömälle maailmalle, jossa kierrätämme kaiken
 • Puhdista vesi kaikille
 • Kestäviin ja älykkäisiin liiketoimintamalleihin
 • Edistää uutta yrittäjyyttä kasvun edistämiseksi Euroopassa

Tieteelliset ratkaisut

Puhdas energia

 • Energiamarkkinat ja aurinkoenergia
 • Energian muuntaminen ja varastointitekniikat
 • Vastuullisuustiede

Pyöreä talous

 • Vedenpuhdistus ja uudelleenkäyttö
 • Toissijaisten ja uusiutuvien raaka-aineiden käsittely
 • Tuotteet ja elinkaaren arviointi

Kestävä liiketoiminta ja yrittäjyys

 • Innovaatio ja kestävän arvon luominen
 • Pk-yritykset ja kansainvälinen yrittäjyys
 • Liiketoiminnan analysointi ja päätöksenteko
 • Yritysten digitalisointi

Leikkaavat teemat

 • Digitointi ja tietotieteet
 • Tarkastelualueen tutkimus venäjän kontekstissa ja parhaiden venäläisten kumppanien kanssa


Tavoitteet

Koulutuksen vallankumous

Koulutamme seuraavan sukupolven yrittäjyysongelmien ratkaisemista, joilla on vastuuntuntoinen uteliaisuus ja jotka ovat halukkaita ja kykeneviä muuttamaan haasteet mahdollisuuksiksi, saamaan ja muotoilemaan huomisen liiketoimintaympäristön. Käytämme huipputeknisiä opetusmenetelmiä. Valmistuneiden työllisyysaste ylittää muiden yliopistojen.

Tutkimus korkeissa pyydyksissä

Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen. Tämä tarkoittaa korkealaatuista tutkimusta, jolla on merkittävä vaikutus ja näkyvyys sekä menestyvä kilpailu rahoituksesta. Teemme yhteistyötä parhaiden mahdollisten kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Rekrytoimme parhaita ehdokkaita kansainvälisesti.

Vaikutus

Pyrimme vastaamaan nykyisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Olemme ensimmäinen suomalainen yrittäjyysyliopisto, joka täyttää OECD: n ja Euroopan komission kriteerit. Vahvistamme asemaamme maailman parhaiden yliopistojen kesken.


arvot

 • Rohkeus menestyä
 • Innoitusta innovoinnin kautta tiede
 • Rakentaa hyvinvointia
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

LUT University

Käytettävissä olevien uusiutuvien energialähteiden käytön lisääminen on tapa vastata ilmastonmuutoksen haasteeseen ja auttaa varmistamaan kaikkien energiantoimittajien sa ... [+]

Tulevaisuuden energiahaaste vaatii kohtuuhintaisen kestävän energian uusia toimituksia.

Käytettävissä olevien uusiutuvien energialähteiden käytön lisääminen on tapa vastata ilmastonmuutoksen haasteeseen ja auttaa varmistamaan kaikkien energiantoimittajien saatavuus. Tässä ohjelmassa opit valmistamaan energiaa turvallisesti, taloudellisesti ja käyttämällä vähäpäästöistä teknologiaa ja uusiutuvia energialähteitä.

Valmistumisen jälkeen ymmärrät eri bioenergian tuotantoteknologioiden edut ja haitat ja pystyt suunnittelemaan pienimuotoisia bioenergiajärjestelmiä.

Suunnitellut oppimistulokset

Kun olet suorittanut tämän Master-ohjelman, voit:... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Tässä ohjelmassa opit kehittämään yritystoiminnan osaamista uuden liiketoiminnan luomiseksi ja kasvun johtamiseksi kansainvälisille markkinoille. Opit myös hallitsemaan y ... [+]

Liiketoiminta on nykyään yhä globaalimpi, mikä tarjoaa suurta kasvupotentiaalia myös uusille yrittäjille ja nykyisille yrityksille.

Haluat ehkä menestyvän yrittäjän luomalla luomalla oman yrityksen tai kehittämällä menestyksekkään uran jo olemassa olevissa yrityksissä, mutta menestymään sinun on ensin kehitettävä oikea ajattelutapa ja taidot.

Tässä ohjelmassa opit kehittämään yritystoiminnan osaamista uuden liiketoiminnan luomiseksi ja kasvun johtamiseksi kansainvälisille markkinoille. Opit myös hallitsemaan yrityksen kansainvälistä kasvua ja strategiaa, hallitsemaan taloutta ja resursseja kansainvälisillä markkinoilla sekä johtamaan ihmisiä monikansallisessa yrityksessä. Lisäksi voit tutustua yrityksiin heidän kansainvälisissä strategioissaan.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Tässä Master-ohjelmassa kehität asiantuntemusta strategisessa globaalissa markkinoinnissa, digitaalisessa markkinoinnissa, markkinoinnin analyysissä, kansainvälisessä lii ... [+]

Jotta yritykset pysyisivät kilpailukykyisinä, yritysten on ylennettävä globaalissa markkinoinnin hallinnassa.

Globaaleille markkinoille on ominaista suuri epävarmuus. Lisäksi digitalisoitumisen suuntaus luo sekä haasteita että mahdollisuuksia kansainväliseen yritystoimintaan. Siten datan arvo johtamispäätöksessä kasvaa. Tietopohjainen strateginen päätöksenteko ja markkinointianalyysi edustavat nykyisten markkinointipäälliköiden avaintaitoja.

Tässä Master-ohjelmassa kehität asiantuntemusta strategisessa globaalissa markkinoinnissa, digitaalisessa markkinoinnissa, markkinoinnin analyysissä, kansainvälisessä liiketoiminnassa ja arvon luomisessa nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tämän EPAS-akkreditoidun ohjelman opetussuunnitelman sisältö on suunniteltu huolellisesti nostamalla voimakkaita urakehityspotentiaaleja.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Valmistuttuaan tämän Master-ohjelman opinnoissa saat riittävästi tieteellistä ja teknistä osaamista kemian- ja prosessisuunnittelun uralla prosessiteollisuuden eri aloill ... [+]

Kemiantekniikka on monitieteinen ala, joka koskee monenlaisia ​​materiaaleja ja prosesseja.

Se kattaa monet ihmisen hyvinvointiin, puhtaaseen ympäristöön ja luonnonvarojen kestävään käyttöön olennaiset tieteelliset ja teknologiset alueet.

Nykypäivän yhteiskunnassa resurssit ovat vähentyneet ja valmistusprosessien ympäristövaikutukset kasvavat huolestuttaviksi. On tärkeää kehittää teknologiaa, joka ei ole haitallinen ympäristölle, luonnonvarojen järkiperäistä käyttöä ja prosessijätteen minimointia.

Joka päivä kaksi miljoonaa tonnia jätevesiä ja teollisuus- ja maatalousjätevedet päästetään vesistöihin. Erityisesti vedenkäsittely on monissa osissa maailmaa riittämätöntä, ja jätevesiä koskevaa lainsäädäntöä jatkuvasti kiristetään. Lisäksi kestävyys haastaa meidät pohtimaan veden käsittelyä eri tavoin.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Tässä Master-ohjelmassa voit hankkia laajaa tietoa teknisestä fysiikasta, matematiikasta tai tietojenkäsittelystä ja niiden soveltamisesta nopeasti muuttuviin teollisen j ... [+]

Laskenta ja fysiikka ovat olennainen osa nykyaikaista yhteiskuntaa ja luonnontieteitä.

Tieteellisen tiedon ja laskennallisen tekniikan merkitystä globaalissa tietoyhteiskunnassa ja teollistaloudellisessa kehityksessä ei voida ylittää, varsinkin kun järjestelmät kasvavat yhä monimutkaisemmiksi.

Tehokas laskennallinen tekniikka mahdollistaa lyhyemmät suunnittelun kiertoajat, paremman laadun ja paremman toiminnallisuuden. Fysiikan tuntemus auttaa meitä ymmärtämään ja ymmärtämään paremmin ympäristöä.

Tässä Master-ohjelmassa voit hankkia laajaa tietoa teknisestä fysiikasta, matematiikasta tai tietojenkäsittelystä ja niiden soveltamisesta nopeasti muuttuviin teollisen ja taloudellisen elämän ongelmia.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Biorefiniinien maisteriohjelma toimitetaan joustavana etäopetuksena paikoista tai ajasta riippumatta. Se sopii hyvin jo työelämässä oleville ihmisille Suomessa tai ulkoma ... [+]

Energian, elintarvikkeiden, kemikaalien ja materiaalien kestävä tuotanto on suuri haaste nykypäivänä ja tuleville sukupolville.

Tuotanto on tähän asti perustunut fossiilisiin raaka-aineisiin, mutta tämä on puolestaan ​​aiheuttanut erittäin vakavia ympäristöhaasteita.

Uusiutuvien raaka-aineiden käyttö, jos se on teknisesti mahdollista ja taloudellisesti toteuttamiskelpoinen, on yksi kulmakusteknologioista ilmastonmuutoksen lieventämiseksi ja niukkojen luonnonvarojen säästämiseksi.

Biojalostamot kattavat laajan valikoiman tekniikoita ja materiaaleja, ja tämä ohjelma tutkii näitä kysymyksiä avoimesti ja laaja-alaisesti paitsi tekniikoilla myös mahdollisuuksissaan uusien osaamisen, ratkaisujen ja kriittisten arvioiden suhteen. Tässä Master's ohjelmassa, olet erikoistunut biorefining ja siihen liittyvien teollisuudenalojen tai esimerkiksi ympyrän talouteen.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
LUT University

Ohjelmassa syventää tietotekniikkaa, taitoja ja kompetensseja energiateknologiassa, esim. Energiataloutta, ympäristövaikutuksia, säästöjä ja päästöjä, uusiutuvia energial ... [+]

Energiamuunnoksen tuntemus on olennaisen tärkeää kestävien tulevaisuuden energiaratkaisujen suunnittelussa.

Ohjelmassa syventää tietotekniikkaa, taitoja ja kompetensseja energiateknologiassa, esim. Energiataloutta, ympäristövaikutuksia, säästöjä ja päästöjä, uusiutuvia energialähteitä ja voimalaitosprosesseja.

Valmistuttuaan voit analysoida, suunnitella ja valita energian muuntamisprosessit eri sovelluksille ottamalla huomioon teknologiset, taloudelliset, ympäristölliset ja yhteiskunnalliset näkökohdat.

Suunnitellut oppimistulokset

Vihreä energia ja teknologia ovat LUT: n osaamisen ytimessä.

Kun olet suorittanut tämän Master-ohjelman, voit:... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Business Analyticsin maisteriohjelma on nykyaikainen monitieteellinen insinööriohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan tutkijoille laaja valikoima käytännön analyysitaito ... [+]

Business Analyticsin maisteriohjelma on nykyaikainen monitieteellinen ohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan tutkinnon suorittaneille laaja valikoima käytännön analyysitaitoja, jotka ovat erittäin hauskoja tällä alalla.

Opiskelijat viimeistelevät ohjelman menestyksekkäästi suurella kysynnällä ja pääsevät mielenkiintoisiin asemiin liike-elämässä ja teollisuudessa.

Ohjelma keskittyy siirtämään sekä teoreettista osaamista että teknisiä taitoja relevantteihin liiketoimintaanalyysimenetelmiin, mukaan lukien tietojen analysointi, mallinnus, simulointi ja moniprioriteettipohjaiset päätöksentekomenetelmät sekä käytännön tietämys menetelmien käytöstä reaalimaailmallisissa tiedoissa reaalimaailmassa tai teollisessa ympäristössä. Kurssin aikana sovellettavat ohjelmistot ja työkalut ovat alan standardeja.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Tässä maisteriohjelmassa opit korvaamaan tavarat palveluilla, jos ne ovat tehokkaampia ja parempia ympäristölle. Esimerkiksi tietotekniikka voi tarjota meille mahdollisuu ... [+]

Suorakauden maisteriohjelmaa tarjotaan Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa (LUT) Lahden kampukselta.

Nykyinen talousjärjestelmä perustuu pääasiassa fossiilisiin polttoaineisiin perustuvasta take-make-and-dispose -lähestymistavasta. Oletuksena on, että kasvava talouskasvu tuottaa niin paljon ylijäämää, että haitallisia ympäristövaikutuksia voisi syntyä.

Järjestelmä kuitenkin kasvaa vain, jos siihen on riittävästi resursseja muuntamiseen, jätteiden imeytymiseen, investointiluottoihin ja talouskasvuun.

Pyöreä talous tarjoaa vaihtoehdon. Sen tavoitteena on pitää tuotteet, komponentit ja materiaalit korkeimmalla hyödykkeellään ja arvoillaan. Sen tavoitteena on erottaa talouskasvu lopullisten resurssien kulutuksesta sulkemalla tuotteen elinkaaren silmukka. Järjestelmä, jossa materiaalit muunnetaan käyttökelpoisiksi tavaroiksi ja palveluiksi, hyödynnetään loputtomasti uusiutuvien energialähteiden avulla.... [-]

Suomi Lahti
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Innovaatiot ja tekniikka ovat mukana nykyajan yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla. Opinnot keskittyvät teknologisten ja innovatiivisten yritysten eri osa-alueisiin aina al ... [+]

Nykyinen globaali yritysmaailma etsii lahjakkaita tutkinnon suorittaneita kansainvälisiä ajattelutapoja ja ymmärrystä innovaatioiden ja uusien teknologioiden hallinnasta.

Monikansalliset yritykset ja uudet innovatiiviset yritykset ympäri maailmaa etsivät nuoria asiantuntijoita, jotka pystyvät hallitsemaan yrityksiä globaalissa ympäristössä.

Innovaatiot ja tekniikka ovat mukana nykyajan yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla. Opinnot keskittyvät teknologisten ja innovatiivisten yritysten eri osa-alueisiin aina aloittavista yrityksistä suuriin monikansallisiin yrityksiin.

Sinut altistetaan käsitteille, jotka ovat välttämättömiä toimiviksi johtajiksi monissa erilaisissa tehtävissä, jotka ulottuvat markkinoinnista tuotekehitykseen, projektinhallintaan tai inhimillisiin voimavaroihin.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Tässä maisteriohjelmassa opiskelet strategisen rahoituksen ja liiketalouden analyysit. Saat mielenkiintoisia ja relevantteja taitoja, joiden avulla voit työskennellä kans ... [+]

Nykyaikainen taloushallinto edellyttää entistä enemmän tietoa liiketoiminnan analytiikan työkaluista ja tekniikoista.

Strategisen rahoituksen ja liiketoiminnan analytiikan yhdistelmä tarvitaan vastaamaan eteenpäin meneviä yrityksiä, jotka haluavat tehdä tosiasioihin perustuvia päätöksiä kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä.

Tässä maisteriohjelmassa opiskelet strategisen rahoituksen ja liiketalouden analyysit. Saat mielenkiintoisia ja relevantteja taitoja, joiden avulla voit työskennellä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä eri johtotehtävissä.

Ohjelman sisältö perustuu taloustieteen ja yritysrahoituksen teorioihin ja käsitteisiin. Saat käytännön päätöksentekokykyä ja analyysitietoa, joka auttaa sinua rakentamaan hyvän perustan urahallinnolle.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Tässä ohjelmassa opit tunnistamaan kestävän kehityksen haasteet ja tarkastelemaan niitä monitieteellisellä tavalla, tuottamaan ratkaisuja, jotka kattavat kaikki yhteiskun ... [+]

Me kaikki haluamme rakentaa yhteiskunnan, joka mahdollistaa hedelmällisen elämän lapsillemme.

Koska monien kestävyysongelmien monimutkaisuus ja kiireellisyys lisääntyvät, investointitarpeitamme ei enää voi ajatella vain erityisenä teknisenä tuotteena, jolla on suuri suorituskyky.

Jokaisessa sijoituspäätöksessä on otettava huomioon kasvava tarve edistää tehokkaammin kestävän kehityksen haasteita.

Ilmaston lämpeneminen, ilmanlaadun heikkeneminen, veden saastuminen ja jätemäärät ovat esimerkkejä kestävän kehityksen haasteista, joita kohtaavat ympäri maailmaa. Joskus perinteiset teknologiat tarjoavat parhaat ratkaisut, mutta myös uusien ratkaisujen integrointi monimutkaisiin ympäristöongelmiin tarvitaan.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Toimitusjohtaminen on ainutlaatuinen maisteriohjelma Suomessa, joka tarjoaa strategisen tarjontaa ja toimittajien hallintaa. Ohjelma on suunniteltu vastaamaan nykyisen el ... [+]

Globaalit toimitusverkot ja toimitusketjut ympäri maailmaa ovat olennainen osa tämän päivän liiketoimintaa.

Kilpailukyvyn poistaminen ja yrityksen kestävyyden lisääminen tarjontaverkostoista ja ketjuista edellyttävät erityisiä taitoja, osaamista ja työkaluja maailmanlaajuisten toimitusverkkojen tutkimiseen ja hallintaan.

Toimitusjohtaminen on ainutlaatuinen maisteriohjelma Suomessa, joka tarjoaa strategisen tarjontaa ja toimittajien hallintaa. Ohjelma on suunniteltu vastaamaan nykyisen elinkeinoelämän kasvaviin tarpeisiin opettamalla avoimia ja innovatiivisia johtajia toimitusjohtamisen ja ostotoiminnan aloilla.

Toimitusjohtaminen on yritys, joka tarvitsee laajaa ymmärrystä kansainvälisestä liiketoiminnasta. Opinnot yhdistävät strategisen johtamisen, kansainvälisen liiketoiminnan ja suhteiden hallinnan tieteenalat toimitusverkostoihin.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Tässä Master-ohjelmassa hankit uusimman ja tarkoituksenmukaisimman tietämyksen ja asiantuntemuksen innovatiivisten, kestävien, kilpailukykyisten ja turvallisten hitsattuj ... [+]

Koneet ovat mahdollistaneet monia näennäisesti epärealistisia ideoita ja helpottaneet monia haastavia toimintoja.

Konetekniikka on yksi vanhimmista ja perinteisimmistä tekniikan tiedeistä, jolle on ominaista vahva halu ajatella eri tavalla ja vaikuttaa muutokseen maailmassa.

Korkean tason sivilisaatio maailmassa perustuu voimakkaasti hitsattomiin metallirakenteisiin, jotka pitävät rakenteita ja koneita käynnissä. Heidän suunnittelunsa ja tuotannonsa ovat yksi kiehtovimmista suunnittelutehtävistä.

Tässä Master-ohjelmassa hankit uusimman ja tarkoituksenmukaisimman tietämyksen ja asiantuntemuksen innovatiivisten, kestävien, kilpailukykyisten ja turvallisten hitsattujen metallirakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta vaativiin sovellutuksiin, erityisesti dynaamiseen lastaukseen tai arktisiin olosuhteisiin.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Master-ohjelman Mechatronic System Design -ohjelmassa tutustutaan nykyaikaisten mekatroniikkakoneiden suunnitteluun ja simulointiin, jossa on mekaaninen järjestelmä, voim ... [+]

Voimakas kilpailu paineistaa koneenrakentajia tuottamaan koneita, joilla on suurempi teho, pienempi käyttökustannus ja parempi turvallisuus.

Monimutkaisten järjestelmien, kuten valmistuskoneiden, tuottavuuden lisääntyminen vaatii uusien menetelmien soveltamista tuotekehitysprosessiin. Mechatronic-järjestelmäsuunnittelu on yleistynyt konesuunnitteluprosessissa ja se on keskeinen lähestymistapa tuotantoprosessin aikana elinkaarikäyttöisten tehokkaiden koneiden valmistuksessa.

Master-ohjelman Mechatronic System Design -ohjelmassa tutustutaan nykyaikaisten mekatroniikkakoneiden suunnitteluun ja simulointiin, joka koostuu mekaanisesta järjestelmästä, voimansiirrosta (hydraulisesta, sähköisestä, pneumaattisesta tai hybridisydämestä) sekä digitaalisesta ohjausjärjestelmästä.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Ohjelmassa käsitellään ohjelmistojen ja järjestelmien kehittämisen suunnitteluperiaatteiden soveltamista, mukaan lukien suunnittelumenetelmät, liiketoimintaprosessit ja p ... [+]

Ohjelmistokehitys ja digitalisointi ovat olennainen osa nykyaikaista yhteiskuntaa, joka muodostaa lähes kaiken ympärillämme olevista esineistä kommunikaation tapaan.

Ohjelmistotekniikan ja digitaalisen muuntamisen maisteriohjelma keskittyy kehittämään kehittynyttä osaamista ohjelmistojen ja digitaalisten palvelujen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä liiketoimintaprosessien digitaaliseen muuttamiseen.

Ohjelmassa käsitellään ohjelmistojen ja järjestelmien kehittämisen suunnitteluperiaatteita, mukaan lukien suunnittelumenetelmät, liiketoimintaprosessit ja palvelumallinnus ja uudelleensuunnittelu, toimintaperiaatteet sekä ylläpito- ja laadunvarmistusmenetelmät.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Teollinen muotoilutekniikan maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille innovatiivista suunnittelua, valmistusmenetelmiä, inhimillisiä tekijöitä, luovaa onge ... [+]

Uusia tuotteita markkinoille päivittäin ja nopeammin vastaamaan asiakkaiden kasvavia vaatimuksia.

Tämän seurauksena valmistajien välinen kilpailu on myös siirtymässä uusiin vaiheisiin.

Teollinen muotoilutekniikan maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille innovatiivista suunnittelua, valmistusmenetelmiä, inhimillisiä tekijöitä, luovaa ongelmanratkaisua, kehittyneitä materiaaleja, teollisuuden ja liiketoiminnan haasteita sekä ympäristönäkökohtia.

Tällaisia ​​taitoja tarvitaan tuotekehityksen eri vaiheissa teollisuuden, tukituotteiden käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi ja ympäristönäkökohtien käsittelemiseksi.

Koska tuotekehitystä pidetään nyt poikkitieteellisenä ammatina, se edellyttää kehittynyttä tietämystä valmistus- ja suunnittelumenetelmistä, suunnittelu- ja tuotantovälineistä, ergonomiasta, estetiikasta ja kestävyydestä. Tämä auttaa reagoimaan nopeasti markkinoiden vaatimuksiin ja tuottamaan perusteltuja ja hyödyllisiä tuotteita kilpailluilla markkinoilla.... [-]

Suomi Lahti
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
LUT University

Opiskelunne aikana oppii näkemään kestävän tuotannon mahdollisuudet ja rajoitukset. Kehität taitoja, joiden avulla voit osallistua vaativaan tuotesuunnittelun ja tuotanno ... [+]

Jotta voitaisiin kehittää kestävämpiä yhteiskuntia, meidän on ymmärrettävä paremmin, miten vastata ympäristöön, yhteiskunnallisiin ja taloudellisiin haasteisiin ja muuttaa teollista käyttäytymistä.

Nykyaikainen tekninen suunnittelu voidaan toteuttaa satoilla eri valmistusmenetelmillä, jotka ovat arvoketjun viimeisiä linkkejä ennen tuotteen luovuttamista asiakkaalle. Optimaalinen tilaus-toimitusketju ja kannattava liiketoiminta voidaan taata valitsemalla sopivat valmistusmenetelmät yhdessä niiden ammattimaisen käytön kanssa.

Valmistusteollisuus kohtaa uusia haasteita asiakkaiden tarpeiden muuttuessa, koska tietoisuus kestävistä valmistusmenetelmistä ja uusien kehittyneiden materiaalien kehittämisestä on lisääntynyt. Tässä ohjelmassa voit hankkia taitoja ja tietoja, jotka ovat tarpeen tehdasteollisuuden uudistamiseksi ja kilpailukyvyn lisäämiseksi kestävän tuotesuunnittelun avulla.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
LUT University

Sähkötekniikan maisteriohjelman opinnot ovat laaja-alaisia ​​ja alan kannalta merkittäviä. Tutustut sähköenergian muuntamiseen, käyttöön ja siirtoon, sähköjärjestelmien h ... [+]

Sähkön saatavuus ja turvallisuus ovat globaaleja huolenaiheita energian tuotannon ja kulutuksen jatkuvassa kasvussa.

Sähköenergia on nyt enemmän kuin koskaan vastaus maailman kiireellisiin energiahaasteisiin. Sähköenergia on ratkaiseva tekijä tehokkuuden ja menestyksen kannalta energiaprosessissa kohti kestävää, aidosti teollista ja kuluttajamaista taloutta.

Sähkötekniikka on maailman suurin ja monipuolisin teknologia-ala. Sähkötekniikan maisteriohjelman opinnot ovat laaja-alaisia ​​ja alan kannalta merkittäviä. Voit halutessasi erikoistua sähköjärjestelmien, sähkömarkkinoiden ja aurinkotalouden muuntamiseen, käyttöön ja hallintaan.

Saat laajan tietämyksen siitä, miten teollisuus toimii, sekä sähköteknisten ja sähköisten järjestelmien suunnitteluun, arviointiin ja parantamiseen tarvittava tekninen osaaminen. Kehität myös osaamista, taitoja ja kykyjä, jotka helpottavat henkistä, luovaa, reagoivaa ja ammatillista kasvua sekä elinikäistä oppimista jatkuvaan parantamiseen.... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUT University

Tällä alalla on jatkuva tarve ammattilaisille hallita ydinvoimalaitosreaktoreita ja generaattoreita, ottaen huomioon ydinturvallisuuden kaikki ydinlaitosten osajärjestelm ... [+]

Ydinvoima-alan työvoiman tarve kasvaa uusien voimalaitoshankkeiden vuoksi.

Tällä alalla on jatkuva tarve ammattilaisille hallita ydinvoimalaitosreaktoreita ja generaattoreita, ottaen huomioon ydinturvallisuuden kaikki ydinlaitosten osajärjestelmät ja ottavat ne käyttöön. Tässä ohjelmassa tutustutaan energiatalouteen, ympäristövaikutuksiin, säästöihin ja päästöihin, ydinenergiaan ja turvallisuuteen sekä laitoksen prosesseihin.

Opinnot korostavat kevytvesireaktoreita, mutta opit myös muiden reaktorityyppien perusperiaatteet, mukaan lukien nopeat reaktorit ja raskas vesi- ja kaasujäähdytteiset reaktorit.

Suunnitellut oppimistulokset

Kun olet suorittanut tämän Master-ohjelman, sinun tulee:... [-]

Suomi Lappeenranta
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Lappeenranta University of Technology
Osoite
Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Suomi
Verkkosivusto
Puhelin
+358 29 4462111